Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kinek a nevében beszélt az ENSZ-nagykövet? 2014. január 24. péntek 8:55 | AN

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kinek a nevében beszélt az ENSZ-nagykövet?

New York – New Yorkban Magyarország ENSZ-nagykövete azt mondta el, amire Magyarországon az Orbán-kormány nem hajlandó: elismerte Magyarország és a magyar kormány felelősségét a holokausztban, és bocsánatot kért az áldozatoktól. Magyarországon az Orbán-kormány ennek ellenkezőjét hirdeti a német bevonulás emlékművével. De akkor kit képviselt a magyar ENSZ-nagykövet? Vagy a demokratikus külvilágnak más képet mutat magáról az Orbán-rendszer, mint a támogatói többségét jelentő hazai náciknak, akiknek fajgyűlöletét éppen ők táplálják a kódolt beszédükkel?

Az Orbán-kormány képmutató és cinikus magatartására jellemző, hogy míg otthon a nácik szája íze szerint beszél, addig a demokratikus világban megpróbálja elhitetni, hogy rendszere és miniszterelnöke nem antiszemita. Ennek a kettős játéknak a jegyében bocsánatot kért a magyar állam nevében a holokausztért Magyarország ENSZ-képviseletének vezetője New Yorkban, a magyar holokauszt 70. évfordulójára emlékező konferencián. “Bocsánatkéréssel tartozunk az áldozatoknak, a magyar állam bűnös volt a holokausztban. Először azért, mert nem védte meg saját állampolgárait a pusztulástól, másodszor pedig azért, mert segédkezett és anyagi forrásokat biztosított a népirtáshoz” – mondta Kőrösi Csaba a világszervezet New York-i székházában. ”Az akkori magyar állam intézményei felelősek voltak a holokausztért. Ennek a mai magyar állam általi bocsánatkérésnek részévé kell válnia a nemzeti emlékezetnek és identitásnak” – tette hozzá a nagykövet.

Ugyanezt azonban az Orbán-kormány nem mondja el Magyarországon, mert az antiszemitizmusra épülő támogatottsága azonnal összeomolna. Követelni kell, hogy Orbán ugyanezt mondja el Magyarországon a saját híveinek, és ennek szellemében is cselekedjen, vagy közölje, hogy a magyar ENSZ-nagykövet kinek a nevében beszélt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (57 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +67 ( 85 szavazatból)
Kinek a nevében beszélt az ENSZ-nagykövet?, 4.6 out of 5 based on 57 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

20 Reader’s Comments

  1. VonatGabi Londonba készül….nem biztos, hogy kívánatos lesz a személye.
    Amit nem mondhat ki a narancsbrigád, azt kimondják a jobbikussok, le vannak osztva a szerepek, csak olyan magyaroschan!
    -
    Nagy csapás a 3xbóvlisnak az LPM atomjaira hullása, micsoda egy kőkemény ellenzék lettek volna, ők is kimondhattak sok mindent és aztán annyiban is maradt.
    Ez is leosztott szerep volt.
    Most jönnek elő majd a soha nem hallott, nagy támogatással bíró pártok)))), itt nincs szereposztó dívány, csak annyiban különböznek azoktól…
    -
    Ezt a bocsánatkérést az egész ország előtt el kellene már egyszer mondani, talán a katyvasz kicsit ülepedne!
    Persze akkor még mindig marad a jó oroszok, rossz oroszok – és ebből levezetve, akkor mégis ki árulja a hazát?!
    Bérmenet az oroszokért – agybaj az nagy baj!
    -
    ENSZ nagykövetünk, akiről itthon semmit nem tudunk és tesznek róla, hogy ilyen kijelentések után ne is tudjunk róla, de főleg a kijelentéséről ne!
    Ez az internetizé már tényleg az agyukra fog menni….de belebukhatnak-e, gondolom Magyarországon nem, mi egy speciális eset vagyunk!
    Másutt ennyi össze-vissza beszéd után már útilapu lenne a talpukra kötve, hogy a zembereknek hol ehhez, hol ahhoz kell tapsikolniuk, majd aztán ez egésznek a teljesen kifordítottjához is! Propellerek…
    -
    Vajon mikor hívják vissza Kőrösi Csabát?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (29 szavazatból)
  2. Itt a lényeg!
    “Vagy a demokratikus külvilágnak más képet mutat magáról az Orbán-rendszer, mint a támogatói többségét jelentő hazai náciknak, akiknek fajgyűlöletét éppen ők táplálják a kódolt beszédükkel?”
    .
    Felhatalmazás nélkül ugyanis ilyet nem mondott volna.Itt van Orbán kettős énje láthatóan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (39 szavazatból)
  3. most olvasom,h a new york-i Karl Lutz Alapítvány elnöke most kedden agyvérzest kapott,korhazban ápolják,két napppal a konferencia előtt!valoszinű a magyarországi hirek olvasasatol lett rosszul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  4. Ajánlom mindenki figyelmébe …újra.
    ” Daniel Cohn – Bendit újra kiosztotta Orbánt
    Daniel Cohn-Bendit -ismét- erősen támadta Orbán Viktor politikáját az EU Parlamentben. Cohn-Bendit kiemelte Orbán mást mond az EU-ban és mást Magyarországon. Sőt, egyenesen skrizofrénnak nevezte a magyar miniszterelnököt. 2011. július 6″
    http://gepnarancs.hu/2011/07/daniel-cohn-bendit-ujra-kiosztotta-orbant/

    Egy demokráciában tapasztaltabb ember már régebben figyelmeztette nem csak a magyarokat,hanem az EU-t is mire lehet számítani.Most nagyobb pályán játssza el ugyanezt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (31 szavazatból)
  5. zumm zumm
    És ezután kicsit visszavonult Cohn-Bendit – meglátta, amit meglátott….
    Azt gondolom, besokallt, mert az EP-ben odatartották a másik felét az orcájuknak, hogy oda is küldheti a sallert a pávatáncosuk, aki egy vidéki kócerájt sem bízna ezekre…teli a fideszes kassza, dől a lé, mely ápol és eltakar, csak a vak nem látja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  6. Csak tudnam ki az a ket minuszolo?
    Es mennyiert?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (25 szavazatból)
  7. Azok a mínuszolók, akik az ATV vonalaira is feltüremkedtek mostanában. Úgy látszik, a fidesz már osztogatja a kampánypénzeket a bér SMS-ezőknek. Szörnyű a stílusuk, gyűlölettől csöpög, ilyen hozzászólások, beírások csak az echoban, hírtv-ben, lánchíd rádióban szokásosak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  8. Nem lehet vitás, hogy Magyarország ENSZ-nagykövete a regnáló magyar kormányt képviseli. A magyar nagykövetek feladata az országban zajló folyamatok elfedése, szépítése. Az ENSZ-nagykövet, hűen főnökéhez, szemrebbenés nélkül gyalázza meg a fülkeforradalmárok és békemenetelők példaképei által kirabolt, legyilkolt és haláltáborokba szálított millióik emlékét. Ez a leggyalázatosabb dolog a Holokauszt 70. évfordulóján, amit egy politikus tehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  9. Na ez az, ami nem kerül semmibe; nem is értékelhető igazán, hiszen “abban a körben” kötelező…
    Vagy talán ezután minden másképp lesz? Szakály repül, megszüntetik a történelemhamisító intézeteket? Nem lesz hazug-giccses emlékmű a Szabadság téren? Bencsik, Bayer kitagadtatik, fideszes politikusok a továbbiakban nem járnak úgy fasisztoid médiáikhoz, mintha otthonukba térnének? Fölhagynak a naponként zsidózó-zsidóbérencező (EU-, idegen-, multi-, bankellenes stb.) propagandájukkal? Nem tüntetnek ki többet Szaniszlókat, Bakaykat, Petrásokat, Széles Gáborokat, Szalay Károlyokat? Nem alapítanak több újnyilas színházat, sőt, a létezőt is fölszámolják? Kiveszik a zalaptákolmányból a rasszistákkal és eszelős nyaloncokkal teli MMA-t..? Sőt: magát a zalaptákolmányt is hatályon kívül helyezik? Nem ünneplik meg hivatalosan a “kitörés napját” a honvédő hősiesség ragyogó példájaként? Nem beszélnek többet a doni hadsereg katonáinak és munkaszolgálatosainak(!) hősi áldozatvállalásáról..?
    A végtelenségig tudnám folytatni a kevésbé pozitív kérdéseket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  10. Ez az orbáni pávatánc. Most a nagykövet kamuzott egy nagyot, miközben az őt küldő állam éppen meggyalázza az áldozatok emlékét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  11. A fenti kép magáért beszél.Azt mutatja,hogy már készül a FIDESZ és a JOBBIK koalicioja,ha arra majd szükség lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  12. breaking.
    nem hiszek a szememnek. nol.hu
    “A brit the Guardian szerint komoly tüntetések is lehetnek a Jobbik elnöke ellen, aki vasárnap, a Nemzetközi Holokauszt Emléknapon tartana lakossági fórumot Londonban.”
    mit keres ez mocskos antiszemita a Holokauszt emléknap közelében egyáltalán? hogy van pofája odamerészkedni? remélem elsöpri a tüntetés. de ha netán így is lesz, az is szégyen lesz Magyarországra nézve, mert itt még egyetlen komolyabb tüntetés sem söpörte őt el.
    .
    Személyes tanúja vagyok Vona Gábor aljas antiszemitizmusának, amelynek egyértelmű bizonyítékait dokumentáltam is és közzé is tettem az interneten már évekkel ezelőtt. Persze a kutya rá sem hederített.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  13. amúgy ezen a képen Orbánnak olyan makulátlan náci SS feje és tekintete van… csak képzeljétek rá az egyenruhát és meg fogtok döbbenni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  14. http://index.hu/kulfold/2014/01/24/tuntetnek_vona_ellen_londonban/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. “Orbán és Vona ugyanabból a Polgári Körből”

    A kitervelő és a végrehajtó (Hitler és Eichmann)…………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  16. Talán még a Moszkva teret is visszanevezik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  17. O.V. Mégis, mit tenne az anyukájával, és az apukájával? Úgy tudom, azok sem egészen faj magyarok. Ami magában véve nem nem jelent semmit, – kivéve azt, hogy létrehozták ezt a fazont.
    Igaz, Hitler sem volt teljesen ezres, viszont teljesen mínuszban volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Az a groteszk ezen a képen ,hogy a két nagy magyarságtudattal megáldott nemzetmentő közül egyik sem magyar.

    Ezek olyanok mint a fából készített vaskarikák lennének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  19. Valahol már leírtam Magyarország államformája DD.
    (Kifele demokratikus, befele diktatórikus)
    .
    Minden lépésük tartalmát a táncparkett helyrajzi száma határozza meg.
    A gátlásosság nem a műfajuk, ami számít náluk az az érdekeltségi rendszerük.
    Mi hogy fizet , mit hoz és visz. És a saját környezetükben ismerik a mínusz előjel fogalmát.
    Nekünk meg már nem elképedni és meglepődni kellene, hanem lépni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. Az igazság nevében beszélt a magyar ENSZ nagykövet .

    Ki más lenne felelős a holokausztért ha nem a magyar állam az élén Horthyval ?

    ca. 600 ezer magyar állampolgárt a magyar állam gettóba zárt és kirabolt megfosztott minden ingó és ingatlan vagyonától .
    A gettóba egy bőrönddel lehetett bevonulni ha a szerencsétlen értéket vitt magával akkor azt a magyar állam hivatalnokai elvették tőle egyszerűen állami segédlettel rabolt a magyar állam élén vitéz nagybányai Horthy Miklós gazemberrel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A Jad Vasem kiszáll a Sorsok Házából 2014. március 21. péntek

Lázár János aggódik a zsidók miatt 2014. február 26. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos