Ronai and Ronai
AMERIKAI

Jesse Jacksont zaklatással vádolják 2011. április 15. péntek 2:13 Forrás: NBC Chicago

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Jesse Jacksont zaklatással vádolják

Chicago – Jesse Jackson, politikai aktivista és Martin Luther King hajdani harcostársa ellen zaklatásért panaszt tett egy korábbi alkalmazottja, aki többek között homofóbiával vádolja a jól ismert demokrata politikust.

A panasztevő Tommy R. Bennett, aki aktívan részt vesz az LGBT (leszbikus, homoszexuális, biszexuális és transznemű) érdekvédelmi csoportok legmagasabb szintű szervezeteiben. Bennett azt állítja, hogy Jackson nevetségessé tette őt más alkalmazottak előtt, megalázó munkát bízott rá, és homoszexuális ajánlatot is tett neki. Jesse Jackson minden vádat tagad. Jackson kisebbségi jogokkal foglalkozó szervezete, a Rainbow Push Coalition csütörtökön közleményt adott ki, mely szerint Jackson együttműködik Chicago emberi kapcsolatokat vizsgáló bizottságával, és hisz abban, hogy minden vád alól felmentik.

Bennett, aki 2008-tól Jackson utazásait szervezte, érzelmi stressz miatt mintegy 450 ezer dollárnyi kompenzációt követel. Emellett az is célja, hogy a Rainbow Push Coalition hivatalos diszkrimináció ellenes politikájába foglalják bele a szexuális orientációt és nemi identitást is, mint védett értékeket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 1 szavazás)
Jesse Jacksont zaklatással vádolják, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Mi baja ifjabb Jesse Jacksonnak? 2012. július 10. kedd | AN

Obamának kellenek a meleg szavazatok 2012. május 14. hétfő | Rákócza Richárd

Washingtonban legális lesz a melegházasság 2012. február 2. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos