Ronai and Ronai
AMERIKAI

Félbeszakadt a romagyilkosok tárgyalása 2011. március 30. szerda 8:11 Forrás: FH

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Félbeszakadt a romagyilkosok tárgyalása

Budapest – Elkezdődött, majd rögtön félbe is szakadt a romák ellen elkövetett gyilkosságsorozat tárgyalása a Pest Megyei Bíróságon. A szerdai napra a vádlottak meghallgatását tervezik.

Médiaértesülések szerint az elsőrendű vádlott részletes vallomást kíván tenni, de meghallgatása előtt védője indítványozta, hogy a vádlott személyi körülményeiről zárt tárgyaláson beszélhessen.

Úgy fogalmazott: az elsőrendű vádlott családtagjai szeretnének kimaradni ebből a “médiafelhajtásból”. Miszori László bíró a büntetőeljárási törvényre hivatkozva a védői indítványt elutasította, de a vádlott a média és a hallgatóság jelenlétében még édesanyja nevét sem volt hajlandó elárulni, holott az ilyen kérdésekre a törvény értelmében akkor is válaszolnia kell, ha egyébként a vallomástételt megtagadja.

A tárgyalásnak ebben a szakaszában Miszori László bíró váratlanul felszólította a hallgatóságot és a sajtó munkatársait, hogy hagyják el a tárgyalótermet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Kedves Admin,
    a címből lemaradt egy d betű… Félbeszakadt.
    Javítás után nyugodtan törölje e hozzászólásom, nem okoskodni akarok, hanem segíteni :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Ha nincs rejtegetnivalója, akkor miért nem akar nyilvánosságot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. Mate, Ivan Tibor

    Az elsorendu vadlott es az ugyvedje diktal a birosagnak. Bravo, fuggetlen magyar birosag. A vadlott csaladja “szeretne kimaradni a mediafelhajtasbol”. Ez is befolyasolhat egy biroi dontest? Az aldozatok hozzatartozoi is szerettek volna kimaradni a “felhajtasbol”. Talan meg az aldozatok is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Addig nem bunos ameddig nincs itelet. Jobb helyeken igy tartjak. Mikor a magyar rendor megalitott annak idejen a gyomor gorcsbe randult. Ugyanez nem kovetkezett be amerikaban, vagy Kanadaban, de meg Angliaban sem. Ott addig vvagy artatlan amig nincs itelet. Ugyanez az Adohivatallal. MO-n alapvetoen bunos vagy az Adohivatal szerint, a demokraciakban megengedik hogy korrigald a tevedest az adobevallasnal. Persze aki tobbszor is teved az aztan “megszija”.
    A torveny azonban mindenkire vonatkozik. Amig nem bunos csak vadlott akkor is meg kell mondania az anyja nevet. Olyan az mint az Ausztral eset ahol a muszlim holgy nem akarta a kendot levenni az arcarol, vallasi okokra hivatkozva, annak ellenere hogy a birosagon kotelezo az arc bemutatasa. Persz hogy levetettek vele. A demokraci attol demokraci hogy tudjak az emberek hogy mik a jogaik es a kotelessegeik. A birok a rendorok is torvebnyszeruen jarnak el az eseteke 99%-ban (1% lehet a hiba) de a toketlensegnek a demokraciaban nincs helye. Azt hogy ez a biro hogyan dontott, mindeki megitelheti sajat maga.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán barátja továbbra is bajban 2014. március 22. szombat

Navracsics is a Kúria mellé állt 2014. január 16. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos