Ronai and Ronai
AMERIKAI

Videó a gyöngyöspatai helyzetről 2011. április 18. hétfő 17:53 | AN/Csillag Ádám

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Videó a gyöngyöspatai helyzetről

Gyöngyöspata – Csillag Ádám videóújságja a gyöngyöspatai helyzetről.

Hajdúhaházáról jövet, Gyöngyöspatára érve. Hajdúhadházán egy ezrednyi szélsőjobboldali műkedvelő félkatona, félrendőr, félcsendőr, félhóhér gyülekezik, de minket nem engednek oda, inkább elmegyünk Gyöngyöspatára, mert halljuk, ott megint, illetve még mindig, tán most már örökre baj van. 40 perc

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 3 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Siralomház Magyarország. El kell innen menni, mert bezárt (örökre?) az értelem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  2. Vona és Orbán!

    Erre vagytok büszkék?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  3. Baj van, nagy baj van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  4. Hát érdekes arcok , olyan mintha csak a szöveget betanulták volna.ugyan azt fúják .Abban igazuk van ,hogy munkát kell az államnak biztosítani.
    Sajnos a tapasztalat az hogy nem is akarnak beilleszkedni. Mert amíg a saját törvényeik erősebek addig a társadalom törvényeit nem tartják be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Évek óta a képen látott arcok határozzák meg az ország életét! Orbán ezekben látja azt a réteget akik elhülyíthetőek maszlagokkal, ordító blődségeket is képesek elfogadni ha némi nemzeti szósszal tálalják eléjük. Sokan vannak, olcsók. Nincs szükségük reformokra a gazdaságban, reformokra az egészségügyben nincs kifogásuk az indokolatlan elbocsátások ellen, nem zavarja őket a demokrácia és a tisztesség visszaszorulása, eltűnése!
    -Hányan lehetnek vajon akik tisztességesen dolgoznak és a szabad idejüket, vagy a szabadságuk idejét fordítják a vonulgatásra?
    A közrend megszilárdítása sem kritikus számukra az a gyanúm, még ha szavakban hirdetik is!
    Szereti őket a nép, sok problémát megoldanak!
    -Gondolom!
    Mi másért szeretnék őket! Minden bűnözés megszűnik ahol megjelennek, megszilárdul a közrend, mosolygó családok néhány hét után virágot tűznek a gomblyukaikba ugye ez történik ott ahol néhány napnál tovább maradtak!
    A lakosság boldogsága és biztonsága megoldódik, a bűnözők eltűnnek de vajon miért nem léptek elő korábban ezek a megmentők?!
    Hol éltek eddig ezek a gáncstalan lovagok és vajon miért emlékeztetnek arra a csürhére akik rendszeresen szétverték Budapestet, tönkretették, megcsúfolták a rendezvényeket legyen az sport vagy társadalmi esemény?
    Véletlen az arcok, a felvarrt “nagymagyarország”, a fekete ruha, a zászlók és a stílus egyezése?
    Ha ezek ugyan azok a dologtalan primitív emberek, akkor, hogy lehet, hogy a jó oldalra álltak? Nem lehet, hogy egyszer kimutatják majd a foguk fehérjét? Megízlelik a hatalmat, érzik a kiszolgáltatott emberek félelmét, sokan vannak és erősek együtt.
    Ha ezek ugyanazok, akkor meddig korlátozza őket a törvénytisztelet, emberség, empátia, becsület amit hirdetnek magukról? Nem lehet, hogy egyszer csak kitör belőlük a rombolás vágya mint ahogy arról már bizonyságot adtak? Mi lesz, ha a kitör belőlük a horda öngerjesztő dühe amit akkor éreztek amikor romboltak, értékeket pusztítottak élvezettel és gátlástalanul? Ha majd átlépik a határt mi lesz? Visszarettennek vagy vérszagot kapva kimutatják a foguk fehérjét?
    Messziről, fegyverrel már öltek de mennyi idő kell az első olyan esetig amikor agyonvernek valakit aki visszaszól mert nem tudja elviselni a nyomást, a fenyegetést, a gyermekei miatt érzett zsigeri rettegést és a megalázást?
    Hallani, hogy elegük van a sétafikálásból, valami “ütősebbre” vágynak, a fegyverrel gyilkolók ezért követték el a tetteiket!
    És mit tesz ez ellen a kormány?
    Nagyon hallgatnak, csak nem érdekük ami most történik?!
    Nem tudják kiérdemelni, hogy tiszteljék őket de majd eléri a félelem és a rettegés? Az embereket látványosan “megvédik”, megnyugszik európa, megnyugszik az ország lakossága, helyén van a vezér és “két pofonnal” rendet tesz ha baj van?
    Azt, hogy ezt a bajt jól beazonosíthatóan maguk gerjesztették és gerjesztik azt látja az egyszerű ember? Azt, hogy a gárdát és a többi csapatot az Orbán által létre hozott és támogatott polgári körökből kinőtt Jobbik jegyzi, azt, hogy a folyamatos veszélyt az okozza akinek a védelmet köszönhetik, hányan fogják felismerni?
    Miért nem tisztességgel, szakértelemmel, tudással, a társadalom minden rétegében tapasztalható empátiával szerzett Orbán hatalmat? Miért a félelem gerjesztésével, a politikai ellenfelek gátlástalan, totális lejáratásával szerzett Orbán és kormánya ilyen parlamenti támogatást?
    Ha az első történt volna most ott lenne a horda Gyöngyöspatán és más településeken?
    Élnének még azok az emberek akik a felgerjesztett gyűlölet miatt haltak meg rasszista támadásokban?
    Nem kellene végre kilépni azok sorából akiket primitív eszközökkel szított gyűlölettel lehet irányítani és saját maguk ellen fordítani, hiszen mindenki aki Magyarországon él elszenvedi ezt az egészet bármelyik oldalon is áll?
    Mikor veszik észre végre az egyszerű emberek is, hogy eszközök, bábok a hatalom kezében és azokat szolgálják akik elárulják őket?
    Nem látják a történelmi párhuzamokat, a fasizmus arcát, vagy egy kicsit messzebbre tekintve, hogy ki és mi ellen harcoltak Petőfiék?
    Mi kell még, hogy kinyíljanak a szemek és az elmék emberek?
    Vér már folyt! Több kell?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hétévesen ült a volán mögé 2011. június 23. csütörtök

Amy Winehouse-t kifütyülték Szerbiában 2011. június 20. hétfő | AN

Videók a bohócforradalomról 2011. június 17. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos