A Szabad Magyar Televízió felvételei a médiatüntetésekről 2011. February 9. Wednesday 0:09

Share
A Szabad Magyar Televízió felvételei a médiatüntetésekről

Budapest – A Szabad Magyar Televízió a sajtószabadságért rendezett tüntetésekről felvételeket készített, amelyeket itt tekinthetnek meg.

2010. december 20. Szabadság tér:

Második tüntetés 2011. január 14-én a Kossuth téren:

Tags: , , ,

4 Reader’s Comments

  1. Csak növekedjen a tömeg és söpörje el ezt az elmebeteg kormányt!!!!

  2. Na most kevesebb Bródyt és több tüntetést szeretnénk, mer ez eddig egy Bródy reklám volt. Ez gyerekek elég kevés lesz nem csak a rendszerváltoztatásra, de a sajtótörvény visszavonására is.

    A paradox az eben az egészben, hogy Bródy ezzel a dalával a kommunista , vagy szocialista? diktatúra ellen küzdött úgymond. De viszont pontosan a kommunista diktatúra volt az amelyik azt mondta, hogy soha többé nyilasok, Horthysták és revizionisták. Tehát ezektől csak a kommunisták menthetnek meg minket, a demokraták hót gyengék ehhez!
    Hiába mondják a jónépnek, hogy hú meg ha, meg milyen rossz vót mán a Kádár rendszer, mikor mindenki tudja, hogy ez nem igaz, nem volt az rossz, csak nem volt nyugati autó, meg nem volt telefon meg nem vót ennyi gazdag. Most van nyugati autó meg van telefon, de most sem sokkal jobb, mondjuk ki, csak a gazdagoknak mer azok megszaporodtak mind a két oldalon rendesen!

  3. Az elvetett nag kikel, majd szárbaszökken. Hajrá!!!

  4. Halász lászló

    Még többet,még többet!!!

Kapcsolódó cikkek

Búcsú a sajtószabadságtól 2014. February 14. Friday

Segédanyag külügyes zöldfülűeknek 2014. February 6. Thursday | AN

Az AN elítéli a HVG gyávaságát 2013. October 31. Thursday | AN


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók