Ronai and Ronai
AMERIKAI

Magyarország jobban teljesített 2014. január 1. szerda 1:28 | AN

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Magyarország jobban teljesített

New York – Budapesten már 2014, miközben New Yorkban még csak 2013 van. Orbán Viktor ígéretei  így válnak valóra. A Nemzeti Együttműködés Rendszere magasabbrendűségét bizonyítja, hogy hat órával megelőzte az Egyesült Államokat. Magyarország jobban teljesít, mint Amerika. Ha a kommunisták nem tették volna tönkre az országot a megelőző nyolc évben, akár 12, 24 vagy 36 órával is előbbre járhatna Magyarország – nyilatkozta Selmeczi Gabriella és Hoppál Péter.

Orbán Viktor csodákra képes és eddig is mindenki a magyarok csodájára járt. Az egész világ a magyarokra irigy, hogy ilyen vezetőjük lehet. Mindenki őt akarja másolni, Obama megpróbál pocakot ereszteni, több dél-amerikai országban kísérletet tettek a nyugdíjak elrablására és a nemzeti bank kifosztására. A magyar példa ragadós, Észak-Koreában békemenetet rendeztek, Kínában megpróbálják a gyerekmunka árát leszorítani a magyar közmunkás munkabérének szintjére.

Amerikában kisebb pánik tört ki annak hallatán, hogy Magyarországon már 2014 van, miközben Amerikában csak 2013. E pillanatban egy évvel kullog Amerika a NER mögött. Orbán Viktor országa hat órával megelőzte a világ vezető hatalmát. A televíziós műsorokban arról beszélnek, hogy meg kellene szerezni a magyar levegőt, és utánozni kellene a rezsicsökkentést. Csak azt nem tudják, hogy az így tönkre tett energiacégeket ki rabolja el. Nem lehet mindent Simicska Lajosnak adni. A NASA elhatározta, hogy a Közgépet kéri fel a következő űrállomás megépítésére és a Mars program kivitelezésére. Abból kiindulva, hogy a cég már pályázat nélkül is elnyeri a közbeszerzési eljárásokat és még munkaszüneti napokon is milliárdos megrendeléseket kap, feltételezik, hogy a Közgép valami olyat tud, amit senki más.

Magyarország a világ vezető országa, olyan büszke és erős világnemzet, amelyhez hasonló utoljára a harmincas évek Németországa volt. Éljen a felsőbbrendű magyar faj, a magyaros észjárás, a magyar komondor! Boldog Új Évet és további sikereket a józan ész, az emberség és a tisztesség ellen vívott szabadságharchoz!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (38 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +70 ( 76 szavazatból)
Magyarország jobban teljesített, 4.9 out of 5 based on 38 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Gyula Bognar, Jr.

    “Minden nemzetnek olyan kormánya van, amire képes.”
    “Every nation has the government which it is fit for.”
    “Toute nation a le gouvernement qu’elle mérite.”) Joseph de Maistre (1753-1821)

    THE FAMOUS MISINTERPRETED QUOTE:
    French-speaking Savoyard philosopher, writer, lawyer and diplomat
    Comment in a letter he wrote in August 1811, later published in Lettres et Opuscules Inedits(1851)
    When Maistre wrote this famous aphorism in 1811, he was serving as the King of Piedmont-Sardinia’s envoy to Russian Czar Alexander I. At that time, Alexander was introducing reforms that were moving Russia toward a European-style constitutional government. It’s ironic that Maistre’s quote is now commonly used to suggest that citizens should get more involved in politics, actively push for more democratic governments and rebel against tyrants. Maistre disliked democracy and believed that hereditary monarchies were a divinely-sanctioned, superior form of government. For example, he opposed the French Revolution and supported restoration of the French monarchy. And, in his 1811 letter, Maistre was actually expressing his negative views of Alexander’s reform policies in Russia. He said a European-styleconstitutional system would be “over the heads” of the Russian people.
    One early translation of Maistre’s aphorism in that letter was: “Every nation has the government which it is fit for.” This paternalistic translation may best capture what Maistre really meant.
    The more familiar translation — “Every nation [or ‘country’] has the government it deserves” — is often wrongly attributed to Alexis de Tocqueville and Abraham Lincoln. They never said it. Maistre did, but what he meant by it is probably different than what most people think.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  2. “Ha a kommunisták nem tették volna tönkre az országot a megelőző nyolc évben, akár 12, 24 vagy 36 órával is előbbre járhatna Magyarország – nyilatkozta Selmeczi Gabriella és Hoppál Péter.”

    Ez most komoly??? Valahol ezek a szájak képesek voltak belemondani az újabb frankót valakik képébe?
    Ez már hihetetlen….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  3. Mi ez már megint?!
    Ugyan a magyar újságokat még nem néztem, de ezzel nyitni egy új évet,merénylet a józan ész ellen!
    Nem vagyok meglepve túlzottan, mert ha nem is mondták ezt szó szerint, ezt gondolják,amit bizonyítanak mindig,amikor hazudják a jobban teljesítünket…

    Kiábrándító ilyen országban élni. Mondom ezt nagy nagy szívfájdalommal, mert lehetne máshogy is! Orbán a 2/3-ával tehetett volna nagyon jót is ezzel a szerencsétlen országgal!
    De nem tett…
    Amit naponta tapasztalunk, és gondoljunk bármit is erről,a következmények siralmasak.Meg kellett tapasztalnunk, hogy a miniszterelnökünket persona non grata -nak tartják a művelt,demokratikus világban,és nem értik ennek a népnek a mentalitását.
    Az emberi természetben ami rossz, az nálunk töményen van jelen, és fojtogat.
    Ettől függetlenül a kuszafogú, meg hoppospali mondja a maga kis mondókáját, lejáratva azt is, amit eddig még nem járattak le.
    Nekünk ez jutott.
    Megérdemeljük. Mert nem merjük felemelni még a lábunkat sem, hogy amúgy jó magyar szokás szerint jól belerúgjunk ezekbe a szemét emberekbe.
    A jó nevelésre hivatkozunk, közben csak gyávaság részünkről, mert senki nem akarja megtapasztalni elsőként, hogy milyen mélyre süllyedt a hatalom, ha meg kell fékezni egy rúgásra emelt lábat.
    .
    Jelentem, nem hogy jól teljesítünk, de már a béka is keszonbetegséget kapott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (23 szavazatból)
  4. Egy sokkal boldogabb, fejlödö, fidesz- es orbanmentes ujesztendöt kivanok minden kedves Olvasonak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  5. Kedves Olvasók, ez egy vicc, a cikk többi része is egy vicc, szarkazmus, bohózat. Elnézést, ha ez nem derült ki. De ahogyan a NASA nyilván nem akarja megbízni a Közgépet, úgy a Fidesz szóvívők nyilatkozata is egy paródia. Ne vegyék komolyan, ez a szöveg nem hangzott el. De a reakciók jól mutatják, hogy elhangozhatott volna. Ám ez csupán egy szilveszteri vidámság.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  6. Bartus úr!
    Viccnek vicc, arra rájöttem én is az első pár sor elolvasása után, de komolyan reagáltam le, mert ez a felcsúti tahó a kormányzásával sírni valóan rossz viccet csinált,és ténykedése erősen hajaz a fent leírtakra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  7. Gratlálok,bumburi,jol látod a dolgokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  8. Persze hogy vicc, azért azt még nem mondják, h a csúti s**gge lukából süt a nap. Majd jövőre már azt is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  9. Egyeske köszöni szépen, jól van…
    http://hvg.hu/itthon/20140101_Foto_igy_kezdte_az_evet_az_Orban_csalad

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  10. Mostanában divat nosztalgiázni, és ezalól nem vagyok kivétel. Elnézem az államtitkárokkal kibővített kormányzati tablót, és beugrik a régi filmcím: Egy bolnd százat csinál.
    Kár hogy a másik oldalon ugyanez a helyzet, csak ott még gyengébb életművészek készűlnek az előadásra.
    Rajtunk is múlik, hogy melyik társulat játszhatja ugyanezt az elkövetkezeő négy évben.
    Sem jobb előadásra, sem nagyobb sikerre nem számíthatunk. Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  11. Tisztelt Elnök Asszony!

    Nagyon sajnálom hogy ezt a közmunkás ügyet most kezdték el piszkálgatni ,és csak a felszínt látják .Mi folyik pl vidéken leírom Őnnek? .
    Elveszti a munkáját persze ma nagyon nehéz munkát találni ,szerencsétlenségére nem fideszes hanem mszp-s vagy csak egyszerűen konfliktusa volt a helyi királynővel akit néha polgármesterének csúfolnak MERT A POLGÁRMESTER AZ EMBEREKÉRT VAN ÉS NEM FORDÍTVA ……
    Mivel a királynő/polgármester /a helyi holdudvarra társaságába dönti el hogy kap e munkát és azt milyen körülmények között tölti el ,sok jóra nem számítson,
    Műhely előtt ráébred hogy itt már nincs neve ,se végzettsége .végig néz a “kollégáin”nem az a baj hogy cigány hanem hogy primitív emberek , sok éveket töltött börtönökbe ..És már kapja is a formaruhát mikor veszi felfele leesik az ujja a munkaruhának ,leesik a bakancs talpa pedig 6000ft -ra van felértékelve ha vissza kell fizetni.
    Sétál kifele az árokpartra az emberek megvetik jön gyereke magával szembe az osztályával tanárokkal …MONDJA MÁR MEG ELNÖK ASSZONY MAGA SZERINT EZ MIVEL MÁSABB MINT A FASISZTA MUNKASZOLGÁLAT ???Kint az árokparton már nincs törvény megverhetik megerőszakolhatják ,de képzelje el már magát ebbe a helyzetbe pl vécéznie kell ????leguggol egy nő 30 ember előtt mert nagyon nem távolodhat el és mint egy állat ???? és maguknak csak az problémájuk hogy felhőt kell rajzolni a meleg iskolába???????? TUDOM HOGY VALAMIKOR EZT A “KÖZMUNKÁS “ÜGYET BŰNTETTKÉNT FOGJÁK KEZELNI DE AZ ELLENZÉKNEK A PASSZÍV HOZZÁÁLLÁSÁT HOGYAN ??AZ EU MIÉRT NEM TUD ARRÓL MAGYAR ORSZÁGON HOGYAN BÁNNAK AZ pl az ELLENZÉKI EMBEREKKEL .
    itt nincs se dk-s se mszp-s senki ,tudom majd lesz választáskor …de akkor már minek???
    Az is érdekes vannak itt is közmunkavezetők tömegei ,ezek állandoan foglalkoztatva vannak SEMMIT NEM DOLGOZNAK A KÖZPÉNZBŐL FIZETETT FIZETÉSÉRT mert a pl pogiasszony barátnőjének hapsija ……amíg mások egyáltalán nem jutnak még ehhez az állatmunkához sem …nemhogy közfőnök legyen …

    itt a legnagyobb baj hogy egy féle program van az analfabétáknak és kész ….vissza kell adni a végzettségüket az embereknek szakikat a szakikhoz,diplomásokat a irodákba ,analfabétákat az árokaprtra de mozgo wc-vel emberi körülmények közé

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. És drága barátaim hol a vég mikor kezdi el orbán kiirtani a számára nem kívánatos magyarokat …erre kell neki a jobbik a gárda ……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. bruckenbacker kapitány

    admin
    2014. január 1. szerda
    08:57

    …dehogy tréfa, valóság. Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos