Ronai and Ronai
AMERIKAI

Eljárás indult a tiltakozó rádiósok ellen 2010. december 23. csütörtök 8:10 | index.hu

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Eljárás indult a tiltakozó rádiósok ellen

Budapest – Felelősségre vonási eljárás indult a Kossuth Rádió két munkatársa ellen, amiért kedd reggel egyperces csenddel szakították meg az adást. A 180 perc című műsor készítői így tiltakoztak a médiatörvény ellen.

Csütörtök délelőtt a Kossuth Rádió főszerkesztője, Gazsó L. Ferenc közölte az érintettekkel, hogy felelősségre vonási eljárás indul Mong Attila műsorvezető és Bogár Zsolt szerkesztő ellen. Az adó 180 perc című műsorának munkatársai kedd reggel egy perces csenddel szakították meg műsorokat, hogy így fejezzék ki ellenérzéseiket a frissen elfogadott médiatörvénnyel kapcsolatban. A műsorban személyes véleményt a belső szabályzat szerint a rádió munkatársai nem mondhatnak.

Az eljárásban azt vizsgálja a rádió, hogy Mongék megsértették-e a munka törvénykönyvét. Az eljárás befejezésének határideje nincs, az ügy január 5-én a két rádiós meghallgatásával folytatódik. A vizsgálatot Gazsó L. Ferenc vezeti.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Eljárás indult a tiltakozó rádiósok ellen, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, , , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Kozák Márton: Bűn és büntetés 2011. május 12. csütörtök

Mong Attila otthagyja a rádiót 2011. május 12. csütörtök

Kemény kérdések Genfben 2011. május 10. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos