Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány már nézettebb, mint Orbán 2011. március 31. csütörtök 15:28 Forrás: Klubrádió

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány már nézettebb, mint Orbán

Budapest – Gyurcsány Ferenc tegnapi interjúját többen látták az ATV Egyenes beszéd című műsorában, mint Orbán Viktorét hétfőn a Magyar Televízió Az Este című adásában.

A közéleti műsorok iránt érdeklődők az elmúlt hónapokban feltűnő számban fordulnak el a köztelevíziótól és keresnek maguknak másik csatornát. Ennek válhatott áldozatául a miniszterelnökkel készült interjú Az Este című műsorban.

A kábelen televíziót nézők 18 év feletti kategóriájában az Este 6,6 százalékot, az Egyenes Beszéd 6,9 százalékot ért el. Az ATV programjának különösen a második fele,a Gyurcsány-interjú idején volt látogatott, akkor a nézettség megközelítette a 10 százalékot, amely politikai műsor esetén kimagasló eredményt jelent.

Messzebbre nyúlik vissza a folyamat: másfél évvel ezelőtt 2009 októberében az Egyenes beszéd Kálmán Olga műsor az ATV-ben közönség arányának átlaga a kábelen elért felnőtt lakosság körében 2,2% volt, míg ugyanez az adat idén február végére megduplázódott, meghaladta a 4,5 százalékot.

Egy évvel ezelőtt az ATV három legnépszerűbb műsora a Sas Kabaré, A Zeneexpressz és a NévShowr voltak, mára a listát az Egyenes beszéd és a Híradó vezeti.

Tegnap a Fórum c. műsor nézettsége majdnem elérte a 6 százalékot, ugyanezen a napon a MTV közéleti magazinjának Az Estének nézettsége 2,2 százalék volt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 37 szavazatból)
Gyurcsány már nézettebb, mint Orbán, 5.0 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. Nagyon tartalmas,okos beszélgetés volt,ilyen egy politikus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (48 szavazatból)
  2. Ez már önmagáért Beszél!

    Meg kell nézni újra meg újra ezt az interjút, és láss csodát!
    Egy “nem keresztény” ember, hogyan nyilvánul meg ellenfeléről!?
    Ilyeneket Orbán szájából soha sem fogunk hallani!

    Gyurcsány egy nagybetűs humán Ember

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (53 szavazatból)
  3. Szerintem a lakosság szent borzongással figyeli mint kel ki hamvaiból a jóöreg Gyurcsány, akár valamiféle plitikai főnix-madár. :D
    De félretéve a tréfát:
    Amikor összedölni látszott a világunk a Jappán katasztrófa-sorozat miatt és a Magy. Tel. egyesre kapcsoltam pont délben,a bemondónő éppen valami Fapál vagy Fakopácsi ügyet emlegetett de igen lelkesült hangnemben.A hangjából hurrá-optimista hangulat volt kiérezhető .
    Namost egy darabig roppant érdekes lehet a FIDESZ házi-tévé csakhogy egy idő után az emberek HÍREKRE vágynak.
    Tegnap az MTV 1 déli híradóját megmértem , stopperrel a kezemben : kerek 9 perc volt.
    Dacára Japánnak, Líbiának, Elefántcsontpartnak , Szudánnak stb..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  4. Én csak a Duna tévét tudom fogni, de már a hírekre sem kapcsolom be. Mérhetetlenül egyoldalú, semmiképpen sem “kiegyensúlyozott”. A határon túli magyarok hülyítésére szolgál. Nézhetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  5. Szoktam nézni az ATV politikai műsorait, és kiemelkedő kérdezőnek tartom Kálmán Olga szerkesztő asszonyt. Mindig igyekszik tárgyilagos lenni, még ha néha a szimpátiája ki is látszik, de hát ember, és kiváló. Minden riport alanyánál igyekszik ellenpontként kérdezni, és bátran teszi. Valószínű, hogy ezt honorálják a nézők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (50 szavazatból)
  6. Kérem ,én már korábban is írtam,hogy e jelenségnek okát az egyes médiumok programjainak egésze, az ott látható,hallható információk ,hírmagyarázatok tartalma és hihetősége befolyásolja döntően. Ez teljesen természetes dolog,hiszen ez Homo sapiens mivoltunkból egyenesen következik.
    Mindenkinek van saját élettapasztalata, léte, és mint a valóság – a lét alapvetően határozza meg az ember tudatát. Lehet bármit állítani,mondani,de ez alapigazság! /Vö.: ki mint él úgy ítél. / Gyakorlatilag az időjárás előrejelzése, amire irányúlhat a figyelem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  7. Hitelesen, okosan beszélt Gyurcsány Ferenc az ATV március 30-i Egyenes beszéd adásában. Kiválóan felkészült politikus, aki érti és a helyén kezeli a rettenetes magyar állapotokat. Gyakrabban kell őt meghívni, mert véleményére az egész ország egyre jobban odafigyel, és kimondja az igazságot a hamis és hazug Orbán-diktatúráról. Gyurcsány és Mesterházy: ők ketten felépíthetik az új balközép MSZP-t!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  8. Én is imádom Kálmán Olgát,az ördög ügyvédjét.Kiválóak a műsorai,felkészült,okos,és van humora

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  9. A “közszolgálat” népnevelő TV mélyrepülése nyilvánvaló volt, amikor a jobbodali bértolnokok bevonultak a legmagasabb vezetésbe, a szerkesztőségekbe és a képernyőre. Az emberek többsége nem annyira buta, hogy ne lássa azt a sanda kormány-piárt, ami ezekből a tönkretett csatornákból árad.
    Szerencsére az Orbán-csapat nem tanult a 2002-es vereségéből, amihez nagyban hozzájárult a közszolgálati TV és rádió adók akkori megszállása, és az onnan áradó ártó szellem, ami úgy működik, mint a bűzösre szagosított városi gáz, hogy veszélyes jelenlétét hamar észreveszi az ember..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  10. Kedves noname1956!

    http://atv.hu/belfold/20110330_gyurcsany_ferenc, itt meg tudod nézni a tegnapi interjút, és az ATV-t lehet neten keresztül is nézni. Sajnállak, hogy csak a Duna TV-t tudod nézni, mert szerintem is silány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  11. A közszolgálati TV hol fogható?
    Amire szörfölés közben esetleg átszaladok, ott csak papagájok próbálják jól-rosszul (általában rosszul) az aznapi dakota álmokat kisilabizálni…

    Szomorúnak tartom, hogy Purlitzer-díjas lehet ma olyan hírszerkesztő, mint KO.
    Tipikusan félszemű király a vakok közt..
    Lehet, hogy pályatársaihoz képest jobb, abszolút értelemben viszont többször felkészületlen, nem érti amiről beszél.
    Nem az odadobott gumicsonton kellene rágódni, hanem a mélyben és háttérben zajló dolgokat megpiszkálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  12. Véleményem szerint is rendkívül felkészült, higgadt, nyugodt és megbízhatóságot sugárzó politikus. Sokszor érzem azt, hogy túl jó, és túl hóhiszemű, és bár az ő hitvallása, amit az interjú vége felé is mondott, hogy szeretne egy unalmas önmagával megbékélő Magyarországot.
    Hát igen, szeretnénk azt hiszem sokan azt, hogy ne történjen semmi, csak dolgozzunk, élvezzük az életet, és a legnagyobb gondunk az legyen, hogy a szabadidőnkben, hogyan töltsük kellemesen az időnket a családunkkal és a szeretteinkkel.
    Ezzel szemben Orbán folyamatosan harcol, küzd, és bizonyít. Én nem akarok harcolni, én élni akarok! Nincs háború, minek a harc. Nincsenek a spájzban az ellenségek, csak önmagunk vagyunk, és minek harcoljunk önmagunkkal.
    Én Gyurcsányi jövőképet szeretnék, és bízom benne, hogy megtalálja a módját, hogy azt az eszmeiséget és stílust át tudja adni valakinek, aki képes ennek az országnak megfelelő vezetője lenni. Bölcsen célzott rá, hogy nem célja vezetőnek lenni, de szívesen venne részt, a megfelelő személy kiválasztásásban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  13. “szeretne egy unalmas önmagával megbékélő Magyarországot.”

    “” Isten óvja Dániát attól , hogy zsenikre legyen szüksége . Addig jó míg átlagemberek a maguk átlagbölcsességével el tudják irányítani az országot”" ( Moldova György )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. Én csak interneten tudom nézni az ATV-t, de még egy órás csúszással is 100X jobban megéri!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  15. Én is végignéztem ! Gyurcsány egy széles látókörű, a mai kor szellemének megfelelően , kiváló politikai és vitakultúrával rendelkező politikus . Örömmel néztem ,miszerint Ő VITÁZIK és nem VITATKOZIK. Ugyanis a VITA (észérvek alapján, ügyelve a társalgási stílusra és a hangnemre ) a TUDÁS cseréje, a VITATKOZÁS meg a TUDATLANSÁGÉ = BUNKÓSÁGÉ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  16. Nincs mit csodálkozni azon, hogy minél jobban kiismerik a népek Orbánt, elfordulnak tőle. Az előző nyolc év is sejttette már, de amióta ő uralkodik, igazolódott is, hogy ő a szíve mélyén gyűlöli a magyarokat. Semmi mással nem lehet magyarázni azt a mindennapos egymásnak uszítást, amit művel, mint azzal, hogy amíg a kibékíthetetlen egymásnak feszülés burjánzik, addig ott lophat meg mindenkit, ahol csak akar. A sajátjai eltűrik az önmagukon tapasztalható meglopásokat, mert azt látják, hogy akiket gyűlölniük kell, azokat náluknál is jobban meglopják. Orbánnak megbénult országra van szüksége, hogy azt zavartalanul kirabolhassa. Orbán gyűlöl mindannyiunkat, magyarokat. Ha szeretne, nem szavakban kántálná a megbékélést, hanem tettekben
    Soha senki a történelemben nem okozott a magyarságnak akkora kárt, mint Orbán Viktor. Mert bármi volt korábban, képesek voltak elődeink összefogni. Orbánnal köszöntött be a gyűlölködés.
    Ha nehezen is, csak kinyílik a zemberek szeme, tapasztalni kényszerülnek, hogy az egyetlen, aki képes lesz megvalósítani a megbékélést, az Gyurcsány Ferenc.
    És ahhoz, hogy valóban kinyílhassanak a szemek, az ATV tárgyilagossága nélkülözhetetlen. Ezért félő, hogy ők a következő elhallgattatási célpont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. A zorbánt meg lett alázva 2002-ben. Úgy bukta el a választásokat, hogy arra nem is gondolt. A közvéleménykutatók 10%-os fityeszes fölényt mutattak. A két szavazási nap között végigrohanta az országot és emígyen könyörgött: ” csak még egy lehetőséget adjanak!” Sokan akkor is bevették a cucliját, mert majdnem kiegyenlítette a második fordulóban a csúfos hátrányt, amit az első fordulóban rávertek a szocik. Ezután bevonult a gráci klinikára, ahol kikezelték a sokkból. Majd 4 kemény évig tervezte a beteg agyával, hogy miként lehet megbüntetni, leigázni az őt megalázó magyarságot. Ekkortól indult el Medgyessy Péter amortizálása, lejáratása (meleg levegő, egy rakás szerencsétlenség stb. áder jankóval) és a minél rosszabb annál jobb fityeszes politika (mindent megszavaztak, ami sokba került akkor és később az országnak), ezzel végképp kettészakítva az országot. Azt hittem, hogy nem bírja ki a fityiSS a 8 évet, mert elfogy a pénze. De sajnos egy két oligarcha segítségével és az önkormányzatokon keresztüli lopásokból kihúzták, sőt kiépítették a saját midiájukat. Rákapcsoltak és a csőcselékkel, a jobbikkal és az agresszív pöcsökkel addig mesterkedtek amíg az országban kialakult az elégedetlenség hisztériája, annak ellenére , hogy 35 százalékkal nőttek a reálkeresetek. Ekkor jött az Eu által előírt konvergenvcia program (megszorítások) és a világválság amit a a reálkereset 5, írd és mond, 5%-os csökkenése követett. Ekkorra érett be a csuti kanász terve. Most kell akkorát győzni, amivel LEIGÁZHATJA ezt a nem éppen okos népet. Úgy, hogy közben szavakban, állandóan a zemberek seggét nyalta és ígérgetett nyakra főre. Mostanra már késő. Birkucik! Betapostak benneteket a horthy korszakba. A nagyvezír bosszút állt, kiröhög benneteket, tömi a saját és bérencei zsebét. Amíg fegyverrel ki nem veritek a kezéből a korbácsot, addig üt bennteket és csücsül a nyakatokon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. Peterfixnek: legyen bármilyen jogos a háborgásunk mindama galádság miatt, amelyet Oszt’ jónapot Viktor ránk zúdít és (remélem, már nem sokáig) lenyelet velünk, könyörgöm, senki ne biztasson senkit fegyverhasználatra! Nem volt elég 56? Európai ország lakosaiként nem gondolkodhatunk úgy, mint az öröklétet biztosra vevő muszlimok stb. – fáradságosabb, de civilizáltabb módja a helyzet megváltoztatásának az állampolári ellenállás, a NEM minél rendszeresebb és hangosabb szétkiáltása itthon és világszerte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. Haidzsin!
    Sajnálom, hogy félreérthető volt amit írtam. Ha fegyverbe szólítanám a népet, akkor én már régen harcolnék. Csupán annyit szerettem volna érzékeltetni, hogy a zorbánt a hatalomból (már ) békés úton nem lehet kiverni. 56-ban én is sok-sok éjszakán, menekülésre készen, felöltözve aludtam gyerekként. Most öreg emberként miért akarnék ilyet az unokáimnak?! Persze más ezt nem tudhatja, így Te sem. Félreérthető volt amit felháborodásomban írtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. Pedig az ATV nem szabad földi sugárzású adó… No comment. Csak bele ne rokkanjunk, mire ez a gátlástalan hatalommániás csapat(már a jelenlegi kormány és holdudvara) távozik.

    http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/arany/wales.htm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Biborka: nagyon a szívemből szóltál :)
    Peterfix: Neked is kénytelen voltam adni egy pozitív pontot, bár ne olvastam volna el kommentedet… :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Haidzsin, peterfix, mindenki,
    kattanjatok át kicsit a Demokratikus Charta tüntetéséről szóló cikkre, ott már látszik, hogyan formálódik egy boldogabb jövő reménysugara!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Jómagam megrögzött viktorimádó voltam.Most azonban rá kellett jönnöm,amit Moldova György mondott róla a napkeltében anno.Pojáca.Már csak egy rángatózó vállú diktátort látok benne.Vajon egyszer lekapcsol a terrorelhárítás azért amiket írok?Én még ezt is el tudom képzelni.Olvastam Orwell 1984 című könyvét.Ajánlom mindenkinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Réthelyi már megkapta a selyemzsinórt 2011. június 3. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos