Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbánnak ez Európa: Philip-é a köztévé 2011. január 1. szombat 17:01 | MTI,

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbánnak ez Európa: Philip-é a köztévé

Budapest – A cenzúratörvény hatályba lépése napján a Magyar Televízió közleményben jelentette be, hogy Rákay Philip lett az m1, Süveges Gergő az m2 intendánsa. A Philip néven ismert párt-hoppmester senki számolt össze 2002-es Fidesz-kampánygyűlésen 2 millió embert.A közszolgálat megcsúfolása: a Fidesz és Orbán Viktor állandó moderátora a köztévé élén.

Kinevezték a Magyar Televízió két csatornájának új vezetőit. Medveczky Balázs, az MTV vezérigazgatója az m1 vezetőjévé Rákay Philipet, az m2 intendánsává pedig Süveges Gergőt nevezte ki – közölte az MTV szombat este az MTI-vel. A vezetők a közszolgálati televízió két csatornájának programjáért felelnek, az ő feladatuk lesz az átalakuló csatornák új profiljának megteremtése – olvasható a közleményben. Kifejtették: szeptembertől az m1 általános információs és szórakoztató csatornaként működik. Így ezen a csatornán hír- és hírháttér-műsorokat, politikai és közéleti elemző-, szolgáltató és vitaműsorokat, ugyanakkor minőségi filmeket és szórakoztató produkciókat láthatnak a nézők.

Az m1 intendánsi feladataival, a megújuló műsorkínálat kialakításával a vezérigazgató Rákay Philipet bízta meg. Medveczky Balázs tőle azt várja, hogy “irányításával a nemzeti főadó újra Magyarország mértékadó és kiegyensúlyozott információs csatornájává váljon, nézettsége pedig minden célcsoportban stabilizálódjon” – fogalmaztak. (Rákay eddigi egyetlen ismert televíziós teljesítménye itt látható: http://www.youtube.com/watch?v=qoYIsGjZlpc&feature=related)

“A magyar gyerektévé” profiljának kialakítására Medveczky Balázs Süveges Gergőt kérte fel. “Az MTV vezérigazgatója azzal a feladattal bízta meg Süveges Gergőt, hogy magas színvonalú műsorokkal töltse meg az új csatornát, hogy az a kereskedelmi gyermekcsatornák minőségi riválisa legyen, és rövid időn belül a gyermekek és fiatalok első számú médiaplatformjává válhasson” – írták.

A közlemény szerint Süveges Gergő intendánsi feladatai mellett marad a köztelevízió műsorvezetője és a következő hónapokban átmenetileg még folytatja munkáját a Ma reggel című műsorban is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 8 szavazatból)
Orbánnak ez Európa: Philip-é a köztévé, 4.6 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

15 Reader’s Comments

  1. Ilyen (moderálva) ember kell a fidesznek? Hová tartunk? Ki is ez a Rákay Philip? ősi magyar név:-))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  2. Ilyen emberek döntenek arról, hogy mit nézzenek a Magyarok milliói! Szép! Egyébként valóban érdekes szemezgetni egy kicsit Rákay “Úr” produkcióiból a youtube oldalain, “katartikus élmény”! Ez az ember egy valódi (moderálva).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  3. Nem találok szavakat, ez döbbenetes!
    Eddig kereskedelmi tévét nem néztem, mert elviselhetetlennek tartottam.
    Ezentúl közszolgálatit sem-elvi okból.

    Ps: Samsung 29″ flat tv jó állapotban, …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. Nehéz erre bármit is mondani – hirtelen nem is értem, mire jó ez a teljesen öncélúnak látszó pimaszkodás.
    http://karancs.nolblog.hu/archives/2011/01/02/Elzabralt_kozmedia/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Nehéz erre bármit is mondani – hirtelen nem is értem, mire jó ez a teljesen öncélúnak látszó pimaszkodás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Ettől már nincs lejjebb Magyarországon.Minősíti az egész kormány ténykedését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  7. bumburi: gondolod? Én is minden egyes hírnél azt hittem…! Lesz ez még lejjebb! Mondom én, az örök optimista!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. Vegye feleségül Cenzor Mariskát.Hátha akkor mindketten megnyugszanak és még a napi kétmilliós teljesítményükre is büszkék lehetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Végre megértettem Rákay kinevezésének döbbenetesen alattomos motívumait: ballib ármányról van szó!

    http://karancs.nolblog.hu/archives/2011/01/02/Ballib_rnykllam/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. A magyar közszolgálatinak mondott televízió már idejekorán alkalmazkodott az akkor még csak várható hatalomhoz, úgy hívták őket, hogy porosnyelvűek (ugyanis olyan korán kinyújtották a nyelvüket a következő várható ülep irányába, hogy mire az megérkezett, belepte nyelvüket a por…). A Süveges nevű alak a gerinctelenség és csontig benyalás mintaképe – rá lenne bízva a jövő generáció tudatformálása (agymosása), szerintem annak se jó, mert valamilyen értékrendjének kellene lenni! Az nem értékrend, hogy idomulok… Rosszabb, mint Bethlen lábhozjövök János volt, ha még emlékszik valaki rá. A másik mákvirágot meg minősíti eddigi összes “műve”. A Fideszt meg minősíti e személyek kiválasztása (meg még egy csomó baromsága) és az a hite, hogy ők örökké hatalmon maradnak. Pedig a történelem mást sugall. Hajrá demokraták!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  11. Gyerekek nyugi!
    Minden teljesítményt ALUL lehet múlni!!!
    Csak akarni kell!
    Az meg itt meg van….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  12. Eredményes volt Rákay nyolc éves hátsó-fényezői tevékenysége,kapott egy jó kis zsíros állást…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. Azt hiszem, én egy nagyon erős idegzetű és gyomrú ember vagyok. Még mindig nem hánytam össze magam az egésztől. De már rendesen émelyeg…. Nem vagyok egy szentmókus, de egyik nap kezembe akadt a Biblia, és olvasgattam. A 35. zsoltár pici reményt adott nekem….olvassátok el. Meg aztán találtam néhány történetet, ami megint csak reményt adott. Meg aztán rájöttem, hogy kormányunk és hatalmas O.V. és csatlósai elkövetik mind a hét főbűnt: kevélység, fösvénység, bujaság(bocs, ezt nem tudom igazolni), irigység, torkosság, harag, jóra való restség. És hála Istennek, a Szentlélek hét ajándéka is elkerüli őket: bölcsesség, értelem, jótanács, tudomány, lelki erősség, jámborság, Istenfélelem (utóbbi lehet, hogy megvan náluk is, de csak azért, hogy még talán egyszer föltámadhatnak ők is…kétharmad arányban). Híján vannak a négy sarkalatos erényből is: okosság, igazságosság, lelki erősség, mértékletesség. Összegezve, Bibliát olvasgatok, és megnyugtat, hogy semmi, de semmi különös nem történik, ami már nem történt meg ezerszer a világban. És mindig ugyanaz lett a végük…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Meddig tűrjük ezt a törpe diktátort?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. Egyáltalán nem meglepő a dolog mivel köztudottan amilyen a főnök olyan a szolgája is . Összepárosíthatók egyik minősíti a másikat . Az ilyen “kis apróságok” sokaságából építkezik az Orbáni Magyarország . Megmutatják a világnak , hogy hogyan lehet egy pornólap szerkesztőjéből nagy hatalmú erénycsősz . Itt már nem feltétel a tudás egy a lényeg , hogy ideológiailag megbízható legyen . Akik pedig ezt szóvá tehetnék , megírhatnák azokat megfélemlítik vagy rosszabb esetben meg is büntetik . Így néz ki Magyarország 6hónappal a kormányváltás után . Elképzelni sem merem , hogy mi lesz itt pár év múlva ! De hogy nem lesz jó vége az sajnos már-már szinte biztos . !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Az Orbán-diktatúra első napja 2011. január 1. szombat | AN

Die Welt: Orbán a puszták Putyinja 2010. december 29. szerda | MTI

Orbán a tisztességes működésről 2010. december 23. csütörtök | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos