Ronai and Ronai
AMERIKAI

Még nem döntötte el az AB, hogy mikor dönt 2011. február 16. szerda 21:27 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Még nem döntötte el az AB, hogy mikor dönt

Budapest – Eddig 190 beadvány érkezett az Alkotmánybírósághoz a magánnyugdíjpénztárakra vonatkozó jogszabályok megváltoztatása miatt, mondta Paczolay Péter. Az Alkotmánybíróság elnöke a Mathias Corvinus Collegium szerdai budapesti konferenciáján azt mondta: továbbra se tudja megmondani, hogy ez a téma mikor kerül a testület napirendjére.

Paczolay Péter Az új alkotmány, változások és lehetőségek elnevezésű konferencián kérdésre válaszolva közölte: hasonló a helyzet a médiatörvénnyel kapcsolatban is, mert például a nap folyamán is érkeztek hozzájuk a jogszabállyal kapcsolatos újabb beadványok. Hangsúlyozta: az indítványok szaporítása nem nyomást gyakorol a testületre, hanem lassítja a munkát, de ettől függetlenül dolgoznak ezeken az ügyeken.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Ki hiszi el ezt?Tessék már kimondani, hogy időhúzásra játszanak, mert nagy kakában van a kormány, és nem akarják egy igazságos döntéssel nehezíteni tovább a helyzetüket. A plebset lehet váratni, Orbán elvárásait viszont nem szabad félvállról venni, mert dádá lesz.
    Aztán megint születni fog egy adtam is meg nem is törvény.Köszönjük alkotmánybíró úr! /csak így kisbetűvel/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  2. A főbíró ugyanakkor jól tudja, hogy egyetlen megalapozott beadvány is elég indok a több millió embert hátrányosan érintő törvény megsemmisítéséhez. Az időhúzásból nyilvánvaló, hogy az AB, a kormányintézkedéseihez asszisztálva feladta a függetlenségét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Idehaza az alkotmányosság elbukott. Ez van. Orbán megmondta, kár is áltatni magunkat.Gratulálok a fityiszes szavazóknak az orbáni demokráciához.
    Csak jelzem jelenleg gazdasági légvárépítés zajlik, amikor ez nyilvánvalóvá válik ők is visszasírják az alkotmányból a magántulajdon védelmét. Ha lesz még a ’tisztelt’ testület.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Nem lesz elbocsátási moratórium 2011. február 17. csütörtök | AN

Halogatja a nyugdíjügyet az Alkotmánybíróság 2011. február 10. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos