Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lovasrendőrök Gyöngyöspatán 2011. április 30. szombat 16:49 Forrás: AN

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lovasrendőrök Gyöngyöspatán

Gyöngyöspata – Mint arról helyben lakók a facebookon beszámoltak, szombat délután jelentős rendőri erők vonultak fel Gyöngyöspatán – egy „szolid” családi rendezvény miatt.

A Véderő és a Jobbik szimpatizánsai ugyanis erre a napra ebbe a sokat szenvedett faluba szervezték meg az „I. országos bátor magyar család találkozót”. A rendezvény valójában egy magánházban tartott baráti összejövetel, legalábbis a Heves Megyei Kormányhivatal vezetője, Horváth László szerint. Ugyancsak e komoly pozícióba emelt államférfiú nyilatkozott oda, hogy egy ilyen rendezvényre nincs bejelentési kötelezettség, bár azt nem említette, hogy mi is lenne ilyenkor az állami szervek teendője, tekintve, hogy ezúttal nyilvánvalóan politikai provokációról van szó, melynek keretében a szélsőjobbos aktivisták próbálják tovább élezni a faluban már úgyis túltengő etnikai feszültséget.

A rendőrség azonban így is úgy érezte, hogy lépnie kell. Mint azt Soltész Bálint, a Heves Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek szombaton elmondta, úgy döntöttek, hogy a területre korábban elrendelt fokozott készültséget hétfő éjfélig meghosszabbítják.

A faluban ennek megfelelően jelenleg is nagy létszámú rendőri egységek tartózkodnak, köztük számos lovasrendőr is. Ezt az értesülést megerősítették azok a helybéliek is, akik a facebookon szerveződő „Százezren Gyöngyöspatáért” csoport számára időnként helyszíni tudósítást küldenek.

Néhány roma család ideiglenesen elhagyta a települést, hogy a kedélyek valamelyes lecsillapodását másutt várják meg. A többiek is nyugtalanok, de bíznak a rendőrségben – jelentette be Farkas Pál roma referens.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 5 szavazatból)
Lovasrendőrök Gyöngyöspatán, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

  1. Be kéne menni a bulizó házba házkutatni hátha van sodró és felmosófa elrejtve valahol?!

    Ideje volna már ennek szemét hordának a derekát összeroppantani!
    Szét osztani köztük néhány száz évet jogerősen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  2. RENDORSEGUNK TESZE-TOSZA, nevetsegesse teszik magukat, itt mar mindenkinek mindent szabad

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  3. A rendőrök nem tesze-toszák. Ők csak a nekik kiadott parancsokat hajthatják végre. A kormány és a belügyminszter a tesze-tosza. Az állampolgárok biztonságának védelme a kormány kötelessége. Ez a kormány erre alkalmatlan. Nem mernek fellépni a 2006.ban irányításukkal randalírozó fasiszták ellen, mert zsarolhatók. mi lenne,ha kiteregetnék kik biztatták őket 2006-ban. Az akkori fideszes bűnök most ütnek vissza. Az egész ország szégyenére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  4. Ezt pedig nem tesze-toszaságnak hívják, hanem korrupciónak, maffiának.
    Hazaárulásnak, szégyennek és gyalázatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  5. Tesze tosza? Szó nincs róla.Minden lépést “művészien” át gondolt I.Viktor király. A Húsvéti cikknél el ordibáltam magam sajnos “legalább nem ment áldásért családostul” Hát akkor nem is ment de most fontosnak találta el repülni a kormány különgépel Romába a Boldoggá avatásra ezért nem ér rá az ország apró cseprő gondjaival foglalkozni.Ez érthető nem de bár?
    Vonának meg a most már le tagadott csürhéjének meg nem igazán van más választása,tovább kéne tudnia élezni a feszültséget.Lassan esik le a tantusz hogy ez a vonat már el menni látszik. Gondoljuk át a helyzetét,majd egy éve ülnek a parlamentben s semmi fél le produktum nem köthető hozzájuk a cigányozáson meg a zsidózáson kívül.A tisztelt ház bohócának szerepét be töltve,hisz vagy azért röhögőik ki őket menyire ostobák vagy a takaros díszmagyarjuk miatt.Mi lesz velük ha az egyetlen vessző paripa is ki dől alóluk?Hát..íjetén nézve érthető a kétségbe esett kapálózás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  6. “harcukról” írtam már,magamat ismételném.

    http://nepszava.com/2011/04/magyarorszag/gyongyospata-es-a-pellenger-media/comment-page-1.html#comment-26627

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  7. A képen a lovak álcázva vannak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. nikktelen
    Olyan ismerős ez a duma. Csak mikor utoljára hallottam ez a Szálasi paródia okádta az éterbe.No meg azt is hogy a Hit Gyülekezete “IMA KOMMANDÓT” állított fel az ő megátkozására.”rontására”!!
    Továbbá azt is meg állapította “eszesen” hogy a történelmi egyházak bizonyították hasznos SZERVEZETEI (ezzel a szóval mondta ez a csőd tömeg)a társadalomnak!!! Tényleg Vona “úr”?? nem mondja komolyan?? Erre egyedül jött rá??
    Vonát bántja hogy a katolikus egyház nem lép fel a hit gyülekezete ellen!! S ha fel lépett utána ki ellen lépjen? A Zsidók? Vagy a református egyház ellen?
    Tudtam hogy nem valami eszes az “árja” szövetség!Das ist mir über!
    Komolyan hogy lehet valaki ennyire korlátolt?? Azt hiszitek mert meg próbált “finomkodni” nem látszik nácinak?? Hogy hordhat ekkora sületlenséget össze valaki a rádióban?? (infó rádió “aréna” című műsorát hallgassa meg aki kacagni szeretne)
    Ki adta a következő mantrát a Anführer te meg engedelmesen már ismétled is??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A romák sorsára jut a rendőrség 2011. május 2. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos