Ronai and Ronai
AMERIKAI

Huszonhárom perc alatt háromszor kapták gyorshajtáson 2011. április 19. kedd 18:51 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Berlin – Német rendőrök 23 percen belül háromszor kaptak gyorshajtáson egy huszonéves német férfit kedden – közölte a német rendőrség. A rendőrség szerint a Németország északi részén található Lübbecke városában történt eset “biztosan rekordnak számít”.

A 23 éves német férfit először helyi idő szerint déli 12 óra 24 perckor fényképezték le a rendőrök, ahogy lakott területen 87 kilométer per órás sebességgel haladt, a megengedett ötven helyett. A rendőrök felvették a férfi adatait, majd egy figyelmeztetéssel elengedték. Ekkor kapták el másodszor. A fiatal ugyanis túl nagy tempóban, 67 kilométer per órás sebességgel hagyta ott rendőröket, akik őt egészen pontosan nyolc perccel korábban gyorshajtáson kapták.

A fiatalember 15 perccel később, 12 óra 47 perckor, hetven kilométer per órás sebességgel száguldott el egy sebességmérő mellett, integetve a berendezést kezelő rendőröknek.

A rendőrség közlése szerint a férfi jogosítványát februárban már bevonták egy hónapra, gyorshajtás miatt. Most 180 eurós pénzbüntetést és három büntetőpontot kaphat “minden bizonnyal rekordnak számító” tettéért – közölte a német rendőrség.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

A rendőrautóban halt meg a Simon-ügy érintettje 2014. március 20. csütörtök

Simon Gábor egyedül viszi el a balhét 2014. február 6. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos