Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Magyarország legnagyobb szélhámosa 2014. február 8. szombat 10:18 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Magyarország legnagyobb szélhámosa

Kaposvár – Nem igaz, hogy Magyarország jobban teljesít, ahogy azt Orbán Viktor mondja – jelentette ki Gyurcsány Ferenc Kaposváron, egy lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón.

Ennek igazolására példaként hozta fel, hogy míg 2002 és 2010 között a reálkeresetek 3,24 százalékkal növekedtek, addig a következő három évben  ugyanezek a keresetek átlagosan egy százalékkal csökkentek.

A nemzeti jövedelem „az elmúlt nyolc évben” minden évben 1,6 százalékkal emelkedett, az elmúlt három-négy évben átlagosan 0,4 százalékkal csökkent, az infláció 5,3 százalék volt, az elmúlt három évben 5,4 százalék, a svájci frank annak idején 180, ma 250, egy euró 256 forint volt, ma 308.

Én 2006-ban kifizettem egy életre az igazmondás árát, okom van, kötelességem igazat szólni, csak az igazat, mondta Gyurcsány Ferenc, hozzátéve: ezzel szemben a miniszterelnök, aki állítólag soha nem hazudott, most azt hazudja, hogy Magyarország jobban teljesít, miközben látják, hogy lényegesen rosszabbul.

A magyar nyelvben azt az embert, aki másokat tudatosan megtéveszt annak érdekében, hogy előnyhöz jusson, úgy hívják, szélhámos, mondta Gyurcsány Ferenc. Magyarország legnagyobb szélhámosát Orbán Viktornak hívják.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (94 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +136 ( 154 szavazatból)
Orbán Magyarország legnagyobb szélhámosa , 4.9 out of 5 based on 94 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

75 Reader’s Comments

  1. Nem lesz itt semmi változás, mert egymásból él a két oldal… Arról nem beszélve, hogy ki az az eszement, aki egyrészt átvenné az eddig keletkezett szemetet ÉS megkűzdene azzal a mocsokkal, amit az ellenzéktől, vagyis a mai “uraktól” kapna? Mert az biztos, hogy pokollá tenné az életüket, sőt az egész országét ez a bagázs…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  2. ,,A magyar nyelvben azt az embert, aki másokat tudatosan megtéveszt annak érdekében, hogy előnyhöz jusson, úgy hívják, szélhámos,”
    Tevedes, aljas, szemet, gazembernek hivjak .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  3. bumburi,
    pontosan ez benne a bizonytalansági tényező.
    Az ellenzék magas labdák százait, ezreit nem csapta le az elmúlt négy évben.
    Továbbá összevissza bénáztak, ami kiváltotta Bartus Laci és az olvasók folyamaros rosszallását.
    Két következtetés adódik:
    1. tényleg ennyire sík hülyék / elvtelenek / csak a pénzre hajtanak, stb.
    2. van valami a tarsolyukban, aminek a birtokában megengedhetik maguknak – vagy legyen akár ez a taktika része – hogy hülyének nézessék magukat.
    Józan paraszti ésszel nehéz elhinni, hogy az első pont az érvényes.
    Ettől persze lehet, hogy túlbecsültem őket, de mivel mi itt csak találgatunk, kesergünk, szitkozódunk, pesszimisták vagyunk – nos, csak a végére fog kiderülni, hogy tényleg igazunk volt, vagy ez a mi összes, nekikeseredett reakciónk egy nagyobb célt szolgált.
    És már sokadjára írom le, hogy nekem is megvannak a magam kétségei, csak egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyi ellenzékiből ne lenne pár értelmes, aki tudja is, mit miért csinálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  4. Nagyon lassan kezd az ellenzék mondogatni egy s mást, pl., hogy vagyonosodási vizsgálat orbánnál, stb., gyengék a hangok és nincs hozzá tér, hogy meghallják a bigott jobboldaliak, bár azt hiszem a fasisztákon és a nácikon nincs olyan hang, ami változtatni tudna, esetleg a társadalmi nyomás tudná őket háttérbe szorítani, de mostanáig a nyomás csak felőlük jött. Rengeteg hithű fasisztával találkozom. Ez a hely maga a pokol, a szellemi sötétség és tunyaság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  5. http://nepszava.hu/cikk/1010140-mitol-nemzetiek-a-dohanyboltok

    Szíves figyelmetekbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  6. Pedig megvan az igazolás. Van nemzeti koporsogyárto vállalkozás is.
    http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/ilyen_meg_nem_volt_itt_a_nemzeti_koporsogyarto.570016.html
    ἄλφα-ὦ μέγα-ig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. Gyula Bognar, Jr.

    Sajnos minden hiába. Idén a Stadionos viktor újra meg lesz választva.
    Garantálták maguknak a fiúk, a koszos bagázs, hogy kényszerítéssel, megfélemlítéssel, csalással, a választókerületek felosztásával, a közpénzek megvonásával, a hirdetések kisajátításával, a buta, tájékozatlan szavazók rábeszélésével, ígéretekkel, lepénzeléssel, korrupcióval, matematikailag és jogilag szinte lehetetlen legyen az ellenzéknek bármilyen sikert elérni.
    Nem választások lesznek, hanem a magyar választók megalázása! Nem választani kellene, hanem teljes bojkott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  8. Az a szomorú, hogy a minél magasabb részvételi arány esetén reális lenne a győzelem, de egyrészt sajnos a másik oldal is totálisan alkalmatlanná tette magát a kormányzásra, másrészt pedig biztos vagyok abban, hogy egy esetleges (le)váltás esetén a Fidesz és híveik elszabadítanák a poklot az országban, ebből 2006-ban már kaptunk “ízelítőt”… Több mint 24 éve foglalkozom értékesítéssel, marketinggel, borzalmas látni ezen szakma összes fogását egyszerre hatni látni, pláne úgy, hogy minden egyes lépésük kizárólag a hatalom kiteljesítésére. megtartására szolgál, semmilyen más elv, program, stb. nem áll mögöttök…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  9. bonhomme
    Ezek végett tépem én is a klaviatúrát, de látod hiába!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  10. A baloldal, az ellenzék nem híve a kocsmai stílusnak. A Pávatáncos és bandája csak a kocsmai erőszakos stílust ismeri, műveli.
    Ha egy normális ember bemegy a kocsmába az “erősködők” közé és szép szóval meg akarja győzni őket, biztosan elagyabugyálják.
    Sajnos.
    Az ország médiafelületének 88%-át a fidesz birtokolja, azokon csak a hozsánna megy, hogy milyen jól teljesítünk, milyen jól élünk.
    Az emberek (a zemberek) többsége be is veszi ezt, mert nem képes következetesen gondolkodni.
    A lebutításról is gondoskodtak az elmúttnégyévben.
    Aki láthatja-hallhatja (12%) a negatív oldalát is a dolgoknak, az is elbizonytalanodik, mert olyan béna az ellenzék, hogy egymás ellen játszanak, s ezzel a nevető Pávatáncos malmára hajtják a vizet.
    Megfejtettem a bohócot a plakáton, ő a nevető Pávatáncos.
    Az az érzésem, pár ciklusig még tanulnia kell az országnak a demokráciát, a (puha?) diktatúra alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  11. Sajnos a penzt valoban szetdobjak , minket pedig megtevesztenek igy lehet idotlen idokig fejni az allamot buntetlenul kozben szinte minden politikus nagyon meggazdagodik gatlastalansaganak megfeleloen ! Orban verhetetlen marad orokre , Lazar koveti ot aztan a tizmilliard folotti vagyonu kis G ROGAN MELETTE KOSA AKI SZINTEN HASONLO NAGYSAGRENDET HUZOTT ke a vallalkozokrol debreceni aranybika hoelben csendes 50% tulaj BOROS J MELLETT . Kupa ur sem szegeny ember segitett olajat tenni a tuzre boven de o rajta aztan semmi nem latszik megvan a magahoz valo , de az egesz politikai garnitura rettenetesen korrupt nem veletlen politikusok ok ! Ha mashol tobbet lehetne keresni ot csaholnanak ! Nem lehet ennyit osszelopni sehol munka nelkul az biztos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  12. Orban hazudik , hogy Orban szelkakas , hogy Orban a maffia fonok? Embereknek kellene vegre felebredni es elmenni es zero szavazatot adni a fidesznek zerot ! Ez lenne a megtisztulas elso lepcsoje aztan a kovetkezo valasztason kapjon megint zerot az aki megerdemli ! Ezt kene felfogni emberek nalunk az ero nalunk van nalunk volt csak nem ertettetek soha!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  13. Leo Klein,
    fele lányomat és egész királyságomat adom neked, ha megmondod a tutit: hogya lehet megértetni a tömegekkel, hogy náluk az erő?
    Hogy értsd, mi a probléma, bemásolok egy fél posztot
    szendam
    blogjáról. Nagyon tanulságos.
    ..
    “..Az utóbbira pedig az a jó példa, amit én öt esztendőn át, immáron kialakult személyiségű felnőttként abban a néptáncos társaságban műveltem, melybe a Nejem által sikerült bekeverednem. Velük először 2008. Szilveszterén találkoztam, mikor is döbbenten tapasztaltam, miként párosul a népi hagyományok és kultúra iránti (egyébként “egészséges”) vonzalom az álnépies, műmájer nacionalizmussal és a széljobbal való (abszolajte “egészségtelen”) rokonszenv. Elképedésem oka ugyanis az volt, hogy az egyébként ránézvést rokonszenves emberek némelyike miféle, a korabeli Fidesz-propaganda által diktált, attól mindenféle okos tartózkodás nélkül átvett, ízzó gyűlölettel beszéltek az akkori (és általában) Baloldalról, hogyan zsidóznak és miféle történelmi ismeretük, “nemzettudatuk” vagyon. Nálam a cérna akkor szakadt el, amikor éjfélkor nem csak a magyar, de a “Székely” himnuszt is elbőgte a társaság jelentős része … többek között a Nejem is. Meg is kérdeztem tőle, hogy ugyan miért teszi ezt, hiszen maga is pontosan tudja: ennek a himnusznak annyi köze van a székelyekhez, mint nekem a homoszexualitáshoz, mire az volt a válasza, hogy ő ugyan tudja, de “ne sértsük meg a közösséget“.
    ..
    - Nos, hogy ennek a Közösségnek valójában mi is volt a véleménye, arra csak a mostani Szilveszterkor derült fény. – folytattam eszmefuttatásomat Ismerősömnek. – Kellően pálinkaközi állapotban ugyanis feltettem ezt a bennem már ötödik esztendeje érlelődő kérdést néhány ünneplő társamnak, mire ők ugyanezt a választ adták. Kiderült ugyanis, hogy a minimum negyven felnőttet számláló társaságban van két(!) hithű jobbikos náci, akik ezt a “hagyományt” 2006-ban “vezették be”, lévén pont azóta tagjai e csoportnak. Sem akkor, sem pedig azóta senkinek eszébe nem jutott, hogy az elsöprő többség számára egyáltalán nem szimpatikus “szokást”, a majoritás erejével megszüntessék.
    - És ezzel a példával akartad megmagyarázni azt, hogy miért ilyen birka a magyar társadalom? – kérdezett vissza az Ismerős.
    - Pontosan. Hiszen ha egy 40 fős közösség éveken át képtelen arra, hogy egy nekik nem tetsző dolgot megakadályozzon, egy olyat, amit annak mindössze 5 százaléka erőltetett rá, akkor vajon mi lehet a helyzet a közel 10 milliós csoportnál, ahol az a bizonyos 5%-nyi erőszakos hangadó már 500 ezer főre rúg?
    - Mondjuk úgy, hogy kinyitják a szájukat, megbeszélik egymással a dolgot és elzavarják a francba az ilyen erőszakoskodókat.
    - Igazad van, csakhogy itt senki nem beszél senkivel. Itt mindenki, legalább is a nagy többség “szigetember”, akik (hogy ne legyenek “szigetemberek”) inkább engednek a hangoskodó, erőszakos kisebbségnek, mint hogy a sarkukra álljanak és kijelentsék: ez nekünk nem tetszik, elegünk van! – válaszoltam.
    - No de itt tényleg mindenkinek elege van már! Avagy tíz közül hallottál kettőt is arról beszélni, hogy neki mennyire faszányos ez az Orbán-rendszer?
    - Még többet is! Az persze igaz, hogy ha egy kicsinyt “mélyebbre” megy a beszélgetés, akkor abból a Tízből mindössze Egy marad hithű orbanista, de ez nem változtat a lényegen. Azon, hogy az Elégedetlenek nem beszélnek egymással, nem merik nyilvánosan kinyitni a szájukat, mert a Diktatúra Propagandagépezete által a “közszolgálati” és a “kereskedelmi” médiákon át eléjük tárt Művalóság szerint: mindenki elégedett, kivéve őket! Márpedig “kilógni a sorból”, az ugyi roppant kellemetlen dolog! Ehhöz elébb én-, majd annak kialakulása után öntudatra lenne szükség, amit meg ebből a “magyarságból” már évszázadok óta ölnek ki, az esetek többségében még csak nem is tudatosan!
    ..
    Az Ismerőssel való beszélgetés itt megszakadt, de a gondolatmenetem nem. Ez vezetett engem vissza ahhoz a bizonyos, hétfői fekete rigóig. Azért, mert Mi is hasonlatosak vagyunk “hozzá”: ott kuporgunk egymás mellett, szép hosszú sorokban, esik ránk az eső, éhezünk, fázunk, közben pedig magunkban beszélünk. … Csöndesen. … Nehogy a szomszéd meghallja!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  14. Ha Én a fizetésem egy részét ostoba módon értelmetlen dolgokra költöm az nem egy olyan cselekmény amit a Btk. bármilyen törvénnyel tudna szankcionálni…
    Ez a szerencsétlen tul.képpen ezzel él vissza…
    Egyébként pedig 22 ezer, meg 47 ezerből élnek emberek…?? Ezt nem gondolhatja senki komolyan… (ezt már többször írtam) Én még nem láttam az éhségtől kivetkőzött embert ebben az országban… Még a hajléktalannak is jár a napi háromszori étel… Mert a legostobább hatalom is tudja hogy ezzel nem lehet játszani…. Szóval csak hogy mindenki tudja a költségvetésnek NEM CSAK 22 ezres, meg 47 ezres segélyek a kiadások….!!! Ettől jóval több csak nem akarja a hatalom ezzel “idegesíteni” a termelő munkából élő embereket…!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. bonhomme!
    Érdekes, tanulságos gondolatok…DE
    Az emberi populáció jóval nagyobbik fele úgy van “genetikailag összerakva” hogy “Én csak élni akarok, hagyjanak engem békén, mit bánom Én mit csinálnak mások”…. A “világmegváltó típus” mindig is kisebbségben volt (és lesz) csak értelemszerűen – mivel nagyobb a hangjuk – mindig is hangosabb a lesz a többséghez képest….
    Persze az elmúlt 24 év legnagyobb “eredménye” az a tökéletes fásultság is amit látunk nap mint nap. Az ápolónők akkor még kimentek volna a tűzoltókért tüntetni, (és máskor persze fordítva)… Ez mára TELJESEN ESÉLYTELEN….!!!!
    A hatalom csak arra ügyel hogy szó szerinti éhség ne legyen ( a fenti írásom erre utal) ezen kívül szinte bármit megtehet, mert az embereket ez már NEM ÉRDEKLI….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. csinszka, 2014. február 8. szombat, 15:41
    “ilyen alapon a nepet is felelosseg terheli….Gyurcsany most is azert kenyszerul komporomisszumokra, mert nem allnak mogotte elegen…mindenki a masikra var…a masikra mutogat”
    Gyurcsány ne kényszerüljön kompromisszumra! A kompromisszuma miatt csökkent a DK népszerűsége, sokan, mint én is, azért támogattuk a DK-t, mert feltételeztük eddigi ténykedéséből, különállásából, hogy nem fog kompromisszumot kötni. Ha egyértelműen kiállt volna OVI rendszere ellen, sokan álltak volna mögé! Egyre többen lettünk volna, és előbb-utóbb a tömegbázis megindult volna!
    Egy fasiszta rendszer ellen nem lehet kompromisszumot kötni, főleg nem olyan összefogás címén, amikor az összefogásban részt vevők kompromisszumot kötnek a klerikálfasiszta rendszerrel, tervbe véve a részvételt a választáson.
    Itt egyértelmű állásfoglalásra van szükség! A múltunk, a II. világháborúban betöltött szerepünk, a zsidótörvények, a holokauszt, a nemzetközi törvények nem engednek kompromisszumot OVI rendszerével kapcsolatban.
    Népirtásban vett részt a Horthy rendszer, egy ezt kiszolgáló ideológiával a háta mögött. Jelenleg egy ilyen ideológia térhódítása, restaurációja folyik. Nem kísérletről van szó, hanem tervszerű lépésekről. Nem lehet kompromisszumot kötni!
    És sajnos a népnek is van felelőssége! Amikor 56-ban a nép kivonult, kirobbantotta a forradalmat, vagy 1848-ban forradalmat csinált, az is a nép felelőssége volt, a nép döntött úgy, hogy követ egy elvet, összefog egy cél érdekében!
    Az ellenzék nem lép! Politikusok, civil szervezetek csak kezdenek tiltakozni! Gyenge hangok ezek!
    Ki fog végre felüvölteni, hogy ELÉG VOLT!
    25 éve nem történik érdemi javulás, változás, sőt egyre nagyobb a nyomor, és már klerikálfasiszta ideológiával tömnek minket! Ki lesz az, aki mögé fel lehet sorakozni, ki az aki kinyitná végre az emberek szemét!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Mai írás Gyurcsány Ferenctől:
    http://nepszava.hu/cikk/1010377-gyurcsany-orban-vagyoni-helyzete-atlathatatlan

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Sokadszor néztem meg ma az NG csatornán “Hitler- út a hatalomba ” című filmet, félelmetesen hasonlatos az elmúlt időben orbán által alkalmazott módszerekkel!
    Nyilván a mein kampf a forgatókönyve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  19. A sötét orbán-nyájat nem érdeklik a számok!
    Ők HISZNEK! Ész-érvek nem hatnak rájuk,
    mert nem ésszel, hanem HITTEL élnek.
    Van kinek csókolni a kezét, nyalni a fenekét,
    az agyatlanított tömegnek ez a boldogság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. A mai ellenzék sajnos nem tudja a fideszt legyőzni.
    Ha valami csoda folytán mégis megtörténne (ráadásul az ellenzék 3%-os hendikeppel indul a választási törvény szerint),
    akkor is rengeteg emberüket hagyják kulcspozicióban, (6-9 évig).
    Így az ország kormányozhatatlan.
    Javaslatom hasonló a Haza és Haladás Alapítványáéhoz:
    nemzetközi jogász szervezettel végig elemezni az elmúlt 4 év első, második, harmadik ….utolsó törvénymódosításaik körülményeit, megállapítani azt, hogy az akkor érvényes törvényeknek, előírásoknak, határidőknek, előkészítettségnek, szakmai szervezetekkel való egyeztetéseknek, Alkotmánybíró kinevezéseknek stb. stb megfelelt e az adott intézkedés. Ha nem akkor nyilvánvalóan érvénytelen.

    A visszaélésszerű törvénykezésből szőtt ördögi hálót csak így lehetne felfejteni.
    Aki nem tartja be a törvényes szabályokat, azzal nem szabad kesztyűs kézzel bánni, mert akkor itt maradunk fél-Ázsiában!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Grezó
    Fölösleges minden szó!
    Én is számtalanszor leírtam már, és hiába igazolják a tények, a hívők szemellenzőt használva fújják a magukét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. bumburi,
    én bízom abban, hogy nem volt felesleges minden szó, amivel az AN szerverét – és admin idegeit – megterheltük!
    ..
    Addig is röhögjünk egy jót!
    ..
    Hullj el, tetves, vén tahó
    ..
    Hulla kedves e vén ló: már-már szinte megható.
    Minden birkád várva vár, Bayer Zsolti hangja száll.
    Országodban minden jó: korrupció, dáridó.
    Mondj le rólunk! Átkúrtál! Randa öreg vérszopó!
    ..
    Kétharmados frakció országlása édi,
    Mentelmi jog – jaj, de jó! – egyelőre védi.
    Rémuralmát rettegik, csak birkái éltetik;
    Tavasszal elkergetik, csak meg kéne érni!
    ..
    Hullj el, tetves, vén tahó: legyen újra minden jó!
    Minden ember arra vár, hogy valaki elkaszál.
    Milliókat ámító pszichopata számító:
    Tűnj el végre; várjuk már! Te kis Horthy-seggnyaló!
    ..
    Nagyhatalmú kommandó, diktátort de védi:
    Kísérete állandó, ám mégis bevégzi.
    Amerre jár, ismerik, párthívei tisztelik,
    De nem lesz ez mindig így: végzete eléri!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Bonhomme!
    Megmondom a tutit , idovel sajnos maskepp nem megy kiveve ha holnaptol nem a te vagy az en kezembe nem kerul az osszes media felulet ! Vagod? Na ezert eros ORBAN A MAFFIAJAVAL EGYUTT , kajaltataja hazugsagokkal a nepet egesz aldott nap sajnos ido amig felebred a kajaltatott mert hiaba minden elkezd korogni a gyomra ujbol es ujbol es ujbol aztan kb 8 -ik alkalommal nem fog hinni sot gyulolni fogja oket ! Ido , ido, ido kell ahhoz hogy megertsek a demokracia lenyeget .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Magyarország egyre szegényebb, Orbán és köre mindeközben egyre gazdagabb. Mi ezen az érthetetlen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. http://www.sztarklikk.hu/zenesz/dopeman/55341/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos