Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ringo Starr Magyarországon 2011. március 4. péntek 5:50 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ringo Starr Magyarországon

Budapest – Magyarországra jön nyáron az egykori Beatles dobosa. Ringo Starr és zenekara a Budapest Sportarénában ad majd két és fél órás koncertet.

A Ringo Starr and His All-Starr Band tavaly Amerikában turnézott, idén pedig már Európában folytatják a koncertezést. A zenekar ötlete 1989-ben fogant meg, és 1990-ben meg is jelent az első lemezük. A csapat összetétele menet közben változásokon ment keresztül, több verzió is létezett, mire a mostani gárda – Rick Derringer, Richard Page, Wally Palmar, Edgar Winter, Gary Wright, Gregg Bissonette – összeállt. Az All Starr Band ötlete egyébként Davis Fishoff producer agyában született meg és már két évtizede bizonyul működőképesnek. A 2010-2011-es turné csapata a 12. felállás. Egy-egy koncerten Ringo Starr Beatles-dalokat és szóló karrierje alatt született számait adja elő, majd a tagok egyenként is saját bandájuk legjobb számaival állnak a színpadra.

Az egykori Beatles dobosa és zenekara június 28-án, a Budapest Sportarénában tartja meg a két és fél órás koncertet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 5 szavazatból)
Ringo Starr Magyarországon, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos