Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gázszerelőből lett milliárdos a felcsúti polgármester 2014. március 7. péntek 14:04 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gázszerelőből lett milliárdos a felcsúti polgármester

Budapest, Felcsút – Vagyonnyilatkozatának nyilvánosságra hozására szólította fel Mészáros Lőrinc felcsúti polgármestert Szabó Rebeka, a Párbeszéd Magyarországért független parlamenti képviselője.

A politikus pénteki sajtótájékoztatóján követelését azzal indokolta, hogy kiderüljön, hogyan lett Mészáros Lőrinc négy év alatt gázszerelőből az ország 88. leggazdagabb embere csaknem 7 milliárd forintos vagyonnal. Szabó Rebeka emlékeztetett arra, hogy az Orbán Viktor miniszterelnökkel jó viszonyt ápoló polgármester cége az utóbbi években számos közbeszerzést nyert el és állami földbérletekhez is hozzájutott Fejér megyében.

A PM képviselője elmondta: a polgármestereknek kötelező minden évben vagyonnyilatkozatot készíteniük, de közzétételük nem automatikus, a felcsúti polgármesteri hivatal pedig újságírói megkeresésre elutasította Mészáros Lőrinc nyilatkozatának kiadását. Ezután a székesfehérvári járásbíróság is elutasította – egy közelmúltbeli törvénymódosításra hivatkozva – az újságírókat, mondván, igényüket nem indokolták meg kellőképpen.

Szabó Rebeka arra szólította fel Mészáros Lőrincet, ne bújjon a bírósági döntés mögé, mert ha becsületesen szerezte vagyonát, példája másoknak is okulásul szolgálhat.

Az Együtt-PM helyi csoportja tüntetést szervez a hétvégére, ezzel próbálják rávenni a polgármestert a vagyonnyilatkozat közzétételére, de jogi lépéseket is mérlegelnek, és az említett bírósági döntés is megfellebbezhető.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +35 ( 39 szavazatból)
Gázszerelőből lett milliárdos a felcsúti polgármester, 4.7 out of 5 based on 24 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Hogyan szerezte?
    Lopta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (44 szavazatból)
  2. KILL orsós
    http://www.origo.hu/itthon/20140307-ozonlenek-a-magyarok-nemetorszagba.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  3. Gigaüzletben a felcsúti polgármester – íme, a részletek!
    http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/gigauzletben_a_felcsuti_polgarmester_ime_a_reszletek.573993.html
    A felcsúti polgármester Mészáros és Mészáros Kft.-je újabb uniós támogatású nagyberuházás megvalósításában vehet részt, ezúttal nettó 34 milliárdért csatornázhat ötödmagával. A családi vállalkozás két év alatt több mint ötszörösére növelte árbevételét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  4. A Ne-zavarj-épp-lopok törvény segít Mészáros Lőrincnek eltitkolni vagyonát
    http://444.hu/2014/03/06/a-ne-zavarj-epp-lopok-torveny-segit-meszaros-lorincnek-eltitkolni-vagyonat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  5. Most fogyott belőle, mert valakinek állnia kellett annak a 30 pártnak az alapítási költségeit, meg a rengeteg aláírásért is fizetni kellett, hogy listára kerüljenek.
    Erre valók a Mészáros féle strómanok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  6. Kufirc
    Csak a vakegerek nem látják – de nincs gond, mert ami következik az már nem csak a 4 millió lecsúszott embernek lesz rossz – és ők már megszokták, hanem azoknak is, akik még tapsikolnak ennek a bagázsnak!
    -
    Most az ország összes s.ara azok nyakába hullik vissza, akik oda juttatják ezt az országot, ahova még le kell jutnunk!
    Akik eddig nem látták, hogy egy koleszos, fehérgalléros bodzaszedő banda Köz(gép)társaságot csinált az országból, majd most már ők is látni fogják, de talán még az EU-nak is fel fog tűnni.
    Én a mai napig nem értem, hogy miért dolgoztatták Rui Tavarest, ha a megállapításaival azóta sem foglalkoznak?!
    -
    Kertész Ákos üzenete:
    .
    http://nepszava.hu/cikk/1013049-kertesz-csapdahelyzet-a-valasztas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  7. Itt beszélgettünk arról, hogy bojkottálnia kell a választásokat az ellenzéknek.
    érveltünk, ellenérveltünk… közben szép lassan a Fidesz megásta az ellenzék csapdáját és láss csodát, bele is sétáltak. Már hiába próbálkoznának a bojkottal, hiszen 30 másik “ellenzéki” párt van a listán.
    Lehet kezdeni ragozni az “elpározni” igét.
    Azért én rájuk fogok szavazni, bármi történik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  8. Nincs arról tudomásom, hogy azt, amire egyébként torvény kötelez, – tekintettel bizonyos közszolga pozíciókban, újságírói indokolásra várna-e, a Székesfehérvári Járásbíróság szerint.
    Egyébiránt nem csodálkozom a nevezett bíróságon, – azok még a hivatali bűncselekményeket elkövetőket, okirathasítókat megvédik a tisztes állampolgárral szemben, – amennyiben állami érdek /idézőjelbe téve/ azt kívánja meg.
    No Comment.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  9. A felcsúti polgár mester csak egy a sok közül,aki milliárdos vagyonra tett szert.Szerintem a gáz szerelői szakma nem is kevés hozzáértést,a vele járó tudás pedig jó improvizáló képességet jelent,ami a jelen esetben vagyon gyarapodásának legfőbb okozója.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  10. Egyszerű! amióta Felcsútra költözött egyfolytába mosta a Váli patakban az aranyat. Csak kevesen tudják, ez a patak az Orbán segge partjai között csörgedez, no ezt kellett bársonyos nyelvével tisztán tartani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  11. Birka magyarok nem volt gyanús az amikor ezek a poszkommunisták ezerrel kommunistáztak és közben a fasiszta hűbéri Horthy Magyarországról álmodoztak ?

    A Terror Házban háborús bűnök miatt halálra ítélteket kommunisták áldozataiként mutatják be , a Horthy vonulását kísérő terrorhullámról egy szó sem esik pedig Horthyék Szegedtől Budapestig több ezer embert meglincseltek felkoncoltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  12. Szabo Rebeka helyeben en nem a leggazdagabb gazszerelo vagyonnyilatkozatara lennek kivancsi -plane, hogy jol lathatoan azt, sem o es se senki, ugysem fogja megkapni- hanem a masodik leggazdagabb gazszereloere.
    Mert akkor tuti megtudjuk a frankot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  13. Folyt…
    De a legboldogabbak a lelki szegények
    Hozzászólás a cikknél:
    “Kedves Prolesz Anita, Nagy örömmel olvastam ezt a cikket, felemelő látni, hogy a család szentsége még mindig él Magyarországon. Hogy még mindig vannak olyanok, akik tisztelik édesanyjukat, és akik tesznek a Közösségért, a Magyar Népért. Talán nem véletlen, hogy a Miniszterelnök úr családjáróll van szó! Ahogy olvastam, hogy Ráchel itta édes szülőanyja szavait, a szemem szinte könnybe lábadt. Az Úristenhez imádkozom értük! Érdekes a mocskos gyurcsótány családja csak akkor kerül be a hírekbe, mikor kiderül, hogy drogos lett a gyereke, vagy mikor megint ellik az asszony! Ezt is meg kéne írni ám, az ilyen cikkekre is kíváncsiak vagyunk! Mindenesetre köszönöm még egyszer ezt a fantasztikus beszámolót, nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott ezen a Világszínvonalú Gálán! Szerintem a ruhájukról kicsit még írhatott volna azért, például, hogy volt-e rajt strassz, vagy valami flitter. Ráhel nagyon szép kislányból nagyon szép nővé érett! IGazi magyar Szépséggé, hej ha húsz évvel fiatalabb volnék…. Munkájához további sok kitartást kívánva! ÜDvözlettel Tybor!”

    http://www.life.hu/bulvar/20140306-csajos-estet-tartott-orban-felesege-levai-aniko-es-lanya-orban-rahel.html

    Ezeknek (hacsak nem ironizál a hozzászóló – mert nehéz elképzelni, hogy valaki ekkora barom legyen) semmi bajuk M.L vagyongyarapodásával, sem a fidesz maffia módszereivel, boldogan cöfögnek az ilyen okádék ujságirók okádėk cikkeire. Mellesleg nagyon randa ez a Ráhel lány, az anyja meg mint egy nőnapi ünnepségre kiöltözött munkásnő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  14. Nakérem.
    Akkor nézzünk kicsit vissza a múltba.
    ( Ma úgyis az efféle dolgok a divatosak és trendik )
    Tehát : A MAGYAR ÖNRENDELKEZÉS végén , a Török megszállás előtt , pont ilyen mértéktelen módon lopták szanaszéjjel az Országot azok akik hozzá tudtak férni a konchoz. A végeredmény : több évszázadra megszűnt Magyarország mint ország…
    Ki gondolhatja hogy pont most majd másképpen lesz ?
    Ugyan miért lenne másképpen ?
    Az EU nem fog a végtelenségik pénzzel tömni egy viszonylag szűk csoportot.
    A végkifejlet rettenetes lesz.
    ( Remélem tévedek )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  15. Orbán az országban káoszt, és anarchiát csinált, mert ebben könnyű halászni ugyan úgy mint a zavarosban, a bárgyú nép nem veszi észre míg Ők másokra mutogatnak, addig a fidesz kifossza az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  16. Nagy gaz van az orszagban ha egy gazszerelo Orban Viktor foldije 3.5 ev alatt a 88.leggazdagabb ember lett, negymillio szegenysegben elo rovasara.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  17. Nem lopta! Kapta! Törvényesen!
    Az ország miniszterelnöke valakiknek megsúgta, ez az ember kapjon sok állami megrendelést, de úgy, hogy a feléből is meg tudja csináltatni az al-al-alvállalkozókkal, miután a kb 50%-nyi sápot levette.
    Látszólag törvényes, de sajnos ezeket a törvényeket törvénytelenül hozták és alkalmazzák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  18. Szegény ember! Talán még azt sem tudja, mibe keveredett (azaz mibe keverték)?!
    Ki tudja, hányadik lesz főnöke kivégzésén, hányat kell még addig végignéznie, amíg végre ő is sorra kerülhet (megnyugtathatom – persze átvitt értelemben – sokat).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. Ez a talpig “tisztességes” RABLÓBANDA pedig könnyen kifoghatná a szelet az ellenzék vitorlájából ! Mondjuk az utolsó 5 év vagyonnyilatkozatával , és minden rendben lenne velük ! – VAGY MÉGSEM ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. bolygó
    Ez jó!
    Gyurcsány felajánlotta, hogy terítsék a vagyoni lapokat!
    Még csak nem is reagálták rá!
    A Fidesz tud hallgatni – sem lapok terítése, sem me. vita nem téma, mindig is ezt tették, altatták a problémás, kínos dolgokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Meszaros egyszinten tajparaszt taho ! Fenyeget mindenhol amerre jar , es maffia modszerekkel vasarolgat ingatlanokat Orban penzebol ! Mocskos gazember !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  22. Az, hogy egy gázszerelőből néhány év alatt ilyen mértékű milliárdos lesz, meghökkentő “teljesítmény”. Ugyanis ezt az eredményt egyszerűen lehetetlen becsületes úton elérni.
    Nem azt mondom, hogy jogszerűtlenül, az mondom – és ezt hangsúlyozom -, hogy becsületes úton.
    .
    Az, hogy egy egyetemet végzett senkiből, az egyetem után néhány évre miniszterelnök lesz, és szintén milliárdos lesz, ezt viszont nagyobb “teljesítménynek” tartom, mint a haver eredményét. Mert a havernak ezek után kijárna egy pénzügyminiszteri tárca.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. A Hír24-en egy cikk jelent meg “Orbán Ráhel és Lévai Anikó csajos estéje – Csodálatos képek” cím alatt.
    Az egyik “Kiemelt hozzászóló” (Emilia Mátray) a következőképpen reagált egy másik hozzászóló kritikus hozzászólására (Fulladjanak meg a sok lopott millióktól a ROHADÉKOK!!!)
    .
    TE VAGY A ” ROHADÉK ” ! MOCSOK HAZAÁRULÓ !!! TE VAGY A TOLVAJ , HAZUG , CSALÓ ! BŰNPÁRTOLÓ ! BÖRTÖNBE A HELYED ” TE VÉN SZUKA , SPINÉ !!! BAGOLY MONDJA A VERÉBNEK , HOGY NAGY A FEJE ! AKI MEG MÁSNAK VERMET ÁS , MAGA ESIK BELE ! TE VÉN KOMCSI !!!
    .
    Egy igazi fideszes már csak így reagál.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Oldster sajnos Emilia Matray nagyon ledegradalta az Orbanekat valoszinu ez utotte ki a biztositekot ! Milliokat irt ezer milliardok helyett es ez tenyleg nem mindegy ! Orban csak a Gripen vesztegetesen keresett 4.5 milliardot , Kozgep ugyleteibol 16 ev alatt kb 600 milliardot Paks 1000 milliard! Nem erdemes osszeszamolni irtozatos vagyont lopott, lopatott ossze maguknak ! Ne kicsinyitse le senki Orban teljesitmenyet kerem neg Mataray kisasszony se ezek a komcsik hihetetlenek :) !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. szanalmas nepek vagyunk, valahogy a magyar, gerinc nelkul szuletik az utobbi evtizedekben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  26. A lopós tolvaj diktátorok és holdudvaruk ma már Európában sehol sem kerülhetik el a méltó sorsukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. A legújabb felcsúti történelem hamisitás,a honvéd szurkolók nem használhatták a Puskás feliratott mert a felcsúti vezetők nem engedték mondván hogy az az ővék és a honvédnak semmi köze hozzá, a biztonságiak mondták ezek szerint a Puskás az 50-es években fecsúton focizott onnan lett válogatot .Lassan világ keletkezését is felcsútról származtatjuk,szégyen gyalázat,remélem a honvéd szurkolók orbánra és felcsútra fognak szavazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  28. Amíg ez a mocskos gerinctelen szélkakas Fidesz szélhámoskodhat az országban szégyen magyarnak lenni .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Fideszesek, akik itt negatívan álltok a dolgokhoz, miért nem látjátok, hogy Orbán hülyére vesz benneteket?

    Hol van az eszetek? Ne a gatyátokban hordjátok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Eltűnt a nyugdíjvagyon – hol a lé? 2014. március 5. szerda

Orbán Gáspár Szupersztár 2014. február 28. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos