Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ufók miatt halt meg JFK? 2011. április 19. kedd 18:52 | AN Forrás: Daily Mail

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ufók miatt halt meg JFK?

New York – Egy megdöbbentő állítás szerint Kennedy elnök halála előtt tíz nappal követelte, hogy betekintést nyerhessen az azonosítatlan repülő objektumokkal foglalkozó aktákba.

John Fitzgerald Kennedynek a CIA főnökéhez írott, eddig ismeretlen levelének tanúbizonysága szerint az elnök nem sokkal a halála előtt látni kívánta azokat a szupertitkos dokumentumokat, amelyek az UFO-észlelésekkel foglalkoztak. A dokumentum dátuma: 1963. november 12.

William Lester, a témával foglalkozó több könyv szerzője állítása szerint a CIA – most először – az információk szabad áramlásáról szóló törvény értelmében bocsátotta rendelkezésére az itt látható levelet, mialatt új művéhez végzett kutatásokat.

Az ufókutatók egy része szerint a nyilvánosságra hozott dokumentum bizonyíték lehet arra, hogy Kennedyt azért ölték meg, mert túl sokat tudott az azonosítatlan repülő objektumokról, vagy többet akart tudni a kelleténél.

Az elnök egy második, a NASA-nak címzett feljegyzésében abbéli kívánságának ad hangot, hogy az űrkutatásban együtt kéne működni az oroszokkal. Lester szerint JFK-nek az ufók kapcsán megnyilvánuló érdeklődésének köze volt a Szovjetunió miatti aggodalmaihoz.

Az űrkorszak hajnalán, amikor a Szovjetunió – elsőnek küldve az űrbe ember alkotta tárgyat, élőlényt és embert – behozhatatlannak vélt előnyre tett szert a versengésnek ezen a területén, az Egyesült Államokban sokan úgy gondolták, a kommunista szuperállam lehet a felelős a megmagyarázhatatlan égi jelenségekért is.

Lester szerint Kennedyt az aggasztotta leginkább, hogy amennyiben az ufójelenséget valóban a Földre látogató űrlények okozzák, a Szovjetunió ezt könnyen félreértheti, bizonyos jelenségeket amerikai agressziónak tekinthet, és ez akár termonukleáris háborút is eredményezhet.

JFK-t 1963. november 22-én gyilkolták meg máig ismeretlen körülmények között, ismeretlen okból. A különféle konteók a CIA-t, a KGB-t, a maffiát, Kubát, a kubai ellenzéket teszik felelőssé.

Az ügyben kiadott Warren-jelentés szerint a gyilkos egy magányos elkövető, Lee Harvey Oswald volt, aki közepes lövész létére egy dallasi tankönyvlerakat ötödik emeletéről találta volna el több száz méterről, halálos pontossággal többször is mozgó célpontját egy gyatra olasz karabéllyal.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Ufók miatt halt meg JFK? , 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Valakit meg megerőszakoltak az ufó-lányok.
    Bennvolt a Friderikusz TV show-jában !
    Ott ült az asszony is , fapofával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. Túl az “ufókutatók” szokásos pszichopátiájján, és beteges léptékű összeeskküvés- elmélet mániáján…

    “…Lee Harvey Oswald volt, aki közepes lövész létére egy dallasi tankönyvlerakat ötödik emeletéről találta volna el több száz méterről, halálos pontossággal többször is mozgó célpontját egy gyatra olasz karabéllyal…”


    1, Oswald temgerészgyalogos volt korábban, ott meg azért “elég jól” megtanítják a srácokat lőni. Mit jelent az, hogy “középszerű”? Kihez, mihez képest?
    Ez már megint csak dobálózás üres szavakkal.

    2, 100 méter nem sok. Ha van jó szemed, lőttél már valaha bármilyen fegyverrel, főleg puskával, és tiszta a célpont, TE is eltalálnád a célt, te, aki ezeket a sorokat most olvasod.
    Nem hogy egy ex- tengerészgyalogos…

    3, Mi az, hogy “vacak olasz puska”?
    Tipusa? Állapota? Hatásos lőtáv? Pásztázó lőtáv? Lövedék kezdősebessége? Csőhuzagolás? Stb…
    Ez ismét a szokásos “ufókutató- Mindent Mindig Megsejtő Igazságlátók” értelmetlen süketelése.

    Hülyeség az egész…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  3. Geyza,
    Én is ezt mondtam a (volt) feleségemnek,mégis elvált tőlem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Eldrad ! Itt a fegyver
    http://en.wikipedia.org/wiki/John_F._Kennedy_assassination_rifle

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Beszélő Szamár

    Már a csapból is ufó folyik Amerikában. Ez az új vallás?????
    Ha csinálnak egy Ufo-t, és leszállítanak vele egy eszkimó kinézetű klónozott, génmanipulált Torgyán Józsefet, mint idegent, akkor itt az ÚJ KOR.

    ____________________________________________

    http://www.youtube.com/watch?v=KZV1CdFObeQ

    :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  6. Szóval egy hiteles, hivatalos dokumentum, amiben JFK az UFO-akták iránt érdeklődik a CIA-nál , sőt láthatóan türelmetlenül akarja az aktákat megkapni (febr.1-jével meghatározva a dátumot), az csupán az “ufókutatók” szokásos pszichopátiája, és beteges léptékű összeesküvés- elmélet mániája??? :))) Az a az igazi csőlátás és struccpolitika, amikor már a saját szemének sem akar hinni az ember. :) Kanada védelmi minisztere, CIA-vezetők, Mexikó elnöke, asztronauták, pilóták, katonák vallomásai, fotók, videók, radar-jelentések, sugárzási adatok semmi nem számít? Most még Kennedy is hazudik?! :) Mi kéne neked, hogy Obama odahúzzon egy szürkét a küszöbödhöz, b***meg?! Ja, tudjuk, a levél fake, sosem létezett… Az UFO-k meg csak madárraj vagy ballon. Az mozog egy vadászrepülő többszörös sebességével, cikázva, és a madarak elektromágnesessége szokta a repülők műszaki berendezéseit megzavarni…

    Másrészt az, hogy Oswald 3 évig tengerészgyalogosnak tanult , (de végül le sem szerelt) és utána évekig össze-vissza utazgatott, nem jelenti, hogy feltétlenül profi lövő volt. Sportlövő olimpikon (aki ráadásul magyar: Hammerl László) sem találta el a több száz m-re lévő MOZGÓ célpontot, amikor rekonstruálták a merényletet. Mi az, hogy bárki eltalálná? Te aztán mesevilágban élsz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Börtönbe megy a fecsegő CIA-ügynök 2012. október 25. csütörtök | AN

Nincsenek bizonyítékok a CIA-börtönökről 2012. szeptember 13. csütörtök | AN

Utántöltő gépeket vásárolhat Izrael 2012. július 29. vasárnap | Rákócza Richárd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos