Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szombat esti frász az Üllői úton 2011. március 13. vasárnap 16:26 Forrás: FH

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szombat esti frász az Üllői úton

Budapest – Hét embert állítottak elő a rendőrök szombaton este az FTC-Videoton labdarúgó mérkőzés után, Budapesten. A hazai szurkolók ugyanis provokálni kezdték és kövekkel dobálták a székesfehérváriakat a mérkőzés után. Az akcióban két rendőr könnyebben megsérült.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság vasárnapi tájékoztatása szerint a rendezvény előtt, illetve annak ideje alatt nem történt rendbontás. A mérkőzés után azonban a fradiszurkolók egy csoportja a vendégszektor előtt megállva provokálta a székesfehérvári szurkolókat, és köveket kezdtek feléjük dobálni.

A rendőrök felszólították őket, hogy hagyják el a területet, mire a hazai szurkolók egy része rázni kezdte a kihelyezett kordonokat. Ekkor a biztosításban résztvevő rendőrök elkezdték kiemelni a tömegből a rendbontókat.

A meginduló rendőrök láttán a a randalírozók a Népliget felé szaladtak el, néhány perccel később a csoport fel is oszlott.

A rendőrök összesen hét embert állítottak elő. Kettőt közülük hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítanak, mert köveket, üvegeket, fadarabokat dobtak a rendőrökre. Ellenük a Budapesti Nyomozó Ügyészség jár el. Négy embert jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt vittek el, egyet pedig azért állítottak elő, mert nem tudta igazolni magát.

A biztosításban résztvevő egyenruhások közül a beavatkozáskor két rendőr sérült meg könnyebben, mindkettőjüket kórházba szállították. A rendőrök ellátásukat követően elhagyhatták a kórházat.

Blogbejegyzés (Orbán-Kubatov 5:0) a témáról itt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 3 szavazatból)
Szombat esti frász az Üllői úton, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Várható volt… hatot kaptak a zöld majmok… csak az a kár, hogy ennek a kettőnek nem verték be a pofáját.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  2. Zorbán kontra kubatov. A rendőröket dobálókat, remélem, nem csak a rendőrök tanúvallomása alapján ítélik el!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  3. Van valakinek kétsége a további eredményekről?Kubatov kisfiam! Te itt szép lehetsz, de okos nem Viktoroddal szemben!Borítékolható hogy a Vidivel szemben mindig az FTC lesz a vesztes…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Van valakinek kétsége a további eredményekről?Kubatov kisfiam! Te itt szép lehetsz, de okos nem Viktoroddal szemben!Borítékolható hogy a Vidivel szemben mindig az FTC lesz a vesztes…
    Egyébként normális ez a rendszer? Még 1x sem küldtem el a hsz-t, de kiírja, hogy azonos beírást észlelt. Ketten lennénk? Én, meg a tudatom?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  5. Jujj de béna voltam! Bocsánat, bocsánat!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. gondolom a lelato azon reszen, ahol elnokunk vigyorog, inkabb csak vedelmi emberek voltak azok is hattal a merkozesnek, hiszen a vedelem nem szorakozhat
    egyebkent meg ez a kozonseg nem az o tarsasaga, nem felt? vagy nincs a palotaban tv?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Chelsea-MU párharc a BL-negyeddöntőben 2011. március 18. péntek | MTI

Az Arsenal reaktiválta Jens Lehmannt 2011. március 17. csütörtök | AN/MTI

Soccer-re vált az NFL-játékos 2011. március 17. csütörtök | AN/Reuters

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos