Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán gyáván falaz Schmittnek 2011. március 23. szerda 9:01 Forrás: Független Hírügynökség

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán gyáván falaz Schmittnek

Budapest – Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor közvetlen környezetében meglepően sok olyan ember van, aki tagja volt az egykori állampártnak, aki készségesen együttműködött az akkori rezsimmel, Schmitt Pál köztársasági elnöke is “ezen személyek népes csoportjához tartozik” – írta a Facebook-on a volt kormányfő.

Gyurcsány Ferenc a héten Molnár Csabával közösen nyújtott be törvényjavaslatot hétfőn a legfőbb közjogi méltóságok esetleges állambiztonsági múltjának tisztázásával kapcsolatban, de Orbán Viktor kedden azt mondta: nem hiszi, hogy ilyen törvényjavaslatot meg fognak vitatni a parlamentben.

Facebook-os bejegyezésében a volt miniszterelnök erre úgy reagált: Nem a vita lenne méltatlan, hanem ezzel a válaszával Orbán Viktor vált méltatlanná honfitársai jelentős részének képviseletére. Szerinte a kormányfő falaz az államfőnek.

Gyurcsány Ferenc szerint Orbán “bárminemű egyeztetés nélkül előhúzta Schmitt Pál nevét a mellényzsebéből, és nem hogy az Országgyűlést, de saját frakcióját sem méltatta arra, hogy jelöltjét személyesen nevezze meg”.

Gyurcsány Ferenc szerint lehetséges, hogy Schmitt Pál élete valóban nyitott könyv, mint az az elnöki hivatal közleményében olvasható, “de ennek a nyitott könyvnek egyes lapjait valaki láthatólag eltávolította, másokat meg retusáltak. Mi nem azt akarjuk tudni, amit az elnök hajlandó elmondani önmagáról, hanem azt, ami a valóság. Tehát azt is, amit az elnök szándékától függetlenül meg lehet ismerni”.

Gyurcsány Ferenc bejegyzésében gyávának nevezi Orbán Viktort, mert “nem mer szembenézni saját feladatával, felelősségével, esetenként pedig saját döntéseinek következményével”.


VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 8 szavazatból)
Orbán gyáván falaz Schmittnek, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. Gyurcsány nem jól fogalmazott! Orbán nem gyáva, hanem előrelátó! Jól jöhet még az az elhallgatás a múltról!Egy feltétlen híve már van, bármi is történjen vele ezután…Jóért jót várj cserébe… Amit ugyan nem hiszek hogy működne kettőjük viszonylatában, de sosem lehessen tudni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  2. kell aki aláírja az új alkotmányt önálló vélemény nélkül

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  3. És vannak olyan oldalak, amire “véletlenül” ráborult a tinta…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  4. Lehet ,hogy elcsépelt ,de :: holló a hollónak …….. !!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  5. Két év regnálás után a KE békés jólmegfizetett “nyugdíjba” vonulhat.
    Mi lesz az új fityisztákolmányban a KE-ről?
    Mi az, amivel bármikor lemondásra kényszeríthető a zemberek “töltőtolla”?
    Minden terv szerint, csak korábban borult ki a bili?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  6. Hát.., nem hiszem ,hogy Orbán Viktor gyáva.Ő inkább elvtelen hatalom-politikus. Machiavellista. A cél szentesíti az eszközt.Ő a Fidesz és jobb oldali oligarchák nevű cég top menedzsere a szó machiavellista értelmében.Hatalom, erő, zsarolás, túszul ejtés, fenyegetettség, a szálak kézben tartása, kiszolgáltatottság..hazudozás, megtévesztés, gátlástalanság,a valóság átírása..ez az a koordináta rendszer, amiben ő mozog.Ez is egyfajta bátorság.A kalandorok, diktátorok bátorsága de jobb szó rá a vakmerőség.Vakmerőség a mindent vagy semmit kockázatvállalása. Az a koordináta rendszer, amiben Gyurcsány Ferenc szeretne élni, politizálni, amiről Őszödön beszélt, az egy másik értékrend és másfajta bátorságot igényel.Én neki drukkolok, az ő értékrendjében szeretnék élni, de egyenlőre vesztésre áll.Remélem nem sokáig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  7. Ez tiszta üzlet. Szavazatvásárlás, ha úgy tetszik. Immár teljesen a csuti kiskondás zsebében van gumipali. Ha bármikor eszébe jutna magát komolyan venni, csak meg kell neki említeni, hogy ott van az a kis bibi a múltjában, amit elő lehet venni és kitörni vele a nyakát, oszt’ jónapot! Gondoljátok, hogy a nemzet pecsételője sitt pali ezek után bármi jelentéktelen ügyben is önállóan akár szellenteni is mer, nem az hogy nemet mondani ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnknek az isteni elméjű ormány bolseviktornak? Nem, ő bizony még arról is meg fogja kérdezni a véleményét, hogy most éppen esik-e vagy süt a nap?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  8. Most olvastam egy másik portálon a smittlány interjúját,hát azt hittem,elhányom magam.A kis alexa aki pár évesen ott ugrált minden este a hűde vallásos és jobboldali családjával jó pénzért a tévében,most azt nyekegte egy újságírónak,hogy az oroszok által megszállt Budapesten kellett élnie.Hányadék család

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  9. Szerencse, hogy az embereknek nemcsak „má”-ja, „holnap”-ja, de „múlt”-ja is van.
    Így aztán a politikai erők közül – hol az egyik, hol a másik -, előhúz a bűvészkalapjából egy-egy nyulat:
    „Tessék, tisztelt publikum!
    Ímhol, egy múlt nyúl!”
    Orbánék után, most Gyurcsányék bűvészkednek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  10. Remélem rövidesen előkerülnek Viktor által írt jelentések (“úti beszámolók”), amit az átkosban kellett írnia annak, aki ösztöndíjas volt nyugaton, még ha Soros is volt a fizető!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  11. Magyarországon a 2.világháborút követően 1990- óta vannak un. jobboldali pártok . A tagságukat vajon kik alkotják ?? Hol bujkálhattak 42évig ezek a ” derék , becsületes ” honfiaink ?? Mert az köztudott dolog , hogy az MSZP- t a volt MSZMP- s reformszárnyának a tagjai alapították meg . Ők vállalták a múltjukat minden hibájukkal együtt ! Ez becsületes és korrekt hozzá állás volt . Kapnak is ezért hideget és meleget egyaránt olyanoktól akik maguk is sárosak . Lehetne sorolni jobboldalról azok neveit ( nagyon sok lenne ) akik anno az elmúlt rendszernek bősz ” vak hitű ” kiszolgálói voltak . Ilyen Kövérfélék , orbánok most bőszen komcsiznak, átkosoznak mintha ők nem élvezték volna ki az akkori párttagoknak kijáró kiváltságokat . Most verik a tamtamot és közben szorgalmasan építgetik ( az elmúlt rendszer mintájára ) a saját de most már jobboldali DIKTATÚRÁJUKAT !! Csakhogy ehhez képest a Kádárrendszer csak egy szolid babazsúr volt . Mire az áldott ugyanakkor szerencsétlen nép ráeszmél úgy bebetonozzák magukat , hogy nem lesz olyan ember az országban aki képes lenne onnan kirobbantani őket . Részemről a fennen leírtak miatt tisztelem a baloldalon maradt politikusokat Ők legalább nem köpönyegforgatók mint a volt ” kollégáik ” . Csak abban bízhatunk ,hogy baloldalon talán még időben össze tudják kapni magukat és képesek lesznek egy orbánt ELŰZŐ pártot létre hozni !!!!______!!!!!!!!___ BIZAKODJUNK !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. Hát nem tudom,hogy 20-30-km-es sebességgel mekkora volt a kár,és ezért 4 hónap felfüggesztett?Mondjuk a betechnikázott Asztoria szobafelelőse/ig.h./ vajon milyen jelentéseket küldött a tartótisztjének?No meg egy év kiesett az önéletrajzból,vajon mi történhetett? De gondolom az ő komcsijuk egész más mint a komcsik komcsija.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  13. Azért nevédjük már ennyire a Kádár rendszert.Azt mélyen eltagadták,hogy hogy nyomoltak a dollár millíók ruszkiba.Na és amit 100% ig tudok mivel kolégista voltam.A vietnámiak és a kubaiak mikor haza mentek a fiuk kapták a simson motorokat a lányok a Tv vagy a varógépet és ingyen laktak és ettek a koleszban.Persze nem sajnálom tölük.Ezt is finanszirozták a mi pénzünkből.Persze ezt a mai napig eltitkolják.És persze nem csak abban az egy koleszban volt igy.Hát eről ennyit
    A másik Mindenkinek adott volt a lehetőség,hogy eljusson arra a szintre,hogy most Ő legyen az elnök.Nem kell kritizálni senkit.Meg kellet volna neked is probálnod. Nézz önmagadba,és jól jegyezd meg ezt a mondatot.SOHA SEM AZ A NEVETSÉGES AMILYEN VAGY HANEM AMILYENNEK TETETED MAGAD.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (12 szavazatból)
  14. Te, figyelj! Ez a fess ember úgy meggörnyed a Vezére előtt, nehogy a képen látható legyen, hogy két fejjel magasabb nála. Isten őrizz! Még megharagudna rá…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Fürgeszarvas!
    És te mennyit kaptál a Kádár rendszertől? Ezek szerint tanulhattál, talán felső fokon, lakhattál koleszban és talán, ha tanultál még diplomát is kaptál -mindezt ingyen. Szomorú, hogy még ma is sajnálod azoktól – az egyébként honvédő háborúban – sokat szenvedett (még ma is szenvedő) fiataloktól azokat az apró ajándékokat amiket felsorolsz. Sajnos te nem tetteted (igen itt két t illett volna) magad, OLYAN VAGY AMILYENNEK MUTATOD MAGAD, mégis nevetséges, hogy még ma is ezen duzzogsz… Ejnye!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Kedves gm.!
    Minden szavaddal mélységesen egyetértek. Úgy is mondhatnám, hogy a bölcs tisztánlátás vezérel. Talán csak a “nem hiszem, hogy Orbán Viktor gyáva lenne” szavaidat egészíteném ki annyival, hogy az Ő “bátorsága” inkább a kocka {már} el van vetve vakmerősége, mely magatartás forma nem zárja ki a gyávaságot. Fél ő bizony (lásd: Kommandós testőrség azonnali kiépítése) ám fatalista is. Ez tulajdonképpen a lesz ami lesz bátorsága, ami annyit jelent, hogy aztán utánam a vízözön. Az ő szavaival: “…oszt annyi.”
    Üdvözlettel: s.k.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Ti akik itt írtok, nem tudjátok, mit jelent amikor valakit üldöz a Kádár rendszer. Smittet is agyonüldözte egészen az igazgatói cellájáig, ott aztán lihegve bezárkózhatott tisztázhatta viselt dolgait. Mint élsportoló kitűnő fal-állást tölhetett be, melyhez ugyanaz – vagy annál is több – a privilégium illete meg (gépkocsi sofőrrel, titkárnő, utazások, stb.) mind e közben a testét edzette – persze a mi érdekünkben, Magyarország felemelkedéséért. Ám – aljasság – a fizetését csak személyesen vehette fel, személyesen be kellet érte járnia a “munkahelyére”. Ezt, úgy hírlik praktikusan összekepcsolta a feladatával az aláírni valók átnézésével, illetve azok aláírásával. Gyakorlat teszi a mestert – ma is.
    Bizony, bizony üldöztetés közben az üldözött is megbotolhat. Ilyenkor aztán fellép az üldözők különös haragja. Lecsapnak és szigorú példát statuálnak, mint hősünknél is… A többit nem tudhatjuk, mert az iratok eltüntek, mert ha tudnánk lehet, hogy mások hasonló bűncselekményért (jogosan) e büntetés többszörösében részesültek, hacsak nem voltak a gonosz rendszer üldözött élsportolói.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Kedves Fürgeszarvas,
    mélyen sajnálom azt a pénzt, amit a múltban az oktatásodra fordítottak abban a koleszban, ahol állítólag osztogatták az átkosban a “simsonokat”, a lányoknak a “varógépet” (1 r-rel). Ugyanitt lehetett “kolégista” (1 l-lel) a mi “álamfőnk” is… Mélyen sajnálom, hogy van, aki közép- vagy felsőoktatás után csak ennyire lesz civilizált írásban, vagy csak ennyire becsüli a magyar nyelvet. Fürgeszarvas vagy államfő – mindegy… Se a múltban, se ma nem kényszerítenek senkit, hogy pocsékul tanuljon vagy dolgozzon. Vannak sokan, akiknek van tartása, és belső indíttatásból dolgosak és tisztességesek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Szerintem nem gyáván,hanem bátran falaz a kétharmad birtokában….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos