Ronai and Ronai
AMERIKAI

Matolcsy nem egy Nobel-díjas közgazdász 2011. március 13. vasárnap 21:17 Forrás: ATV

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Matolcsy nem egy Nobel-díjas közgazdász

Budapest – Burány Sándor, az MSZP országgyűlési képviselője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a Széll Kálmán Tervvel kapcsolatban azt mondta: az a baj vele, hogy már a kiindulópontja is rossz. Szerinte erre a megszorító csomagra azért van szükség, mert az elhibázott gazdaságpolitika hatalmas lyukakat ütött a költségvetésen.

A szocialista politikus szerint Matolcsy György távolról sem egy Nobel-díjas közgazdász, s nem  kellene nyilatkozataiban kioktatnia a nemzetközi hitelminősítő intézeteket, hiszen az ő véleményükre hagyatkoznak a befektetők. A politikus arról is beszélt, hogy a terv angol nyelvű változatában olyan elemek is szerepelnek, amelyek a magyar változatban nincsenek. Burány Sándor szerint a kétnyelvűség kétszínűséget takar.

A képviselő elmondása szerint, amikor Orbán Viktor külföldi elemzőkkel beszél, akkor elismeri, hogy a Bajnai-kormány intézkedései jók voltak, itthon viszont szapulja őket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 8 szavazatból)
Matolcsy nem egy Nobel-díjas közgazdász, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(2)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

2 Reader’s Comments

  1. Matolcsy lehet akár jó közgazdász is. De tőle nem azt várják, hogy közgazdászként gondolkodjon, hanem hogy hajtsa végre orbán lázálmait. Matolcsi pedig elsősorban politikus, és mint ilyen, gyengejellemű is. Nem mer szembeszállni a főnökkel. A kassza kulcsa ugyanis nem nála van. Pedig ő felel a gazdaságért. A kassza kulcsa pedig – úgy hírlik – simliskánál van. Igy aztán közgazdászi reputáció ide, vagy oda, matolcsy engedelmes. Hazudik, csal ahogy tud. A fő a hatlom,meg a zsozsó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  2. Nem kell Nobel díjas közgazdásznak lenni ahhoz,hogy felismerjük és értékén kezeljük ezt a jobb kezet…
    Néhány egyszerű kérdés és a tetteikből eldönthető ők egyszerűen KÁRTEVŐK !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán megint nekiment Európának 2011. március 15. kedd

Matolcsy: menni kéne, menni kéne… 2011. március 14. hétfő

Szombat esti frász az Üllői úton 2011. március 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos