Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pillantás a CBA kulisszái mögé 2014. március 15. szombat 9:54

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pillantás a CBA kulisszái mögé

Budapest – Ha tehetjük, ne vásároljunk a CBA-ban. Nem azért, mert magyar üzletláncként hirdeti magát, ettől még örömmel mennénk oda. Ám a CBA többnyire drágább, mint más boltok. Az már csak hab a tortán, hogy a cég vezetői szemérmetlenül politizálnak, s nem csupán a Fidesz-kormányt, de a Gój Motorosokat támogatják. A cég egy volt dolgozója most felfedi, mi rejlik a szépre pingált máz mögött. Beszámolóját folytatásokban közöljük.

Egy-két dolog a munkamorálról. Annyi a lényeg, hogy meg vagy félemlítve. Ha tetszik, ha nem! Ordibálás, lehülyézés és embertelenség. Elmesélek egy sztorit, ami eléggé megérintett, pedig semmi közöm nem volt hozzá.

Dolgozott ott egy nagyon szegény fiú, árufeltöltő volt. Alig beszélt, sosem késett, sosem kérdezett. Anyaotthonban lakott az édesanyjával. Nem egyszer adtam neki pólót meg nadrágot, mert nagyon szegények voltak. Három éve már, hogy ott dolgozott és elég sok biztatás után bement fizetésemelést kérni. Aztán a boltvezető annyira pipa lett, hogy rászálltak. Ki akarták idegelni. Sajnos sikerült is. Behívták, és azt hazudták neki, hogy nem akarják csúnyán kirúgni, ezért ha ezt a papírt aláírja, akkor a következő munkahelyének a főnöke nem fog semmi rosszat olvasni a visszaadott papírokon. Aláírta. Mehetsz haza.

Ennyi volt. Sírt a buszmegállóba. Mit tudott volna tenni? Buta volt sajnos. Nem érti ezeket a munkahelyi törvényeket, sem a szerződéseket. Nagyon sajnáltam őt, így kihasználni valakit pofátlanság. Pedig amit elmondtak nekik a vezetők, annak értelme nem volt. Mert nem lopott. Nem tett semmit.

Arról is akarok írni egy kicsit, hogy a szegény 40-50 éves dolgozókkal hogyan is bánnak. Két hetet kell lenyomniuk egy huzamban. Utána két nap pihenés, és megint két hét. Fél hétre már ott vannak, és négyig dolgoznak. Hétvégén 7-től 7-ig. Ebben benne van, hogy kitakarítanak. Havi százezer forintért. Na de az azért eléggé embertelen, hogy tudják a boltvezetők azt, hogy öregek, válság van, és nagyon nehézkesen tudnának elhelyezkedni, ha kilépnének.

Na de az hogy úgy beszéljenek velük, mint a kutyákkal? Te hülye kurva, azt ne oda pakold! Te idióta, nem ezt mondtam neked! Ezt egy 25 éves boltvezető szájából, családanyáknak. Hallottam, ott voltam. Nem biztos, hogy 25 éves. Lehet 28. De kit érdekel? Még ha 40 éves is a boltvezető, akkor sem mondhat ilyet. Hányan sírva fakadtak ebédszünetben ezekért a dolgokért. Pár vevő tett már feljelentést ezért. Például egy buszvezető ismerősöm, aki betelefonált a CBA központba. Minden nap odajárt, hallott dolgokat. Mert a vevő előtt is így beszélnek sokszor. Hányszor sírtak a nők a kasszában mikor kiszolgálták a vevőt. Sokszor.

A boltvezetők az istenek. Megmondták magukról. Vagy éppen az, mikor egy cigánylány lopott. Bevitték az irodába, hogy aláírja azt, hogy lopott. Ő pedig azt mondta nem fogja aláírni. Olyan pofont kapott az egyik kamionsofőrtől, akit behívtak, hogy félemlítse meg a lányt, hogy eléggé bevágta a fejét, ami megrepedt. Volt nagy aggodalom, elhihetitek. A lány hazafutott és jött a család. Persze Laci bácsi is ott termett másfél millió forinttal. Az ügy lezárva.

De megtörtént olyasmi is, hogy a grillben evett a takarítónő és rá fél órára elájult a sorok közt. Hogy miért? Mert olyan romlott volt az étel. Negyvenezer forintot adtak neki zsebbe, meg hogy menjen haza 5 napra. Persze a szabadsága árán. 5 szabadnapot vontak le tőle. De kapott negyvenezer forintot. Egy olyan embernek, aki havonta 95 ezer forintot keres, ez nagy pénz. Persze, hogy nem szólt senkinek. Milyen rendesek voltatok főnökök! Le a kalappal! Én egyszer kaptam vérmérgezést ott, és egyszer pedig egyhetes hasmenést. Na de én megmondtam, hogy mindenkit feljelentek. Egyből fizetett szabadságot írtak ki mindkét esetre. Hoppá, milyen aranyosak nem?

De azért az még rosszabbul esett, hogy aki a grillpultban dolgozott az ismert engem. És mégis kiadta a romlott ételt, úgy hogy tudta, hogy romlott. Félt. Ez van. A grillre rátérek majd még. Érdekes lesz!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +41 ( 47 szavazatból)
Pillantás a CBA kulisszái mögé, 4.7 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

33 Reader’s Comments

  1. Évek óta nem járok a CBA-ba. Egyszer hirtelen máshova nem tudtam bemenni, élesztő kellett. A pénztárnál az a kedves pénztáros ült, akit kedveltem. Megjegyezte, hogy régóta nem látott az üzletben. Válaszoltam neki, hogy nácikat nem támogatok, erre jelentőségteljesen visszaválaszolt: “én sem”. Mögöttem már álltak, meg rosszul is éreztem magam ott, így gyorsan távoztam.
    De ahogy láttam, a húsos pultok nem változtak, bűz és kosz mindenütt.
    Egyébiránt Lázárék mindenütt propagálják a lovastanyát, ahova gyerekeket várnak, és ahogy tudom, kedvelt kirándulóhely az iskoláknak. Szóval, kedves pedagógusok, azért megnézném, hova viszem a gyerekeket kirándulni!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (44 szavazatból)
  2. Az indiai Suzuki autógyárban is hasonló volt a helyzet, először sztrájkoltak, aztán jól elvertek néhány vezetőt, de azok még folytatták a dolgozók terrorizálását, akkor megöltek néhányat és a vezetőknek, beleértve a jó öreg Suzuki bácsit megnyugodtak a kedélyei.
    .
    Megfenyegették a dolgozókat, hogy munka nélkül maradnak, mert elköltöztetik a gyárat más vidékre, de azok alapítottak egy saját szakszervezetet és az új helyen bevezették a szakma rejtelmeibe a leendő munkásokat. Jó öreg Szuzuki bátyó átgondolta a dolgot és rájött, hogy akkor is gennyesre keresi magát, ha nem szadizza a dolgozókat. Ez nagyon fájt neki is meg a vezetőségnek is már legalábbis azoknak akik túlélték. Most egy darabig rendesen viselkednek aztán kezdik elölről amikor is megint egy pár vezető elveszti értékes szadizó életét és megint egy két évig nyugalom lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  3. Amikor Magyarosrzágon járok turistaként, messze elkerülöm a CBA-t. Be nem teszem oda a lábam többé. Tavaly megfogadtam, azóta be is tartom, nincs visszaút.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  4. Ez a CBA jellemző a FIDESZ Magyarországra korrupt mocskos mutyi maffia társaság ugyanaz mint maga a FIDESZ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (47 szavazatból)
  5. Egy kép!
    *
    http://kep.index.hu/1/0/568/5684/56842/5684278_1426_0ab7aa998958b0cd07ca53c032fb21ff_wm.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  6. Gonoszka

    Leszedi mielőtt odaér, alapból körül van a távirányítást zavaró elektronikával. Mondom a holló intelligens állat nem véletlen volt a címerbe. A radar sem mutatja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  7. körül van véve

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Ügyes, nem? DDD
    Magyar drón! Meg kellene próbálni, mondjuk a Kútvölgyi útról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  9. Szakszervezet, érdekérvényesítés a neved, összefogás a barátod.
    Persze, most már késő, 20 évvel ezelőtt kellett volna ezzel odafigyelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  10. Hol van ez a CBA, odamegyek, és ha ilyet hallok, helyben üvöltve hordom le és szégyenítem meg mindenki előtt!
    Mindezt pedig beleírom a panaszkönyvbe, várva az illető kirúgásáról az értesítőt!
    Az a nagy helyzet, hogy hasonló megaláztatásokat a 90-es évek eleje óta hallok. Soha nem hittem el ezeket az eseteket, egyszerűen nem fért a fejembe, hogy hagyhatja valaki (akkor), hogy megalázzák felnőttként!
    Egyszer nekem is volt alázásban részem, az egyetemen dolgozva, egy értekezleten. Az intézeti igazgató kezdett rám csúnyákat és persze igaztalan dolgokat mondani. No, taknyosként nem kellett nekem sok. Intelligens értelmiségiként, halkan kiosztottam mindenki előtt. Az életem jobb lett utána – vállalkozó lettem :-). Azt az esetet azóta is emlegetik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  11. Ez a magyar stilus. Nem is “fonok”, aki nem gazol at a beosztotton. Gratula Grezo.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  12. Sokszor hallom,az emberek azért tűrnek el mindent,mert félnek elveszítik az állásukat,de arra nem gondolnak,hogy aki megalázza,gyötri őket azt még jobban fölbátorítja,hogy még több szemétséget kövessen el a mindent eltűrő emberekkel szemben és eljön az az idő amikor már nem bírja tovább és kilép.Az a baj az emberek nem tartanak össze,ezért tehetnek meg velük mindent. Én sohasem tűrtem el az igazságtalanságot és sokszor tapasztaltam,hogy az erélyes föllépés hatására szinte megrettent az a személy aki addig úgy képzelte,hogy bárkivel bármit megtehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  13. Miracle, köszönöm! Taknyos huszonévesként 1 évvel a rendszerváltás után, elég merész volt tőlem a lépés, de mivel keményen megvert a sors minket, és a mérnöki fizetésem sem ért semmit, évek óta nem tudtunk rendesen fűteni, és láttam, mennyire nem akarnak dolgozni ott sem, kezdett kinyílni a csipám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. “Én egyszer kaptam vérmérgezést ott, és egyszer pedig egyhetes hasmenést. Na de én megmondtam, hogy mindenkit feljelentek. Egyből fizetett szabadságot írtak ki mindkét esetre.”
    Vérmérgezést? Ez engem érdekel, hogy lehet vérmérgezést kapni egy közértben?
    Nem mondani kellett volna, hanem cselekedni! Itthon egy ilyen fenyegetés, zsarolásnak hallik. Ott, ahol nem csak az önbecsülésem, emberi mivoltom, hanem egészségem is élesben kockáztatják, nem fogok viccelődni!
    Tényleg megáll az eszem!
    Amíg a Tesco titkokat olvasva a Tesco alkalmazotti réteget becsuktam volna ott a lopások és a cinkosságok miatt, itt az egész tulajdonosi kört büntetném, mert nem hiszem, hogy ezekről ne tudnának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Két éve történt, amikor kénytelenek voltunk a CBA-ban vásárolni, mivel csak ott lehetett levásárolni, az étkezési utalványt.
    A levélben említett üzletben (Szada) vásároltunk, majd mentünk volna tovább, de éhesek voltunk és gondoltuk eszünk ott a grillben valamit. A kitálalt ételek gusztusosnak tűntek, így szokásunktól eltérően ott ebédeltünk, mivel férjemmel együtt nálunk elvi kérdés, hogy kifőzdében nem eszünk, de akkor ott engedtünk a korgó gyomrunknak!
    Amikor elolvastam a CBA-ról szóló teljes levelet, még jó, hogy ültem, de így is a hányinger, az ájulás kerülgetett!
    A fülem hallatára történt pontosan az a mondat, amit a levélíró is leírt.
    Nehezen tudtunk dönteni, hogy mit együnk, mikor mellettem egy ott dolgozó kért abból, amit én is kinéztem magunknak, mikor hallom a kiszolgáló hölgyet kicsit heherészve, hogy te azt nem szereted, úgy tudom…..
    Valami tészta féle volt, amit a hölgy nem “szeretett”, így én is elbizonytalanodtam, így sült krumplit kértem sült csirkével……………brrrrrrrrr, soha többet, nem engedek a gyomromnak, sehol!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. Gyávább nincs mint a magyar náci!
    Tömegben egy ellen és kiszolgáltatott emberek ellen tudnak erősek lenni.
    Az emberiség szemete!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  17. Qrva egy ország ez a magyar. Hülye népek lakják. Hagyják magukat megalázni, mert tele van a gatyájuk hogy kirúgják őket. A CBA főnököknek lenne tele a gatyájuk, ha az üzleteikben dolgozó beszariak összefognának és néhány órára beszüntetnék a kiszolgálást. Szervezetten, abban az időben, amikor a legnagyobb a forgalom. Minden üzletben és minden nap. Persze ehhez tudatos emberek kellenének. A magyariak pedig legkevésbbé sem azok. Ez a hőkölés népe. Megérdemlik ebsorsukat. NEMZETILEG!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  18. A legaljasabb leggyávább ez a komcsiból átvedlett Horthynosztalgia szélkakas gerincmentes Fidesz fajta . Ezeket kül és belföldön saját magukon kívül mindenki utálja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  19. olvassátok el ezt a cikket,valaki itt érdekelt,aki miatt ezt meg merik tenni és méghozzá Büntetlenül. Nem az alkalmazottak a hibásak ők szenvedő alanyok a “kenyér” miatt,a mondás “FEJÉTŐL BÜDÖS A HAL”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. Tapasztalataim mindenben megegyeznek az eddig leírtakkal, egységeiket kikerülöm, megnyitásuk óta.
    Az viszont elgondolkoztató, hogy a sok agymosott tündérmesehívő mindezek ellenére miért tódul ezekbe.
    Lehet, hogy tetszenek nekik a fasisztoid gyökerű tulajdonosi aljanép megjelenítői, és érzik a közös, bűzös akol melegét?
    Sajnos van erre kereslet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. De jó hogy nekem még nem volt szerencsém egy CBA-hoz sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  22. Nem kell bemenni oda , bojkott !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  23. Nem véletlen hogy a CBA az idősebb korosztályt alkalmazza dolgozóinak!
    3O tól 55-ig..
    Ezek az emberek elsősorban a családjukat féltik, ha munkanélküliek lennének…
    Egy korrekt fiatal odabax az asztalra, meg a boltvezető arcába azt – jó napot!
    Ugyanakkor a CBA vezetés eljátssza a jóembert, hogy nem szelektál a korosztályokban, persze, összeköti a kellemest a hasznossal….
    CBA-s tulaj és orbánc? közös vágóhíd, közös tolvaj érdek?
    …és amiről nem tudunk………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  24. Én megértem a CBA-s dolgozókat, hogy félnek. Egy bizonyos kor után Budapesten sem könnyű állást találni, hát még vidéken. Egy nyomorult árufeltöltői állásra annyi a jelentkező, hogy a “szájaló” dolgozót seperc allatt kivágják, van helyette tíz is.
    .
    Akkor jöjjön a nagy coming out, saját életből merítve.
    .
    Utolsó tíz aktív évemet a parlamentben töltöttem, igen magas helyen, vezető beosztásban (a parlament egyik alelnökének voltam a sofőrje). Amikor eljött a nyugdíjas korom, nem nagyon akaródzott nyugdíjba mennem, ezért írtam egy “könyörgő” levelet a háziúrnak (Kövér), ugyan hadd maradjak még kicsinyég, dolgozni. Vittem a levelet a szolgálati úton a közvetlen főnökömnek, írná alá támogatólag. Mire a válasz: bocs nem írom alá, mert nekem is szükségem van az állásomra. Sajnáltam. Nos, ha a parlamentben ilyen “félelmetesek” a viszonyok, mi lehet a helyi kiskirályságokban országszerte?
    .
    A Lázárok lovastanyája.
    .
    A Lázároknak amíg a csüngőhasú és csapata uralkodik bajuk nem lehet. Megint a parlament. Abban a nagy házban (olyan, mint egy falu, a műhelyektől a postáig minden van benne) van mindenféle sportszakosztály. Többek között lovas szakosztály is. Amikor ezt megtudtam nagy-nagy öröm töltött el. Magam is lovagolok (mostanában valahogy nincs kedvem anyagilag), 34 nyeregben töltött év… De szép is volt! Na szóval. Amíg aktív voltam, valahogy ki tudtam szorítani az a havi 20-25.000 forintot, hogy legalább egyszer egy héten elmehessek nyereg fölött puhítani a húst. De ha van egy szakosztály, akkor a tagdíjjal megúszható a költség. Gondoltam én. El is mentem a szakosztály vezetőjéhez, a Lezsák Sándorhoz, mondván belépnék, aztán hajrá. Na, úgy néztek rám, mint a véres rongyra, hogy hát mit gondolok én, az a képviselőknek van. Ércsük ugye. Azoknak, akiknek amúgy nem lenne gond kifizetni lovaglás árát. Mert nekik jár. Ja igen. A Lázár-féle lovastanyán a Lezsák fia (civilben kaszkadőr) a lovasoktató.
    Ha meg gond lenne a Lázár birodalommal, a képviselővel két leesés között el lehet simítani a dolgokat.
    .
    A CBA élt, él és élni fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  25. Még valami a vezetők basáskodásáról. A megfelelési kényszeren túl még kompenzálnak is. Ahogy Hofi mondta egyszer:
    .
    Már akkor senkik voltak, amikor voltak még valaki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  26. A cba sokkal több dolgozónak, ha jól emlékszem, 90%-nak fizet minimálbért, míg a “rohattmulti” tesco, lidl csak mintegy 60%-nak. De nálunk mindent bevesznek a gyűlöletkeltőktől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  27. A CBA a fityesz egyik kedvence, ki tudja, miért. Szinte ráépül az államigazgatásra, rákos daganatként terjed, nincs ellene hatékony védekezés. Ki tudja, miért.
    Pl. A CBA rgyik agytrösztje kitalálta, az egyik külképviseletünkön áruházat kellene nyitni, amit szintén ki tudja, miért, a KÜM egyáltalán nem talált aggályosnak. Ilyet pedig a világ nem hallott, azon túl hogy ellentétes a nemzetközi joggal. Oszt akkor mán azt is legott kiötlötték, jó lenne néhány nagykövetség működtetését átvenni, az addig dolgozó admin személyzet azonnali kirugásával. Szintén eredeti az ötlet. Ja, és többe kerülne a költségvetésnek, de ez nem gond, szintén ki tudja, miért.

    A CBA az iskolapéldája annak, hogy a fityesz csókosoknak mindent szabad az ég égen földön. Hogy nekem nincs ilyen protektorom, de sajnálom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. Na erről a cégről ennyit. A vezéreknek és PR szakembereiknek még annyi eszük sem volt, hogy egy jó nevet kitaláljanak. A régi ABC feliratot fordították meg. No ehhez kellett a több diploma és a politikai hátszél. A CBA magyarnak titulált és reklámozott üzletlánc 17 országban van jelen. Hogy kik az igazi tulajdonosok az talány. A vezetőknek álcázott strómanokat látva nem csodálkozok a vezetői képességük hiányán, amivel megnyilvánulnak és viszonyulnak a dolgozóikhoz. Az iskolában Ők sem tanulták meg a MARXI bővített újratermelés folyamatát és működtetését. Aki dolgozik, annak regenerálódni is kell és idegileg nem kell megnyomorítani. Ha kidől a sorból majd jön helyette más címszóval.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Ennek a Baldauf-nak csak rá kell nézni a pofájára! Minden rajta van! Fasiszta talpnyalója a felcsúti törpének. Aki nemcsak fasiszta, de még diktátor is…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. Grezó 2014. március 15. szombat 13:57

    Ha megengeded, kicsit pontosítanék. Nem 20 éve. Sokkal korábban!
    Az állami (minden ellenkező hőzöngéssel szemben: _köz_) tulajdon privatizációját (széthordását, ellopását, elrablását, stb.) a magyar kommunisták pártja, az MSZMP, és kormánya készítette elő. Az akkori kommunisták színe-java.
    A szakszervezetek (a munkások, a _köz_tulajdonosok) lefegyverzését az 1989. évi XIII. (1989 július 1 !!!), XIV. és XV. törvényekkel hajtották végre. A monstanság Károly-rendre előterjeszett fiatal kommunista miniszterelnök, Németh Miklós kormánya, és a kommunista párt által egyeduralt Magyar Népköztársaság Országgyűlésének munkás- és egyéb képviselői tették ezt.
    Fontos, hogy kezdő időpontot pontosan jelöljük meg. Különben félreérthetjük ki is tette itt azt, amit tett.
    Hogy’ aztán a tolvaj sakálok után a hullarablók és dögkeselyűk is bejelentkeztek a vagyonra, az természetes a szép, új világban.
    A proli meg azóta is hülyén néz maga elé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  31. aristeides
    “Németh Miklós kormánya, és a kommunista párt által egyeduralt Magyar Népköztársaság Országgyűlésének munkás- és egyéb képviselői tették ezt.”
    .
    Az Antall-kormány pedig csak beült a készbe????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  32. proaktiv 2014. március 16. vasárnap 23:00

    Majdhogynem. Szerintem senki nem gondolhatja komolyan, hogy a rendszervedlést irányítók a “felelősségre vonás” elmaradását garantálták volna a pártállami vezetőknek addig, amíg az átkost felváltó üdvös rendszer törvényi garanciáit ne látták volna. Amikor a rendszerük törvényi váza (nomeg a legkívánatosabb gyárak, stb. elővételi joga, a stróman ügyvezetőkkel lepacsizva) megvolt, indulhatott az Ellenzéki Karekasztal. A sok kisebb-nagyobb senki meg azóta is hirdeti a saját szerepét a diktatúra lebontásában. Aha. Az olyan alakok, mint Kernék a 6:3-ban.
    Nem kezdők fütyülték itt a dallamot és verték a ritmust. A történelem meg feldobott egy rakás hotvolét. Ha nem volna végletekig elkeserítő, halálra röhögném magam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. En meg emlekezen! 1994-be, a CBA csak 13-16 uzletbol allt! Mindegyik privatizalt Coop-os volt. Akkor csak Bp-n 13 volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos