Ronai and Ronai
AMERIKAI

Munka nélkül is jól keres Orbánék fekete serege 2011. március 25. péntek 13:09 Forrás: Blikk

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Budapest – Sajtóértesülések szerint újabb taggal bővült a kormánypártok költségtérítéssel visszaélő “fekete serege”. Rónaszékiné Keresztes Mónika törvénytelenül vett fel több százezer forintot az adófizetők pénzéből.

A pozícióhalmozó fideszes országgyűlési képviselő ezzel csatlakozott a kormánypártok “fekete seregéhez”. Zsiga Marcellhez, Szabó Zsolthoz és Papcsák Ferenchez hasonlóan ugyanis ő sem “vette észre”, hogy hónapokon át mind a parlamenttől, mind az erzsébetvárosi önkormányzattól felvette a költségtérítést.

Budai Gyula és Szijjártó Péter hónapokon át verték be a fejüket a kétmillió forintos bérplafonba, ám ez olyannyira nem fájt nekik, hogy észre sem vették. Gulyás Gergelyhez pedig, tősgyökeres budapestiként több mint hatmillió forint választókerületi pótlékot vett fel. De említhetnénk Lázár János esetét is, akinek havi 600 ezer forintért béreltek luxusautót az adófizetők pénzén.

Nem elég, hogy Rónaszékiné Keresztes Mónika csatlakozott az állás- és pozícióhalmozó fideszes politikusok “fekete seregéhez”, de pökhendi, kioktatós stílusban reagált a törvénytelen tettét firtató újságírói kérdésekre, mikor azt mondta, “nem kötelességem megmondani az összeget”, illetve úgy nyilatkozott, “az új képviselők rengeteg papírt kapnak, sok a fogadóóra a választókerületben, az emberek minden gondja ránk szakad”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 8 szavazatból)
Munka nélkül is jól keres Orbánék fekete serege, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Ha valaki “pofátlanul” sokat keres, nem tudja követni a + pofátlanul felvett összeget…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  2. Sőt, még decemberben képviselő-testületi űlésen – az LMP, illetve az MSZP álláshalmozást firtató kérdéseire – ellentmondást nem tűrő hangon, gőgösen, cinikusan elmondta, hogy ő egy 10 tagú családban él, és hogy különben is ő 50.000 Ft-ot adományozott. Innen üzenem a képviselő, alpolgármester asszonynak, hogy én a nyugdíjamból 20.000 Ft-ot adományoztam karácsony előtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  3. Találóan mndta, az általam nem különösen kedvelt Szanyi Tibor Kálmán Olgának, hogy ezek az álláshalmozók annyi helyről kapnak félmillió forint körüli juttatást, oly sok a havi bevételük, hogy valóban nem tűnik fel nekik az a párszázezer forint, amivel több folyik be a számlájukra, mint ami megilleti Őket. A bőség zavarja meg őket, vagy nem győzik számbavenni a havonta a kasszájukba ömlő százezreket, milliókat? Nem tudhatjuk. Az viszont nyilvánvaló, ha nem akatnak SEMMIK lenni, akkor kaparniuk kell, hogy vigyék valamire és VALAKIVÉ válhassanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  4. Itt az ideje, hogy pofán verjük őket! Ha máshogy nem megy, verbálisan! Aki találkozik velük valahol, azonnal tapadjon neki a kérdésével, hogy mi ez a szisztéma, ami szerint rabolják a pénzünket?Meg kell szégyeníteni mindegyiket!!!És követelni kell, hogy próbálják meg a 28500 Ft-ot beosztani, természetesen a bankszámlájuk nélkül!!!
    Lehet indítani a népi mozgalmat!!4

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  5. Arcátlan tolvaj banda. Egy szerencséjük van csak, hogy a Lipót zárva, a börtönök kulcsát pedig Polttestvér kezeli, ezért csak a vezírüknek kel járni Grácba “eszetet csinyányi”! A baj csak az, hogy költségeket és a költségtéritéseket mi fizetjük meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  6. Ez aztán a pofátlanság teteje.Nem vették észre ettől kapok röhögő görcsöket.Én nagyon észrevenném a minimális röhejes nyugdíjam mellé havonta mondjuk egy milliót vagy még pár százezret is.
    Szívesen cserélnék pár hónapig akármelyikkel.Nem zavarja őket,hogy az én pénzemet költik nyakló nélkül.Vastag bőr az van nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  7. Kedves Rónaszékiné Keresztes Mónika,
    Az emberek minden gondja akkor szakadna magukra, ha minimálbérből, vagy annál nem sokkal többől kéne a havi rezsit kifizetni, és még valami harapnivalót is a gyerek szájába dugni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  8. Orbán András Lajos

    A jellemtelen percemberkék tobzódása a hatalom segítségével, amit az MSZP. belső harcai miatt a fityisz a lüke fülke forradalmárok segítségével elnyert……….Nem a fityisz nyert most se választást az MSZP. bukta el azt, azért mert nem tudtak felsorakozni egy ember mögé, mert folytonosan ment a helyezkedés, a kipofázás, a infók kiadása……….Így kerülhetett hatalomra ez a ,,csürhe,, szebb jelzővel nem tudom illetni őket, elnézést azoktól akinek ez erős………..A hatalomra kerülésük óta semmi más nem érdekes csak kizárólag a zsebek feltöltése, mivel a politikai paletta egy síkú lett nincs erő mely visszatartaná a fityiszes bandériumot a nyílt, pofátlan szabad rablástól!!!!!!!!Sajnos tartok tőle ezt az eszement bagázst eltávolítani csak erőszakkal lehet a hatalomból, ennek áldozatai is lesznek………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. Felháborító, és az is, hogy arra hivatkoznak, hogy mennyi dolguk van, mennyit dolgoznak, hogy az emberek gondja a nyakukba szakadt.
    Na és??? Senki sem kényszerítette őket erre a feladatra, senki sem erőszakkal választotta meg őket, hanem ők akartak mindenáron önkormányzati vagy országgyűlési képviselők lenni. Ráadásul egyszerre mind a kettő. Ne sírjanak, hanem amit vállaltak azt teljesítsék, de úgy, hogy nekünk és azoknak akik megválasztották el tudjanak számolni. El ne felejtsék, hogy mi a nép vagyunk a főnökeik, és a mi pénzünkből élnek! Csak az a baj, hogy a törvényeket ők hozzák, és nem kérdeznek meg minket, hogy nekünk megfelel-e.
    Kis hülyék, mármint mi a nép, azt hittük, hogy demokrácia van, és akkor nem lehet ilyent csinálni. Hát, tévedtünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  10. Aha, hogy nem vette eszre..meg elfelejtette, hogy az neki nem jar..
    Ezek szerint annyit keresnek, hogy nem is tudjak, VAGY szamolni nem tudnak, VAGY azzal sincsenek tisztaban, hogy mi jar nekik es mi nem.
    Szoval, a tisztelt zemberek rajuk biztak a penzuket es az orszag vagyonat!
    Gratulalok!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Ittenem Ittenem…
    Nyakába szakadt nekije az emberek gondja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Jogvédők segítik a szakszervezeteket 2011. május 22. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos