Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kérdezze meg bohócügyi államtitkárát! 2011. június 3. péntek 8:40 Forrás: FSP, NOLBLOG

  • Hozzászólások(93)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kérdezze meg bohócügyi államtitkárát!

Budapest, Roncsország, Bohócügyi államtitkárság – Most már látszik, hogy Orbán Viktornak pihenésre lenne szüksége. Nekünk is persze, többi tízmilliónak, mert nem volt könnyű ez az egy év, ami mögöttünk van, de mi legalább nem vagyunk miniszterelnökök.

És azért is könnyebb nekünk, mert nincs bohócügyi államtitkárunk. Orbánnak van, bár ezt idáig ügyesen titkolták. Senki nem tudott arról, hogy a kormányban van ilyen funkció. Egyébként nem is lenne logikus egy bohócügyi államtitkárság: takarékosabb, karcsúbb kormányt ígértek, hogy is férne bele egy ilyen kabinetbe egy bohócügyi államtitkár.

Most történt meg először, hogy Orbán elszólta magát. Miután, nagy sokára, hajlandó volt fogadni a rendvédelmi szakszervezetek közül néhánynak a vezetőjét. Nem az összesét: azok, akik a kormány számára nem voltak eléggé komilfók, a tárgyalások alatt odakint várakoztak a Kossuth téren.

Árok Kornél, akit mások mellett fogadott a miniszterelnök, az amúgy eredménytelen tárgyalások végeztével arra kérte Orbánt: ha már úgyis itt van, tartson egy rögtönzött szociális konzultációt a téren várakozóknak. „Ezt majd átadom a bohócügyi államtitkáromnak”, mondta erre a miniszterelnök.

Melyiknek? – tehetnénk fel az obligátot, ha lenne kedvünk viccelődni. De nincs, és ha lenne, akkor se mernénk. Háborús helyzet van, ilyenkor még a kapanyél is elsül, minden poén veszélyes lehet. Háborúban állunk, hiába volt a győzedelmes fülkeforradalom, a tőzsdecápák ellen sikeresen megvívott szabadságharc, a háborúnak még nincs vége.

Jelenleg két nagy ellenséggel csatázunk: az államadóssággal, és a munkanélküliséggel. Mindkettőt legyőzzük, kétség nem fér hozzá, de addig még számos nehéz ütközet vár ránk. Áldozatokat kell hoznunk, akár akarjuk, akár nem.

Persze, az élet nem olyan bonyolult, hogy érdemes lenne sokat okoskodni. Ha nagy az államadósság, össze kell fognunk, s úgy eltűnik, mintha soha nem is lett volna. Dobjunk pénzt a közös kasszába, mindenki annyit, amennyije van. Mert ez nem csupán hasznos, de hazafias is egyben.

Így igaz ez akkor is, hogyha tudjuk: sem a miniszterelnök, sem a bohócügyi államtitkár nem adott még az összefogás alapba egyetlen árva forintot sem. Nem mintha Orbán Viktor nem viselné szívén az államadósságot. Viseli ő, mást sem tesz, jobban fáj neki az államadósság, mint gondolnánk. Azzal kél és azzal fekszik, nyilván még napközben is eszébe jut alkalomadtán.

De pénzt azt még nem adott erre a célra. Persze, ahol öt gyerek nevelődik, öt éhes száj vár a falatra, ott alaposan meg kell gondolni, mire költik a pénzt.  Sokáig egyébként úgy tűnt, nem tudhatjuk meg, adott-e Orbán az Összefogás alapnak, vagy sem, de aztán kiderült, hogy nincs itt titok semmi, a mindig naprakész Szijjártó szóvivő a sajtó elé tárta az őszintét: „A miniszterelnök már hosszabb ideje támogatja egy közösségi cél megvalósulását, évente komoly összeggel a fizetéséből. Ennek a célnak a megvalósulása után fog támogatni egy újabb közösségi célt, mint például az államadósság elleni küzdelem.”

Van tehát egy közösségi cél, nem is akármilyen. Olyan, amelyet Orbán Viktor támogat. Ennél konkrétabbat egyelőre nem tudhatunk, de ez nem biztos, hogy baj: talán nincs is közünk hozzá. Legföljebb azért lehetünk szomorúak, mert ha tudnánk, mi az a közösségi cél, amelynek megvalósulását a miniszterelnök támogatja, nyilván mi magunk is így tennénk. Hiszen, ha a miniszterelnök támogatja, nekünk többieknek sem lenne kárunkra, ha hasonlóan cselekednénk.

Ez a közösségi cél azonban a jelek szerint egyelőre még nem nyilvános. Persze, előbb vagy utóbb majd megtudjuk, mi lehet ez, hiszen, amint azt Szijjártó szóvivő is említette, van rá esély, hogy idővel majd megvalósul. És onnan fogjuk megtudni, hogy az Orbán Viktor által támogatott, egyelőre nem publikus közösségi cél megvalósult, hogy a miniszterelnök már nem azt, hanem az államadósság elleni harcot támogatja.

Őrület, de nincs benne rendszer. Vagy van, csak még nem kötötték az orrunkra, hogy mi lenne az. Minek is, csak idegesítenénk magunkat, aztán úgy járnánk, mint a miniszterelnök. Vagy mint Schmitt Pál álamfő (sic!), aki Tolna megyei látogatásának egyik fénypontjaként egy iskolai osztály tanulói előtt akut zongorázásra vetemedett.

Szekszárdon történt mindez, az álamfő (sic!) Bródy János „Ha én rózsa volnék” című dalával kívánta szolgálni a jövő nemzedékének épülését. Ez a dal, talán sokan tudják, egy nemzedéknek vált a himnuszává. Nem Schmitt Pál nemzedékéé. Igaz, nem Pali bácsi meglett kora miatt szóltak hamisan a szájából a szavak: „Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének, s nem lennék játéka mindenféle szélnek.”

Mintha Vona Gábor a Hegedűs a háztetőn valamelyik betétdalát énekelné. Ha valakiről, Schmitt Pálról köztudott, hogy soha semmiféle szélnek nem állt ellent. Még a kis szellőcskék előtt is meghajolt, a nagyobb viharokról nem is szólva. Motor volt mindig, nem ellensúly. Mindig, mindent. Mindenkit, minden helyzetben. Mindenhol és mindenkinek.

Csontig, természetesen, ahogyan kell.

Hogy miért épp ezt a dalt választotta, nem tudhatjuk.

Majd megkérdezzük kezelőorvosunkat, gyógyszerészünket. Vagy Orbán bohócügyi államtitkárát.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +34 ( 34 szavazatból)
Kérdezze meg bohócügyi államtitkárát!, 4.7 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(93)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

93 Reader’s Comments

  1. Őrizetbe vették Szima Juditot.
    Emlékeztetőül.
    “Először a kommunistákért jöttek és én nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Aztán a zsidókért jöttek és én nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Aztán a katolikusokért jöttek, és én nem tiltakoztam, mert protestáns voltam. Aztán eljöttek értem, és akkorra senki sem maradt, aki szót emelhetett volna értem.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  2. Tegnap néztem Kónya Péter – Kálmán Olga beszélgetést az ATV-ben.
    Van félnivalója a felcsúti törpének, de nagyon.
    Tényleg igaz, ha kell, kitermeli magából az élet az új vezetőket.
    Kónya – Árok Kornéllal együtt- ilyenné válhat pillanatokon belül.
    Remegj Viktor és bandát, megkezdődött hatalmatok idejének visszaszámlálása.
    Gyerünk uraim, rengetegen vagyunk mögöttetek!
    :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  3. Szima Judit = Táncsics Mihály? :roll: :roll:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Egy 2/3-os hozzászólás a Nol hu-ról
    ……
    bendeguz1 | 2011. június 4. | 11:49:50

    Remélem, hogy Kónya Péter úr lesz a következő és mindkettőjük államrend erőszakos megdöntésére irányuló kísérlet, valamint államrend elleni erőszakos megdöntésre irányuló szervezkedés miatt hadbíróság elé kerülnek. A rendőrök ne játsszák a terroristát. Van belőlük elég a világban. Remélem, hogy példát fognak statuálni.
    ……Figyelni kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  5. Korsós, ezt a kérdő figurát hogyan rakod fel? Én csak a nevető és szomorkodó variációt ismerem. :-) :-( :-?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. kettőspont roll kettőspont :roll:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. Gonoszka!
    Kösz, a köcsög (szabad használni engem is így szólítanak néhányan) erős fejfájással fog küzdeni, ha megszeretné érteni, amit válaszoltam neki!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. kettőspont oops kettőspont :oops:
    kettőspont evil kettőspont :evil:
    kettőspont wink kettőspont :wink:

    ezek is jók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. Korsós, aranyos vagy.! :-) mi az oops, evil, wink, roll, ecetetrá?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  10. :-! :-+ .._#

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Elrendelte Orbán Viktor miniszterelnök budai otthona környékének, vagyis a XII. kerületi Cinege útnak a lezárását a Terrorelhárítási Központ főigazgatója

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Kezdődik?
    :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. : !: :?: :-? Ezek milyen jelek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Két eset lehetséges (már normális ésszel ,mert elmebetegek eszével nem tudunk gondolkodni):
    1./ Tényleg totális hülyék, és elhitték a média-tudoraiknak, ha pont most, pont a legvehemensebb szakszervezett titkárát némi szakszervezeti vagyon herdálásával összefüggésben letartóztatják, az majd ellene fordítja a tagokat. azaz egy szimpla oszd meg és uralkodj akciónak szánták. (Jut eszembe Állam bácsi: a szakszervezet vagyonához KÖZÖD???) Vagy tényleg totális hülyéknek és bohócoknak tartanak mindenki mást, akik elhiszik, hogy az ügyszség csupa
    szívjóságból túlórázik a HÉTVÉGÉN.
    2./ Nem TELJESEN hülyék, és szándékosan PROVOKÁLNAK, mert már alig várják, hogy kihírdethessék a SZÜKSÉGÁLLAPOTOT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. kekec

    Kicsit megijedtem amikor vegiggondoltam amit irtal. Mar a 2. verzio. Sajna nincs kizarva es ha igy lesz akkor durva lesz.

    Ha belegondolok akkor a gatlastalan viselkedesuk “testbeszede” azt mondja hogy “nekunk semmitol nem kell tartanunk, mi barmit megtehetunk”

    Ne legyen igazad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. A szükségállapotnak van egy hátoldala! Tényleg szükségállapot lesz! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. kekec
    2011. június 4. szombat
    14:05

    Ezen töröm már én is a fejem, mert ha kicsit is belegondolunk, ezzel csak olajat öntöttek a tűzre. Persze lehet az a cél, kell a háború annak, aki háborúzni akar:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. rupcsi!
    Bejött egy harmadik verzió is! Mivel Gyurcsány a távolmaradásra biztatott – valószínű a csak azért is felvonulás a Tettrekészektől! Mert csak nem hallgathatnak Gyurcsányra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. A TEK 600 főből áll, meg vannak kommandósok is valamennyien.
    A rendvédelmisek vannak 30 000-en. Adott esetben komoly
    háttértámogatással.
    Sokszor átgondoltam az esélyeket.
    Ti is megtettétek? :?:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. kekec!
    Ezek nem kekeckednek! :-(
    A 2. verzióra szavazok.
    Továbbá, figyelmeztetés minden szakszervezeti vezetőnek (vasárnap a pedagógusoknak), hogy lesz itt nemulass, ha nem álltok be a sorba!
    ÉBRESZTŐ honfitársaim!!!
    Mivel a média szelektál, nem jut el az információ a többséghez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Ja, még az is eszembe jutott, hogy a TEK-nek minimum
    30 védendő objektuma van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. kekec!
    Biztosra veszem, hogy a Tettre Kész-ek, tettrekészek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Legalább hamar túl lennénk az egészen!
    A TEK-en kívül nem tudom kire számít?
    Csak nem a kádárhuszárdezertőrcsőcselékbohócokra, mert ezt a kérdést először tisztáznia kell.
    Utána a többit is!
    Ha sikerül neki, akkor meg már nem lesz indokolt a szükségállapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Na ne basszus kulcsozzatok ki velem!! Azt hittem, le fogtok hülyézni – ami azért megnyugtatott volna, hogy én látok rémeket!
    Lehet, hogy pályát tévesztettem, amikor nem politológusnak mentem?
    Azért olyan nagyon ne drukkoljunk a szélsőjobbnak (márpedig a Tettrekész AZ!)
    Viszont a templom építésnél még az ördög is tolhatja a talicskát- azaz a viktatúra ellen MÉG MELLÉJÜK IS ODA KELL ÁLLNI!
    Tétényi ezt már korán felismerte! Ez is mutatja, hogy ÁLLAMférfi/NŐ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Kekec, több mint egy éve kiabálok, hogy Orbán ellen az ördöggel is !
    Mert Orbán rosszabb magánál az ördögnél is.Mikor Luciferi meglátta
    Orbánt, még a pokoli hőségben is megborzongott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. A TRMSZ vezetője csak egy dolog. Az emberek viszont nem tehetnek semmiről!
    Én ismerek olyan vezetőt aki az igazságot nem közli tagságával, és így olyanok ellen hangolja őket akik tulajdonképen értük vannak!
    Higgyétek el nekem ott sem a tagság a hibás!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Tovabb gondolva ezt a gondolatot , mar hogy esetleg a rendkivuli allapotra jatszannak, akkor felvetodik a kerdes hogy kinek a vallan akar ulni a torpe. Milyen hatalommal erovel akarjak biztositani a sajat hatalmukat mert a rendorseg katonasag ugye nem jatszik. A TESZ is elfoglalt keves az ugyhoz raadasul ok sem mind “rendszerbaratok”

    Mi az az ero amiben bizhatnak, akit segitsegul hivhatnak ?

    Belulrol szerintem csak szelsojobb az aki szoba allhat veluk a hatalomert vagy a radikalis megoldas igereteert. Tudom hogy agyrem de talan meg kulfoldrol is hivhat segitseget ?

    Tudom ez mar conteo de hat a fantazia szabad :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. nemhagyhatom!
    Már az a tény, hogy a FELE hajlandó volt bemenni az Orbán-barlangba, és hagyni, hogy a másik felét kiszelektálják: mutatja, hogy akik bementek, azok NEM ODAVALÓK! (már a szakszervezetek élére) Ezt a véleményemet megerősítette, amikor a bohócügyi tréfára nem borították Orbányára az asztalt.
    Ubul:
    Számíthatnak még a Magyar Gárda féle alakzatokra (de akkor nem PONT egy szésőjobbost kellene bizgerálni: MONDOM, hogy józan ésszel felfoghatatlan, amit művelnek!) Kivéve persze, ha szándékos: a szélsőjobbos “csürhe” lázadása ellen akár uniós támogatást is kaphatnak. Nem véletlen volt az egyik ELSŐ intézkedésük a külső katonai segítség igénybevételének lehetővé tétele!
    EZZEL tehát előre számoltak! Ne a debil narancsagyúakra számíts: A KATOLIKUS EGYHÁZ ÉVEZEREDES hatalomgyakorlási technikája áll mögöttük! E tárgyban olvasgass Bartust! Igen tanulságos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. “bohócügyi tréfára nem borították Orbányára az asztalt.”
    Igen, csak furcsálotta!!!
    Ezek után, egyáltalán szóba állnak a Pintérrel, és akármelyikkel.
    Nagy a tét, az biztos!
    Már az első tüntetésnél látszott, hogy mire megy ki a játék.
    Szima merte egyedűl elmondani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Kekec, érdekes az egyház szerepének felvetése. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. kekec

    “Nem véletlen volt az egyik ELSŐ intézkedésük a külső katonai segítség igénybevételének lehetővé tétele!”

    Mire gondolsz ?

    ” E tárgyban olvasgass Bartust! Igen tanulságos!”

    Ennek azert igy van egy kis “tevedhetetlen” mellekize. Hozza teszem olvastam a publikacioit, es sok mindenben egyet is ertek vele, de szerintem nem tesz jot a reputaciojanak ha ilyen szeritem altala sem kivan “talapzatra” allitod.

    ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. De ha mar a Rom Kat szoba kerult. Ok kit tudnanak mozgositani ? Mert szerintem az orszagon belul nincs akkora szavuk tekintejuk hogy ezrek alljanak ki OV-t vedve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Gonoszka, én ODAfigyelek arra, amit olvasok. És Bartus tényleg elég gondolatébresztően írt erről az elmúlt hónapokban! Mely szerint egy eléggé
    kiszámított íven haladunk!
    Éppen ezért nem örülök annak, hogy pont a rendvédelmieket froclizzák: normális emberi agy (és álmoskönyvek) szerint ez nem szokott jóra vezetni. Viszont ezeknek KIZÁRÓLAG szociális követeléseik vannak: tehát elég olcsón megvehetők: adni sem kell nekik, elég, ha nem vesznek majd el, és “szívvel-lélekkel” nyomják el majd a többieket.
    Ez az egész kezd hasonlítani Hitler sasfészekének sóbányára. Ahol a bőr hátsó köténykével előbb egy kisebb lejtőn kellett lecsúszni – de aztán jött egy másik, amelyik sehogy sem akart véget érni, és az ember egyre csak gyorsult lefelé – de a végéig hiába is sikoltozott. Szívbetegeknek nem ajánlott (már az odavivő
    kereken guruló tornapad sem, amelyiken csak EGY kapaszkodó volt: legelől!
    MOST kezd olyan érzésem lenni, mint amikor elindultunk: és a tornapad bedőlt az első kanyarba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Ubul semmiféle talapzatról nincs szó. Elég sokfelé, elég sokfélét olvasgatok – és abból csinálok egy SAJÁT kaleidoszkóp-képet. NEKEM Bartustól (többek között) ez jött le. Másnak biztosan más.
    Viszont az én világképem kezd vészesen bebarnulni: tehát ha fel tudsz vidítani azzal, hogy én látom rosszul: nosza rajta!
    Például nagyon jót tudnék vihogni, ha arról győzködnél, hogy PONT ezen a hétvégén kellett a Tettrekészek titkárát vegzálni – és ebben semmiféle szándékosság nem volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. LEÍROD: kettőspont oops kettőspont EZ LESZ BELŐLE :oops:
    LEÍROD: kettőspont evil kettőspont EZ LESZ BELŐLE :evil:
    LEÍROD: kettőspont wink kettőspont EZ LESZ BELŐLE :wink:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. kekec

    Eszembe sincs gyozkodni teged. Nekem is az a modim hogy osszerakva a mozaik darabkait probalok egy sajat kepet alkotni a dolgokrol. Van amikor bejon van amikor nem.

    “Barna” ugyben szerinem csak az elso felvonas lehet barna , es ennel tobbrol van szo de majd meglatjuk. Ha barna lesz az elso felvonas az csak azert lesz ilyen szinu mert eppen ok lettek alkalmazva erre a feladatra.

    Szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Amikor erőszakról beszélünk, ne feledjük, hogy rendőreinket a felcsúti gané döngölte a sárga földbe hatalomra jutását követően szinte azonnal, amikor a bíróság előtti vallomásaikat nem elfogadva amnesztiát kapott az orbáni csürhe!
    Ezekre a rendőrökre és kollégáikra a Nagy Vezér nem számíthat, amennyiben a nép vagy annak jeles rendvédelmesei végre megindulnak ellene.
    Ki fogja megvédeni?
    :wink:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Korsos

    Nekem is ez a kerdesem. Es nem talalok ra valaszt. Mert OV rol sok mindent el lehet mindani, de azt nem hogy ne gondolkodna elore ( altalaban ) es lenne terve.

    Szoval a kerdes az hogy mi tortenhet, mi lehet a megoldas ?

    Amire gondolni tudok hogy ha mar ennyire ragaszkodik a tortenelmi klisekhez akkor szerintem fel fog allitani egy sajat nyilas-munkasor csapatot. Kulon torvenyi hatterrel ( megteheti 2/3 ) fegyverekkel barmivel. Ezt az erot viszont meg kell szervezni, ki kell kepezni es vezetes is kell neki.

    A rendorsegi katonai tartalekbol kaphatnak felszerelest de honnan lesz ember, plane annyi es hogy mikor lesznek ( lettek ??? ) kikepezve ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Európa csendes, még mindig csendes. Csak mocsok Orbán ugat az MR 1-en.
    Európa közepén a bunga bunga vidékétől az északi fenyvesekig senki nem akar
    egy kis Líbiát, vagy valami hasonlót. Következésképpen, leszarják a magyar népet.
    Most mehetünk az oroszokhoz, vihetjük a Molt, Malévet, Metrót fegyverekért és
    vihetjük a meghívót egy kis nyaralásra. Mit mondjak? Orbán ellen még azt is!
    :wink:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Ez csak megosztás.Tárgyalni kell az utolsó pillanatig! Én sem borítottam volna rá az asztalt, csak lazán a fejébe húztam volna! Ezért nem vagyok a szakszervezetemnek az elnöke többek között. Én is ott voltam a téren Péterrel beszélgetem míg Árok Kornél ki nem jött közénk.
    Nem szabad lealacsonyodni az ő szintjére! Péter pedig nemes választ adott neki!
    A rendvédelmieknek tárgyalni kell! Az erőszak erőszakot szül, és ez nem jó senkinek! Én már sokszor féltem, sokat láttam tapasztaltam, de még sose ijedtem meg! Most is félek, de megijedni nem fogok, ígérem mindenkinek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Úgy gondolom és napról erősödik ez az érzésem, hogy plenáris országgyűlésre mentőket kellene egyszer kirendelni.
    Egyszerre vigyék zárt osztályra az egész kormányt és FIDESZ (2/3) frakciót, hiszen oda valók miniszterelnökükkel az élen.
    2011. évben lehetetlen, hogy normális ember, emberek így politizáljanak EU kereteiben, Európa szívében.
    Nem lehet igaz, hogy hülyének néznek 8 millió embert, felfoghatatlan, hogy hisznek egy félművelt, életében nem dolgozó, skizofrén embernek.
    Vagy ha igen, akkor irány a zárt osztály!
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. :arrow:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Ha úgy veszem, Orbán előre bejelentette a Tettrekész vezetőnő letartóztatását. Mely szerint”mint férfi a FÉRFIVAL” akar tárgyalni. Lehet, hogy csak egy feminimebb férfiben bizakodott, mint új vezetőben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hadikommunizmust hirdetett Orbán Kötcsén 2011. június 5. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos