Ronai and Ronai
AMERIKAI

Farrakhan a fehér ember civilizálásáról 2011. február 28. hétfő 16:59 | Rákócza Richárd Forrás: Chicago Breaking News

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Farrakhan a fehér ember civilizálásáról

Chicago – Louis Farrakhan, az Iszlám Nemzet mozgalom vezetője azt jósolta, hogy a közel-keleti zavargások az Egyesült Államokra is át fognak terjedni. Leírta, milyen élmények érték egy űrutazáson, és elmondta, milyen sokra tartja a szcientológiát.

„Amit ma Tunéziában, Egyiptomban… Líbiában, Bahreinben láttok… ami ott történik… jobb, ha felkészültök arra, hogy az ajtótokhoz jön”, jelentette ki Farrakhan több ezres hallgatósága előtt. Az iszlamista népvezér Barack Obama elnököt arra szólította fel, „engedélyezze” a tiltakozó meneteket, és „ne támadjon rá ártatlanokra”.

A beszéd a rosemonti Allstate Arenában hangzott el az eredeti muzulmán hittől több ponton eltérő amerikai iszlamista mozgalom megalapítója, W. Fard Muhammad 81. születésnapja alkalmából. Farrakhan beszéde egy sor eseményt koronázott meg, többek között konferenciákat, amelynek szónokai természeti katasztrófákat és azonosítatlan repülő objektumok eljövetelét jósolták meg hallgatóságuknak. Az Iszlám Nemzet hite szerint egy „keréknek” vagy „anyarepülőnek” nevezett ufó siet az idők végezetén a hívek segítségére.

Farrakhan négyórás, sok helyütt összefüggéstelen szónoklata alatt egy 1985-ös vallási élményét is leírta, amelynek során ő maga is ufóval utazott, s hallotta, amint Elijah Muhammad történelmi események bekövetkezéséről beszél. A vallási vezető szerint ezek azóta már meg is történtek. Farrakhan szakított időt arra is, hogy dicsérő szavakat mondjon a szcientológiáról és annak alapítójáról, Ron L. Hubbardról, aki szerinte rendkívül értékes „a világ valamennyi kaukázusi személye”, azaz fehér embere számára.

„Ron L. Hubbard azon volt és van ma is, hogy civilizálja a fehér embert, jobb emberi lénnyé tegye, és eltávolítsa a reakciós észjárásától”, közölte az Iszlám Nemzet vezetője az 1986 óta halott szcientológia-alapítóval kapcsolatban. „Mr. Hubbard felismerte, hogy az ő népét civilizálni kell.”

A közönség nagy ovációval fogadta az elhangzottakat.

A 77 éves lelkész, aki jó kapcsolatot ápolt Moamer Kadhafi líbiai diktátorral, és dollármilliós adományt is elfogadott tőle, utoljára tavaly júliusban nyilvánult meg ellentmondásosan, amikor a zsidóságot tette felelőssé a rabszolgaságért és a feketék megkülönböztetéséért.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 2 szavazatból)
Farrakhan a fehér ember civilizálásáról, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

Kapcsolódó cikkek

Bajnai megvédte az Orbán-kormányt Berlinben 2013. június 1. szombat | AN

Balog a cigányokat vádolja rasszizmussal 2012. december 8. szombat | AN

Jeszenszky találkozott a civilizációval 2012. október 31. szerda | AN

Jeszenszky visszautasítja a rasszizmus vádját 2012. október 27. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos