Ronai and Ronai
AMERIKAI

A szocialisták lapátra tennék Matolcsyt 2011. április 14. csütörtök 20:47 Forrás: Független hírügynökség

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A szocialisták lapátra tennék Matolcsyt

Budapest – Az Orbán-kormány és Matolcsy György gazdaságpolitikája teljesen ellehetetleníti az országot, ezért az MSZP felszólítja a nemzetgazdasági minisztert, hogy mondjon le. Így reagált a szerdán bejelentett kormánydöntésekre közös sajtótájékoztatón Kormos Kata, a szocialista párt szóvivője és Tukacs István.

Az MSZP gazdasági szakpolitikusa szerint “brutális bejelentés”, hogy csak 3 hónapig jár majd a munkanélküli járadék, hiszen jelenleg 490 ezer a munkanélküliek száma és a statisztikák szerint kétharmaduk, tehát több mint 300 ezren nem találnak állást 3 hónapon belül.

Kormos Kata hansúlyozta: a bejelentett Orbán-csomag részleteiből kiderült, hogy a kormány felelőtlen és arrogáns gazdaságpolitikájának következményeit a hátrányosabb helyzetű emberekkel kívánja megfizettetni. Az Orbán kormány ígéretek szintjén jól áll, hiszen eszerint már megsegítette a devizahiteleseket, igazságos adórendszert vezetett be, számos új munkahelyet teremtett.

Ehhez képest valójában nem történt semmi a devizahitelesekkel, az új adók miatt 1,5 millió ember kevesebbet keres és tavalyhoz képest 100 ezerrel nőtt a munkanélküliek száma. Ráadásul most 3 hónapra minimalizálták a álláskeresési járadék időtartamát. Ez a gazdaságpolitika nem vezet sehova, ezért is követelik a miniszter távozását. Hozzátette: követeléseiknek hangot adnak az MSZP szokásos majálisán, május 1-én is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 3 szavazatból)
A szocialisták lapátra tennék Matolcsyt, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Tudjuk a kormány kommunikációját: az MSZP-nek volt rá 8 éve, de semmit nem tettek csak loptak, és hazát árultak, nekik semmi joguk, hogy beleszóljanak a 2/3-os fidesz kormány jól átgondolt lépéseibe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  2. Emlékeztek még? “Gyugcsány Ferenc mondjon le!” “Bajnai Gordon mondjon le!’ ezt csinálta a fidesz éveken keresztül. Most az MSZP-nek kell ezt mondani Mindenki mondjon le minden nap. Addig kell ismételni mig orbán viktor elszégalli magát és lemond. N ezt aztán várhatjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Fotók az alkotmány elleni tüntetésről 2011. április 16. szombat | AN

A Fidesz méreteseket rúg a KDNP-be 2011. április 15. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos