Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mesterházy lesz Orbán házi “kihívója” 2014. január 8. szerda 22:04 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mesterházy lesz Orbán házi "kihívója"

Budapest – Felszállt a fehér füst,eldőlt, hogy Orbán Viktornak Mesterházyval kell majd (ál)tévévitát folytatnia a választás előtt. Az MSZP ugyanis megállapodott Bajnai Gordon pártjával, hogy a szocialisták nevezhetik meg a miniszterelnök-jelöltet, aki a várakozások szerint Mesterházy lesz. A Demokratikus Koalícióval is tárgyalnak a közös listáról, Gyurcsány megszakítja külföldi pihenését és hazaindul. Mindenki örül, miközben most kapja az ellenzék a kegyelemdöfést. Az egymáshoz kényszerített pártok nem erősítik, hanem kioltják egymást, a szavazataikat nem lehet összeadni. Együtt nem többen lesznek, hanem kevesebben. Különösen most, hogy a demokratikus ellenzék megkapta a Fidesz jelöltjét és a lehető legalkalmatlanabb miniszterelnök-jelöltet. Mesterházy győzelme az ország működőképességét is veszélyezteti, nem beszélve arról, hogy Orbán puccsára soha nem derülne fény. De ők nem azért vannak fizetve, hogy nyerjenek. Ha tisztességesek lennének, megmondanák, hogy ebben a választási rendszerben nem is lehet.

Az történt tehát, amire sokan már régen vártak: közös lista állításában állapodott meg szerdán az MSZP és az Együtt-PM szövetség, erre tesznek javaslatot a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíciónak is. Gyurcsány Ferenc erre azt közölte: a DK készen áll a háromoldalú tárgyalások azonnali megkezdésére.

A megállapodásról Mesterházy Attila szocialista pártelnök és Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője számolt be. Közlésük szerint miniszterelnök-jelöltet az MSZP nevezheti meg; minden bizonnyal Mesterházy Attila lesz az.

Mesterházy azt mondta: a közös listához a DK bevonása is szükséges, de kizártnak tartja, hogy nem sikerül megállapodniuk Gyurcsány Ferenc pártjával. Bajnai Gordon ezt azzal egészítette ki: korrekt ajánlatot tesznek, amelyet “elemi felelőssége” elfogadni a hosszú ideje közös lista- és jelöltállítást szorgalmazó DK-nak. A jelenleg külföldön tartózkodó Gyurcsány a Facebookon azt írta: “Most akkor hazamegyek…” Mesterházy a tájékoztatón utalt arra, hogy a szocialista párt korábban már döntött a miniszterelnök személyéről, amikor őt jelölték, de szükség lesz még egy választmányi ülésre és egy kongresszusra is, itt szentesíthetik az új egyezséget.

A listás helyek elosztásáról és arról, hogy a megállapodás újraírása hogyan befolyásolja az egyéni választókerületek elosztását, egyelőre nem mondtak részleteket, mert ez a DK-val folytatott tárgyalásoktól is függ. Mesterházy csak annyit mondott, gyors tárgyalásokra készülnek a DK-val. Az MSZP elnöke nem válaszolt arra, hogy Gyurcsány Ferencnek helye lehet-e a közös ellenzéki listán.

A Schmuck Andor szociáldemokrata és Fodor Gábor liberális pártjának bevonására vonatkozó kérdésre azt mondta, lépésről lépésre haladnak, először a DK-val tárgyalnak, utána “lehet gondolkodni arról, mi szükséges még ahhoz, hogy sikeres legyen ez a politikai konstrukció”. Jelezte azonban: az említettek közül a DK rendelkezik valós társadalmi támogatottsággal.

Bajnai Gordon hangsúlyozta, a választási győzelemre akkor van a legnagyobb esély, ha a tavaszi parlamenti választás az Orbán-kormányról szóló népszavazás lesz. A Fidesznek ezzel – szerinte – fel van adva a lecke, mert bár a párt utcahosszal vezet a közvéleménykutatásokban, a valóságban viszont egyáltalán nem biztos, hogy tetemes az előnye. Igaz, a választási rendszer, és a médiatúlsúly is Orbán pártjának kedvez, valamint az is, hogy kormányon vannak, ezért a hátralévő időben még tudnak osztogatni.

Nehezíti a helyzetüket a Jobbik, mely párttal az egyfordulós rendszer miatt nem tudnak koalícióra lépni a két választási forduló között, ahogyan tették ezt annak idején a Torgyán József vezette kisgazdákkal. Jelen helyzetben pedig a Jobbik komoly százalékokat vihet el a Fidesztől, ami szoros versenyhelyzetben akár kellemetlen is lehet Orbán pártjának.

Eddig a hír. Az “összefogás” hazugsága miatt összekényszerített, egymással is ellentétben álló pártok nem erősítik, hanem gyengítik egymást. A lehető legrosszabb miniszterelnök-jelölttel ez felerősödik, eddigi esélyeik tovább csökkennek. A demokráciához semmi köze nincs sem ennek a választásnak, sem az ilyen típusú ellenzéki “összefogásnak”, annak pedig különösen nincs, hogy egyszemélyes pártok vezetőire is szavaznia kelljen annak, aki le akarja váltani Orbánt, amit úgysem lehet. Schmuck Andor lehetséges szerepeltetése pedig felveti azt a kérdést, hogy a whiskis rabló miért nincs a közös listán. Több szavazót hozna, mint a szépkorú szélhámos.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 37 szavazatból)
Mesterházy lesz Orbán házi "kihívója", 4.3 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

91 Reader’s Comments

  1. Tény, hogy nagyon sok múlik Gyurcsányon, de egy dolgot érdemes vele kapcsolatban megjegyezni. Nincs egyedül. A DK valóban demokratikus párt és aki ma Mo -on értelmes politikus, az a DK -ban tevékenykedik. (A többi pártnak csak értelmiségiek jutottak.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  2. Nem a Fidesz jelöltjével kapták a kegyelemdöfést, hanem a sajátjukkal maguknak adták.
    Mint már annyiszor…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  3. csakén
    hogy száradna le a kezük !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Én elmegyek szavazni. Mint az okos lány a Magyar Népmesékben. Ott is leszek meg nem is.
    .
    Elmegyek, de zsebre tehetik, amit a szavazólapra írok. Úgy fog kezdődni, hogy “BOJKOTT”. A többit nem írom ide.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (14 szavazatból)
  5. cadik 2014. január 9. csütörtök 10:25

    Ahhoz, hogy Orbán bukjon, ahhoz nyugodt légkör és kihívó kellene.
    Kihívója gyakorlatilag nincs.
    A nyugodt légkör ellen meg nem véletlenül védekezik a Vezér, mint ahogy az ördög szellőzteti a tömjénfüstöt.
    Neki gárda kell, rezsigárdástól, békamenetek, és bármi, amivel zavart kelthet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  6. Olyan nem lesz,hogy Ök Gyurcsánnyal együtt induljanak a tavaszi országgyűlési
    választásokon.-mondotta Juhász Péter -Magát politikusnak titulálló-,és ilyen kijelentés után ,vajon oda ül a tárgyaló asztalhoz Gyurcsánnyal szemben???
    Szerintem oda ül,-és oda fog ülni Szanyi apu is.-hogy erről mi lesz a –köz-véleménye??azt simán leszarják,Sajnos Magyarországon a választó polgárok többsége nem ismeri fel,nem tudja megkülönböztetni a politikust, a karrieritát
    és a fecsegőt ,
    Kedves Juhász Péter- Kicsorbult a bicskád-mert olyan emberen politikuson köszörülted
    akinek a tudásához rátermettségéhez karakteréhez—a–,politikában való jártasságában- még a cipője sarkáig sem érsz fel,akár hogyan ágaskodol
    Fel a fejjel Péter nem te vagy az első akinek kicsorbult a bugyli bicskája,
    de egy kis arcbőr erősítésre szükséged lehet.
    Még egy jó tanács,-az asztalnál csak figyelj-figyeld meg hogy tárgyal egy vérbeli politikus–a Fletó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  7. Nem tudom mire megy ki a játék, de Mesterházy azzal a tenyérbemászó képével és stílusával ha akarja és meghallgatja pszichológusok tanácsait, 2O perc alatt önkontrollját vesztett habzószájú bolondot tudna csinálni Orbánból, aki vagy bedilizne és felpattanna otthagyná a tévévitát és a háttérben őrjöngve széttörné a berendezést vagy pofára esne mint még soha. Kérdés mit akar Mesterházy.
    .
    Én el tudnám vinni Orbánt 1O perc alatt a töréspontra. totál ideg összeroppanás.

    Orbán egyszerűen nem bír sem veszíteni sem a legkisebb mértékben elviselni, ha kigúnyolják, nevetségessé teszik vagy bolondot csinálnak belőle.Ehhez nem kell tartalom, elég egy arrogáns stílus ami arroganciában felülmúlja Orbánt. Az őrületig fel lehet bosszantani az elmebeteget akárhogy begyógyszerezi magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  8. Eagle
    Én is gondolkodtam már ezen.
    Nekem nőként 5 perc elég lenne..Nem finomkodva nőiesen, hanem durr bele a közepébe. Számon kérve! Két kérdés, és vége. Az első a vagyonáról… A második: honnan lopta a rávalót.
    Pillanatokalatt cáfolnám, bármit mond.
    Kényszerzubbony kellene rá rögtön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  9. Eagle 2014. január 9. csütörtök 14:58
    Ezen kívül nem bírja a konkrét, tényszerű kérdéseket, és a személyes felelősséghez is gyáva.

    Ráadásul, nagyon le se lehet gyógyszerezni, mert az álmatagon révedő szem sem mutat jól egy TV-vitán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  10. Szerintem Orbán sem Mesterházival,sem pedig mással nem fog TV-vitába bonyolódni.Neki már van forgatókönyve ahhoz,hogy kibújjon a vita alól.
    Vagy megbíz valakit ,aki őt képviseli,vagy kijelenti,hogy nem vitázik és kész.
    Ha ezt ügyesen csinálja,akkor még akár nőhet is a népszerűsége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  11. bumburi

    igazatok van ,ha Viktornak megcáfolják az állításait,remegni kezd, ha pedig sorozatba kapná, a cáfolatokat -szüksége lenne orvosra-aki ért a lekötözéshez.
    Viktornak okos ember a mumusa.-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. Szerintem Orbán nem népszerű. Hívei hisznek benne, vagy függenek tőle. Anyagilag, vagy erkölcsileg. Tehát vagy nyertek valamit, vagy dolgoznak a közszférában, Közgépnél, vagy zsarolják őket úgy, hogy észre sem veszik.
    Mesterházy szintén nem népszerű, de nem is hisznek benne. Igaz lehet az egymást kioltó erő.
    Most Gyurcsány nyeregben van, de ennek sem örülök. Mert már hallottam elbizakodottan nyilatkozni nemegyszer. Vegyük csak a sütőre ültetéses szöveget…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  13. @bumburi@Andy

    Orbán nagyratörő és ijedős, és ha olyasmivel találja magát szemben ami ellen nem védheti a TEK , akkor elég hamar kicsúszik a szerepéből. Folyton növeli hatalmát és elérte a személyiségtúltengésnek egy olyan beteg fokát ahol már nemcsak a külvilág valóságaival nem tud szembenézni, de a saját belső valóságai is egyre inkább kezelhetetlenek számára és próbára teszik egyébként is széteső elméjét.
    .
    A világból már csak annyit érzékel, hogy minden közvetlenül hozzá intézett kérdés egyenlő a felségsértéssel. Idétlen pózolásaival és és meggyengült populista szólamaival akar ott operálni ahol már senki nem vevő rá. Ehhez mérten már a hozzá intézett szavakból sem ért, de mint ösztönlény túlságosan is hevesen érzékeli mások gesztusát, rejtett csúfolódását és képtelen a dühén uralkodni.
    .
    Kombinál, szövi a pókhálóit, behálóz mindent mint a penész láthatatlan fonalai, lázasan keresi az ellenséget, hogy kérkedhessen vitézségével és erejével, de ha nem ő választhatja meg az ellenségét akkor gyorsan visszavonulót fúj. Pénz és hatalom, ezen kívül semmi nem érdekli.
    .
    Ezt az embert nyilvános fellépésen ki lehet iktatni a sorból úgy , hogy soha többet nem térhet vissza. De persze akkor folytatni fogja alattomban a háttérből mindaddig amíg bukása nem tudatosul legközelebbi híveiben. Csak ez hozhat megoldást. Akkor azok a hiénafalka törvénye szerint szétmarcangolják.
    .
    Ha Mesterházy, vagy bárki le akarja járatni, bolondot csinálni belőle, pusztán csak arra kell ügyelnie, hogy ne a nép és a szavazói körében zúzza szét a tekintélyét és tegye erőtlen bolonddá, hanem pont a saját fideszes magjában a saját legközelebbi klán tagok és kiszolgálói körében. Ha ott elveszti tekintélyét és megrendül benne a vak bizalom, akkor 24 órát nem adok neki.
    .
    Nem a néphez kell szólni, nem a népnek kell bemutatni Orbán valós arcát, hanem Orbánt kell eszközként felhasználni, hogy a csahosaihoz szóljunk kezdve Kövértől Szijjártóig bezárólag. Lehet vagy egy tucat ember nem több.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. Nem kell Mesterházit kritizálni hanem mindenkit buzdítani, hogy menjen el szavazni. Bárki is lesz a me. csak jobb lehet ettől a beteg embertől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  15. Eagle
    2014. január 9. csütörtök 15:53
    Szerintem nincs igazad, nyilvánosság kell hozzá.
    Zárt körben ez már többször megtörténhetett és ismerik a rejtett arcát.

    Olyan helyen és publikum előtt kell megtörténnie, hogy ne legyen elrejthető és titkolható.
    Abban tökéletesen igazad van, hogy eszközként kellene kezelni és felhasználni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. Eagle, bár lennél Te próféta a saját hazádban.
    Senkiházyról meg csak annyit, hogy már Szárszón óva intették őt attól, hogy saját magát tolja előtérbe. Nem hallgat az okos szóra ez a törtető ripacs, ennek viszont az ország látja kárát. Ha egy csöpp ész és jóérzés szorult volna belé, akkor átadná a helyét egy szakértő gárdának – mint ahogy a médiában felröppent Róna Péter és Surányi György neve – ez esetben hála és tisztelet övezné. Igy viszont marad az aki eddig is volt, egy tehetségtelen ám annál hatolomvágyóbb nyíkhaj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  17. Meztelencsigaházy banda. Az mszp-ben már nincs egy gerinces sem.
    De sajnos könnyen lehet, hogy nyer a második nagy populista.
    Innen menekülni kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  18. Caveman
    Az LMP-t most jelentette fel az ÁSZ, hibás, hiányos elszámolás miatt a szügyészségnél.
    Róna Péter közgazdász tagja az LMP-nek….
    -
    http://www.stop.hu/belfold/elkaszalta-az-lmp-t-es-a-jobbikot-is-a-szamvevoszeki-vizsgalat/1207186/
    Hogy nem a légből kapott hír!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. Nagyon rossz választás Mesterházy Attila. Nem való miniszterelnöknek, vitapartnernek. Bajnai sokkal felkészültebb, öszintébb és szavahihetőbb. Sajnos nagy bukás lesz a vége.Szavazni akkor is el kell menni mindenkinek, aki valóban nem bírja már ezt a korrupt, önző és hazug “uralkodókat”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Az LMP már elkezdte a PM-be távozottakra maszatlni…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  21. Eagle 2014. január 9. csütörtök 15:53
    Azon sem csodálkoznék, ha a pártjában volna pár aspiráns, aki alig várja Orbán eltakaríthatóságát

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  22. Mindenhol megy a helyezkedés, a szavazatmaximalizálás a helyekért való küzdelem.
    A végét mindenki úgyis látja: csak egy maradhat /hegylakó :) /
    Addig meg had építgessék a homokozójukban a sütiformákat. Ezért írtam korábban lesznek még fordulatok….
    Erre tessék azóta Juhász is kategorizált egyet.
    Azt se felejtsük el, hogy ha a Milla (liberális pesti fiatal értelmiségi réteg) moccan az E2014-ből az az LMP-nek lesz jó.Na egy újabb formáció!

    —–Mi a magasság fedélzeti tiszt?
    —–Nem tudom uram az összes műszer megbolondult! Hol a maximumot hol a nullát mutatják. Villog minden!

    Azt hiszem a választásokig csak szépirodalmat olvasok, és majd az utolsó szombaton tájékozódok hogy mi legyen az x-mmel….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  23. 1. Mesterházyval végleg elbukik az ellenzék
    2. Elbukik vele az egész MSZP (és magukkal rántják az Együtt-PM-et)
    3. Gyurcsány vesztés esetén is jól fog kijönni (megérdemli)
    4. Orbánt és a fideszt a következő 4 év alatt maga alá temeti az összetákolt budi, amit épített
    5. Ezzel Orbánnak és bandájának végleg leáldozik, amire nem lenne esély mostani ellenzéki győzelem esetén sem
    6. Még rosszabb esztendők következnek, nagyon hosszú lesz a kilábalás, de a magyar ezt érdemli
    7. A tarlóégetés után lesz esélye és értelme “újravetni a magot a magyar földben”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  24. a.kárki Jó lenne ha nem lenne alapja az 1.,2.,6.,7. pontjaidnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  25. nem ertem az AN miert tamadja s miert ily szkeptikus a demokartikus ellenzek szervezesevel es Mesterhazy Attila miniszterelnokke jelolelesevel??

    Attila kivalo alternativa es hatarozott ahhoz hogy sarokba szoritsasa lemossa a parkettrol Orbant minden hazugsagaval a Vitajukban

    hajra Attila!

    Gyozni fogunk a FideszMaffia es a hazug orban felett!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (10 szavazatból)
  26. Különösen szánalmas, hogy ahogyan felszámolták a demokratikus jogállamiságot, ezzel párhuzamosan mint a baktériumok úgy szaporodnak az ilyen meg olyan fantompártok. AZ Együtt-Bankszövetséges párt után bejelentkeztek olyan kipróbált gazemberek mint ez a Schmuck, a “liberális” Fodor, meg a nagyon tutit megmondó, szakértői technokrata pózt felvevő nagyjából a görög típusú európai útra vivő, valójában ( az E2014-PM-hez hasonlóan) jobboldali beállítottságú Bokros-féle “MOMA”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  27. igazan NEM ertem az Amerikai Magyar kommenteloket es magat az AN pesszimista reakcioit Mesterhazy Attila ellen mint miniszterelnok jelolt

    kivalo valasztas tamadhatatlan es Attila kivaloan vezette az Orban ellesnes kampanyt
    sokkal jobb valasztas mint a Libas Gordon…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (11 szavazatból)
  28. VégváriVitéz
    Mennyé’ má’ Mesterházyval a piacra! Ott áruld.
    Abban az emberben nem az ész, hanem az ármány teng túl!
    Ha egy színpadi eseményt nem tud lereagálni, akkor mit lép a sok problémára,bajra?
    Egy zsúrfiú a zselézett hajával. Hangyácska szerint Bóni gróf. Találó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  29. Olvasva a kommenteket feltunt mennyien szeretitek GYURCSANYT , erdekes en mindig utaltam ,oszodi beszede pedig nalam inkabb emelte a szemembe szemelyet.
    Gyurcsany egy eroszakos akarnok csak JOVAL inteligensebb formaban mint ORBAN nalam ez a tipus mar regota nem nyero en egy karizmatikus jozan tekintetu jozan elmeju radikalis miniszerelnokre vagyom, ki mit mer kinek mondani az egy erdekes kerdes egy biztos puhan fogalmaznak es nem eszrevehetoen a baloldalon a magas labdakat rendre nem utik le de azert BAJNAI mond okos dolgokat csak a karaktere keves ehhez a mufajhoz, mint szaktanacsado ugy remek nagyszeru valasztas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  30. Szenzor
    2014. január 9. csütörtök
    17:18

    Természetesen, hogy nyilvánosság, ha figyelmesen olvasod a hszem TV vitáról beszélek végig, csak a célközönséget próbáltam behatárolni, de természetesen csak nyilvánosság előtt működik a dolog, hogy ne lehessen titokban tartani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Caveman
    2014. január 9. csütörtök
    17:40

    Ha Mesterházy alkalmas arra, hogy kikészítse Orbánt akkor talán a stábjának is egyszerűbb átengedni neki a piszkos munkát és ha nyert hátulról belülről megfúrni és leváltani. Azt Mesterházy dönti el, hogy eldobható avagy tartós áru akar lenni a piacon a puszta hozzáállásával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Andy Mage
    2014. január 9. csütörtök
    18:33

    Orbán nem egyszerűen pártvezér, hanem tulajdonos, fő részvényes is a Fidesz zrt. ben.

    Nem ismerem a belső viszonyokat, de a strukturális felépítést tekintve nem elképzelhetetlen amit mondasz. Én esetleg Lázárt tartom igyekvőnek, de nem feltétlenül esélyesének.

    Pintérből viszont kinézem, hogy ha érdeke szolgálja képes lenne Orbánt bármilyen módon válogatás nélkül félreállítani. Bármilyen eszközzel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Eagle 2014. január 10. péntek 03:06
    Elnézést, igazad van. Bocs.
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. @ Szenzor
    .
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. Lóversenyen mindig vannak sötét lovak, melyeknek csak az árnyéka látszik. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Van két adu ász, csak az a kérdés, elő merik-e húzni. Én ismerem a két lapot. Az adu ászokat ütő lapokat is. DDD.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. …. az adu, tök a tromf!
    *
    http://www.origo.hu/techbazis/20140110-ember-helyett-celoz-a-gepkarabely.html
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Senki ne remélje,hogy Orbán kiáll TV-vitára.
    Még Mesterházival se,nemhogy Bajnaival vagy Gyurcsánnyal.
    Talán Obersovszki Péterrel kiállna,de még ez sem biztos !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Leo Klein
    2014. január 9. csütörtök
    02:01

    ” Mesterhazy nem versenykepes az sajnos egyertelmu ! Akkor is rajuk szavazok ! ”
    Erre nincs mit mondani !
    A jelen helyzet dilemmáit ez a gondolkodás hozta létre!
    Gratulálok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. csakén
    2014. január 9. csütörtök
    18:20

    “Caveman
    Az LMP-t most jelentette fel az ÁSZ, hibás, hiányos elszámolás miatt a szügyészségnél.
    Róna Péter közgazdász tagja az LMP-nek….
    -
    http://www.stop.hu/belfold/elkaszalta-az-lmp-t-es-a-jobbikot-is-a-szamvevoszeki-vizsgalat/1207186/

    Andy Mage
    2014. január 9. csütörtök
    18:31

    “Az LMP már elkezdte a PM-be távozottakra maszatlni ”

    Számomra, totál egyértelmű, hogy az esetleges összefogást akarja a Fidesz megakadályozni!
    1./ Pintér Sándor, öszödi csemegézgetése és
    2./ ÁSZ jelentés az LMP-ről, amiben természetesen az Együtt- be átment képviselők a hunyók.
    Nem mintha bíznék ebben az összefogásban, de ha érzéseim nem csalnak, a kormánykoalíció, be van ettől rosálva.
    Másképp ezt a játékot nem űznék.
    Nem lehet kisakkozni, hogy az MSZP, az Együtt és a DK miben állapodnak meg, és ez valószínűleg, iszonyatosan flusztrálja a Fideszt.
    Mivel ez egy kommunikációs háború, bizony meghagynám őket ebben a hitükben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. A helyzet reménytelen. Szép hazánk minden egyes tagja sziklaszilárdan hisz a szépben, jóban, igazban. De csak a sajátjában. Az eredmény évszázadok óta ismert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos