Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hagyó már elhagyhatja az otthonát 2011. június 10. péntek 18:40 Forrás: Klubrádió

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hagyó már elhagyhatja az otthonát

Budapest – A jogerős döntéssel megváltoztatták a Pesti Központi Kerületi Bíróság korábbi ítéletét, amely három hónappal – de legfeljebb augusztus 23-ig – meghosszabbította a házi őrizetet.A volt főpolgármester-helyettes már nincs háziúrizetben.

A Fővárosi Bíróság szerint tévedett az elsőfokú bíróság abban, hogy továbbra is fennállnak a házi őrizet fenntartásának feltételei. A volt szocialista főpolgármester-helyettest a BKV-ügy kapcsán gyanúsítják egyebek mellett bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel és zsarolással. Korábban hónapokig börtönben volt, majd ezt enyhítették házi őrizetre.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
Hagyó már elhagyhatja az otthonát, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Lehet, hogy bűnös, de az ügyészségnek nincsenek meg az alapos vád bizonyítékai. A sietséggel (őrizetbe vételével) az volt a cél , hogy a választások előtt lehessen mutogatni a médiákban, bilincsben vezetgetett szocit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  2. Nehogy már elsőáldozási fehér ruhát adjatok Hagyóra!
    Hülyén állna neki. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  3. Így van ez magyar honban. Több, mint egy évig volt börtöncellában. A” felkészült ügyészségnek” nem volt ideje a vádat bizonyítani? Polt úr hogy van ez,”monggyon le”. Ha én politikára adnám a fejem, és sikeres befutó lennék, az ellenfeleim megvádolnának azzal, hogy el akartam lopni a Napot, az ügyészség őrizetbe venne? Majd egy év után szabadon engednének? Mert megmagyaráznák nekik,hogy ez lehetetlenség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  4. Hát mint politikus, Hagyó erősen antipatikus volt nekem, de mégis azt kívánom, derüljön ki, hogy ártatlan volt.

    És ha ez így lesz, akkor az MSZP naponta követelheti Polt lemondását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Nekem sem tetszett a viselkedése, de az mégsem járja, hogy hónapokon keresztül börtönben tartsanak valakit. Egy jól felkészült ügyészségnek a letartoztatás után azonnal elő kell állnia a megalapozott vádakkal. Nem hónapokon keresztül lebegtetni az ügyet. Ha bűnős a bíróság elitéli. De az szerintem nem jogállami megoldás, hogy becsukják, utána meg megprobálják a bizonyítékokat összehozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  6. Gonoszka! Elítélte már a bíróság? Bebizonyította már az ügyészség, hogy miben bűnös? Azért, mert neked vagy nekem unszimpatikus volt a figurája, még nem lehet bezárni vagy elítélni. Biztosan nem első áldozós, de lehet, hogy semmivel sem nagyobb gané az átlagnál és ettől még nyugodtan áldozhatna másodikat és harmadikat is. Közben divatba lehetett hozni a közfelkiáltással elítélését embereknek és ezt alig kifogásolták a zemberek. Azt is csak Szima(t) Judit esetében értették meg, hogy az ügyészség már átalakult ÁVH-nak. Pedig amikor Hagyót elvitték már régen tartott ez az átalakulási folyamat, de nem szólt senki. Most, hogy már bárkit elvihetnek minden különösebb faxni nélkül, van még kinek szólni? Hiszen orbán már nem udvarol a szavazóknak, valószínüleg már mincs ránk szüksége. Hagyóról még annyit, hogy az ő életét azzal, amit eddig tettek vele már biztosan tönkre tették (ítélet nélkül, közfelkiáltással), és nem ő az első, valószínüleg nem is az utolsó, akivel ezt megteszik. Ez ellen KELL a jogállam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. Minta kommentelő

    Vagy túl sokat tud Demszkyről, vagy nincs ellene elég bizonyíték.
    Na, melyik a jobb?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  8. Öregszeder, a dolog nem Hagyóval kezdődött. Nem ő az első,
    akit becsuknak, kicsuknak, becsuknak. Ez amit nem egyedül Orbán nyakába kell varrni.. Napjainkban is számtalan ügy van, Tasnádytól Budaházyig.
    Kulcsár is ki-be jár a börtönből, attól függően, hogy mikor mire emlékszik és Isten tudja honnan vesz elő egy iratot. Azt hiszem, ez az olajügyek óta alkalmazott
    módszer, az aktuálisan regnáló kormánytól függetlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  9. Gonoszka! Örülök a válaszodnak, már azt hittem ez a cikk érdeklődés hiányában kimúlik, pedig nagyon fontos dologról szól. Igen, igazad van, hogy az ügyészség átalakulása nem a 2. orbánkormánnyal kezdődött. Azonban azt gondolom, mégis orbán nyakába varrható a dolog, mert az ő megosztó politikájának eszköze volt szerintem korábban is ez a szervezet. Az mszp is hibás, az ő dolga és felelőssége lett volna ezt nem hagyni. Természetesen nem azért, hogy sirdogáljon az őt ért támadások miatt, hanem a Köztársaság egyik nagyon fontos alapintézményének megvédése miatt. Miután ezt nem védte meg és a megvédéshez szövetségeseket sem tudott találni, a többi intézmény is szépen sorba elbukott. Azt elfogadom, ha azt mondod, hogy ez súlyosabb bűn, mint ezeknek a tönkretételére törekvés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  10. Ha őszinték akarunk lenni, a rendszerváltás ezeket az
    erőket hozta felszínre. Nem volt sok szerencsénk vele.
    Majd 100 év alatt kiforrja magát a jogrendünk. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  11. Útlevelét is visszakapta?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Gonoszka a matt üvegfal másik oldalán látta amikor Hagyónak átadták a nokiás dobozt. Ő a koronatanú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Mégavégén kisülhet hogy csak valami kisebb vétségeket követett el.
    Nagypofáraesés lenne …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Répát kapnak cigaretta helyett a rabok 2011. június 2. csütörtök

Szuperamnesztia Kaliforniában 2011. május 24. kedd | AN

Egyre drágább mulatság a börtön 2011. május 20. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos