Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem díjazták Brüsszelben Orbán “ünnepi” beszédét 2011. március 17. csütörtök 19:46 Forrás: ATV

  • Hozzászólások(10)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem díjazták Brüsszelben Orbán "ünnepi" beszédét

Brüsszel, Budapest – Megütközve hallgatták Brüsszelben Orbán Viktor március 15-ei ünnepi beszédét – véli Kovács László. Az MSZP alelnöke hozzátette: a miniszterelnök kijelentésének híre – vagyis, hogy nem hagyjuk, hogy Brüsszelből vagy bárhonnan bárki is diktáljon nekünk – már tegnap eljutott az uniós képviselőkhöz.

Kovács László elmondta, hogy telefonon értekezett az EU egyik képviselőjével, aki szerint megdöbbenten vették tudomásul Orbán Viktor beszédének hírét.  Az MSZP alelnöke szerint a miniszterelnök több tartalmi és kommunikációs hibát is elkövetett már az unióval szemben.

Példaként említette a tömegkommunikációs cégekre kivetett különadót, amiről nem egyeztetett az EU-val Magyarország. Az unióval kár harcolni, az egy közösség, amelynek Magyarország a része – tette hozzá Kovács László.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 10 szavazatból)
Nem díjazták Brüsszelben Orbán "ünnepi" beszédét, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(10)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

10 Reader’s Comments

  1. Viktátor, ez megint öngól volt. Vesztésre áll a csapat, csak az a baj, hogy az ország látja kárát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  2. Orbán András Lajos

    A sz@ros gyerek toporzékol, ordít, mindenkibe beleköt, mert nem az ő játékát játszák az Unióban!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  3. Az ország miniszterelnöke egy beteg ember. De nem ő a hibás, hanem azok, akik őt akarták az ország első emberének. Újabban már paranoiás is az EU-val szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  4. Uraim! A szomorú jövő = készülhetünk az államcsődre! Ugyanis amíg ez az eszement áll az ország élén, addig adott esetben nem számíthatunk az EU segítségére. Persze az IMF-ére sem, hisz az OVis kirúgta őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  5. Majd megmutatja, hogy Magyarország tud egyszerre mindenkivel harcolni.
    Ezt meg lekommunikálják úgy, hogy már megint szaladtak a csúnya ballibes árulkodók az unióhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  6. Egyre jobban bebizonyosodik, hogy Orbán mindenre alkalmatlan, nem ért semmihez. Mint egy részeges kocsmai hőbörgő, úgy lehetne jellemezni a megszólalásait. Teljesen elborult az agya! Ezt már látják az EU Klubban is. Sajnos ezt mi szívjuk, akik eltűrjük. De meddig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  7. Valaki meggyőzhetné, amikor az EU-ban ül, hogy segítenek neki, a szomszéd szoba a dühöngő, ahol szakember is várja. Élete végéig.

    Gyűlöletes ember!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  8. Egy jó fél órát töprengtem azon, van-e olyan intézkedése, megnyilvánulása – egyszóval ténykedése – a Padisah és Vidéke LTD-nek, amit, ha nem is pozitív, de legalább semleges jelzővel lehetne illetni. Lehet, hogy ez már az aggkori elhülyülés, de egy ilyent sem találtam. Viszont: ezek a történések egy logikus sorba illeszthetők, amelynek a végén – meglátásom szerint – maga az Ősborzalom áll!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  9. Talán időszerű volna, ha azok a fityisz-szavazók fekete szalagot tűznének a gallérjukra, akik már megbánták a fülkeforradalmukat.
    A gyász jogát még nem vették el, azt szabadon lehet még…. vagy nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  10. Kedves EMBEREK. Ez még csak a kezdet! Nekem valamiért a német nemzeti szocializmus uralomra jutása jut az eszembe. Orbán Úr vívja az ő harcát, az a szomorú sokan támogatják töretlenül. Ez a kis magyar nép a második világháborúban, igaz nem egyedül nekiment a Szovjetuniónak, vagyis a világnak. Az eredmény ismeretes. A felfuvalkodott eszementek vissza akarták állítani a “nagy Magyarországot” csak az nem tűnt fel, hogy milyen picikék vagyunk a világban, és még mindig picikék vagyunk. Ezért kellene, megértve az idők változását, az EU normáit magáévá tenni Orbánéknak, de sajna ez nem megy nekik. Inkább kellene barátságos viszonyt kialakítani, mint ezt az ÉN megmutatom kivagyok- marhaságot. Sokan tudják, hogy ez ostobaság, sokan meg azt állítják: huj huj hajrá magyarok, és úgy döngetik a mellüket mint az orangutánok között a vezérhím. Arra viszont nem gondolnak, a szomszédok ezt nem jó szemmel nézik, és manapság nem az erő, hanem az értelmes ész többet ér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán gyáván falaz Schmittnek 2011. március 23. szerda

Lesz keleti csúcs – de nem nálunk 2011. március 22. kedd

Lehet, hogy Orbán húzza a rövidebbet? 2011. március 21. hétfő

Kósa nem emlékszik a Fidesz ígéreteire 2011. március 21. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos