Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rátámadt Bajnaira az Orbán-gárda egyik bohóca 2014. február 7. péntek 22:02 Forrás: AN

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rátámadt Bajnaira az Orbán-gárda egyik bohóca

Budapest – A volt miniszterelnök egyik testőre könnyebben megsérült a nyakán, amikor Hatvanban egy bohócruhába öltözött, 190 centiméter magas férfi megpróbált  rátámadni Bajnai Gordonra. Hála a testőr lélekjelenlétének, az Együtt-PM vezetőjének nem esett bántódása.

Amióta a Civil Összefogás Fórum (közkedvelt rövidítéssel a CÖF) nem tudni, milyen pénzből (sejteni persze lehet), telehányta az országot a bohócos plakátokkal, Bajnai Gordont vidéki körútján rendre bohócruhába bújt tüntetők várják. Nincsenek sokan a felbérelt csőcselék tagjai, többnyire 10-12 embert sikerül toborozniuk a helyieknek. Eddig fizikai atrocitás nem történt, a többségükben idős nénik és bácsik csupán verbális agresszióra vetemedtek, miközben egy ismeretlen műhelyben előre elkészített, Bajnait gyalázó táblákkal ácsorogtak.

Ma azonban a bohócruhás férfi valamiért elveszítette a kontrollt. Ki tudja, mi hozta ki a sodrából, mi vitte rá arra, hogy rátámadjon Bajnai Gordonra. Lehet, hogy többet ivott a szokásosnál, esetleg odahaza lehettek problémái.

Tény viszont, hogy Selmeczi Gabriella ezúttal nem szólalt meg. Lehet, hogy számos abádszalóki vagy törökbálinti birtoka valamelyikén időzött, pedig elvárható lett volna, hogy akárcsak a Fidesz székházat elfoglaló békés és mosolygós diákok esetében, most is ejtsen néhány szót a „korábban soha nem látott brutalitásról”. A Fidesz részéről sem hallott senki bocsánatkérést, a CÖF is hallgat, mint dinnye a fűben.

Az Együtt-PM közleményt adott ki az incidensről.

Az Együtt-PM felszólítja Orbán Viktort és pártját, fogja vissza híveit, „fizetett aktivistáit”, miután egy bohócnak öltözött férfi Hatvanban fenyegetően lépett fel Bajnai Gordonnal, a szövetség vezetőjével, valamint az őt váró emberekkel szemben.

Az Együtt-PM pénteken közleményben tudatta az MTI-vel, hogy Bajnai Gordon országjárásának hatvani állomásán egy bohócnak öltözött, a festék miatt felismerhetetlen arcú férfi fenyegetően lépett fel az Együtt-PM vezetőjét váró polgárokkal szemben, többüket inzultálta, és csupán a testőrök fellépésének köszönhetően nem okozott sérülést Bajnai Gordonnak, akire rá akart ugrani.

A bohócnak öltözött ellentüntetők „a Fidesz udvari civilszervezeteként működő” Civil Összefogás Fórum ilyen figurákat szerepeltető plakátjainak, füzeteinek megjelenése óta rendszeresen feltűnnek és ellendemonstrációt tartanak Bajnai Gordon lakossági fórumaikor.

Az Együtt-PM szerint az ellentüntetők szervezett, az Orbán-rezsimhez hű aktivisták, akik között a hatvani fórum helyszínén is ott volt egy bohócnak öltözött ember. Az erős testalkatú, csaknem 190 centiméter magas férfi esernyőt lóbálva inzultálta a lakossági fórumra érkezőket, majd megpróbált ráugrani a volt miniszterelnökre is. Ebben a Bajnai Gordont kísérő egyik testőr akadályozta meg, aki eközben a nyakán könnyebb sérüléseket is szenvedett. Bajnai Gordonnak nem esett bántódása.

Az ellentüntetők száma egyre szaporodik és egyre agresszívabbak, ezért az Együtt-PM arra szólítja fel a miniszterelnököt és pártját: vessen gátat a negatív kampányuk miatt elszabadult indulatoknak, a megfélemlített hatvani polgároktól pedig kérjen bocsánatot.

A helyszínen rendőri jelenlét, biztosítás egyébként nem volt, a rendőrség magyarázata szerint azért, mert a kormányhű ellentüntetést a jogszabályi határidőn túl jelentette be a bohócos figurát is soraiban tudó társaság. Az Együtt-PM vizsgálja, szükséges-e jogi útra is terelni az ügyet. Bajnai Gordon országjárása folytatódik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +41 ( 53 szavazatból)
Rátámadt Bajnaira az Orbán-gárda egyik bohóca, 4.6 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

69 Reader’s Comments

  1. Mindennek megvan az ellenszere. Vannak bohóccsillapító kezelések.
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=X5APWEZ26bY

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  2. “Pokfulu” Már többször írtam, az intelligencia fokmérője az önuralom a jobb oldalon nyoma sincs amiről beszélek, ha kell erőszakosan ajtóstul mennek be a házba. Az ellenzék átgondoltabban politizál nyoma sincs az erőszaknak, nincs az a mérhetetlen gyűlölködésnek, mérhetetlen hazudozásnak. Kérem ha még eddig nem tették, hallgassák meg Gyurcsány öszödi beszédét teljes egésszében nem azt mondta, hogy hazudtam hanem, hogy HAZUDTUNK mármint a politikában részvevők. Ha még ez sem elég, nézzük meg 2013.11.29 Rónai Egon ATV CSATT műsorában Bencsik András nyilatkozatát. Azonban ha erre nincs módjuk akkor sötétben tapogatózzunk nem látunk tisztán. Az Orbán és bandájának nem a nép kell, azt használja hatalmának bebetonozásához az ország le rablásához. Uraim a legnagyobb tapasztalat az élet tapasztalat, nincs a kezemben a bölcsek köve, de én arra a repülőre fel nem ülnék amit kezdő vezet. A fidesznek volt már négy éve+ négy itt most a káosz, és az anarchia az úr, ill. Orbán. Hol van itt a néphatalom gyakorlása? másról sem szól a történet mint a barátok helyzetbe hozásáról az ország le rablásáról. A fideszes fiuk egyenest az iskola padból kerültek a parlamentbe, nincs élet tapasztalat, fogalmuk nincs a munka világáról, csak az erőszakos hatalom gyakorlásról. Azon csodálkozom, hogy a Boros Péter is melléjük áll Ő sem meggyőződésből teszi, hanem inkább jobban érdekli az /aranyborjú/ a pénz amit 80 évesen a segg nyalásért kap. Ha nem vettük volna észre Orbán kettészakította az országot , akkor hogy beszélhetünk nemzet egyesítésről? sehogy. Azon gondolkodom, így közel a 70-hez, hogy itt hagyom ezt az országot, orbánostúl, vonástúl, míg Orbán diktatúráját ki nem teljesíti és le nem záratja a határokat. 2014-ben Orbánnak és bandájának menni kell, ha nem az országnak örökre megpecsételődött a sorsa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  3. Geo Cracker
    Szánalmasan ötlettelenek! Hatástalanítani kellett volna a bohócot.
    Egy vízipisztollyal, hogy halálra röhögte volna magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  4. "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    HZZZZZ !
    .
    Amit itt Borossról csak megemlítesz, nem veszed észre, hogy azzal dícséred ezt az aljas, gyökereiben és szellmében is náci fő-orbán-tanácsadót…
    Nem veszed észere, hogy a mai történésekből is sokmindent éppen ennek a Horthysta kocsmárosnak köszönhetünk ??? Hol élsz, hogy nem tanulsz ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  5. Ebéd urán jó két és fél órát sétáltunk a tengerparton, jó kis kikapcsolódás volt, de azt állapítottuk meg, hogy sajnos még mindig nem tudunk elszakadni a magyar politikai helyzet figyelésétől. Séta közben sokat beszélgettünk erről az ügyről, és egyszerűen ambivalens érzéseim vannak azzal kapcsolatban, hogy pontosan mit is kívánjak szeretettel és szívből a Mo-n maradt barátaimnak és Nektek, akik közül sokan Mo-n maradtatok, és nem tudtok onnan kiszabadulni, ha mondjuk csak egy “csodatévő” kívánságom lehetne: 1/ Ha azt kívánnám nyerjen a baloldal, és megtörténne a csoda, több mint valószínű, hogy a Bekattant lángba borítaná az országot, nem csak Budapestet, mint 2006-ban, “jobb esetben csak néhány furcsa gyilkosság” történne, “vagy csak” Budapest borulna lángokba… 2/ Kívánjam azt, hogy maradjon a nemzeti hatok maffia bandája, hogy legalább ne legyenek vérengzések, és akkor mondjam azt, hogy szerintem húzzátok meg Magatokat, ne politizáljatok, ne nyilvánítsatok ki kormány-ellenes véleményeket?… Távol áll tőlem, hogy innen “osztogassam az észt”, egyszerűen csak azon gondolkodtam, hogy mit kívánjak Nektek, mit írjak a cetlimre, amikor az egyik legyszentebb helyre megyek, milyen konkrétumot kérjek a Részetekre a Békén kívül…Mondjátok meg és belefoglalom az imáimba…EZ TRAGÉDIA és FÉLELMETES…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  6. Ez a bohóckodás ha volt tettlegesség akkor ez garázdaság testi sértés esete pláne akkor ha közfeladatot ellátó személy a sértett .

    Ha Magyarország megint jogállam lesz akkor az ilyen eset hivatalból üldözendő lesz megint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  7. Gyülölködés, erőszakosság, fenyegetés. Erre a vevő a magyar jobboldal. Erre hergeli ezt az alja-népet a Venyénylő tábornoka.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  8. orbán felbujtó és bűnsegéd!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  9. Elég egy oldalú választás elé nézünk .A szerepek már le vannak osztva,vannak az örök gonosz kategóriák kikről a hazugság bélyegét lemosni sem lehet,és vannak az angyalarcú diktátor és bérencei akikről minden lepereg.Undorító országban élünk undorító törvényeket tartanak be állami bűnözök,a hülye kisembert megvezetik megveszik kilóra a lényeg hogy a zsíros falatok megmaradjanak nekik.Egy visszatérő gondolat bánt engem az őszinteség teljes hiánya ,és ezáltal a demokrácia megcsúfolása.Nem tudom mi lesz a vége ,de mi a kis emberek megint rosszul fogunk járni ,nem csak anyagilag sokkal inkább erkölcsileg…………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  10. Egy elmegyógyász szerint be kellene Magyarországot keríteni és kiírni, hogy elmegyógyintézet. Milyen igaza van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  11. bumburi
    2014. február 8. szombat
    14:41

    Elképzeltem a vizipisztolyt. :-)))
    Amúgy igen. Ez a jogi hercehurca egy magy marhaság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Eagle, ha azt mondom Uwe; Mi jut eszedbe?
    ………. ha azt mondom Pipás;mi jut eszedbe?
    *
    Na iylen az emlékezés. Annyi minden eszébe jut az embernek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. jogászka
    2014. február 8. szombat
    15:46
    Politikai menedékjogot!
    Figyelembevéve, hogy itt nem klasszikus állapot alakult ki – “Az állam én vagyok!”.
    EU-n belül szívhatunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. Bocsanat a bohoc valojaban Matolcsy, Orban csak porond mester !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. Az ilyen akció nem egyéni. Szervezni, kivitelezni elég pontosan csinálják. Csak érdeklődöm:
    A bohóc egyszerre csak ott volt? Ki látta “odafelé” menni? Miért csak visszafelé?
    Ugye a felvétel alapján nem lehet megállapítani, hogy melyik ház, ahova bement.?
    A dolog lényege csak az, hogy itt szervezett akcióval állunk szemben, nem elszigetelt eset.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. Természetesen ez a bohóckodás is Fidesz szervezéssel történik úgy mint 2006-ban a TV székház ostromával kezdődően minden utcai garázdálkodás.

    Ezek a Fidesz bér garázdái.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Gonoszka, Dorozsmai pénteki 23:08-as kommentjében lévő linken látható, hogy az első bohóc hova ment be – gondolom, átöltözni. Azt, aki követte, megtámadta ez a bohóc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Az ilyen fizikailag fenyegető fellépés egy demokratikus államban, civilizált populációban meg nem történhetett volna. Ráadásul felismerhetetlennek álcázva, maszkban, lehetetlen jelmezben. Ebben benne van a támadó/k/ minden gyávasága, aljassága. Akár a baltás gyilkos, aki áldozatát álmában gyilkolta meg. Nem véletlen, hogy éppen ezek adták ki a gyilkost népének, holott tudniuk kellett azt, hogy nem lesz érte megbüntetve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. HZZZZZ
    Való igaz, ha a választóknak nem jön meg az esze, akkor ennek a szerencsétlen országnak vége. Vége mert többé demokratikus úton ezt a rezsimet leváltani nem lehet, végleg bebetonozzák magukat a hatalomba. A határok lezárása már nekem is eszembe jutott, ettől a kormánytól bármi kitelik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos