Ronai and Ronai
AMERIKAI

Próbaidő első fokon Keleti Györgyinek 2011. március 25. péntek 20:52 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Budapest – Első fokon egy év nyolc hónap, három évre felfüggesztett börtönre ítélte pénteken a Pesti Központi Kerületi Bíróság Keleti Györgyit.

A volt honvédelmi miniszter lányára emellett félmillió forint pénzbüntetést is kiszabtak. Az ügyész és a nő védője is három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet még nem jogerős.

Keleti Györgyinek a vád szerint tudnia kellett, hogy azok a magyar lányok, akiket Olaszországban “segített”, porstitúcióból élnek és a tőlük a segítségéért kapott pénz is ebből származik. Ezért kitartottság miatt mondta ki bűnösnek a bíróság.

Mint ismert, Keleti Györgyit januárban, Németországban fogták el. Ezután Magyarország és Olaszország is kérte a kiadatását. Mindkét országban eredetileg üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt keresték. A volt honvédelmi miniszter lányát előbb Olaszországba vitték, majd ezután adták ki Magyarországnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hagyó már elhagyhatja az otthonát 2011. június 10. péntek

Répát kapnak cigaretta helyett a rabok 2011. június 2. csütörtök

Szuperamnesztia Kaliforniában 2011. május 24. kedd | AN

Egyre drágább mulatság a börtön 2011. május 20. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos