Ronai and Ronai
AMERIKAI

Robog az úthenger 2011. február 2. szerda 10:53 | AN Forrás: nol.hu, MTI

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Robog az úthenger

Karcsúsítanak, fiatalítanak, áthelyeznek, kineveznek. Új hatalom-megosztás az ATV-ben, a Magyar Rádióban, a filmiparban és az MTI-ben.

Túl öreg az ATV-nek Dési, Bolgár, Németh. Ideje helyet adni az új generációnak. Fiatalítani és karcsúsítani kell. Célravezető lecserélni az öregeket, pláne, ha annyira nehéz lakatot tenni a szájukra, mint a Klubrádiós Bolgár Györgynek, vagy a Népszava főszerkesztőségét vezető Németh Péternek. Szóval megérett a helyzet a cserére. Még nem biztos, hogy fiatalabb versenyző állhat fel a kispadról, de legalább nem ők. A Népszabadság online szerint nekik menni kell, az Újságíróklub azonban nem változik. A hivatalos bejelentés szerint még marad. Ki tudja meddig? A Magyar Rádióban viszont új főszerkesztőket neveztek ki, vagyis nem karcsúsítanak, hanem dupláznak. Az MTI 7-800 millió forintot veszít a piacfoglalás jegyében. Az állami filmstúdiók élére pedig a rádió korábbi elnökét, Such Györgyöt nevezték ki. Feltehetően még nincs koncepciója, hisz türelmet kért az újságíróktól, de lesz.

A Népszava főszerkesztőjét és helyettesét, valamint a Klubrádió ismert műsorvezetőjét is érinti az ATV-nél zajló „karcsúsítás-fiatalítás”. A Népszabadság értesülése szerint három ismert újságírót vettek le a képernyőről: Bolgár Györgyöt a Jam című reggeli műsorból, Németh Pétert és Dési Jánost pedig a Fórum című betelefonálós műsorból vették ki. A tévénézőktől egyedül Németh Péter, a Népszava főszerkesztője búcsúzik, mivel Bolgár és Dési az Újságíróklubban továbbra is szerepel, Avar Jánossal és Mészáros Tamással együtt.

Bolgár György a Népszabadságnak azt mondta, leváltását koncepcióváltással indokolták, azzal, hogy fiatalabbakat akarnak megszólítani, „ehhez képest a másik négy műsorvezető közül hárman hatvanasok, ahogy a közönség is”. Bolgár a döntések mögött „szalámitaktikát”, politikai indíttatást gyanít.

Németh Szilárd, a tévétársaság hírigazgatója a Népszabadság kérdésére azt mondta, kizárólag üzleti és műsorpolitikai okai vannak a váltásnak. – Az ATV új koncepciója alapján a 40–50 éves korosztály felé szeretnénk nyitni, kizárólag ez, illetve anyagi okok indokolták a változtatásokat.  A három újságírónak csak kevesebb munkája lesz nálunk a jövőben – jegyezte meg a hírigazgató. Szintén a takarékossági intézkedések jegyében a Híradóban márciustól megszűnik a páros műsorvezetés.

Személycseréket jelentettek be a Magyar Rádiónál is: az MR1-Kossuth rádió főszerkesztőjévé Molnár Pált, az MR2-Petőfi rádió élére pedig Mikó Róbertet nevezték ki. Ezek az új munkáltató első személyi döntései, miután az új médiatörvény a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaphoz vonta a közszolgálati médiumok dolgozóinak többségét. Ennek megfelelően a két főszerkesztőt már az új munkáltató, Fazekas Csaba, az alap vezérigazgatója nevezte ki. Molnár Pál korábban a Népszavánál, a Magyar Nemzetnél és a Heti Válasznál is dolgozott, 2004 óta a Magyar Rádió munkatársa, 2009 májusától a társadalompolitikai szerkesztőség vezetője, a Vasárnapi Újság szerkesztője. Több könyv, köztük az Áttörés a médiában – Polgári újságírás című kötet szerkesztője. Mikó Róbert eddig a Petőfi adó technikai rendezője volt.

Elődeik alig két hónapot töltöttek a székükben: Jónás István, a közrádió vezérigazgatója tavaly december elsején nevezte ki a Kossuth, illetve a Petőfi főszerkesztőjévé Gazsó L. Ferencet, a Magyar Hírlap korábbi főszerkesztőjét, illetve a Kormorán együttes révén ismertté vált Koltay Gergelyt. Ők mostantól intendánsként a programok, a műsorkínálat kialakításáért felelnek, a két új főszerkesztő pedig a műsorgyártásért. Vélhetően a takarékosság és a közszolgálatiság jegyében duplázódnak meg a vezetői posztok.

A Magyar Rádió korábbi elnöke viszont újabb állami tisztséget kapott, sőt egyszerre négyet is – írja a Népszabadság online.  A nemzeti vagyonkezelő február elsejével Such Györgyöt helyezte az állami filmstúdiók (Dialóg, Hunnia, Objektív, Budapest) élére. A kinevezés ellen a Jobbik tiltakozott, mondván, Such ” egy személyben felel a magyar közszolgálati rádiózás tönkretételéért”. Emlékeztettek arra, hogy Such perben áll a Magyar Rádió Közalapítvány jogutódjával, a Közszolgálati Közalapítvánnyal: 175 millió forintos fizetési meghagyással állt elő a Magyar Rádióval szemben, a szerződése szerint ugyanis a rádió üzleti eredményétől függő díjazást kellett volna kapnia.

A nol.hu információi szerint a két működő filmstúdió, az Objektív és a Hunnia vezetőit – Rózsa Jánost, illetve Sándor Pált – hétfőn értesítették a leváltásukról, a döntés váratlanul érte őket.

Az MTI mai bejelentése szerint áprilistól ingyenesek lesznek a nemzeti hírügynökség hírei. Ez a lépés mintegy 700-800 millió forintos bevételkiesést jelenthet az MTI-nek. Ez az összeg az MTI vezetője szerint állami forrásból pótolható lesz.

Az MTI vezérigazgatója, Belénessy Csaba hangsúlyozta, hogy az intézmény hatékonysága elsősorban nem azon mérhető, hogy mennyi bevétele van, hanem hogy hány emberhez jutnak el.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 5 szavazatból)
Robog az úthenger, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Az ATV-t is elérte az Orbán Viktor jegyezte totális diktatúra. Eddig ezt Tv-t néztem rendszeresen, ma már töröltem a készülékem programlistájából!
    Azért az nem lehet véletlen, hogy az elmúlt néhány hónapban 1100 fiatal orvos készül elhagyni ezt az országot! Vajon valamennyi csak az anyagiakért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  2. Nem kell ide médiaalkotmány. A magyar sajtó önként dugja a guillotin alá a fejét. Gumigerinccel még a meghajlás sem okoz nehézséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  3. Először is: Bolgár György valóban nem fiatal, ezt el kell ismerni, (bár rám kifejezetten jó hatással van ;) ), s nem hiszem el, hogy Ő összeesküvést gyanítana ott, ahol nincs.
    Másodszor: Dési igencsak fiatalka, s ha fiatalítani akarnak, akkor számos, nála idősebb embert el lehetett volna bocsátani. (megint csak magánvélemény: kedves, aranyos fiú, de rém idétlen beszólásokkal a legrosszabbkor tesz taccsra egy-egy műsort).
    Németh urat sajnálom, de érthető, hogy egy olyan jellegű műsor,mint a Fórum egy idő után vérfrissítést kíván.
    Azt viszont nem értem, mért kell ennek ekkora kalapot keríteni. Ha ott is sikoltozunk, ahol farkas sem járt, nem fognak nekünk hinni, mikor tényleg baj van.
    Aztán kéretik a lead-ben a hatalommegosztást egy szóba írni.
    S végül czi11, micsoda butaság ezért nem nézni az ATV-! Az Újságíróklubot eztán a HírTV-n fogod nézni? Szerinted jót teszel azzal Bolgár Györgynek, hogy csökkented műsora nézettségét? Van másik TV, amit érdemes nézni az ATV-n kívül?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  4. Anonyme, ne temessük még őket! Még vannak, akik élnek közülük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  5. Kedves Hanna !
    Valóban szükség lett volna az ATV megújulására, de nem most. Évekkel ezelőtt! Most meghátrálásnak látszik. Én sem nézek már magyar híreket csak kényszerből ( a házi boszi néha nézi), máshonnan szerzem az információkat..Megvallom, újabban még az ismeretterjesztő adók közt is szelektálok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Hát az Egyenes beszéddel, a Jammel és az Újságíróklubbal sokat veszítesz. Tudod, más a saját szájukból hallani kedvenceink politikusaink hülyeségét.
    Nekem csak észszerű átalakításnak látszik, Désit én már rég kirúgtam volna. S igaz, hogy szólni kell a fiatalokhoz az ő nyelvükön, fiatal arcokkal is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  7. Úgy gondolom, a nézők nem azért nézték eddig az ATV-t, mert azt akarták eleve nézni, hanem azért, mert Kálmán Olga, Bolgár, Dési, Németh, Avar, Mészáros vonzóvá tették a műsorokat. Ha a nézők kedvencei eltűnnek a képernyőről, akkor a nézők is eltünnek. Ilyen egyszerű ez. Én is csak azokat a műsorokat fogom nézni, ahol a kedvenceimet láthatom, hallhatom.
    A fórum, a Jam innentől kiesik. Marad az Egyenes beszéd, az Újságíróklub. Szerintem hamarosan Kálmán Olga is indexre kerül, osz jónapot.
    Valóban nem kell semmilyen médiatörvény! Annyira keresik a tulajdonosok Orbánnál a benyalási lehetőséget, hogy lassan már nem is lehet semmin meglepődni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  8. Degenerált, szerintem a kedvenceid is annak örülnek, ha a munkájukat értékeled, s úgy kihúzni belőlük valamit, ahogy Kálmán Olga, vagy olyan jól átlátni, átbeszélni dolgokat, ahogy pl. az Újságíróklubban Mészáros Tamás ás Bolgár György teszik, példátlanul elismerésre méltó. Persze, hogy nem Orbán vagy Szijjártó hülyeségei miatt nézem, hanem azért, ahogy ők leleplezik őket, és az igazságért, ami, legalább ezen az egy csatornán fel-felsejlik.
    Nem azért nézem a kedvenceim, mert a kedvenceim, pl. Kuncze a kedvenceim közé tartozik, de a legutóbbi Breuer Péteres beszélgetésében mínusz ötöt kapott tőlem, jó hogy rövid volt, nem is néztem volna tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  9. Itt nem a meghátrálás a legnagyobb gond, aki behódol a cenzúrának, megy a polcra a többi közé.A Magyarországi média jövőbeni hitelessége a tét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  10. Kedves Anonyme, senki nem hódolt be a cenzúrának azzal, hogy átszervez valamit, s elbocsát egy embert. /A már említett másik kettő más műsorokban maradnak./ Cenzúrárólszó se volt! Hogy jön ez ide? Amit meg a magyarországi média jövőbeni hitelességéről írsz, az nekem szintén zöld. A magyarországi média hitelességének lőttek, épp az ATV az egyik oázis, ahol még tiszta vizet kaphatunk. Ilyen körülmények közt nagyobb a felelősség rajtuk, s még jobb műsorokat kell csinálniuk, ennek érdekében joguk van az átalakításokhoz. Meg amúgy is joguk van. Nem lefejezték a munkatársaikat, nem megszégyenítve elbocsátották őket! Mért kell az ördögöt a falra festeni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  11. Kedves Hanna!
    Ezzel a szalámi taktikával kezdődött a Napkelténél is, már akkor is sejthető volt mi lesz a vége.De legyen neked igazad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. Anonyme!
    Igazad van, nekem is az a véleményem!
    Legalább fél évet vártak volna! Addig annyi minden történhet.(ne)
    Most csakugyan úgy néz ki a dolog, hogy öncenzúrához hasonló dolgot tettek!Öreg hiba, mert ettől kapnak vérszemet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. Sajnálom az ATV -t ,hogy nem tud felülemelkedni, a mostani helyzeten . Mondva csinált ürügyek ( elég átlátszok ) alapján, kezdték a szelektálást .Egy nagy kérdés ,Kálmán Olgát, meddig hagyják érvényesülni ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Kedves Hanna ! Biztos nagyon fiatal, és nem emlékszik Anonyme által írott dolgokra. Nekem is büdös a dolog.
    Már én is nagyon szelektálok, és lassan már itthoni adót nem is nézek.
    A monitorom is megfordult:-))

    Egyébként itt üdvözlöm, Anonyme -t is, mivel nagyon így látom én is:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. 10teletem, tiszteletem!
    Ha mindenki mondja, én hajlandó vagyok elgondolkozni rajta, hogy úgy is lehet. De talán mégsem kéne összehasonlítani az ATV-t egy közszolgálati televízióval. Az ATV magánkézben van, tudtommal. S a tulajdonosai, szerintem, nagyon jól tudják, hogy épp a jelen politikai helyzet miatt szükség van rá, úgy, amilyen eddig volt, vagy még úgyabbul.
    S azt gondolom még, hogy az elmúlt fél-egy év őrülten felgyorsult, s nem győztük kapkodni a fejünk, s megszoktuk már, hogy mindenhonnan csak a rossz jön. S ott is farkast látunk, ahol az árnyéka sincs.
    De befejezem a vitatkozást azért is, mert még azt hiszitek, hogy fizet nekem ezért az ATV :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Kedves Hanna:-) Nem hiszem, hogy fizetett lenne. Nyugodtan írjad amit gondolsz.
    Mi csak már óvatosabbak lettünk. A feleségem sem hitte el, amikor előre mondtam, hogy mire számíthatunk. Zusammen:-))
    Sajnos pénzzel meg lehet fogni az üzletembereket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Úgy tűnik az ATV-t törölnöm kell a listáról, mert meg sem várták az AB szájkosár-törvénnyel kapcsolatos döntését, vagy a nemzetközi nyomás végeredményét és már engedtek a narcisztikus, paranoid skizofrén ov fenyegetésének!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  18. Petőfi Sándor : A 19. század költői /részlet /

    “Hogy míg a nép küzd , fárad ,izzad ,
    Pihenjen ő árnyék alatt !
    Vannak hamis próféták , akik
    Azt hirdetik nagy gonoszan ,
    Hogy már megállhatunk , mert itten
    Az ígéretnek földje van .
    Hazugság , szemtelen hazugság ,
    Mit milliók cáfolnak meg ,
    Kik nap hevében , éhen -szomjan ,
    Kétségbeesve tengenek .
    Ha majd a bőség kosarából
    Mindenki egyaránt vehet ,
    Ha majd jognak asztalánál
    Mind egyaránt foglal helyet ,
    Ha majd a szellem napvilága
    Ragyog minden ház ablakán :
    Akkor mondhatjuk , hogy megálljunk, .”

    –csak egy kérdés : jól gazdálkodtatok a rátok bízott talentummal ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Kedves “Hanna”!
    Azokat, akiket most kirúgnak az ATV-től én a munkásságuk alapján becsülöm.
    És éppen a nagyrabecsülésem okán nem nézem tovább azokat a műsorokat, ahol a hült helyükkel találkozom. Ha ugyanis megérett volna a helyzet a “frissítésre”, akkor feltűntek volna olyan riporterek az ATV berkeiben, akik elérik Bolgárék színvonalát. Ám erről szó sincs.
    Ha a legjobbakat cserélik le, annak csak egy oka lehet: azt a tiszta, őszinte, példamutató szókimondást, elemzőkészséget akarják eltűntetni, amit az illető kirúgásra ítéltek képviselnek.
    Azt hiszem, marad nekem az a lehetőség, például az Amerikai Népszava, ahonnan a valóságnak megfelelő hírek alapján tájékozódhatom.
    Még megvárom, amíg Kálmán Olgát is lapátra teszik, hiszen nyilván hamarosan az ő helyét is frissíteni fogják, aztán agyő ATV!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  20. Kedves degenerált!
    De nem rúgták ki őket! Más műsorokban szerepelnek!
    És a televíziós világban egy tehetség csak a képernyőn tud kibontakozni. Amúgy nem is újak lesznek, hanem régi atv-sek, mert ott is kevés a pénz. Ha nagyrabecsülöd őket, akkor nézd őket továbbra is: az ATV-n!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Ami nézettsége van az ATV-nek, azt ezeknek a neveknek köszönheti.
    Méghogy fiatalítás.
    Lári-fári.
    Akkor a Fásy mulatót kéne megszüntetni először. Ha ezeket az embereket eltüntetik, magától megy az ATV a levesbe.
    Igenis az lesz velük, mint a Napkeltével és egyéb dolgokkal,pártokkal (Költségvetési Tanács, Kisgazda Párt stb). Először egy kis szalámizás, aztán kegyelemdöfés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  22. Fásy=pénz

    Én megértem a félelmeteket, de a félelem beszűkíti a gondolkodást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Nem értem…Larry King most hagyta abba,most nem tudom hány évesen,de 70 fölött.Németh Sándor tv-je simulni akar.Ő ilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Kicsi a világ.Most még kicsi, de nekünk egyre nagyobb!
    /megy a sör :-) /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  25. Nagy pofára esés lesz a vége! Miért? Mert ezek ott a húzóemberek az adón,a többi műsor teljesen érdektelen,vagy kevésbé színvonalas…bajokat látok már jó ideje
    KO-nál is,egyre finomabb gesztusokkal parírozni kezdett.

    Mi lesz a pofára esés hát a nézettség elkezd konvergálni a mínusz felé…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  26. Talán még annyit,hogy nem tudom mivel presszionálták az ATV tulajdonosait,de el tudom képzelni mi folyik a háttérben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  27. Kedves “Hanna”!
    Ha nem akarod megérteni, hát nem akarod.
    “A három újságírónak csak kevesebb munkája lesz nálunk a jövőben – jegyezte meg a hírigazgató. ”
    Ez annyit jelent, hogy hiába is akarnám nézni őket, nem lesz rá lehetőségem, hiszen a “kevesebb” az nem ugyanannyi, mint amennyi korábban volt. Tehát hiába kapacitálsz Te engem, hogy nézzem őket továbbra is, ha nem lesznek ott, akkor hogy nézzem őket?
    Tekintettel arra, hogy kizárólag azokat a műsorokat néztem, amikor ők voltak képernyőn, az eltávolításukkal (lecserélésükkel, kirúgásukkal, elnémításukkal, likvidálásukkal, lehetetlenné tételükkel, eltűntetésükkel képernyőről llevételükkel, stb) megfosztottak engem attól a lehetőségtől, hogy láthassam őket…
    Miről beszélsz, amikor azt ajánlod, hogy továbbra is nézzem a műsorukat? Hol, melyik adón lesz műsoruk, ha az ATV-ről leveszik őket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  28. Mit is mondott indoklásként illetékes elvtárs?
    “Az ATV új koncepciója alapján a 40–50 éves korosztály felé szeretnénk nyitni… ”
    Most abba ne menjünk bele, hogy egy adott korosztályhoz csak azonos korú szólhat-e vagy sem. (Bár ez esetben gyermekműsorokban csakis rövidgatyás kisfiúk és copfos, kertésznadrásos kislányok szerepelhetnének még műsorvezetőként is.)
    Bolgár György már valóban 70 táján jár, Avar János szintúgy, de még egyikük sem zokni agyilag. Ennek ellenére rájuk ez a magyarázat még akár igaz is lehetne. De Dési Imre esetében már enyhén szólva kilóg a lóláb, hiszen ő tán még a 40-et sem töltötte be! Netán az esetében az a bibi, hogy még csak 39?
    Mészáros Tamástól, akit a négyes fogatból leginkább szeretek, már elvették az “Ahogy tetszik” c. kulturális magazinműsort. Ennek ellenére nem tanulta meg befogni a peres pofáját az ebadta! Ember az ilyen? (Már mint jó magyar ember?)
    Nem lenne egyszerűbb az M1 kivételével az összes TV, a Kossuth kivételével az összes rádió csatornát, a Magyar nemzet kivételével az összes napilapot megszüntetni? Elvégre minek több csatornán is sugározni, minek kinyomtatni ugyanazt? Ha nem így lenne, az csak megzavarná a buta népeket!!! Ebben az egyetlen műsorban ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnk nulladik viktoár, legrosszabb esetben is Navracsics, Matolcsi, vagy ha ezek éppen alszanak, akkor Kovács Zoltán, szargyártó Péter olvasná fel a napi imát?
    Mennyit lehetne így megtakarítani és pl. korona úsztatásra fordítani!
    Bár az sem ártana ha az utcán a közvilágítás oszlopaira hangszórókat szerelnének és így az utcán járva sem kényszerülnénk nélkülözni a felhomályosítást.
    Vagy mégsem?
    ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Elvégeztetett.Más semmi,csak a hideg sötétség.Kénes szag a levegőben.
    TV kikapcs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. Szerintem Dési valóban ostoba, modoros és fárasztó. Bolgár pornókönyves sem hiányzik, lásd még sanghaji ingyen terjesztett művét . Németh pedig undok ,antipatikus . Egyetértek _nagyon is! – az úrral, aki Fásy segékdpincért (+ csapatát is ) kirúgandónak ítéli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (11 szavazatból)
  31. Kedves Miklós!
    Nem kellene elmenj a szemészhez?
    Csak nem tévesztetted Te véletlenül Szilvásy Annamáriát Bolgár Györggyel?
    Fásy Ádám miatt egyetlen könnycseppet sem ejtenék…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Kedves Degenerált,

    mért raktad idézőjelbe a nevem?

    Akkor tegyük tisztába a gyereket:) Bolgár Györgyöt továbbra is látod az ATV-n, az Újságíróklubban.
    Dési Jánost továbbra is látod az ATV-n, az Újságíróklubban. Ők ketten a reggeli Jam műsorvezetésétől estek el. Bolgár azon a címen, hogy fiatalítanak, Dési meg talán nem volt hajlandó fogyókúrázni, mert karcsúsítanak is.
    Németh Pétertől valóban elbúcsúztunk, de ő csak a Fórumban volt, helyette megígérték nyárra, hogy beteszik az Újságíróklubba. Amivel csak nyerünk! A Fórum, valljuk be, elég fárasztó lehetett már neki. Ott van 4 műsorvezető, érthető, ha 3 is elboldogul vele, akkor minek 4?
    Tehát, hiába mondod, hogy nem lesz lehetőséged nézni őket: lesz. Már megbocsáss: de ez hisztéria: “az eltávolításukkal (lecserélésükkel, kirúgásukkal, elnémításukkal, likvidálásukkal, lehetetlenné tételükkel, eltűntetésükkel képernyőről llevételükkel, stb) megfosztottak engem attól a lehetőségtől, hogy láthassam őket”. Semmiféle ellehetetlenítés, likvidálás, kirúgás, elnémítás stb. nem volt. Ha nem hiszed, nézd meg hétfőn!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Kedves Gugyerák,

    könyörgöm, ne adj nekik tippeket, én már a hatos villamos történelmi agytágításába is majd belehaltam októberben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Kedves Degenerált, s többi aggódó, én igenis megértem, hogy féltek. És féltitek az általam is nagyon szeretett műsorvezetőket. De legyetek erősek, a pánik, s főleg az oktalan pánik még soha senkin nem segített!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Vajon miért jut eszembe újra és újra az a “szájjártató” magyarázkodás,hogy várjuk meg kérem a gyakorlatban mit is jelent a Fidesz médiatörvénye ?
    Közben itt szinte mindenki látva a jobboldal és a szélsőjobb határozott és semmiféle skrupulust,tisztességes üzleti magatartást nem ismerő nyomulása miatt joggal jajveszékel!
    Ez lenne a pánik,oktalan pánik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. Sem a szélsőjobb, sem a jobboldal nem nyomul az ATV-n. Ennél azért becsüljük már többre őket! Bátran, higgadtan próbálják közvetíteni nekünk a valóságot, egyedüliként a televíziók közül, ezért bizalmat és elismerést érdemelnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Orbán András Lajos

    Egy biztos az ATV. ből 3 olyan műsorvezetőt távolítanak el akik meghatározói voltak az adott műsornak, ezt komoly néző veszteség nélkül nem élik túl………Hogy a háttérben mi van az csak évek múlva derül ki………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. szerintem ezután egy új szellemben, frissülve tudjuk nézni kedven tv csatornánkat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Elgondolkoztam. Az érett negyvenesek ATV-t néző közönségének nagy része aktív “politikacsinálóként” ment át a rendszerváltáson., és az azóta eltelt visszarendeződési folyamatokat is kérdésfeltevésekkel szemléli. Őket szeretné sikeresebben megcélozni Németh Sándor pásztor huszonegynéhány éves édesapja árnyékában felnőtt Szilárd fia? Pénzmegtakarítás címén szorítanak a háttérbe kipróbált embereket, míg ő profilefrissítés címén hírigazgató lesz? Nem húzom ugyan le a redőnyt a csatorna előtt, de ez mindenképpen óvatosságra int.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Nos, így történelmi távlatból személve, a történet minden részletét látva összeállni látszik a mozaik. Azt gondolom, már nem csak a fát látom, hanem magát az erdőt is…
    Bartus Laci barátunk többször tollára tűzte a Hit gyülekezet és az ATV összefonódását. A szcientológiai egyház hazai nyúlványa mintegy 2 hete bekerült a “piszkos 14″ csapatába, kidúrva onnak arra sokkal inkább érdemeseket, pl. az Iványi Gábor féle, a hajléktatalnok támogatásában kiemelkedő munkát végző metodista egyházat.
    Vajon miért?
    Ha most valami véletlen (?) folytán rövid időn belül meg talál szünni vagy kiherélésre, vatta emberekkel teletömésre kerülnek a nevezett műsorvezetők, közreműködők miatt nézett műsorok, akkor ok-okozati összefüggést találok sejteni a történések között, és engemet is foglalkoztatni fog a BL által körvonalazott, eddig összeesküvés elméletnek gondolt magyarázat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Felmondott az MTI fotórovatának vezetője 2014. április 11. péntek

Már az MTI sem fotózhatja Orbánt 2014. április 6. vasárnap

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos