Ronai and Ronai
AMERIKAI

Csak rokonokban bíznak a KDNP-sek 2011. április 8. péntek 8:30 Forrás: FH

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Csak rokonokban bíznak a KDNP-sek

Budapest – A 37 tagú KDNP-frakcióban legalább kilenc olyan honatya van, aki valamelyik rokonát foglalkoztatja közpénzen fizetett parlamenti titkárként – írja a Blikk.

Harrach Péter frakcióvezetőnek, Básthy Tamásnak és Szászfalvi Lászlónak a fia, Salamon Lászlónak és Bagdy Gábornak a lánya, Stágel Bencének és Lukács Tamásnak a felesége, míg Latorcai Jánosnak Rubovszky György lánya, Rubovszky Györgynek pedig Latorcai felesége dolgozik személyi titkárként.

Harrach szerint a személyi titkárság bizalmi állás, gyakran munkaidőn túl, hétvégén is dolgozni kell, és a KDNP húszéves tapasztalata az, hogy az ilyen munkát legjobban a családtagok tudják elvégezni, ráadásul az ő foglalkoztatásukat a törvény sem tiltja.

A havi nettó 85 ezer forintból, amit a képviselők erre a célra az Országgyűléstől kapnak, nehéz is lenne alkalmasabb embert találni, ezért a párt nem kíván változtatni eddigi gyakorlatán – magyarázta a Blikknek Harrach Péter frakcióvezető.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Csak rokonokban bíznak a KDNP-sek, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

16 Reader’s Comments

  1. Na, ha még egy százast rátennének, én is elvállalnám – legfeljebb óránként kimennék hányni. :)
    Titeket meg rendszeresen tájékoztatnálak, milyen a Fideszland – belülről.
    Érdekes lenne megismerni az egyházügyi biGottság álláspontját. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  2. Ez még bocsánatos bűn. Valószínűnek tartom, hogy bármelyik kormány idején megtalálhatók voltak a személyi titkári pozíciókban családtagok. Ha ugyanez a hír 3-4-szer ekkora fizetésekről szólna, akkor már bicskanyitogató lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  3. A mostanihoz képest elenyésző mennyiség esetén is sikítozott volna Szíjgyártó, mintha szíjat hasítottak volna a hátából. Tehát nagyobb a valószínűsége annak, hogy az előző kormányok nem voltak ennyire szemérmetlenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Mit várhattunk a Tömjén-Semlyén társaságtól amikor pl. Harrach templomi szószékről tartotta választási beszédeit, Rogán a pasaréti Ferencesek helységében tette ugyanezt dehát elvégre III. Callixtus pápa két unokaöccsét tette bíborossá – Rodrigóból aztán VI. Sándor lett aki a szeretője testvéréből csinált bíborost, a későbbi III. Pál pápát – aki ugyancsak nem volt tétlen a nepotizmus terén: két unakaöccsét tette bíborossá 14 illetve 16 éves korukban. A Romanum decet Pontificum a mai napig lehetővé teszi legfeljebb egy pápai rokon bíborossá tételét.

    A Szovjeteknél is dúlt a nepotizmus, a megbízhatóság ürügyén – akárcsak a kommunista utódpárt a Fidesz tagjai körében. Ugy-e nem kell idézgessek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  5. Ezt a “rokonok” iránti bizalmat nem nagyon erőltették eddig,csak mióta hatalmon vannak…
    Azt sem hallottam,hogy az előző kormányokat arra biztatták volna,hogy minél több rokont alkalmazzanak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. Orbán András Lajos

    Amikor ezt a manust meglátom a tv.ben miért fog el a hányinger?????????? Mert egy szemét, huzug, velejéig romlott, sötét rossz lelkű valaki, nem írom le rá hogy ember mert ez NEM AZ!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  7. amikor OV kb 10 évvel ezelött valami olyasmit mondott, csuhások,térdre, imára…… akkor most vajon a térdelők imádkoznak elötte? vagy xxxxx

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  8. Préd 1,9
    A mi volt, ugyanaz, a mi ezután is lesz, és a mi történt, ugyanaz, a mi ezután is történik; és semmi nincs új dolog a nap alatt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  9. Undorító amit ez a pattanásnyi KDMP csinál , mert míg nem voltak hatalmon addig igen csak tudták szapulni az akkori kormánypártokat ! Keresztyén emberek , ha hatalomhoz jutnak akkor mennyire megváltoznak ! Legalább is kis hazánkban ez a tendencia !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  10. Ezt hívják nepotizmusnak. Igen, a Fidesz nem bízik független szakemberekben, csak a jól megfizetett vazallusokban, rokonokban és régi jól bevált szélhámosokban, mint Szíjjártó, Kosztolányi Dénes, Simicska, Papcsák, Budai Gyula, Megyes Tamás , Rákay Philip, Kovács Zoltán és még sokan mások. Független szakemberekkel Orbán Viktor nem tud mit kezdeni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  11. A csalág egy alaptörvényben is rögzítésre kerülő alapegysége a társadalomnak. A családi vállalkozás a piacgazdaság ősi formája. Csak ezek az urak és hölgyek összetévesztik a családi vállalkozást a családtagok közpénzen való alkalmazásának erkölcstelen módszerével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. A fityisz önállóan már nem is létező féregnyúlványában 1/4 az arány. Ugyan már! Ez is valami? Biztos vagyok benne, hogy a csipet csapat képviselői soraiban legalább ugyanennyi, ha nem jóval több. Mondjuk 1/3 vagy 1/2…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. Ezt csak le kell “papírozni” és jön a zsozsó. Szeretném látni azt a munkát
    amiért fizetnek. Azt is, amiért az önkormányzati és parlamenti fizetésüket felveszik. Ja, igen. Szavazásukkal fizetnek érte, mert ahhoz még gondokodni
    sem kell. Ettől egységesek, nem az eszmeiség tartja őket össze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Ó, kérem szépen, minden szentnek maga felé hajlik a keze. Régi igazság ez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Isten lehet hohy megbocsájt nekik, de én nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. A cím után kérdezném ,és hol van Isten ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A Fidesz méreteseket rúg a KDNP-be 2011. április 15. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos