Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Orbán-diktatúra első napja 2011. január 1. szombat 3:04 | AN

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Orbán-diktatúra első napja

New York – 2011. január 1. Történelmi dátum. Húsz év után ezen a napon szűnt meg Magyarországon a demokrácia, a jogállam, a szabadság. Ezen a napon tért vissza Magyarország egy újabb diktatúrába. A sajtószabadság, az információ szabad áramlása, a vélemény és a szólás szabadsága a demokrácia alapjai. Ahol nincs sajtószabadság, ott nincs demokrácia. Ahol nem a jog uralkodik, ahol nem a bíróságok, hanem pártemberek döntenek önkényesen a sajtót érintő kérdésekről, ott nincs többé szabadság, nincs jogállam, ott önkény van. Ahol pedig önkény van, ott diktatúra van.

A mai naptól kezdve minden magyarnak úgy kell élnie a világ bármely pontján, hogy hazájában tekintélyelvű diktatúra működik. Felszámolták a jogállamot, a demokratikus intézményrendszert szétverték, megszüntették az alkotmányos korlátokat. Orbán Viktor visszaélve a választásokon kapott felhatalmazással, a kétharmados parlamenti többséget nem az ország demokratikus kormányzására, a magyar nép felemelésére, hanem korlátlan személyes hatalma kiépítésére használta. Orbán önkényuralmat hozott létre, hatalma nem legitim, megszegte a Magyar Köztársaság Alkotmányára tett esküjét. Hátba döfte országát, felszámolta azt a demokráciát és szabadságot, amelyért századokon át harcolt és vérét hullatta a magyar nemzet. Orbán Viktor eddigi lépéseit lehetett magyarázni, indokolni, elkenni. De a médiatörvény nem csupán nyílt támadás a sajtószabadság ellen, hanem az első lépés a kritikus hangok elnémítására, a szólásszabadság felszámolására, a terror bevezetésére. Magyarországon ma újra félni kell. Orbán megkérdőjelezhetetlenné tette magát. Többé nem egy demokrácia miniszterelnöke, hanem egy diktátor.

Ettől a naptól mindenkinek így kell viszonyulnia a helyzethez. Mindenkinek tudnia kell, hogy egy hataloméhes ember elrabolta Magyarországot, felszámolta a szabadságot. Orbán Viktor formailag legális, de nem legitim vezetője az országnak. A mai naptól minden magyar ember kötelessége, éljen bárhol a világon, hogy törvényes és békés eszközökkel harcoljon az önkényuralom, a diktatúra, az elnyomás ellen, harcoljon a szabadság és a jogállam helyreállításáért.

Orbán Viktornak a demokrácia megmaradt külsőségei csupán díszletként szolgálnak. Arra valók, hogy törvényessé tegye a törvénytelenséget.  A mai ellenzék egy náci pártból, és két olyan demokratikus pártból áll, amelyek nem hitelesek, amelyek mögé nem sorakozott fel a nemzet. Létezésük csupán arra jó, hogy demokratikus látszatot nyújtsanak az antidemokratikus lépésekhez. Közülük az MSZP kitüntetett felelősséggel bír azért, hogy ez a helyzet létrejöhetett. Ezzel a felelősségével a mai napig nem nézett szembe, nem számolt el, ezért alkalmatlan arra, hogy az ellenállás vezető ereje legyen. Ahol ez az MSZP megjelenik, onnan az emberek távoznak. A diktatúra ellenzéke ezért megkerüli a politikai ellenzéket, a civil szférában, az internetes közösségi oldalakon szerveződik. Mi ehhez minden támogatást megadunk.

Ne higgyünk a hazugságoknak, a forradalomról és a nemzeti együttműködésről szóló cinikus maszlagoknak. Ne engedjük, hogy hülyének nézzenek bennünket és hülyét csináljanak belőlünk. Húsz év szabadság után ne engedjük meg Orbánnak, hogy totális diktatúrát hozzon létre és pusztulásba kergesse az országot. Elég volt a nacionalista szólamokból, hazudozásokból, a határon túliakkal való zsarolásból. Egy nulla százalékon álló, félhülyék által vezetett, inkvizitor szellemű, képmutató párt kukucskál a hálószobánk ablakán. Mondjuk meg nekik, foglalkozzanak a saját dolgukkal, tanítsák a pedofil papjaikat erkölcsre, és mindenki azt csinál vasárnap, amit akar.

Ne engedjük meg, hogy új Alkotmányt alkossanak a nép megkérdezése nélkül. Ne engedjük, hogy Orbán bebetonozza a hatalmát, eltapossa a demokráciát. Ki akar elveszíteni az életéből egy-két évtizedet? Ön most hány éves? Ki akarja, hogy a gyereke diktatúrában nőjön fel Európa közepén? Ki akarja azt, hogy a tulajdona, a személyes szabadsága veszélyben legyen? Kiszámolta mindenki, mennyit fog veszíteni a következő tíz évben, ha a Nemzeti Együttműködés Rendszere tartja kontroll és elnyomás alatt? Ha igen, ha elkezdtünk számolni, meg kellene tenni az első lépéseket azért, hogy ennek az őrületnek belátható időn belül vége legyen. Igen, áldozatokat kell hozni. Sorban állnak lassan a börtönök előtt a leendő koncepciós perek áldozatai, de még senki nem nyúlt bele a zsebébe, hogy tíz fillért áldozzon az ellenállás megszervezésére. Ne reménykedjenek: sem az Európai Unió, sem Amerika nem fog felmentő csapatokat küldeni. A börtönajtók meg fognak nyílni, hogy kielégítsék a kocsma népének bosszúvágyát. Senki nem fogja ezt megakadályozni, és odabent nem lesz jó.

A helyzet csak az országon belülről változtatható meg.

Lehullott az álarc. Színről színre áll előttünk egy megveszekedett diktátor, aki lépésről lépésre vitatja el alapvető emberi jogainkat, veszélyezteti létezésünket. Húsvétkor alkotmányba foglalja a diktatúrát, ettől kezdve az alkotmányos rend ellen támad, aki szabadságot követel. Ön azt gondolja, hogy az az Alkotmány, amit Orbán irat, egy cseppet is jobb lesz, mint a Médiatörvény? A részletek majd két héttel a szavazás előtt derülnek ki, aztán ünnepélyesen megszavazzák az új rendszert. Ha másnak nem, akkor higgyünk legalább a nyugati demokratikus országok sajtójának. Ők már pontos definíciót adnak arról, kicsoda Orbán Viktor. Használjuk ki, hogy a féléves EU elnökség ideje alatt nagyobb figyelem irányul Magyarországra. Emeljük fel a szavunkat, álljunk ellent, tegyük világossá, hogy ami történik, az összeegyeztethetetlen a jelenlegi európai értékekkel, az Unió alapeszméivel, törvényeivel. Ne asszisztáljunk ahhoz, ami történik. Ne szolgáljuk ki. Ha még bárhol lóg a falon a NENYI-nek nevezett megalázó hazugsághalmaz, szégyene az országnak, akkor azt mindenhol verjük le.

Azoknak a jobboldaliaknak nincs mit mondani, akiknek a diktatúrával csak addig van bajuk, amíg az nem az ő diktatúrájuk. Soha egy perc nyugalmunk nem volt a szabadság húsz éve alatt sem, mert állandó harcot kellett vívni olyan emberi jogokért, amelyek máshol természetesek. Ezek a szándékok szélsőjobboldali gyökerekből fakadnak. Rászabadították az országra a nácikat, hatalmas frakciójuk van a parlamentben. Ezeknek az embereknek nem lehet mit mondani, csak azt, hogy látogassanak holokauszt múzeumokat, nézzenek történelmi dokumentumfilmeket, olvassanak könyveket, ha lehet, ne Wass Albertet, mint Schmitt Pál.

De szeretnénk felhívni azoknak a magyar embereknek a figyelmét, akik csak jólétet remélnek. Akik úgy várnak jólétet a diktatúrától, hogy nem kell megváltoztatni semmit. Elég elvenni a pénzt azoktól, akiknek van, és elosztani azoknak, akiknek nincs. A magyar népnek a szükséges változásokkal szembeni ellenállása hozta létre ezt a helyzetet. Minden hazugságot, demagógiát, ígérgetést elhisznek inkább, minthogy saját felelősségvállalásra épülő  világ jöjjön létre. És ha ebben nem változnak, akkor egyre durvább diktatúrák előtt nyitják meg az ajtót. Hazudik, aki azt mondja, hogy alapvető változtatások nélkül képes jólétet teremteni az ország. Ahogyan ma Magyarország működik, abba Amerika is tönkremenne.

Üdvözöljük a Nemzeti Együttműködés Rendszerének alattvalóit. Ne feledjék el, hogy egy évvel ezelőtt még a Magyar Köztársaság szabad polgárai voltak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (56 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +66 ( 86 szavazatból)
Az Orbán-diktatúra első napja, 4.5 out of 5 based on 56 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. “…Lehullott az álarc. Színről színre áll előttünk egy megveszekedett diktátor…”

    - Az nem most hullott le.

    Orsós vendel már eleve ilyen volt, a megalománia és a brutális szintű korrupció, meg a harácsolás mindig is benne volt.

    Patologikus, megalomániás hajlamai már akkor kiütköztek, mikor első “beszédeit” (dühöngő hőzöngéseit) nyilvánosan előadta, még a ‘80- as évek végén.

    Azt most hagyjuk, hogy mikor ő lett a főgóré (1998- 2002), mennyi idő alatt szedett őssze akkora vagyont, hogy élete végéig császárként élhetne belőle…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  2. A cikk írójával abszolúlt egyetértek. Nekünk, demokratáknak itt Magyarországon kell megvívni a harcot a demokráciát hazudókkal szemben. Nem várhatunk arra, hogy majd jön a Nyugat oszt majd segít. Itt kell most tenni mindannyiunknak. Szóval és tettel. Fogjunk össze, itt is akik, nap mint nap az Amerikai Népszavát nyomon követik. Kezdjük el mi is. A szabadságért, a demokráciáért.
    Fogjátok a kezem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  3. Ehhez már nincs mit hozzátenni……
    Ennyi volt a demokrácia próbája Magyarhonban….
    Sikertelenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  4. ezt leltem valahol

    Médiatörvény = egy újabb OV-szer a teljes dikta-túra felé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  5. Remélem, hogy a Népszavában is benne lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  6. Szóval bejött amit (igaz nem repesve) vártunk, de sokan tudtuk, ha OVisnak kétharmada lesz = ez lesz =diktatúra. Köszönjük ezt a Fidesz-hívő, ill. nem hívő, de megtévesztett majd 3 millió magyarnak! Már sokan kapnak a fejükhöz, hogy: “szánom-bánom!”, de már késő! Késő, mert nagyon úgy néz ki, hogy még egy-két hónap és törvényes, demokratikus eszközökkel nem lehet őt és bandáját leváltani. Törvényesen nem, mert a törvényeket úgy alakítja , ahogyan akarja, azaz elmondhatja: “a törvény én vagyok!”. És ő olyan törvényeket hozat meg sleppjével, hogy a csapatát akkor sem lehet demokratikus eszközökkel leváltani, ha netán az egyik parlamenti választáson megbukik/ buknak. Kicsi az esély, sőt a mai viszonyokat ismerve egyenesen lehetetlennek tűnik, hogy bárki más kétharmadot szerezzen! Mert a leváltásukhoz az kell, másképpen nem megy! Na és hol az a markáns, karizmatikus ember ma Magyarországon, aki köré tudna csoportosulni megfelelő erő? Nem látom, mert szerintem még meg sem született. Mondják pozitívan kell a dolgokhoz állni! Ebben a helyzetben nem tudok pozitív lenni, be kell vallani , be kell látni, hogy ez van! Igaza van “hegyilakosnak”, hogy össze kell fognunk, de senki ne várjon gyors eredményeket. Feltámadt a félelem, sok ember még bénultan mered a világba, rázza a fejét és nem érti hogy történhetett ez! Először is szembe kell nézni azzal, hogy mindnyájan felelősek vagyunk, felelősek, mert nem elég határozottan mondtuk el, hogy mi fog történni, ha a Fideszt túlnyeretik, nem üvöltöttük az emberek fülébe, hogy “..Ne tedd!!! A saját és országod sírját ássátok meg!”. Hagytuk, hogy az elmúlt 8 évben az MSZP egyes vezetői korrumpálódjanak, ezzel tulajdonképpen tettestársukká is váltunk. Amíg ezekkel a dolgokkal nem nézünk szembe, addig nem is várható változás. Eddig nem tudtunk szembenézni, a bal oldalon továbbra is megy a hatalmi harc, megy a másra hárítás, helyezkedés. Egyesek egy képviselői helyért eladnák talán még az anyjukat is. Az OVis nagyon jól tudja ezt és persze ki is használja! Oda jutottunk, hogy egy külföldi szerveren működő weblapon kell szervezkednünk! Atyaég! Tudjátok mit jelent ez? Sok-sok év OVis-hatalmat. Sok-sok év harcot, amelyet az utcákon kell megvívni, mert a parlamentben és bármelyik szervezetben az ellenzék súlytalan…nagyon súlytalan. Tehát az utcán! Viszont a bal oldaliaknak ehhez először mentalitást kellene váltani, mert mi nem vagyunk az utca hívei, nem úgy nevelődtünk. Pedig higgyétek el: másképpen nem fog menni! Nem bizony!
    Valóban össze kell fognunk!
    Akkor fogjunk össze! Hogyan is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  7. Kedves Szerkesztők, Üzemeltetők, Webgazdák! nagyon megijedtünk ám itthon, amiért több órán át nem lehetett elérni a site-ot! Már mindenféle összeesküvés-elméletet gyártottunk, hiszen igen különös egybeesés a magyar médiadiktatúra érvénybe lépésének napjával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  8. neroka! Majd egy n-edik generáció, talán. Az mszp-nek előbb el kell tűnnie, mert még mindig csak félrevezeti a csóró balos (és mostmár a libes) népet is, még mindig csak illúziókat kelt a szerencsétlenekben. Sajnos Gyurcsány lehetett volna az az ember, aki viktor méltó ellenfeleként a ballibes partot felrázni, vezetni tudta volna. Úgy tűnik, a tehetségét nem tudta, és most már talán nem is akarja realizálni, nem tud vagy nem is akar a hibákból tanulni. És óriási felelőssége van, hogy még mindig hitegeti a hinni vágyó ballibes népet. Úgyhogy majd 10-20 év múlva talán lesz megfelelő ember a megfelelő helyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  9. Kedves e-Vita,

    rossz hir egyeseknek, de akkora az erdeklodes Magyarorszagrol, annyian keresnek bennunket, hogy az ujabb es ujabb kapacitast novelo lepesek is kevesnek bizonyulnak. Emellett erzekelunk ket forrasbol tamadast is az oldal ellen. Folyamatosan dolgozunk a vegleges megoldason, amely korlatlan hozzaferest biztosit es teljes vedelmet is nyujt minden probalkozassal szemben. Az unnepek lassitottak a munkat, de legkesobb hetfon megtortenik a vegleges atallas. Amikor Onok nem latjak az oldalt, akkor mi sem tudunk dolgozni rajta, ilyenkor nem tudjuk tolteni es frissiteni. Ezert szives elnezesuket es turelmuket kerjuk. Amig a vegleges megoldas nem tortenik meg, addig is mindent megteszunk, hogy elerhetoek legyunk.
    Koszonjuk a szives megertest es a bizalmat. Mar csak egy keves ido, es elmulnak ezek a problemak.
    AN Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  10. 8 éve azt mondtam egy vidéki újságíró ismerősömnek, hogy az aki ilyen módon árt a saját hazájának az sokkal rosszabbra is képes. Ha egyszer hatalomra kerül fasizmus lesz az országban. Azóta nem áll velem szóba. Kíváncsi vagyok, hogy most mi a véleménye a kialakult helyzetről. Félek, hogy tetszik neki!
    Ha neki tetszik aki elvileg képes gondolkodásra, mit várhatunk azoktól akik nem?!
    Fasizmust szelíd ellenállással nem lehet legyőzni. Ha a sokkal szelídebb demokratikus bal oldali kormányt nem lehetett lemondatni utcai randalírozással, majd Orbánt el lehet zavarni?!
    Ne legyünk naívak! Félek, hogy a szélsőjobb lesz az egyetlen akinek erre esélye van. Az lenne a mélypont pedig innen sem lehetne visszafordíthatatlan károk nélkül megfordulni!
    MSZP?!
    Felelősek a mai helyzetért!
    Ha haladéktalanul nem néznek szembe a történtekkel és nem újulnak meg levonva a személyi konzekvenciákat, nem sokkal különbek a Fidesznél! Undorral és kényszerből szavaznék rájuk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  11. Köszi a megnyugtatást admin! Már én is megriadtam, hogy működésbe lépett az “új magyar cenzor” egy eddig titkolt serege, amelyik le tudja tiltani ezt a lapot. Azért nem árt, ha felkészültök, mert biztos, hogy mindent megpróbálnak majd, hogy itthon elnémítsanak, ha kint nem is tudnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  12. Amit írtatok,sajnos tökéletesen igaz!
    Ebből mi módon tud az ország jól kijönni,sajnos senki nem tudja!
    Ezt köszönhetjük annak a sok ……..nak, akik Orbánnak adtak egy biankó csekket!
    Sajnos nem tanultak 98-02 közötti ámokfutásából!
    Most sokkal rosszabb,de nekik is!! :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. Az ijedtségre jó gyógyír, hogy sokan keresik az oldalt és ezért túlterhelt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  14. e-Vita! Nem nagyon szerettem Gyurcsányt, de el kell ismerni, hogy vitt némi “tocsogást” az állóvízbe. Jól látta, hogy reformok kellenek, de két nagy hibája volt˛van. Nagyon szeret “oktatni” és ez néha sértően hat. Másik hiba: túl nagy beleszólást engedett meg az SZDSZ-nek. (ez sok balost tántorított el tőle , ill. az MSZP-től. ). Nem tudta semlegesíteni az MSZP “megélhetési” vezetőit sem, akik féltették tőle a beosztásukat. Mint mondtam, nem szeretem túlzottan Gyurcsányt, de most nincs más, azaz ha ló nincs jó a szamár is elv érvényesülhetne. Minél előbb, mert nekem valószínűleg nincs már 20 évem erre, tíz talán még igen. Elborzaszt az a gondolat, hogy a múlt rendszer legsötétebb időszakában (1950) születtem és ráadásul esetleg a mai rendszer legsötétebb időszakában kell majd meghalnom! Brrrrrrrr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  15. HomoSapiens! Való igaz, hogy a szelíd ellenállás nem lesz elegendő. Igaz az is, hogy a Gyurcsányékat sem tudták randalírozással lemondatni, de én nem is effajta “randalírozásra” gondoltam. nem a kukák és egy-egy kocsi felgyújtása, a TV elfoglalása megoldás! A megoldás, hogy tízezreket, százezreket kell az utcára vinni tiltakozni (nem rombolni), országos sztrájkokat kellene szervezni. Persze ehhez először is a mostani szakszervezeti vezetőket kell világgá zavarni. Egy részüket elég jól ismerem (kissé alacsonyabb szinten én is szakszervezetis voltam egy darabig, egyiküket-másikukat személyesen ismerem), tehát bízvást mondhatom, hogy egy Gaskóval, vagy egy Borsikkal semmire sem megyünk, de a többiről sem tudok semmi biztatót mondani. Nos addig míg az MSZP jelenlegi vezérkara a helyén van (beleértve Mesterházit is!) , amíg a szakszervezeti vezetők még vezetők, nem lesz itt semmi! Ők megélhetésiek, úgy vannak vele, hogy ha kevés pénzből is, de azért simán megélnek itt, addig tőlük nem várható semmi. Amúgy is abszolút hiteltelenek az emberek szemében. Na így állunk, sajna nemigen látok megoldást, legalább is olyat nem amivel mondjuk 2014-ig jelentős változást tudnánk elérni. Aztán meg az kevés is lenne, hogy mondjuk valamilyen csoda folytán 2014-ben le tudná valamilyen balos erő váltani az OVisokat, mert a leendő Fidesz- alkotmány és sok törvény, no meg a 9 évre kinevezett s_ggnyalók eltávolításához kétharmad kéne. Láttok erre reményt? Mert én sajna nem sokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  16. Legkevésbé sem tetszik, ami otthon megy. Nem szeretném, ha a magyar útlevelem ellenére is több kérdésre kellene válaszolnom a magyar határőrnek, mint az ElAl biztonsági embereinek (akik pedig tényleg nem viccelnek).
    Ha valakinek használható ötlete van, amiben innen Keletről is lehet segíteni, ne habozzon megosztani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  17. Igazad van neroka! Sajnos én csak egymagamban dühöngök hónapok óta.Voltam tüntetni,ennyit tehettem.Reménytelennek látszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  18. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (5 szavazatból)
  19. Arra jó lesz ez a 4 év, hogy gyakorlom egy picit az angolt:) Kíváncsiságból elolvastam az economist cikkét és tényleg az van benne, mint a fordításban:) Meglepődtem. Mondjuk a végén van egy kis pozitivum is. Mármint az economist-ban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  20. meg tudjátok adni az eredeti cikk linkjét?
    köszi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Nagyon sajnálom a Magyar népet.Tehetetlen istentől csodát váró fajta. Egyik diktátor után rohant másikat keresni.Alkalmatlan nép a demokráciára, egymást is feláldozzák két fillérét.
    Nyugodtan megvolt a lehetősége,hogy egy normális parlamentet alkosson úgy,hogy ne ez a jó ember legyen a császár,hanem legyen kontrollja…büszke ,buta ésszel félrészegen verték a mellüket,hogy bosszút álltam ! ! ! nem mentem szavazni.Sok ember egymást komcsizza a hazában és közben nem veszi észre,nem tudja,hogy a nagyuraink-nem a tavasziak-majdnem mind rendelkezik kommunista kiemelt vezető őssel (Kun B, Landler J, stb )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Philip intendáns lekurvázza a nézőket 2011. január 3. hétfő | AN

Orbánnak ez Európa: Philip-é a köztévé 2011. január 1. szombat | MTI,

Die Welt: Orbán a puszták Putyinja 2010. december 29. szerda | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos