Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán nélkül, magában vitázna az ellenzék 2014. március 28. péntek 9:55 Forrás: AN

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán nélkül, magában vitázna az ellenzék

Budapest – Az ATV és a Népszabadság úgy döntött, hogy Orbán Viktor távollétében is megtartják a miniszterelnök-jelöltek vitáját. Ennél nagyobb ostobaságot el sem követhetnek. Ez Orbán forgatókönyve, mert azt sugallja, hogy van ő és a Fidesz, minden magyarok felett, a másik oldalon meg vannak a többiek. A futottak még kategóriában.

A vitát a választás előtti szombaton este tartják, már amennyiben a Nemzeti Választási Bizottság fideszes delegáltakból álló tagjai ezt meg nem akadályozzák. Mert egyelőre úgy fest, nem engedik a vitát, szerintük ugyanis azzal, hogy a Jobbikot nem hívják meg, sérül a jogegyenlőség. Ez pedig, a demokratikus értékrendre oly kényes (láthattuk ezerszer) fideszes delegáltak szerint megengedhetetlen.

A Népszabadság és az ATV feltehetőleg majd szépen fellebbez a verdikt ellen, a Kúria majd valószínűleg nekik ad igazat, és mindenki boldog lesz. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy a saját dugájukba dőltek.

Hadd vitázzanak, nélkülem, mondja majd Orbán, és jót derül ellenlábasai újabb ügyetlenségén. És ebben speciel igaza van. A sajt szempontjából van igaza természetesen, mert amúgy nagyon nincs igaza.

Nem először írjuk le ugyanis: a mindenkori miniszterelnök nem az ellenzéknek, hanem a választóknak tartozna a vitával. Őket kellene megtisztelnie azzal, hogy elmondja, mit gondol a regnálása alatt történtekről, milyen tervei vannak az országgal a jövőre nézve

És – jelent esetben ez sem utolsó szempont – arról is mindenki képet kaphatna, hogy milyen állapotban Orbán Viktor. Ha ugyanis, amint azt több alkalommal is tapasztalhattuk, az ország miniszterelnöke mentális kihívásokkal küzd (nagyon visszafogottan fogalmaztunk), akkor az nagy bajt jelez. Az ilyen ember ugyanis bármire képes.

Még akár arra is, hogy despotaként viselkedjen, és ne legyen ura a cselekedeteinek.

Ha a magukat ellenzékinek és demokratikusnak mondó pártok egymással vitatkoznak, abból egyedül Orbánnak lesz haszna. Egyedül nekik van vesztenivalójuk, miközben Orbán otthonában, esetleg felcsúti dácsájában, vagy, mindegy is hol, és nézi a tévét. És nagyokat röhög a politikai ellenfelein.

Hogy ezek milyen hülyék, gondolja. És kivételesen, megint igaza lesz.

Hogy az ATV miért vesz részt ebben a piszkos játszmában, azt tudjuk egy ideje. De a Népszabadságról, most tényleg nem tudjuk, mit gondoljunk. Mert azt nagyon szeretnénk gondolni, hogy arról van szó: ott is új szelek fújnak, és szándékosan akarnak ártani azoknak, akikért korábban még szorítottak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +21 ( 29 szavazatból)
Orbán nélkül, magában vitázna az ellenzék , 4.8 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. Megőrült az ellenzék?
    Menjenek akkor a Hócipő oldalaira, de ne szórakoztassanak bennünket a megalázás effajta formájával!
    Ők akarják kifogni a szelet Orbán vitorlájából?
    Nem veszik észre, hogy megint hatalmas öngólt rúgnak?
    Édes Istenem! Nem eléggé ver bennünket a sors a fideszes kényurakkal, még ezek is lapátolják magukra a bili tartalmát?
    Mesterházy annyira elszállt volna magától, hogy már a fék sem működik?
    .
    Mondok jobbat!
    Ha már annyira feszegeti a pofonos ládát, akkor tegye meg hogy a hatalmas demonstrációjukat úgy szervezik meg, hogy kormányváltást követelve, kint marad a tömeg az utcán!
    Ebben lenne spiritusz, talán még hozadéka is lenne.Megyek én is! De csak akkor, ha látom hogy értünk, velünk,miattunk akarnak tenni, és nem a saját parlamenti székük miatt.

    Attól is eltekintek, hogy Mesterházy öltönyben, jólfésülten, zselés hajjal jelenjen meg.
    Akár joggingban is jöhet, csak őszinte legyen az akarata.
    De nem álmodozom. Ezek ha eldöntötték hogy köznevetség tárgyaivá akarnak válni, akkor tegyék.
    A bohócruhát viszont öltsék magukra, hogy tisztán lásson az is, aki eddig tévelygett a helyes döntést illetően.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (37 szavazatból)
  2. Orbán jól csinálja. Vita helyett ma pl felavatja a 4es metrót. Holnap az “ellenzék” Orbán akaratának megfelelően a csaló választáson való részvételre fogja felszólítani az embereket. Óramű pontossággal működik az orbáni gépezet. Az már csak hab a tortán, hogy az ellenzéki vezetők még fel is pofozzák egymást a választás előtt. Egy amolyan bónusz ajándék Orbán Viktornak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  3. Elnézést, nem holnap, hanem holnapután lesz az “ellenzéki tüntetés”. Holnap a békemenet megy. Mindegy, a cél ugyanaz: a NER legitimációjához legalább egy átlagos részvételi arány elérése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  4. Pedig lennének argumentumai orbánnak a vitában:
    .
    A visegrádi országok között minden téren mi tartjuk a rekordot.
    .
    Magyarország jobban teljesít:
    .
    Nálunk volt a legnagyobb a gazdasági visszaesés.
    Nálunk volt a legnagyobb a szociális kiadások csökkentése.
    Nálunk nőtt a legnagyobb mértékben a szegénység.
    .
    Azorbán a legnagyobb hazudozó, Mo jobban teljesít! Ez már kész röhej.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  5. Aztat a kólás dobozt a képen megkaphatnám…?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  6. Kedves elvtársak-társak-társak!
    A holnapi Birkamenetet a baloldali imperialisták ármánykodása miatt orosz tankok fedezete alatt tartjuk!
    ..
    Pax Russzkaja
    ..
    Masíroz a MIR-kamenet
    “let, palej i rek”-en át,
    hogy időben kinyalhassa
    Vologya cár valagát.
    ..
    Bayer Zsolti ír egy imát,
    sto “Mü ljúbim Rógyina”;
    ezt röfögik a CÖF-ögök,
    hadd örüljön Vologya.
    ..
    Az áll majd a CÖF-molinón:
    “Mü búgyem kolónyija!”
    Milyen mélyen kell Viktornak
    majd zsebünkbe nyúlnia?
    ..
    Muszkavezér, újpufajkás
    a Pocakos Tábornok;
    s ha protestálsz, elnyelnek majd
    az új haláltáborok.
    ..
    Követeli: az oroszok
    jöjjenek szépen vissza!
    Döntése keserű levét
    majd egész népe issza.
    ..
    A Jevropejszkij Szajuzban
    mi leszünk az ellenség;
    orosz Föderációnak
    előretolt helyőrség.
    ..
    Egy kérdésem maradt már csak:
    az a szép nap mikor lesz,
    midőn újra elmondhatjuk,
    hogy “Tavárisi konyec”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  7. .
    .
    két dolog:
    .
    az első – a békemetnek nevezett állatseregletre az ellenzéki demokratikus erők képviselőinek el kell menni, s vinni eldobható pelenkát rajta viktorka felírattal, s közölni, hogy nem kell félni a bekakilástók viki, hoztunk pelust, eljöhetsz a vitára, s mivel szarban vagy/leszel a pelus majd segít! meríts ebből bátorságot, s kakiljál a pelusba viki!
    .
    a második – nem kell sokat tökölni ezzel a jön a vitára, avagy sem dologgal!
    bé kell menni szépen a magyar köztelevízióba, s követelni az azonnali élő adást a választást megelőző estén! ha és amennyiben ezt nem biztosítják arra hivatkozva, hogy a beszari viki nem gyött el, arra az a válasz, az az ő baja!
    a DEMOKRÁCIÁBAN a pártok érveket ütköztetnek, s vitáznak, melyek alapján a választó – nem fideszbarom állat! – eldöntik kire fognak szavazni.
    ENNEK A LEHETŐSÉGÉT A KÖZMÉDIÁNAK KÖTELESSÉGE BIZTOSÍTANI!!!
    .
    ja, még valamit.
    .
    mi lenne, ha beszarihoz a nemzetközi sajtót is magával víve csak úgy jáccásiból beállítana a demokratikus erőket képviselők kis csapata, hogy jöttünk beszari beszélgetni, vitázni a programokról!
    természetesen felkészülten kell menni, azaz vinni neki pelust.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  8. A legnagyobb hülyeség az Összevisszafogás részéről, hogy egy olyan tévévitába mennek bele, amelyen csak ketten lesznek: ők és az LMP. Ráadásul mindez abban a ATV tévében, amelyet eleve jóformán csak magukat az ellenzékhez sorolók néznek. Azért hülyeség ez az Összevisszaságnak, mert ezzel semmi mást nem fognak elérni, mint azt, hogy a már eddig magukhoz édesgetett szavazók egy része április 6-án mégsem rájuk, hanem az LMP-re fog voksolni. Az ugyanis a legkevésbé sem valószínű, hogy orbánista szavazók egyáltalán megnézik majd ezt a műsort, és ha meg is nézik, akkor nem röhögni fognak rajta, hanem pont ez fogja megváltoztatni a világnézetüket. MAGYARÁN: ez az egész műsor nem más, mint propagandalehetőség és szavazatszerzés lehetőségének biztosítása az amúgy sehol sem lévő LMP számára.
    .
    Van azonban ennek az ügynek egy másik szála is, amelyik úgyszintén nem lényegtelen. Mégpedig az, hogy a HIT gyülekezete az ATV-t tulajdonló Németh Sándor irányításával hogyan befolyásolta már a 2010-es választás kimenetelét is. Ugyanis közismert, hogy akkor az LMP “rejtélyes” módon az utolsó napon hirtelen hatalmas mennyiségű ajánlócédulával gyarapodott, ami a választáson való részvételének akkor az előfeltétele volt. Bartus Lászlónak a HIT gyülekezetéről írt könyvéből ismerhetjük, hogy Németh hogyan manipulált az ajánlócédulákkal, hogyan zsarolta ezzel korábban az SZDSZ-t. Az LMP-nek az ATV általi mostani helyzetbe hozása világossá teszi az összefüggések rendszerét: nyilvánvaló, hogy honnan kerültek elő egy nap alatt 2010-ben az LMP ajánlócédulái. Most i az a cél, hogy az LMP bejusson a parlamentbe. Ehhez nyújt asszisztenciát az ATV.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  9. “Az ATV és a Népszabadság úgy döntött, hogy Orbán Viktor távollétében is megtartják a miniszterelnök-jelöltek vitáját. Ennél nagyobb ostobaságot el sem követhetnek. ”
    ———–
    Ez egyáltalán nem biztos. Attól függ, hogyan csinálják. Nem akarom túl korán vesztesként leírni őket amíg véget nem ért a verseny, még akkor sem ha vesztésre állnak.
    .
    Lenne néhány tippem, hogyan elehet ebből győzelmet kovácsolni. Az egyik az lenne, – a lehető leggyermetegebb – , hogy szépen előszedni Orbán választás előtti és régebbi videóit a beszédeit , és lejátszani. Majd nyílt vita keretében a tényekkel szembesítve megvitatni és válaszolni rájuk, ezután számon kérni a miniszterelnöktől, a beteljesítetlen ígéreteit, hazugságait, és, hogy ugyan miért nem jött el, hogy ő személyesen szembesüljön a a saját eddigi állításaival?
    .
    Orbán azt mondta nem megy el azért, hogy ócsárolják, akkor engedni kell, hogy ő ócsárolja saját magát.
    ——–

    Ezen kívül lenne még négy használható tippem, kevésbé illetve egyáltalán nem gyermeteg hanem súlyosabb fajsúlyú ötletem is, de ahogyan azt szoktam, az ellenzékre hagyom, hogy kitalálják, mert ha leírnám ide, csak a Fidesznek segítenék vele.
    ———-

    ” És – jelent esetben ez sem utolsó szempont – arról is mindenki képet kaphatna, hogy milyen állapotban Orbán Viktor.”
    .
    Valóban ez egy régen ajánlott módszer, de képet lehet erről adni sokféleképpen, másféleképpen is anélkül, hogy Orbán személyesen prezentálná, ugyanolyan eredményesen sőt még inkább. Remélem tudják mit tesznek.
    —————-
    —————-
    Orbán már bent van a ringben akár akarja akár nem, csak a bokszkesztyűt nem hajlandó felvenni. Akkor viszont így, ha védtelenül hagyja magát, sokkal egyszerűbb őt kiütni és a földre fektetni.
    —————-
    —————-
    Túl magabiztos. A szennyes taktikája, hogy azt hiszi hogy az ellenfél úriember, sportember és nem fogja kockáztatni, hogy diszkvalifikálják, ha akkor üti meg őt amikor ő nem hajlandó felvenni a bokszkesztyűt. Akkor szerinte nem ér a verseny, nem érheti őt bántódás.

    Ez a taktikája, így akarja kikényszeríteni a harc elmaradását.
    ————-
    Ezt ne egye meg senki!!!!!!!!!!!!! A gongot megütötték, lehet ütni, ha ő nem veszi fel a bokszkesztyűt az az ő dolga, annyival könnyebb, most kell beleverni a képébe egy fatális jobb-egyenessel.
    .
    Most kell lefektetni és a padlóra küldeni. Aztán ha valaki reklamál ( ő már nem fog, nem lesz abban az állapotban) akkor lehet évekig vitatkozni, hogy diszkvalifikálják-e az ellenzéket vagy nem.

    Nem fogják!!!!!!!!!!

    Nem az ellenzék fogja lejáratni magát azzal, hogy nem volt sportszerű.

    És ha mégis??? Ez nem valószínű de ha mégis, akkor is Orbánnak már mindegy, ő lent lesz a földön és nem kell fel többet. A győztesnek meg úgyis mindent megbocsájtanak.
    .
    Orbán uralma alatt megtapasztaltuk, hogy minden lecseng és az emberek hamar felejtenek. Akkor ez a jótétemény most kijár az ellenfélnek is nemcsak Orbánnak.
    ————

    És még valami, miért írom ezt ??? Mert számomra nincs MSZP és nincs ellenzék, csak Orbán van, Fidesz van, és az ellenfelei.
    ————-
    Nincs ellenzék csak ellenfél!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (29 szavazatból)
  10. Eagle. jó, amit írsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. Helyette egy ilyen kép:
    http://www.atv.hu/thumbnail/772×0fit/2/59/21000.jpg
    -
    Vagy egy ilyen.
    http://www.atv.hu/thumbnail/772×0fit/f/49/21000.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  12. Eagle
    Díjazom amit írtál, de ezt nem a választások előtt való napon kellene megtenni, hanem már rég el kellett volna kezdeni.
    Mondjuk 3 naponként, hangfelvételek bejátszásával bizonyítva a hazug természetét, és a napraforgó voltát, csak azért, hogy az emberekbe beégjen a rengeteg hazugság.
    Ez, amit most terveznek, csupán pótcselekvés. Eső után köpönyeg. Kontra-produktív lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (16 szavazatból)
  13. Öreg Titán,
    Nem jó, amit Eagle írt.
    Azért nem jó, mert minden ilyen vita, még a baltás gyilkos cinkosának távollétében is a törvénytelen rezsim törvénytelen választási cirkuszába visz, amivel elfogadja a törvénytelenséget.
    De ha ezt a legfontosabb szempontot (ami Te is vallasz) egy pillanatra kihagyjuk a számításból, akkor sem jó, mert ez a “vita” nem jut el a célközönséghez. Egy igazi vitát talán közvetítene az állami propagandagépezet, ezt biztos nem fogja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. Eagle, Öreg Titán

    Miről beszéltek? Milyen jobb-egyenes? meg padlóra küldeni? hol éltek ti? Még mindig gőzötök sincs arról, hogy mi folyik itt? Orbán már az első menetben kiütött mindenkit, ennek a meccsnek már rég vége. Az “ellenzék” már csak árnyékbokszol, a közönség meg röhög rajta, mert folyamatosan képes saját magát is szájon vágni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  15. Térjünk csak vissza mindig a kályhához, azaz az eddig megdöntetlen, ráadásul empirikus alaptézisünkhöz: diktatúrát választással megdönteni nem lehet. Minden egyéb csak mellébeszélés, hitvita, légvárépítés, illúziókergetés, falra hányás… Kár a beléfektetett energiáért, és kár a borsóért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  16. Egyébként pedig: úriember nem iszik göngyölegből. Arra találták fel a poharat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  17. Az ATV és a Népszabadság, üzleti érdeküktől vezérelve, tisztességtelen módon belehajszolja az ellenzéket egy, a kormánypártok nélkül értelmetlen értelmetlen vitába, ahol mindennapos gyakorlatuknak megfelelően, kérdezőként ők kívánják szajkózni a FIDESZ-álláspontot. Ez a két magát ellenzékinek hazudó média az ellenzéki politikusokat csapdába csalva kívánja a FIDESZ választási esélyeit növelni, s még a pártatlan moderátor szerepét sem kívánják felvállalni.
    Gyalázat, ami történik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  18. Egyet szögezzünk le: én és a hozzám legközelebb állók egészen biztosan nem fogunk elmenni választani április 6-án. remélem, hogy szép idő lesz, és egy jót fogunk tudni kirándulni együtt :-) Ebben nincs és nem is lesz változás, ne aggódjon senki.
    .
    Azoknak, akik esetleg még mindig bizonytalanok, hogy helyes-e a bojkottálókhoz csatlakozniuk, a következőt tudom tanácsolni: hozzánk hasonlóan végezzék a szokásos hétvégi teendőiket ők is, menjenek el kirándulni, ha lehet, és késő délután nézzék meg, hogy hol tart a választási részvétel a korábbi választásokkal összehasonlítva. Ha LÉNYEGESEN alacsonyabb részidős adatokat fognak látni, akkor az azt jelenti, hogy a bojkottálók helytállnak, és eredményesnek mutatkozik a távolmaradásra buzdító kezdeményezésük. Ebben az esetben még az eddiginél is nyugodtabb lelkiismerettel maradjon távol a választástól. Ha esetleg ezzel szemben délután 16-17 óra körül az rajzolódik ki, hogy a szavazási hajlandóság a korábbi választásokhoz hasonlóan alakul, vagyis 50% feletti részvétel prognosztizálható, akkor még mindig eldöntheti, hogy elmegy-e szavazni, vagy sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  19. Én is teljesen hülyeségnem tatrom így a vitát. Amennyiben mégis megtartják, kármentésnek én azt a formát tudnám elfogadni, hogy bejátszanak egy kormányzati álláspontot és az ellenzék arra reagáljon. Ne már majd Mészáros Antónia mondja fel, mint szokta a Fideszes mantrát. Ő jól beleillik a fidesz papagáj kórusába! Hányingerem van mikor meglátom, főleg azt a lekicsinylő kézfogást a végén. A vendég meg örül , hogy legalább egy mondatot sikerült elmondani, anélkül, hogy beleugatott volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  20. Az NVB-nek azért kellene aggódnia, hogy azért sérül a jogegyenlőség, mert az ellenzék elmondja a programját, a fidesz pedig nem.
    Olyan párt ne indulhasson a választáson, amelyiknek nincs transzparens programja, amellyel vitába lehet szállni. Ez az országban élők alapvető érdeke, és nem pedig az, hogy egy náci pártot is meg kelljen hívnia egy kereskedelmi televíziónak.
    A közszolgálati TV-nek lenne a kötelessége, hogy összpárti vitát kezdeményezzen, de az sem teszi a dolgát, mert rohadék kollaboránsok, összejátszanak a maffiával.
    Ez van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  21. Néha, amikor van egy kis időm és “perverz” módon kívánok lazítani, utólag megnézek egy-két ATV-s interjút, szerencsére találok olyanokat is, amelyekre érdemes odafigyelni. Ma Rónai Egon, Eörsi Mátyással készített interjúját néztem meg. Eörsi EBESZ megfigyelő volt, és pontosan felvázolta, hogy az EBESZ hogyan működik, milyen jellegű jelentéseket készít, kiemelte objektivitásának fontosságát. Elmondta, hogy lényegében ugyanaz lesz a jelentés lényege, amelyet Kim Lane Scheppele professzor asszony is felvázolt már a fidesz választójogi rendszerével kapcsolatosan (a Galamus leközölte, úgy emlékszem 5 lefordított cikkben), el fog készülni a jelentés, de ez “csak” egy “tükör”, a megoldás a magyarok kezében van. A lényeg: soha, senki nem fog beleszólni a magyarok ügyeibe, és ezt a HIBBANT pontosan tudja! Aki ennek ellenére arra számít, hogy külső segítség jön, az nagyon-nagyon csalódott lesz. Simán belenyugszik “mindenki” (nyugaton), hogy a magyarok “demokratikusan” megválasztják Putyin kistestvérét, a nagytestvér csodálóját, tanítványát, követőjét, még akkor is, ha a nagytestvért véresszájúságban és bosszúvágyból elkövetett és a jövőben elkövetésre kerülő ember ellenes bűncselekményeket hajtott, vagy hajt végre. A poklok poklát fogja megjárni a magyar nép, és ebben a pokolban a magyar boldogan csókolgatja a HIBBANT kezét, boldogan fogja “jelentgetni” a HIBBANT feudális udvartartása felé azokat a szomszédait, akik nem rakták ki az ágyuk fölé a NENYI-t, és a HIBBANT arcmását. Ez van… szerencsétlen birkák…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  22. Orbán lép kommentárja:

    Most őszintén…!
    Ez a Coca-Cola elég sz@r ital, a jó magyar borhoz képest. És ezt vesszük át a fejlett nyugattól…! Borzasztó! Mindegy, vhogy legyűröm ezt a kortyot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  23. Girbegurba jól beszélsz, magam is ezt akartam mondani.
    Itt ötletelünk egymás között, ez rendben van, az önképzőkör hasznos dolog, gazdagodunk, feltöltődünk, művelődünk, erősítjük lelkeinket, saját állóképességünket – szükségünk is van rá.
    De hogy ez az akció soha nem jut el a célközönségig, az biztos. Kár a gőzért, az energiánkért, az agyállományunkért.
    Minthogy mindenki be akar csapni, nagyon kell vigyáznunk arra, hogy mi ne csapjuk be önmagunkat.
    Ne áltassuk magunkat.
    Ne keltsünk önmagunk számára hiú reményeket, a valóságnak higgyünk, ne az álmainknak.
    Orbán beszédeit sorra venni, újra és újra meghallgatni hasznos, tanulságos dolog – nekünk. Ne higgyétek, hogy a Fidesz tábora vagy az apátiába süllyedt lakosság kíváncsi rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Egy skizofrén debil a képen……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  25. Kóstolgatja a” nyugati ifjúság mámorát” a moslék,,? ::)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. Egyszerű a képlet Orbán már kapott két MAFLÁST, és nagy vesztesség érné hiúságában eszméletlen csorbát szenvedne egy harmadik MAFLÁS után. Mert egy vitában a leg felkészületlenebb kihívó is padlóra küldené. Mert amit csinált arra nincs racionális magyarázat. Orbán és bandájának menni kell, 2014.04.06.-át követően. Mert ha maradnak kormányzásuk egy elemi csapással fog felérni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  27. Kedves HZZZZZ,
    Nem fog menni, sőt úgy bebetonozta magát és a rendszerét, hogy EMBER legyen a talpán, aki 20 éven belül megállítja…, bakker érted, hogy Simicska naponta “keres” milliókat, egyelőre Eu-s pénzekből is a HIBBANT-tal tettes társként? Ezt a MAFFIA BANDÁT képtelenség megállítani amíg a magyar “birka népség” morálisan mellettük áll, az Eu meg finanszírozza ezt… FELFOGHATATLAN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  28. Szavazólap
    .
    (Használati utasítás 2014 április hatodikára)
    .
    Csaló párt a hatos listán:
    Túllépünk a csahos piszkán!
    .
    Ki fasiszta, cigányfaló,
    Annak tizennyolcas való.
    .
    Köpd ki hát a Fidesz-levest:
    Ikszeld be a tizenhetest!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  29. Emigrant /2014. március 28. 13:29 /, disznóól-takarítás közben nem ért rá poharat magával vinni.
    Hogy nézne már ki, hogy ov, akinek őszerinte mindent szabad, mindent lehet, kultúrember módjára pohárból iszik?
    *
    Gusztustalan egy fazon van a képen.
    Remélem, akik látták ott abban a gyárban, elszörnyedtek attól, amit láttak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. Ezt az önmagában való vitát én is a legnagyobb marhaságnak tartom. Olyasmi lehet, mint az önkielégítés partner nélkül. Már bocsi a hasonlatért.
    Egyéni szinten a hálószobában még csak elmegy, de csoportosan és nyilvánosan…?! Hmmm… Ez egy kissé bizarr…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  31. Öreg Titán. A tegnapi 12.23-as-ra. Kedves Öreg Titán. A legnagyobb hülyeség
    két pártnak vitatkozni ? Nem hiszem! A Fidesz programja az, hogy folytatjuk, és
    csinálunk még a nemzeti dohányboltok mellé nemzeti italboltokat, valamint a
    lehetőség szerint tovább olcsóbbítjuk a magyar munkaerőt, lenyúljuk a talán
    még létező bankbetétek egy jelentékeny részét, tovább csökkentjük a forint
    értékét. Nos amennyiben ezeket a kártékony Fidesz téziseket a vitában sikerül
    karikírozni (ezt minden következmény nélkül megtehetik majd a jelenlévők)
    azzal a Fidesz fog veszíteni….Akár akarja Ön kedves Titán, akár nem !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. A képen:
    Egy eccerű miniszterelnök egy eccerű országban, 2/3-nyi eccerű embernek – és ehhez még diplomáciai analfabaltaizmus is társul, pávatánccal és sallerosztással!
    -
    Ezt érdemli ez az ország?!
    De akkor mire olyan büszkék a nemzeti, mély magyarok?!
    -
    Vitára nem fog menni, ez már régóta mindenki előtt világos volt, az oka is, hiszen láthattuk a szájnyalogatását, itthon díjátadón és külföldön is (foci)!
    Ezt viszont nem szabad annyiban hagyni, hogy simán, arcvesztés nélkül megússza, bűn volna kihagyni!
    Az övéinek nem jelent semmit, kimagyarázzák, de a hezitálóknak még sokat mondhat!
    -
    Képzeljük el, hogy ez az ellenzék bármely politikusával történne – a fideszes szájtépők mit művelnének?!
    -
    A Fidesznek nagy szerencséje, hogy nem a gátlástalan Fidesz az ellenzéke!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Ildikó Rödönyi

    Persze, mint mindig, előlépnek a fanyalgók. Hol az ellenzék kommunikációs gyengesége miatt csiszolgatják fanyar bölcsességeiket, hol ezt kifogásolják, hol azt, lényeg, hogy okoskodhassanak.

    Most, hogy végre az ellenzéki demokraták számára is adódna lehetőség a nyilvánosság előtti megszólalásra, Orbán elhíresült tetteinek és kijelentéseinek
    közkinccsé tételére, a gúny fegyverével Orbán mellé állva azt kívánják, hogy még ehhez a virtuális vitához se legyünk bátrak, ettől is el akarnak tántorítani minket.
    Hát nem, ezt a szívességet nem tesszük meg a hatalomnak! Az ATV nézői között is vannak, akik nincsenek tisztában a kormány bűntetteivel, lopásaival, viselt dolgaival.
    Közvéleményformáló jelentősége van ennek a hiánypótló műsornak. Ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  34. Ildikó Rödönyi

    Öreg Titán írta:

    ” Ha LÉNYEGESEN alacsonyabb részidős adatokat fognak látni, akkor az azt jelenti, hogy a bojkottálók helytállnak, és eredményesnek mutatkozik a távolmaradásra buzdító kezdeményezésük.”

    Ebben az esetben hálás köszönetet rebeghetünk a bojkottálóknak, hogy hozzásegítették a fideszt az újabb 4 évre szóló 2/3-os győzelemhez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  35. Játszunk el a gondolattal , hogy nyer az Ellenzék !
    És utána ? Orbán annyira bebiztosította már magát ,hogy az ellenzék akkor is veszít, ha nyer.
    Ugye ebben egyetértünk :)
    A másik gondolat – ami sajnos reálisabbnak tűnik – hogy nyer a Fidesz!
    Én azt tudom, hogy csak némán fogok magam elé bámulni, mint akit villámcsapás ért, úgy fogok mozdulatlanul magam elé bámulni, mintha csak nem hinném el, a levegő is megáll majd körülöttem és gondolkodhatom hogyan tovább ?
    Sajnos nagyon sokan vagyunk, akik nem bírnak ki még négy évet ugyanezzel a bagázzsal és most hiába mondja Vikmek,i hogy ő marad , de 4 év alatt totálisan lefogják amortizálni az országot és utána pedig már nem is akarok belegondolni abba, hogy mi lesz itt!
    Az ellenzék az ország javára semmit nem tett, és nem volt képes véghezvinni semmit sem, az elmúlt négy év alatt!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  36. Most olvastam, hogy a résztvevők száma eléri majd az egymilliót. Vidékről 400 busszal érkeztek az emberek!
    Hát erről beszélek , beszélünk,valós szám lehet szerintem, bár még az is ciki, hogy ennyi elvetemült ember van akik elmennek Orbán beszédére!
    Eddig tartott vége már,ennyi volt és nincs tovább.
    Ilyenkor szégyellem magam, amikor ezeket a neveket olvasom ,Az első sorban vonult még mások mellett Csiba Gábor, a Borod-Abaúj-Zemplén megyei kórház vezetője, KDNP-s politikus és Pataki Attila rockzenész.”
    Édes Istenem, szégyellem magam, hogy ilyen emberek élnek a városomban!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. 400 busz maximum 15000 embert tud hozni… Már megint a számmisztika, mint 2002-ben, amikor Rákai Fülöpke 2 millió emberről hadovált!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. “A sajt szempontjából van igaza természetesen, mert amúgy nagyon nincs igaza.”
    .
    Ementáli vagy Gauda sajt szempontából van igaza? Nem mindegy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Ide is beteszem.
    Egy újabb számítás.
    http://jovaros.blog.hu/2014/03/29/bekemenet_light
    Nem kell turbózni a számokat, a látvány maga is gyalázatos volt. Legalábbis nekem.
    Ennyi megvezetett egy rakáson.
    Napi szinten el vagyunk látva velük. Holnap fojt. köv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  40. Ildikó
    Rödönyi
    Az ellenzék számára volt 4 év, amikor kritizálhatta volna, tüntetést szervezhetett volna Orbán aljasságai végett, de NEM TETTE!
    A legnagyobb ellenzéki párt inkognitóban intézte a dolgait, akkor most mi a jó francot akar?
    Honnan jött Gyurcsánynak az az eszeveszett ötlete, hogy odadobja a nagy nehézségek árán összegründolt pártját egy kormányváltásra degradálódott össznépi elmebajnak?
    Lehetett volna… és semmivé lesz.
    Reméli hogy “semmik vagyunk, s minden leszünk”?
    Hamvába holt ötlet. Igazi bumeráng.
    FANYALGÓK???
    Ki mondja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  41. ,,Az ATV és a Népszabadság úgy döntött, hogy Orbán Viktor távollétében is megtartják a miniszterelnök-jelöltek vitáját.
    Nem hiszem, hogy a diletalizmust es idiotizmust tovabb lehetne fokozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  42. Nem olyan ize van, mint a palinkanak, latszik az undor a kepen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Magyarországon nincs ellenzék 2014. május 8. csütörtök | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos