Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsányék számára megszűnt a Hír TV 2014. február 26. szerda 11:10 Forrás: AN, DK

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsányék számára megszűnt a Hír TV

Budapest –  Betelt a pohár a Demokratikus Koalíciónál, a továbbiakban nem kívánnak asszisztálni a Hír TV hírhamisításához és gyalázatos műsorkészítési gyakorlatához. Gyurcsány Ferenc pártja most megtette, amit nekik és másoknak már korábban meg kellett volna tenniük: semminek tekinti a Hír TV-t, levegőnek nézi őket és megszakít velük minden kapcsolatot.

A Demokratikus Koalíció közleményt adott ki arról, hogy nemkívánatosnak tekinti a Fidesz televízióját.

Gyurcsány Ferenc február 24-ei, érdi fórumán a Hír TV stábja sokadszor nem tartotta be a számukra is eljuttatott meghívóban közölt szabályokat. Nem tartotta tiszteletben az adott rendezvény kereteit, miszerint csak a DK elnökének beszéde nyilvános a sajtó számára.

A fideszes sajtótermék stábja minősíthetetlen hangnemben, emberi méltóságában megalázó kifejezéseket használt a párt kommunikációs igazgatójára, aki csupán figyelmeztette őket a szabályok betartására, és sértegette a DK egyik politikusát, aki ugyanerre kérte őket. Az inzultusnak szem- és fültanúi vannak.

Tekintettel arra, hogy a Hír TV-ben amúgy is az a gyakorlat, hogy a DK megszólalóinak mondatait eredeti értelmüktől megfosztva vagdossák meg, nincs értelme tovább folytatni velük az áldatlan küzdelmet. Bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor segédcsapata képtelen a tisztességes, provokációmentes tudósításra, és most már odáig vetemedtek, hogy személyükben is sértegetik a Demokratikus Koalíció munkatársait.

Megértjük, ha a Fideszen eluralkodik az aggódás a választások közeledtével, de ehhez a DK nem kíván asszisztálni.

Ezért a Demokratikus Koalíció a mai naptól nemkívánatosnak minősíti a Hír TV stábját.

Rendezvényeinkre nem engedjük be őket, nekik interjúkat nem adunk. Kérjük ennek tudomásul vételét. A DK, mint a rendszer ellenzéke, nem asszisztálhat tudatos és aljas indokból elkövetett hírhamisításokhoz, nem adjuk még látszatát sem annak, hogy szereplésünkkel legitimáljuk az orbáni orgánumok „hírszolgáltatásait.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (86 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +115 ( 133 szavazatból)
Gyurcsányék számára megszűnt a Hír TV , 4.8 out of 5 based on 86 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. Helyes döntést hoztak. A manipulatív híradásoktól csak így tudja a DK távoltartani magát. Jó lenne, ha csatlakoznának hozzájuk a velük együttműködő pártok is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +73 (103 szavazatból)
  2. 2006-ban a rémhírTV-s furgon már órákkal a TV-székház felgyújtása előtt az épület előtt dekkolt, császár atika meg a kollegái kávéztak, cigiztek
    a náci toroczkai-budaházy betyársereg, a B-középpel és a leendő aranyhajnalos köztörvényes bűnöző futballhuligánokkal pedig a Parlament mellett várta a bejövő hívást felcsútról , az armani öltönyben kolbászt töltő, szotyis grazi szökevénytől
    a fideSS és orbán bőven lövetne éleslőszerrel, ha mégis az ellenzék nyerné az április 6.-án
    bencsik nevű állat is ezt hiányolta pár hete a Sándor Palotánál
    hogy a tek nevű pártőrség és orbanita magántestőrség miért nem lőtte le a paksi-paktum ellen tiltakozókat
    pont úgy, mint Ukrajnában
    http://444.hu/2014/02/25/igy-szedtek-le-a-tuntetoket-a-mesterloveszek-kijev-utcain/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +68 (96 szavazatból)
  3. Végre! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (78 szavazatból)
  4. “Nyilvános vitára hívta Rogán Antalt, a Fidesz frakcióvezetőjét Kerék-Bárczy Szabolcs,az Összefogás képviselőjelöltje. Az ellenzéki politikus szerint a választóknak alapvető joga, hogy a képviselőjelöltek programját, értékrendjét megismerhessék. Kerék-Bárczy arra figyelmeztette fideszes vetélytársát, hogy a mandátumért, hivatalért küzdőknek nem csupán saját közönségük előtt kell elmondani, hogyan gondolkodnak a választókerületükről, illetve Magyarországról.”
    -
    Ha Szerveranti, a rezsirizsás kiállna, akkor elismerné, hogy a 3xbóvlis, vekkeresnek is illene kiállnia miniszterelnök-jelölti vitára!
    Na ezt nem teheti meg – így most már csak azt kell kitalálni, hogyan rázzák le ezt a kihívást! Ügyesek a fiúk – arcvesztés már nem fenyegeti őket – majd megoldják!
    Remélem, hogy egyre többen lesznek, akik felvetik a vitát és legalább az emberek is szembesülnének a nagy fülkefalkaforradalmárok beszariságáról, hogy félnek egy vitától, mert ők csak kinyilatkoztatni szeretnek papírról felolvasással, lehetőleg újságírói kérdések mellőzésével.
    Ezeknek a vitáknak hatása lenne az emberek tájékozottságára, ez a narancsoknak lássuk be, nem érdekük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +64 (88 szavazatból)
  5. Nemcsak a DK.-nak szűnt meg a hírtévé….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (64 szavazatból)
  6. Tegnap, a Megbebeszéljük-ben Zentai Péter külpolitikai szakújságíró, mesélte el 2006-os élményét egy angol újságíróval, aki két héttel az utcai “spontán” zendülés előtt említette neki, hogy egy – úgymond – “magyarországi hírtelevízió” felajánlkozott neki, hogy a két héten belül várható nagy események során szívesen tudósítják az ő tévé-társaságát.
    Azaz, a Hírtévé, már mindenről előre értesült, mely tényt az is bizonyít, hogy már előre a helyszínekre települtekben és készenlétben várták az események bekövetkezését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +73 (93 szavazatból)
  7. Jokor. Attol tartok, ez mar nem oszt, nem szoroz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (32 szavazatból)
  8. “A DK, mint a rendszer ellenzéke, nem asszisztálhat tudatos és aljas indokból elkövetett hírhamisításokhoz”

    Hazugság! A DK nem a rendszer ellenzéke! Éppen arra készül, hogy legitimálja az orbáni bűnszövetkezetet azzal, hogy elindul a NER antidemokratikus választásán, hogy utána az alaptörvényre felesküdve a kirakatba tegyék mint a rendszer díszellenzékét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -40 (82 szavazatból)
  9. és még annyit, elkeserítő, hogy pont ezen az oldalon, ahol BL évek óta elemzi az orbáni rendszert és magyarázza, hogy mit is jelent az ellenzékiség egy ilyen helyzetben, pont itt még mindig úgy tekintenek egyesek Gyurcsányra vagy az összefogásra mint Orbán kihívóira, pedig ők az igazi királycsinálók. Undorral kellene ezektől elfordulni, ráadásul egy fideszes médiáról szóló hírnél, hiszen az ami lett az elsősorban a mai baloldal bűne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -28 (76 szavazatból)
  10. Ideje Orbánt kirángatni az odújából. Nem az a fontos, hogy Orbánt teljesen kimerítsék, hanem, hogy a regenerálódási folyamatát megakasszák kb. félúton.
    .
    Kontraszthatás, most lehet provokálni és megborítani az orbáni média egyeduralmat. Ha ring a hajó úgyis mindenki automatikusan az ellenkező oldalra szalad. Amikor szaladnak az emberek, Orbán már nem szólhat senkihez.
    .
    Ehhez az első lépés a Hír TV bojkottja tökéletes volt. Vagy hagyja magát kirángatni az odújából ha karja ha nem, és nyilatkozni máshol, más médiában, más módon, ahogyan Gyurcsányék ostorral beverik oda mint a makacs öszvért a gazdája meghátrál, és átmegy Don Quixote-ba és produkálhatja magát az állami magán TV-jében egyedül, és rájön, hogy van egy pont ahol a pofázással már nem lehet megoldani a dolgokat. Ez a pont már egyébként is nagyon közeleg neki azért lapít csendesen.
    .
    Most jó, most jó húzás volt, most kell kirángatni az túlsúlyos öreg focistát a nyílt pályára. nagyszerű alkalom. Beindulnak az események, az emberek ráhangolnak más csatornákra, azaz szaladnak a boruló hajón egy-irányba, és Orbán tehetetlen lesz. Most ügyesen tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (68 szavazatból)
  11. Szirmai
    2014. február 26. szerda
    14:31

    Itt többről van szó és másról is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (40 szavazatból)
  12. helyesbítés, helyesen: makacs öszvért a gazdája, vagy meghátrál,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  13. Szirmai
    Azért nem mindenki!
    Nézd meg a mínuszaimat, amiket azért kapok mert ekézem őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (42 szavazatból)
  14. na végre! ébredezünk gyerekek? ha ilyen tempóban fedezitek fel magatok körül a világot, akkor talán a XXII. századig odáig is eljuttok, hogy nem csak a köztévét és a hírtévét kellene bojkottálnotok, hanem Orbán klerikál-fasizmusának ÖSSZES INTÉZMÉNYÉT BELEÉRTVE A PARLAMENTET AZ ALAPTÖRVÉNYT ÉS A VÁLASZTÁST IS.
    üdv
    Titán

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (62 szavazatból)
  15. Tegnap este, ugyan kicsit félénken, és majdhogynem bocsánatkérések közepette, de Karácsony Gergely SZÓSZERINT KIMONDTA AZ ATV-BEN, HOGY ORBÁN KAMARAI RENDSZERE MUSSOLINI FASIZMUSA MINTÁJÁRA VAN FELÉPÍTVE !!!
    .
    Bánó András volt a műsorvezető az Egyenes Beszédben, rá se rezdült arra, amit Karácsony mondott, mintha nem is értette volna, úgy viselkedett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (57 szavazatból)
  16. ATV.hu
    Karácsony Gergely 3:38 percnél kimondja, hogy Orbán rendszere az olasz fasiszta állam mintáját követi.

    http://www.atv.hu/videok/video-20140225-karacsony-gergely-eb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (55 szavazatból)
  17. Bartus ezt 3 éve írta meg és azóta is folyamatosan figyelmeztet. Hány év kell még ennek a szerencsétlen országnak ahhoz, hogy felfogja azt, amit Bartus és az AN hozzászólói ma írnak és mondanak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (54 szavazatból)
  18. Szirmai :
    Gyurcsányferi említette a választási bojkottot is mint lehetőséget.
    Azt mondta hogy sajnos most nem lehet Brüsszellel elfogadtatni a bojkott EU.-s elismerését.
    -
    Tudni kell hogy az ilyen bojkottnak megvannak a maga szabályai.
    Meg kell magyarázni részletesen a velünk szövetséges országoknak hogy milyen inokok alapján kérjük a bojkott tudomásulvételét.
    ÉS most -Gyurcsány szerint- nincsenek meg ennek a feltételei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (48 szavazatból)
  19. Aznap, amikor nyilvánosságra hozták azt a pár inkriminált mondatot az őszödi beszédből, a Hír Tv addigi kék színű stúdióhátterét egy kavargó, nyugtalanító vörös ábra váltotta fel. Rögtön az jutott eszembe: Te jó ég, mire készülnek ezek? Nem kellett sokáig várnom, hogy megtudjam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (46 szavazatból)
  20. Eagle
    Orbán teljesen szétesett állapotban van már. Ma már jóformán csak percekre képesek formába hozni, speciálisan időzített gyógyszeradagokkal. Teljesen nyilvánvaló, hogy az anyagcseréje az antidepresszánsok következtében (amelyek nem csupán az agyi idegpályákat nyugtatják, hanem a szervezet egészét) jelentősen lelassult, ennek következménye a látványos elhízás. Nehezen beszél, úgyszintén az akaratlagos funkciókat lassító gyógyszerek hatása miatt. A gondolkodása, reagálóképessége is jelentősen lelassult. Ez az ember nem lenne képes egy jól felépített ellenzéki kampány pszichikai nyomásának ellenállni. Sajnos, Gyurcsányon kívül a láthatáron sincs olyan ember, aki ebből a helyzetből képes lenne kihozni, amit lehet és szükséges is lenne. Gyurcsány meg összefeküdt az ellenségeivel, Attilával és Bajnaival, ahelyett, hogy most ütné a vasat. Ha nem áll le az ütőképesen indított kampányával, simán kifektetné Orbánt. Az más kérdés, higy mi a fenének venne ilyen terhet a nyakába, aki nyer, annak pokol lesz az élete a választás után. Gyurcsány kivárásra játszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (51 szavazatból)
  21. Szirmai :
    Gyurcsányferi említette a választási bojkottot is mint lehetőséget.
    Azt mondta hogy sajnos most nem lehet Brüsszellel elfogadtatni a bojkott EU.-s elismerését.
    .
    Azt nem előre kell elfogadtatni, atyaég!, hanem az eredmény magáért beszélne, mást nem is tudnának tenni, mint elfogadnák. Az Ukrán tüntetők sem kértek engedélyt az ENSZ-től és az Európa Tanácstól, mielőtt belefogtak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (45 szavazatból)
  22. nehogy már Brüsszellel külön el kell fogadtatni a fasizmus elutasítását, és engedélyt kelljen hozzá kérni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (42 szavazatból)
  23. puszillak hülye minuszoló :-))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (39 szavazatból)
  24. “Hány év kell még ennek a szerencsétlen országnak ahhoz, hogy felfogja azt, amit Bartus és az AN hozzászólói ma írnak és mondanak?”
    .
    100 biztos nem elég, mert sokmindent megírt Ady már 100 évvel ezelőtt is mindabból, ami ma éppúgy aktuális.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (45 szavazatból)
  25. a Hír Tv őszinte vallomása az elfogulatlan és önzetlen tájékoztatás mikéntjéről. Szó szerint idézve Szikszai Péter vezérigazgató- helyettest: „Volt már fideszes politikusról szóló kritikus anyagunk, de a nézőink nem nagyon szerették.”
    http://www.vasarnapihirek.hu/szerintem/heti_abszurd_a_hely_ahol_elunk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (26 szavazatból)
  26. A mínuszoló gyurcsányistáktól kérdezném: ki volt a miniszterelnök 2006 őszén amikor a HírTV-n a forradalmi hangulatban úszó Császár Attila hősöknek nevezte a huligánokat? forradalomnak a randalírozást? hogyan lehetséges, hogy ezt az embert másnap nem tartóztatták le? hogyan lehetséges, hogy azóta is a HírTV sztár riportere? kinek az orra előtt épült ki a göbbelsi propagandahálózat lépésről lépésre? lehet most bojkottálni, lehet most felháborodni, csak éppen hiteltelen az egész

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (44 szavazatból)
  27. Más:
    Köddé váltak a disznói, Mészáros Lőrinc?

    Hetekig sikertelenül próbáltuk felkutatni, hová lett Mészáros Lőrinc – vélhetően ezres nagyságrendű – disznóállománya, amelyre tavaly 7,4 millió állami támogatást kapott a cége. A felcsúti polgármester két év alatt virágzó agrárbirodalmat épített ki, melynek termékeit már nagy áruházláncokban értékesíti. Az is lehet, hogy a sertéseket már levágták Mészárosék húsüzemében, ám arra nem találtunk magyarázatot, hogy az állami nyilvántartásban miért nem látunk egyetlen kocát sem.
    http://hvg.hu/itthon/20140226_Meszaros_Lorinc_disznok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  28. Hir teve egy mocsar , ha csak jobboldali konzervativ medium lenne elfogadnam de egy undorito hazug demagog moslek az egesz .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (34 szavazatból)
  29. “Neked5″ Mi ezen az érthetetlen? egyszerű miután Mészáros Lőrinc megkapta a 7.4 millát megvilágosodott, hogy a disznók büdösek, meg hát röfögnek is, meg egyébként Ő Felcsút első embere, Orbán barátja csak nem fog disznólat takarítani. Egyébként is csak szól Orbánnak, hogy PUMPÁLJANAK át pár millát a felcsúti stadion számlájára, oszt jó napot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  30. Horváth Béláné

    Azért engem elszomorít, hogy még az MSZP-ről, Bajnaiékról is azt olvasom itt is, hogy ellenség!!!!!! Az ellenfél szó kihalt talán??? Akkor mit gondoljak, ha a fidesz is ezt emlegeti?
    Ember embernek ellensége egy országon belül :( Borzasztó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  31. Nem szép dolog Szirmaitól, amikor azt mondja a mínuszolókra, hogy gyurcsányisták.
    Elmúlt szombaton /fóti kampány-gyűlés/ a barátnőm és én szintén ezt a jelzőt kaptuk Szanyi Tibortól, amikor megkérdeztük tőle – mért haragszik a volt miniszterelnökre. A választ nem írom le ide. Majd arról próbáltuk győzködni, hogy ne nyilvánosság előtt vitatkozzanak.
    Kötetlen beszélgetés volt Mesterházy beszéde után, majd a “kapitány” leült a sorok közé. Ekkor mentünk oda hozzá, két oldalt közre fogva, mellé leülve.
    “Diplomáciai érzékünk ” azt diktálta, ne mikrofonon keresztül tegyünk fel neki ily kényes kérdést.
    Ezt csak azért írtam le, sok politikusból hiányzik az a bizonyos taktikai érzék, a józan paraszti ész .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  32. Rem-Hir tv nekem soha nem letezett, valami ismerttlen technologiaval kiszivja az emberek agyat, manipulalja öket es igy Orban hasznalja az agyukat.
    Gyurcsany eleg kesön ebredt ra, legalab tiz evet kesett. Jobb kesön mint soha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  33. Kedves Horváth Béláné!

    Abba gondoljon bele, amit Szirmai írt, és akkor-talán- megvilágosodik ÖNNÉL minden!!!

    Egyébként szerintem az öszödi beszéd utóélete egy politikai katyvasz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  34. a hírtv a létrejöttétöl kezdve silány, szinvonaltalan, igénytelen párttévé. már a kezdetekben, a létrejötte után azonnal bojkottálni kellett volna. ez a mostani lépés annyira megkésett, hogy majdhogynem érdektelen. és nemcsak a fidesz tévéjét kellett volna már régen, de legkésöbb 3 éve bojkottálni, hanem mindent és mindenkit, aminek és akinek szemernyi köze van a fideszhez. pl a “válsztásokat” is. én pl “bojkottálom” gyurcsányt és az “összefogás” pártjait, mert van szemernyi közük a fideszhez. nélkülük a fidesz nem maradhatna hatalmon. de velük, az ö választási részvételükkel és nyájas “választási” vereségükkel a legtöbbet teszik a fideszért. a fidesz az “összefogás” pártjainak közbenjárásával elkerülhetik a felelösségrevonást az elkövetett büncselekményeik ezrei után. söt azok gyümölcsét hosszan és háborítatlanul élvezhetik. ha ezután is gyülölni fogják gyurcsányt és barátait (attilát és gordont), akkor tényleg hálátlan “gazemberek”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  35. Valami más és mégis ugyanaz.
    Mocskosul elegem van U.Tamásból
    és az ő kenyéradó gazdájából!
    Valami iszonyúan jól megfizetheti N.Sándor U.Tamást!
    N.Sándort meg az aranyos kis mákgubó!
    ATV és az ő ellenzékisége,bruhaha,bruhaha!
    Minduntalan eszembe jut a “Respect Rogán rendezvény”,
    újra és újra rám tör az okádhatnék!
    Amitől én most őrjöngök,azt Bartus úr évekkel korábban
    kifejtette,levezette,megírta az AN oldalán.
    A tét – ATV február 26.
    Ezt kell megnézni,ha valakinek még mindig nem hullott le a hályog
    a szeméről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  36. “A bizonyíték itt volt az orrunk előtt nyolc éven keresztül, épp csak a szemünket nem verte ki, sajnos azonban mindenki megfeledkezett róla: 2007. január 10.-ig a rendőrség még folytatott valamiféle vizsgálatot az ügyben, de azt lezárták, méghozzá igen gyorsan. Lássuk, hát, miről beszélünk, de mindenkit nagyon kérnék, fordítson különös figyelmet a dátumokra, ezeknek nagy jelentőségük lesz.

    2006. szeptember 14.-én még viszonylag rendezett országban éltünk. Voltak gondjaink, egyesek nem nyugodtak bele az országgyűlési választások kimenetelébe, akadtak demonstrációk is a Kossuth téren, korábban volt egy hídfoglalás is – de a viszonyaink konszolidáltaknak voltak tekinthetőek. Ezen a verőfényes kora őszi napon egy kereskedelmi adó, konkrétan a Budapest Rádió különös hangfelvételt kapott, melyet szinte azonnal, aznap délutáni műsorában közzé is tett, majd a hanghordozót átadta arendőrségnek – ugyanis csak a vak nem látta, süket nem hallotta, hogy azon bizony terrorcselekménnyel fenyegetőznek, ami szigorúan büntetendő. Lássuk tehát a hangfelvételt:

    http://huppa.hu/budapest-langjai/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  37. Öreg Titán
    2014. február 26. szerda
    15:19
    .
    ” Gyurcsány kivárásra játszik.”
    Nem hiszem, de ha ez igaz, akkor ez nekünk nagyon sokba fog kerülni.
    Itt már Orbánon semmi nem múlik!
    Orbán élete művére, a választások eredménye teszi rá a végső legitimitást!
    Jól megfizetett szabadcsapatai hadrendbe álltak, és azt csinál a DK amit akar.A Jobbik erősödik, az LMP meg bejut a parlamentbe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  38. Neked5! Elismerésem! Az egész Fidesz-banda annyira lezüllött, pitiáner, jó esetben is félművelt, unintelligens arcokból áll, “sok vonóssal”, hogy kamu!!! Símán lebuktathatták volna őket 2006.-tól! Nem akarták! Nem is bojkottálták őket 4 éve! Nem egyszer a saját törvényeiknek is ellentmondó döntéseket hoztak, ennyire hülye nem lehet mind! Csak, ha előre megbeszélt a forgatókönyv; két csoport váltja egymást évtizedeken keresztül, nem adva esélyt egy harmadiknak!? Hülyét csinálva még Putyinból is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  39. Ugyanis Hitlert játszani senkik által Európában, ma… Kamu?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  40. NR
    U. Tamás szerecsenmosdató, elterelő szövege tényleg hányingert keltő. Egykor nagyon felnéztem rá, rendkívüli tudású, műveltségű ember. Nem tudok mást elképzelni, mint azt, hogy valamivel zsarolhatják, vagy egészen egyszerűen öreg korára meghülyült szegény. Szomorú.
    .
    Tegnap tették közzé a TÁRKI “elfogulatlan” közvéleménykutatási adatait, amelyből az derül ki, hogy a fidesz 49%-ot kapna, a jobbik 15%-ot, az Összefogás összesen ennek a kettőnek a felét. Vagyis 2/3-ra áll a jobboldal. (a parlamenti 2/3-hoz pedig a fidesznek már a 49% is elegendő). A bizonytalanok száma lecsökkent 22%-ra.
    Ha ez igaz (amellyel kapcsolatban azért bátorkodom kételkedni), akkor ebből az következne, hogy az őszödi beszéd és a holokausztév ügyeinek kommunikálása és a jobboldal aktivizálódását és további erősödését eredményezte, miközben az Összefogás 9%-ot vesztett eddigi pozíciójából.
    Mindebből az olvasható ki, hogy Magyarország népe igencsak hajlamos az antiszemitizmusra, egyetért a kormánnyal a szoborállítás ügyében, elegük van a holokausztozásból és az emlékeztetésből, őszöddel kapcsolatban pedig legfeljebb azt a néhány kiragadott mondatot ismerik, amit a média beléjük sulykolt, továbbá annak lelepleződése, hogy a fidesz érintett volt a 2006-os zavargások előkészítésében, úgyszintén a jobboldalt erősítette, mert a szavazóik nem szégyellik ezt, hanem megtapsolják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  41. Ungvári Tamás, Vicsek, Somogyi, Somos stb tökéletesen megfelelnek a rájuk bízott feladatnak.
    Akik látnak, nem csak néznek ki a fejükből, azok nem tudják elfogadni az ATV-t.
    Sokak véleménye lehet az alábbi vélemény is, mely szerintem teljesen igaz meglátás:
    .
    “A mai naptól nem nézem az ATV műsorát.
    Nem kétlem,nem fognak kétségbe esni tőle.De amit ma este a “Hírvita” című Krug Emília “vezette” műsorban Magyar Kornélia és Lánczi András műveltek Őszöd és a Mazsihisz ürügyén, azzal nyíltan eljátszották a fidesz toalett papírjának a szerepét,ehhez pedig az ATV és műsorvezetője adta a szagelszívást.
    Tudatlan , felkészületlen, és mindössze összevágott szavakra emlékező alakok bizonyították, az ATV őfelsége fizetett ellenzéke, és csak arra alkalmazzák, hogy befogja az EU száját, álbizonyítékot szolgáltat az Euroatlanti országoknak arról, hogy itt működik ellenzéki média. Két,politikailag Orbán irányában elfogult “elemző” felhárító hülyeségeit csak egy kormánypárti média hajlandó eltűrni,anélkül,hogy a kérdésről másként gondolkodó véleményformáló gondolatait is megjelenítené.”
    Az ATV a “királyi” médiák sorába tartozik,maszkabált játszva illeg-billeg mint egy örömlány vagy örömfiú, mindezt elképzelhető,anyagi előnyök reményében.
    Szégyellem,hogy eddig néztem.Bojkottálom személyemben a televíziót. Aki velem érez,és hasonlóan gondolkodik, tegyen így.
    Ma tettem le végleg arról, hogy azt gondoljam:2014.04.06-nak még van tétje.
    Nincs. Nemcsak a pénzéhes fideszes kormánypárti,hanem a megélhetési ellenzéki parlamenti székek is melegszenek.” Boros László
    .
    Az ATV őfelsége ellenzéke, mindenki zsebre teszi a zsozsót a hablatyért, van munkahelye és azt szajkózza, amit elvárnak tőle.
    Minden riporternek csúfolt, fidesz kottából játszik. A pénz beszél semmi más, mint ahogy szerintem az őszödi áruló is jó summát kaphatott az árulásáért, mert ingyen ugyebár Jézus koporsóját sem őrizték………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  42. Ami azt illeti – néha én is csodálkozom a Fórum /ATV/ műsorvezetőinek a tudatlanságán. Nem – nem azt írtam felkészületlenségén – azt írtam tudatlanságán. Nem egy a kettő!
    Volt olyan /saját fülemmel hallottam/ amikor vidéki, idős hölgy telefonáljavította ki a műsorvezető tévedését .
    Mi ez ?
    Mi van itt nálunk bármelyik páston ?
    Attól meg egyenesen – nem csak hányok, hanem közben csuklok is / =szép állapot/ , amikor Pindroch Tamás nevű görényt MEGHÍVJÁK a tv-be.
    Ám ez még mindig nem a csúcs !
    Hanem , amikor avas elvtárs teszi magáról a szépet . . az már akkor közelít …
    ” Kicsi, gyere fel a hegy csucsára . . . ”
    Ott van , ott van, ott van… na, mi van ott ?
    Hát nem szerelem !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  43. Hova tunt Sarah?
    Most van uj hozzaszolo: Szirmai
    Eagle, szeretem irasaid, nagyon realisan iteled meg helyzeteket, lehetosegeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  44. Beata,
    Nem mindenki ér rá, mikor Helyzet van :))
    http://images-hu.gs-static.com/products/800×600/2013_06/2013_06_11/51b6cedccb030.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  45. Neked5,
    Meghallgattam az altalad feltett radiofelvetelt, Kirazott a hideg.
    Valoban Helyzet van. Nem akarmilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  46. Titánom,
    szerintem ebben a TÁRKI kérdésben valahol itt lehet az igazság
    http://jovaros.blog.hu/2014/02/26/tollbamondas1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  47. a Tárki tulajdonosa annak a másik pártnak a fejének a személyes cimborája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  48. Esélylatolgatás:
    “Scheppele: a Fidesz választásán az ellenzék akkor is veszít, ha nyer – I. rész
    .
    I. rész A politikai tájkép
    Magyarországon április 6-án tartják a parlamenti választásokat. És már most világos, hogy ki fog győzni.
    .
    Hacsak nem történik valami nagyon meglepő, a kormányzó párt, a Fidesz a győzelem felé tart. Az egyetlen bizonytalanság az, hogy kétharmados parlamenti többséget szerez-e, ami lehetővé tenné számára, hogy továbbra is önkényesen változtatgassa az alkotmányt.”
    http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/361767_scheppele_a_fidesz_valasztasan_az_ellenzek_akkor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  49. Hír Tévé? Úriemberek, és úrhölgyek gyülekezete. Meg is látszik rajtuk. Mert azok szoktak ekkora pofával, így viselkedni. Jól tette Gyurcsány, hogy negligálja azokat. Mást nem is lehet tenni velük.
    De mégis: mondja meg nekem valaki, hogy mitől úriak ezek? A pökhendiségtől, a gőgtől, a magafajtájának hitt kérlek urambátyámtól, a másfajta emberek lenullázásától? Csak ezekkel ne találkozhassak, ha lehetne, kérem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos