Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szamurájkarddal hadonászik a Jobbik 2011. május 3. kedd 11:30 Forrás: AN/MTI

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szamurájkarddal hadonászik a Jobbik

Budapest – A Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint erkölcsileg elfogadhatatlan és szakmailag kidolgozatlan a büntetőtörvénykönyv elfogadott módosítása.

Volner János keddi budapesti sajtótájékoztatón azt mondta, hogy hétfőn a Btk. módosításának elfogadása kapcsán nagykoalíció alakult ki az Országgyűlésben, amelyben „lelkesen osztozott a Fidesz, az MSZP és a Richard Field által korábban támogatott LMP”.

Az ellenzéki politikus szerint olyan jogszabályokat hoztak, amelyek „becsületes, hazaszerető, a közrendért saját szabadidejéből, saját pénzéből áldozó embereket”, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait büntetőszabályokkal rendeli büntetni, és megpróbál az államhatalom eszközével visszaélve üldözni. Azt mondta, hogy az egyesület tagjai országszerte tevékenykednek, és nagyon komoly eredményeket érnek el, rengeteg autófeltörőt, lakásbetörőt, színesfémtolvajt fogtak már el, és adtak át a rendőrségnek.

A politikus úgy véli, szakmailag több olyan bakit tartalmaz az elfogadott jogszabály, amit nem lett volna szabad beletenni.

Egyik példaként említette azt a passzust, amellyel a kormány büntetné azt a tevékenységet, ami a közrend fenntartására irányul, vagy annak látszatát kelti és alkalmas arra, hogy riadalmat okozzon másokban. Ez azért problémás – folytatta –, mert a karhatalmi kötelékben szolgálatot teljesítőket már oktatásuk során arra kondicionálják, hogy amikor a megfelelő formát felveszik, akkor úgy mozogjanak és lépjenek fel az intézkedés alá vont tömeggel szemben, hogy kellő riadalmat keltsenek.

Mivel a rendőrséget nem veszi ki ebből a körből, elképzelhetőnek tartotta, hogy a legközelebbi gyöngyöspataihoz hasonló cigánytámadás esetén, amikor rendőrség oszlató formát vesz fel és fellép egy jogsértő tömeggel szemben, akkor a cigányok tesznek büntető feljelentést a rendőrség ellen. Hozzátette: minden törvényes eszközzel támogatni kívánják az egyesületet a közbiztonságért folytatott harcában.

Zagyva György Gyula országgyűlési képviselő felidézve a gyöngyöspatai történteket arról beszélt, hogy egy 40 fős cigánytársaság a 400 fős rendőri jelenlét ellenére már napközben fel alá járkált a faluban, vascsövekkel felfegyverkezve, kiegyenesített kasszával és volt náluk egy szamurájkard is.

Az ellenzéki politikus mondandóját illusztrálandó bemutatott egy szamurájkardot, és azt mondta, hogy az elmúlt években ez a cigánybűnözés jelképévé kezd válni. Megjegyezte: amikor ő a Parlamentbe karddal érkezett, megállította a kormányőrség, a kard behozatalát jelentették a feletteseiknek. Ebből a képviselő azt a következtetést vonta le, hogy senki nem járkálhat intézkedés nélkül közterületen szamurájkarddal, de a „cigánybűnözők büntetlenül járkálhatnak”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 3 szavazatból)
Szamurájkarddal hadonászik a Jobbik, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

26 Reader’s Comments

  1. Ha villanyszerelőre lenne szükségem, se őt hívnám.
    Már megbocsássatok: DE MI A FENÉNEK REKLÁMOZZÁTOK EZT A HÜLYEGYEREKET?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (20 szavazatból)
  2. Hát okostojás az a helyzet, hogy ez már bekövetkezett 2006-ban. A békésen köveket dobáló tömeget könnygázzal, és gumi lövedékekkel oszlatták, erre a rendőrök lettek meghurcolva.
    Érzésem szerint nem volt szükség a BTK módosítására, anélkül is el lehetett volna járni az önbíráskodást gyakorló félkatonai szervezetek ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  3. A jobbik, Volner János érvelése hamis. Az állam megteheti azt, amit a Jobbik nem. Az egyik állami feladat, a másik önbíráskodás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  4. Szerintem nagyon jó a megérzésed, Tibor. Bizony, eddig is csak alkalmazni kellett volna a törvényeket. És az új törvény sem fog semmit sem érni, ha ezt sem alkalmazzák. Pl. az a bizonyos “alkalmas arra, hogy riadalmat okozzon” kitétel is értelmezés (mármint az adott helyzet értelmezésének) kérdése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  5. Le a gárdabűnözéssel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  6. Egy ilyen kard minimum 10-12 ezer forint.
    A tyúktolvaj és kábellopó cigány bűnözőknek aligha van erre pénzük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  7. DŐLNÉNEK BELE!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  8. Úgy gondolom, hogy hazánk már egy következmények nélküli ország, képviselőház, kormány…
    Itt szamuráj karddal lehet hadonászni sajtó konferencián, annak az embernek aki Zagyva módjára katona alakzatban negyvened magával lépett fel roma kisebbség (egy család) ellen.(bátor ember)
    A rendőrség, az ügyészség, a bíróság pedig miután meg vannak félelmitve nem lépnek fel határozottan félő, hogy ez robbanhat, emiatt szerintem a rendőr védje a polgárokat, a bírók hozzanak korrekt igazságos (egyik fél számára sem részrehajló) ítéleteket, az ügyészek nem menjenek a gyanúsítottal pizzázni (Kulcsár, és még amiről nem tudunk).
    Legyen rend, de nem gárdista módon, hanem demokratikusan!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  9. “Azt mondta, hogy az egyesület tagjai országszerte tevékenykednek, és nagyon komoly eredményeket érnek el, rengeteg autófeltörőt, lakásbetörőt, színesfémtolvajt fogtak már el, és adtak át a rendőrségnek.”
    Ez idáig nem is hangzik rosszul. akkor viszont talán ennél kéne maradni, nem etnikai alapú balhét és polgárháborút szítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  10. miezittenkérem?

    @apóca: az enyém kb. tízszer annyiba került. Igaz, nem rohangálok vele az utcán, nem hadonászom vele senki orra előtt, mert nem arra való.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Bohém
    Egyet értek. Ez egy idióta csak rá kell nézni. Ez is egy “becsületes” polgár. Ha abból indulok ki hogy akit személyesen ismerek a jobbik kötelékéből világ életében bűnöző volt s mellékesen most is abból tartja fent magát…hát ez a “bizalom gerjesztő” gyerek sem különb.Azért “háttér ember”.
    S annyira buták istenem,valaki “zsidózik” nekik egyet kettőt meg toldja egy “koszos cigányok”kal s már keblükre is ölelik,abba is be avatják amit nem is akart meg tudni.Pedig úgy szeretnének fel épülni mint egy állam. Van nekik “katonai frakciójuk”.”hír szerzésük” Média figyelő,kozmetikázó osztály “kultusz” miniszter meg minden. Vona pedig a Reichführer. Istenem mennyire ki szolgáltatottak,meg lennék lepve ha nem lenne jó pár kolléga köztük a polgári szolgálatokból is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  12. miezittenkérem
    ami érték azt nem hiszem hogy meg tudnád fizetni. Nem 10x de még csak nem is 100x drágább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. bonhomme
    Írj nekik egy indulót s fel rakjuk a “pálinka reklám” helyére,persze csak “naivitásból” s ha valaki zokon veszi közöljük vele hogy félre érti!! Mondjuk az “Erika” alapjaira. Tudod olyan páncélos induló íze legyen. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  14. Tényleg le aljasítják a parlamentet az ö szintjükre. A tisztelet morzsáját sem lehet utol érni egy megnyilvánulásukban sem az ország és a parlamentarizmus felé.Azt hiszi ez az értelmiségi hogy a Magyar Parlament játszó tér.
    Ne adja meg a kormánynak s a párjának a tiszteletet, ne adja meg a képviselőknek de adja meg a parlament intézményének!!Már persze ha meg rekedt elméje egyáltalán fel fogja mi az. Jól mutatja ez a Jobbik beteges ideológiáját, ferde s torz világ nézetét ez a “spontán megnyilvánulás”!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  15. Lépjünk ki az EU-ból, NATO-ból a gondolkodó emberek táborából, elő a listát, nyíljanak meg a koncentrációs táborok és felvirágzik az ország?
    Morvai és társai mit keresnek az EU parlamentben ahol szerintük nincs helye az országnak? Rajta, dobják el a zsíros állásukat, a milliókat és lépjenek ki!
    Mit keresnek a Magyar parlamentben amikor elvetik a parlamenti demokráciát és azonnal meg akarják szüntetni ha hatalomra kerülnek?
    Rajta, lépjenek ki!
    Ezek megélhetési nácik!
    Uszítanak, beveretik a követőik fejét miközben milliókat kaszálnak a zsíros állásaikban kihasználva az emberek butaságát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  16. sly! Üdvözlöm! Most lehet, hogy mentem megköveznek, de részben tisztelni kell Őket! Mert merik vállalni, elveiket, ismertették céljaikat, tesznek is érte valamit! Személy szerint ELÍTÉLEM , mit vallnak, tesznek! A lényeg, hogy TUDOM kivel állok szembe! Lehetőséget kapok arra, hogy valamilyen eszközzel fellépjek ellne!
    De mit tudok tenni azokkal, kik szemembe, hízelegnek, hitegetnek, ígérik még a csillagokat is az égről, önös érdekeik elérése céljából, arcomba mosolyognak, közben “tövig nyomják a hasamba a “tört”! Eközben kéjesen mondják a pofámba, eszt megszívtad, osztjónapot!
    MINDKETTŐ ELLEN FEL KELL LÉPNI, AZ UTÓBBITÓL MÉG RETTEGNI IS KÉNE!
    MOST KELL MEG MUTATNI, HOGY NEM FÉLÜNK ÉS FŐLEG NEM RETTEGÜNK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  17. http://www.rkdsz.hu/hirek/sikertelen-seppuku-kiserlet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Hátha még egyszer megpróbálják…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. Kardot lehet venni, becsületet, tartást és bátorságot nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. EZ KÉPVISELŐ????
    Ez egy primitív (moderálva). Ideáll büszkélkedni ezzel a karddal, mint valami félművelt suhanc, aki éles esze helyett éles kardjával kompenzálja retardáltságát.
    EZ ORSZÁGGYÜLÉSI KÉPVISELŐ!!!! Istenem, mivé lett ez az ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  21. T.Admin

    Hová lettek a vélemények?
    Moderáció? Én személy szerint örülök mert mondtam olyat amit nem lett volna szabad.(ezt nem úgy értem hogy modortalan voltam) De fura hogy mindenki másé is el tűnt.

    Íhol a vállalható része.

    Tényleg le aljasítják a parlamentet az ö szintjükre. A tisztelet morzsáját sem lehet utol érni egy megnyilvánulásukban sem az ország és a parlamentarizmus felé.Azt hiszi ez az értelmiségi hogy a Magyar Parlament játszó tér.
    Ne adja meg a kormánynak s a párjának a tiszteletet, ne adja meg a képviselőknek de adja meg a parlament intézményének!!Már persze ha meg rekedt elméje egyáltalán fel fogja mi az. Jól mutatja ez a Jobbik beteges ideológiáját, ferde s torz világ nézetét ez a “spontán megnyilvánulás”!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  22. Üdv kedves Hanna s mindenki más.

    Üdv Bohém
    Kis kavarodás van a tisztelet s a ki számíthatóság körül,azért ahogy te érted még nem jár a tisztelet. (el nézést kérek a “tegező” hang vételért,nem bizalmaskodás hanem az egyszerűség okán)S nem is állja meg igazán a helyét.
    A jobbik próbál a demokrácia keretein belül működni,különbözö el fogadható célokat a zászlajára tűzni.Válalja magát?Hát ez így csak nagyon esetlegesen igaz.Jó példa erre a “cigány bűnözés”. A lényeg valójában nem a bűnözés hanem a cigány. Hiszen ha a bűnözés lenne a lényeg lenne szép számmal mit harsognia,olyan bűn esetekről amelyek emelkedő tendenciát mutatnak de magyar emberek követnek el.Nem próbálná azt a látszatot kelteni hogy az ország a “tyúk tolvaj cigányok” miatt van ebben a kilátástalan helyzetben.Tehát szó nincs itt arról hogy vállalná magát! Ha tisztán ön magát adná nagyon gyorsan csökkenne a népszerűsége (merem remélni meg előlegezve ezt a magyar népnek)Mert az tisztán rasszista náci ideológia.
    Szerencsére mikor azt hiszik maguk közt vannak nem adnak ennyit a látszatra,olyankor nem ennyire szemérmesek s előkerül a Zsidózás a kéz lendítés s az mit tennének igazából a helyzet megoldása érdekében,ugy is mondhatnánk mi lenne a végső megoldás!!Elödeik nyomán járva ők meg találták a megoldást az ország nehéz gazdasági helyzetére s az országot be “mocskoló cigányok” kérdésére. Most idézek ” el kell venni a Zsidó multiktól a magyar országi leány vállalatokat,be fagyasztani a számláikat mert az igazából minket illet a magyar verejtékén gazdagodik még mindig a “”zsidaja”.Gondolom azt nem kell említenem a cigányokkal mit tervelnek ha egyszer majd ők kormányoznak.
    Szóval nekem ne mond hogy tisztelet érdemli őket mert “vállalják” magukat,mert csak meg vetés ami a jussuk lehet!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  23. Kívánom mindőjüknek, hogy olyan gazdagok legyenek, mint én! :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Admin
    bocsánat nem szoltam. A T.Ördög volt. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. sly! OK! A “tiszteletet” elkúrtam! Bocsánat érte! Üdv!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Bohém
    “Elfogadva” Nem lesz párbaj! ;-) Üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos