Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hoppál portré a Népszabadságban 2014. január 4. szombat 17:57 | AN

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hoppál portré a Népszabadságban

Budapest – Nagy portrét közölt a Népszabadság Hoppál Péterről, a Fidesz szóvivőjéről, a párt egyik gátlástalan hazudozójáról. Az írás kétharmada gusztustalan hősköltemény, s ezen az sem segít, hogy a portré utolsó harmadában a riporter bátortalanul feszeget bizonyos kérdéseket, amelyekről a nagy hívőnek ábrázolt Hoppál nyilvánvalóan és szemrebbenés nélkül hazudott. Elképesztő, hogy a Népszabadság kiszolgálja hiú és becsvágyó gazemberek igényeit, építi a karrierjüket, fényezi őket, és a Fidesz egyik legarcátlanabb hazudozójáról magasztos portrét közöl. Ez az írás vélhetően a lap egyik morális mélypontja.

Már az írás hamis pátosztól csepegő címe is rémisztő, “A szóvivő hite – Hoppál Péter az egyházzenétől a politikáig”. Mintha egy igazi hívőről lenne szó, és mintha az egyházzenétől a politikáig vezető út valami fejlődés vagy emelkedés lenne. Ami ezután következik, az egyenesen dermesztő. Nagy költőkről, hadvezérekről írnak haláluk után ehhez hasonló életrajzokat. Bemutatja a család gyökereit, természetesen “nagykun” származású, ahogy az a kurzus nagykönyvében meg van írva. Megismerhetjük a gyermekkort, az iskolás éveket, mintha valami jelentős személyiségről lenne szó, hatalmas irodalmi életművel a háta mögött, vagy egy hadvezérről, aki földrészek sorsát döntötte el. Miközben egy goebbels-i propagandát folytató párt hazug szóvivőjéről, egy felfújt hólyagról, egy karrierista senkiről van szó. Nem mentség, hogy a riporter érezhetően személyes ismerőse a riportalanynak, és úgy gondolja, csak akkor lehet megszólaltatni, ha kiszolgálja az alany hiú természetét. Így nem lehet alámenni egy politikusnak, aki ráadásul jól felfogott érdekében gátlástalanul szolgál ki egy diktatórikus rendszert és emellett egy közönséges hazudozó. Ha máshogy nem lehet szóra bírni, akkor nem kell róla írni.

Mint olvassuk, ez a kiválóság “mindig is mélyen hívőnek érezte magát”, de két bekezdéssel később már megtudhatjuk, hogy “mielőtt társát megismerte csajozós srác volt”, mintha az összeférne a mélyen hívő ember erkölcseivel, de Hoppálnak mutatnia kell, hogy ő nagy vagány is. De “akkortól viszont senki kétségbe nem vonta hűségét”, ezzel a sejtelmes mondattal tudjuk meg, hogy Hoppál jó káder, hiszen a gonosz Európai Unió azért támadja a drága magyar Fidesz-kormányt, mert az védi a család intézményét, ami szent. Megtudjuk, hogyan emlékeznek rá a kollégák, mintha Einsteinről beszélnénk, vagy Louis Armstrongról, esetleg valamelyik űrhajósról, aki a Holdon járt. Pedig csak egy pitiáner hazudozó pártszóvivőről van szó, akit bő féléves pályafutása alatt többször kaptak hazugságon, mint a sánta kutyát. Felidézni is sok lenne azt a sok aljas ferdítést, csúsztatást, pofátlan hazudozást, amit ez a szent ember szinte naponta elkövet. Legemlékezetesebb szövegeinek egyike talán az volt, amikor azt állította, hogy 2006 őszén Gyurcsány utasította a rendőrséget a békés tüntetők megveretésére. Akiről a Népszabadság elragadtatással ír, bemutatja ragyogó életútját, a legnagyobb aljasságokban szolgál ki egy diktatúrát építő pártot. “Nyitott, kedélyes, jó társasági emberként emlékeznek” rá az egykori kollégák, és ezzel nem állítja szemben, hogy mivé lett ez az ember, hanem hajlong a riporter előtte, legyezgeti ennek az öntelt hazudozó bájgunárnak a hiúságát, kiszolgálja a hazug és hamis önképét.

Megtudjuk Hoppálról, a nagy szentről, aki már Selmeczi Gabriella szintjén szajkózza a legvisszataszítóbb hazugságokat, hogy egykor diákjaival stafétában hangosan felolvastatta a Sznetírást. Kár, hogy ő maga nem hallgatta végig, legalábbis a tízparancsolatnál hiányzott, amelynek egyik parancsolata úgy szól, hogy “ne tégy a te felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot”. A cikkből nem tudjuk meg, hogy Hoppál főállásban sérti naponta ezt a kőbe vésett parancsolatot. Vagy mindjárt a következőt idézhetné a mélyen hívő Hoppál a főnökeinek, hogy “ne kívánd a te felebarátodnak feleségét; és ne áhítsd a te felebarátodnak házát, szántóföldét; se szolgáját, se szolgálóleányát, se ökrét, se szamarát és semmit, a mi a te felebarátodé”, mert azok elveszik a felebarátaik földjét, trafikját, nyugdíj-megtakarítását, vállalkozását. A szerző Hoppál poltikai szerepvállalását azzal  afordulattal intézi el, hogy “2004-től Hoppál belekóstolt egy másik teátrumba is, a politikába”. Lehet, hogy nekik ez egy teátrum, másiknak az életük múlik azon, amit ők ebben a “teátrumban” művelnek.

Hoppál eljátssza az előkelő idegent a Fideszben, konzervatív elegáns úrnak mutatja magát, de már az is sokat mond, hogy a hírhedt polgári körökből jut a nem kevésbé hírhedt KDNP-be és Fideszbe. Bizonyos értelemben még a Jobbik is a polgári köri mozgalomból származik, és ez a szerveződés volt hivatott arra, hogy a szélsőjobboldalt a Fidesz holdudvarába integrálja. 2004-ben, pláne 2009-ben, amikortól Hoppál parlamenti képviselő, már lehetett tudni, mi az a Fidesz. Sokat mond róla, hogy miért lett szóvivő: “Hoppál Péter azt mondja, nem a lista miatt vállalta a szóvivői munkát, hanem mert úgy vélte, ez ismertséget biztosít számára, és előrelépést jelent a politikában, és ő megpróbál profi politikussá lenni.” Gátlástalan karrieristáról beszélünk, az ő gyerekkoráról kell olvasni, mint valami nagyságéról. A szenteskedő álarc mögött minden hájjal megkent gátlástalan hazudozó húzódik meg, aki nem is csak a Fidesz szóvivőjeként kezdte a “szakmát”: azt állította, hogy a város szocialista vezetői nyolc éven át 3,2 milliárd forint jutalmat osztottak ki maguknak. Az MSZP perre ment emiatt, hisz az említett jutalom 98 százalékát a városházi apparátus vette fel. A pert a szocialisták megnyerték, Hoppált bocsánatkérésre és helyesbítésre kötelezte a bíróság. Hoppál állítja, eleget tett az ítéletnek, valójában azonban olyan helyesbítést adott át az MTI-nek, amivel újra sárba taposta az MSZP-t. Ezért a szocialisták megint bírósághoz fordultak.  Ez az ember kiérdemelte azt, hogy a Fidesz legaljasabb emberei sorába emelkedjen, a goebbels-i propaganda egyik szócsöve legyen.

A cikk közpén tesi fel a szerző azt a kérdést, amivel az egész cikket kezdeni kellett volna, és az első felét emiatt el is kellett volna hagyni: “Adódik a kérdés: Hoppál Péter, a mélyen hívő ember, egyházzenész, református iskolai igazgató (igaz, 2010-től ezt a munkát felfüggesztette) miképp tud rezzenéstelen arcú közvetítője lenni politikai célú valótlanságoknak?” Ez az, miképpen? A választ így foglalja össze a szerző: “Hogy felteszem neki ezt a kérdést, felháborodás nélkül azt feleli, ő nem beszél mellé. A pártnyilatkozatokat egyébként nem ő fogalmazza, hanem egy stáb, ami mögött szakértők állnak és adatok. Ő azoknak hisz.” A nürnbergi perben hallottunk hasonló hazug válaszokat. Ez az ember egy kripli, egy jellem nélküli ember, de a szerző még itt is pozitív képet fest róla, nehogy megbántsa ezt a jellemóriást: nem háborodik fel Hoppál a kérdésen, ez egy ilyen rendes ember. Nem háborodik fel, ha az aljasságaival és a hazugságaival szembesítik, hanem hazudik egy még nagyobbat.

Ezután a szerző, aki továbbra is a riportalany tekintélye alatt marad, próbálgatja nagy alázatosan szembesíteni Hoppált néhány egyéb hazugságával is, de azok leperegnek Hoppál rinocérosz bőréről. Hiába teszi fel a riporter már vert helyzetből a kérdéseit, a karrierista hazudozó jön ki győztesen, még akkor is, ha a cikknek ebből a részéből kiderül, hogy ez is egy álkeresztény szemforgató, képmutató gazember. De a cikk egésze nem ezt sugallja. Hanem egy “keresztény” ember sikeres életútját, akinek a tevékenységével kapcsolatban az ellenfelinek vannak kétségei, de neki nincsenek, mert egy stáb dolgozik mögötte, ő hisz nekik, ő csak elmondja, ő nem tehet semmiről. Az ilyen alámenős szövegeknek köszönhetően az egész cikk egy gusztustalan reklám egy karrierista hazudozónak, minthogy “2010 áprilisában Hoppál a Fidesz egyik szóvivője lett, így azóta országos ügyekben osztja meg velünk a kormánypárt üzeneteit. Az egykor iskolai szavalóversenyeket nyerő politikus jó választás volt, hisz fejből és hibátlanul mondja fel a kormány leckéit.” Meg akar felelni a szerző, hogy ez a tetü elégedett legyen, és ne tiltsa le a cikkét. De akkor nem kell róla cikket írni. Hoppál nem “megosztja velünk a kormánypárt üzeneteit”, hanem a legmocskosabb hazugságokkal manipulálja, butítja a közvéleményt, félrevezeti az embereket, gátlástalan aljas ember, aki kiszolgál egy önkényuralmat, sunyi karrierista, aki rágalmazza és mocskolja, hazugságokkal vádolja a politikai ellenfeleit.

Egy ilyen emberről csinál hőskölteménybe illő életút portrét a Népszabadság? Ez a cikk a magyar Nemzetbe való, ott is ízléstelen és gusztalan lenne, de ott legalább a helyén van. Magyarország lakosainak alapvető emberi jogait tiporja sárba az a párt, amelyet ez a képmutató, hiú gazember kiszolgál. Egy propagandagépezet fontos láncszeme, amely becsapja és tudatlanságban tartja a népet. Számít, hogy egy ilyen ember mikor kezdett el hegedülni? Szét kellene törni a hegedűt a fején, hogy felébredjen az önáltatásból, és ne higyje, hogy mindenki hülye, és nem látszik az álnoksága. Az ilyen embert nem szembesíteni kellene inkább keményen azzal, amit tesz? Annyira fontos, hogy interjút adjon, hogy ki kell szolgálni az elvárásait, meg kell erősíteni a hazug önképét, ki kell elégíteni a hiúságát? A demokratikus érzelmű embereknek, akiktől elvették az Alkotmányukat, a jogállamukat, az ilyen jellemtelen emberek dicsőséges életútját és gyerekkorát kell olvasni, hogy a végén a riporter nagy alázattal fel merje tenni a legnyilvánvalóbb kérdéseket? Hol élünk? Az ilyeneknek nagy óvatossággalés mély tisztelettel kell feltenni a legelemibb kérdéseket, olyan ügyekben, amelyekben jogerős bírósági ítéletek születtek? Miközben ő eljátssza, hogy mégis a “szakértőinek” hisz? Azok a “szakértők” méregkeverők, akik a magyar társadalmat hazugsággal mérgezik. Goebbels legjobb tanítványai.

Várjuk a folytatást, Selmeczi Gabriella gyerekkori képeivel, amikor olyan cuki pofa volt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (59 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +97 ( 109 szavazatból)
Hoppál portré a Népszabadságban, 4.7 out of 5 based on 59 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Farizeusok!
    Meg kell nézni mindegyik fideszest amikor templomban fényképezik őket!
    Lerí mindegyik arcáról, hogy azt sem tudja hol van, és mit kell csinálni.
    Ez jutott eszembe erről az írásról.
    Hoppál megtalálta végre a helyét. felszínes, öntelt hólyag, mint a társaság amelyikhez tartozik.Annyira keresztény már a pali, hogy hozzá fogható nincs még egy üres faluban sem! Családszerető is… Aztán meg majd jön a hír a bal kéz felől születettről, mint utóbb is két polgimesterükről is kiderült.
    Ezek a hazugság mintapéldányai!!!
    .
    Hogy a riporter meg átment mikrofon állványba? Hát Istenem! ha Obersovszkinak nem derogált, akkor ő miért ne tegye? Valamiből meg kell élni a szerencsétlennek is.
    Hogy magát járatja le ezzel a cikkel?
    Természetesen. Már akkor lejáratta, amikor mi még nem is tudtunk róla, hogy milyen riportot készít. Elfogadta ugyanis a lajstromot, amikben a kérdések fel voltak sorolva. Ilyen szisztematikusan eszébe sem jutott volna kérdezni a mikrofon állványnak.
    Eladó az egész világ! Nálunk már mindent lehet kapni pénzért. Elveket, becsületet.. Mi kell még?
    Retteneteset csalódtam a Népszabadságban. Hogy süllyedhettek idáig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (64 szavazatból)
  2. A Népszabadság című lapot már régen át kellett volna keresztelni Népszopatás- ra, ugyanúgy, mint az Újságíró klubbot is én csak Újseggnyaló klubbnak nevezem, étékelve ezzel működésük lényegét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (57 szavazatból)
  3. Öreg pg, hogy neked mennyire igazad van, az biztosan nemcsak neked, hanem, nagyon sokan másoknak is feltűnhetett már. Nekem, már régen nem tetszik sem a lap, sem az újságíró klub. Elemzéseik felszínesek, nem a lényegre törő kérdéseket tárgyalják, és szemléletükben inkább a jobboldal kiszolgálói lettek, mint elemzők, akiknek elemzéseikre, véleményükre oda lehetne figyelni. Szégyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (43 szavazatból)
  4. Nem lepett meg különösebben, hogy a Népszabadságban ilyen dicshimnusz jelenik meg, mióta a királyi rádió sajtószemléjében a kormánypárti papíripari termékek mellett a Népszabadságot is szemlézik (igaz, még nem olyan sűrűn, mint az előbb említetteket).
    Az interjúalany “nagyszerűségét” mutatja számomra az is, hogy volt iskolájában, melynek igazgatója volt, nem érdeklődött kollégáitól fizetésük (beígértnél kisebb számszerű növekedéséről – ami inkább csökkenés, hiszen túlórát nem fizetnek többet, de az óraszám nőtt) és életkörülményeik alakulásáról (romlásáról), amit többek között ez a fazon és párttársai okoztak.
    Még valami: ezt a fazont sem zenészként, sem egyházzenészként nem jegyzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  5. neveletlen
    Nem jegyzik, nem jegyzik!
    De jól hangzik! Az önnön megdicsőüléséhez fontos volt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  6. orbán szólt HOPPÁ és lett hoppál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  7. Bumburi, ha megnézed a nol-videót a cikkben, ott arra a kérdésre, hogy kampányfilmjében miért azt a zenét választotta, amit, van egy villanás egy vezényléséből (Kodály Zoltán Szép könyörgés c. kórusművégől – gondolom, az iskolájában vették fel), aztán valami olyat mond, hogy nem tanácsolták neki (vagy nem akart) gregorián zenét a filmjébe. Gregoriánt mondott. Legalább komolyzenét mondott volna!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  8. jav.: kórusművéből

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  9. pécsi ismerősök örülnek hogy nem ott rontja mostanság a levegőt. az hogy országosan hazudik legalább nem fáj nekik, de amit a város oktatáspolitikájával tett azt csak egy dilettáns, idióta teszi (persze ehhez kellett a többi tudatlan egysejtű – csizi, moór- asszisztálása is. a város, sőt a megye egyetlen országosan is elismert, kiemelkedő sportiskoláját átadta fenntartásra a baptistáknak akikről köztudott, hogy világszinten értenek a sportneveléshez :). na azóta lasszóval fogják a gyerekeket ebbe a suliba… és itt vége is lett, mint a botnak pécs sportéletének. 2 éve a kosárlabdát verték szét, tavaly a kézilabda semmisült meg szinte, az idén a foci fog… és ez csak egy kis szösszenet áldásos tevékenységéről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  10. Bruckenbacker kapitány

    http://mek.oszk.hu/02800/02825/02825.pdf

    Bulgakov, Mester és Margarita…. a világirodalom egyik zseniális ls nagy műve.

    Abban a gonosz, az Ördög segédje Korovjov, a karnagy.

    Érdekes párhuzam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  11. Megnéztem a videót.
    Ez egy nímand hazug ember.
    A szeme sem rebbent a 13+1-edik kérdésre úgy hazudott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  12. Micsoda szent emberek tevékenykednek a Magyar politikai palettán,ez bámulatos
    Csupa szerény gátlásos,tiszta lélek istenben .hívő.
    Hoppál úr, ha – ön ilyen nagy hívőnek tartja magát–bizonyára részt vesz idönként , gyónásokon is,–A kedvenc plébánosa még nem adott egy sallert vagy egy kokit.
    mert túl sokat hazudsz fiam,- kiséretében??Ön éppen olyan hívő mint a pacsirta vadász,az meg a csőre töltött fegyverével ,hadonászik a kertek alatt,más földjét művelgeti,–ráadásul engedélyt sem kapott a feleségétől,a patron pufogtatásra–.akalom adtán mégis megörbült a háta mint a nyujtozkodó macskának,–
    Hát ennyit az önök hívöségéről–ön hazudik nekem is plébánosának is családjának és önmagának is ,,–mert ön egy hazug ember -

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  13. http://magyarnarancs.hu/narancsblog/ime-a-senki-hoppal-peter-politikus-lesz-88125

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  14. hoppál, zsigó, selmeczi,Nevük ugye van? Van hát! De ők csak szóvivők! Nem magyarázok, mert itt elég értelmes emberek,szoktak eszmét cserélni. zsigó ,hoppál,stb.Röhej! Ennyi! Gratulálok, a Magyarzemberek hozzáállásához. MEG FOGJA EZ A NÉP,NEMCSAK A MÚLTAT, HANEM A JÖVENDŐT IS, ÉS LEGINKÁBB A JELENT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  15. Pecor, Hoppál nem tud gyónni menni. Református. A pécsi Ref. gimnázium igazgatója volt, meg önkormányzati képviselő Pécsett, mielőtt kormányhazug lett. Még önkormányzati képviselő korában is volt botránya, ha jól emlékszem, akkor más helyett szavazott.
    Lehet, hogy pártjában ez volt kiválasztásának alapja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  16. Bruckenbacker kapitány

    Ha már Bulgakov:)

    Kutyasziv…. Mikor lesu ezekből a lényekből ismét kutya, meddig lophatják méG a krakkóit?
    Érdemes a regényt újraolvasni, az összes gerinnctelen fidesznyalonc benne van.
    http://mek.oszk.hu/00300/00341/00341.htm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  17. neveletlen
    köszi a felvilágosítást , elnézést a tévedésért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  18. Pecor, semmi gond. Egy álszent alak. Tök mindegy, hogy melyik felekezethez tartozik.
    Ha katolikus lenne, akkor se lenne más, mint amilyen most. Legfeljebb meggyónná, hogy hazudott (már ha lenne lelkiismerete, amiért gyónni menni vágyna), hogy aztán folytassa a hazugságait.
    Ismertté akart válni, az volt a cikkben. Hát ismertté vált! Mint párthazudós. Nagy “dicsőség”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  19. neveletlen
    ismerté vált– de lesz még olyanidő amikor szégyellni fogja a Fdeszben betöltött szerepét.–remélem minél elöbb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  20. Nem olvastam erről a hoppálról készült portrét a népszabadságban. Ahogyan elolvastam ezt az írást, azt gondolom, helyesen tettem, hiszen csak felbosszantottam volna magam. (Így is felbosszantottam magam!).
    .
    Arra nincs szavam, hogy a népszabi, miért egy ilyen féregről készít portrét. Annyi rendes ember van, de ez az újság, pont ezt a szemét alakot választotta riportalanynak.
    .
    Ez az ember, ez a hoppál egy erkölcstelen féreg. Erkölcstelen a szó vallásos értelmében, és erkölcstelen a szó köznapi értelmében.
    .
    Mondanám, de nem mondom. Mert egy pszichológus helyreigazítana, hogy olyan, hogy erkölcstelen személy nincs. Minden személynek van erkölcse, kinek jó, kinek rossz.
    És akkor jönne egy másik pszichológus, aki azt mondaná, hogy a jó és a rossz fogalmát a pszichológia már régen kidobta a szótárából.
    .
    Marad tehát az a fogalom, hogy beteges hazudozó, vagy kényszeres hazudozó. A kettő nem ugyanaz, de közel állnak egymáshoz.
    .
    Mégis milyen legyen? – igazodnia kell a kedves vezető elvárásaihoz és stílusához.
    .
    Hiába mondta az ország legnagyobb pszichológusa, hogy amit mondunk, annak három feltételnek kell megfelelni.
    1. Igaz legyen.
    2. Fontos legyen.
    3. Jóindulatból fakadó legyen.
    .
    Na, az ami ennek az embernek a száján ki szokott jönni – egyik feltételnek sem felel meg.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  21. http://www.youtube.com/watch?v=4-vClmhsBPc&list=PL1033DCF61BF4C456

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. ahogy haladunk a “választás” felé apránként hullanak le a leplek. most a népszabadság mutatta meg az érdeködöknek, hogy mennyire “ellenzéki” valójában. korábban kiderült az ATV-röl, meg a klubrádióról, hogy max kamuellenzékiek, de egy kis pénzért bárkinek a szekerét eltolják. egy ideje az is világossá vált az mszp-röl, meg az együttröl, hogy közelebb állnak orbánhoz, mint gyurcsányhoz és hogy elöbb fognak össze a fidesszel, mint a DK-val. a DK nem képes felfogni, hogy a fidesszel nagykoalícióról ábrándozó mszp nem az a párt, akivel ö valójában összetartozik. alig néhány hónap maradt a “választásokig” és nincs a fidesznek ellenzéke sem a magyar médiában, sem párt szinten. sanyarú dolog ma fideszgyülölönek lennei. van ilyen egyáltalan ma magyarországon rajtam kívül? igaz én sem vagyok ott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  23. Pár héttel ezelőtt nagyon tele lett az izém a népszabadsággal ( kb 25 éve vagyok az előfizetőjük.Betelefonáltam a szerkesztőségbe ,hogy beszélni szeretnék
    (Szalai Lajos Tamás??? ) nevű újságirójukkal( ez egy mesterházy vagy bajnai interjú(sic. !!!!!!) után történt. Pár nap után felhivott az illető ,akinek elmondtam ,hogy úgy is mint régi előfizető nemtetszésemet fejezzem ki amiatt ,hogy a lap átment mszp szórólapba ( Sz. L. T.: Gyurcsány nem érti…..) Mondtam neki ,hogy arról is szivesen olvasnék ,hogy mondjuk a zseléshajú vagy a makogó mit nem ért. Én elmondtam ,ő meghallgatott és ennyi. Egy szót sem fűzött hozzá. Én meg hagytam a fenébe ,elvégre az ő bajuk ,nem az enyém. A klubrádiót általában az első jobbos interjúalanynál kikapcs és aznap már nem is be……… Az ATV-n mindig felhúzom magam. A legutóbbi Horváth Féle NAV-os tüntetésről egy mukk sem volt a 17.55 ös hiradóban ( érdekes a honlapjukon fenn volt)Az RTL hiradó bő beszámolót közölt az esetről. A Hoppál féle interjú méltó párja az e heti HVG interjúja Dietz Ferenc szentendrei polgármesterrel aki ebben a riportban is csontig benyal a csuti elmebajosnak és végig a ferences iskoláról áradozik ,hogy ő azért lett ilyen . Oké most már, értem.
    Egyébként a magyar sajtóban csak a Galamus, a Mancs, az ÉS és az AN ami mérvadó. No more. Aki a klubrádiónak ad egy fillért is az hülye! A régi kedvenc műsoraimtól frászt kapok. Például az Újságíró klub. Avartól viszketek. ÁÁÁÁÁÁ
    nem is folytatom ,mert csak felhúzom magam. Egy beszari ,jellemtelen banda az egész , tisztelet a kivételnek.Ha az lenne az ára a zombik leváltásának ,hogy Gyurcsány mint egyszerű ,mezei képviselő bejusson a Parlmentbe, akkor inkább orbánt választanák . Nem is lenne olyan nagy gond , CSAK EGYSZER valamelyikük mondana egyetlen érvet is. Képtelenek rá . Az ilyen Sukoró ,meg Apró -villa ,meg kormányzati negyed az nem ér ,az nem érv.
    Sukoró 1 milliárd???? (lett volna ,ha lett volna, khm……) Ezek minden 10 másodpercben , csinálnak egy TÉNYLEGES Sukorót!!! A Gyimót ennek többszörösét kapja stadionra. Nem A Bayern, hanem a Gyirmót!!!
    Jézusom , és az egész szarházzy ballib média ( tisztelet a kivételnek,mint Meggyesi Gusztáv, Kácsor Zsolt? ferenczi Krisztina stb……
    És külön emlékezzünk meg arról a két szereplőröl ,aki nagyon sokat tehetett volna ezért az országért , de nagyon leszerepeltek. Bolgár György és Kálmán Olga.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  24. vikmeki
    Törődj bele, hogy tehettek volna, de nem tettek. Ettől ők még hirdetik a hamis nézeteiket.
    Csak az embernek kedve lenne kivágni őket onnan, ahonnan hirdetik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  25. Ritka rusnya hájfej!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  26. A fönti cikk szerkesztőségi cikk, az írója “AN”. Ez így rendben van. De a Hoppál Pétert magasztaló apologétát, a riportert az AN cikke csak úgy emlegeti, hogy a szerző… a szerző… – miféle szerző? Neve nincs? Mi nem merjük kiírni ennek a patkánynak a nevét? Miféle hülye szemérem ez?!
    Ha ő maga nem szégyellte aláírni a “művét”, mi miért szégyelljük megnevezni őt?
    Ungár Tamás. Írjuk le nyugodtan, hadd tudja meg az Amerikai Népszava olvasója, kit tisztelhet Hoppál Péter fölmagasztalójában.
    Ungár Tamás. Meg kell jegyezni a nevét. És nem elfelejteni! Ha legközelebb a Népszabadság című orgánumban vagy máshol találkozik a nevével az olvasó, úgy kezdjen az új “mű” olvasásához: ez a Kóbor Tamás az, aki mennybe menesztette Hoppál Tamást, aki “parancsra cselekedett”, mint a náci tömeggyilkosok. A Fidesz közleményét nem ő írja, nem ő szerkeszti. Ő csak elmondja. Ő csak viszi a szót. Ő csak azonosul a hazugsággal, hogy jó színészként hitelesen adja elő. Aki pedig ezért glóriát fon a főhazudozó feje köré, az Ungár Tamás.
    Tessék jól megjegyezni: UNGÁR TAMÁS.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  27. Bocs, javítás: Hoppál Pétert, nem Tamást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  28. Bocs, még egy elírás: Nem Kóbor, Ungár! Megzavartak a rosszízű nevek, elnézést!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. T. BUMBURI! SOKAT ÓLÁLKODSZ,AZaMEERIKAII OLDALAKON,EZÉRT ELVITETLEK, A TEK-EL Maga HAJDÚ,VAGY EGY BEVETÉSI EGYSÉG? DÖNTS!Hzudd azt, hogy akutyákkal aludtéál,és pisilni kell!Habár,vagyte olyan karakán…… Jól van………….én férfi létemre beszaribb vagyok .jólvanna! üDV!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  30. BUMBURI! Leo kleint, vicsit,,oldberget,keresik,meg a többi hazaárulót is , na most ettől nem kell beszarni. Úgyis tudják kik vagyunk,osztán, kapják be vAGY TE OLYAN 50 KÖRÜLI NŐ! éN MEG vidám jános. tényleg az a nevem vidam. janos@freemail. hu. by!.Ha valami baj ér, téged veszlek elő.Egy volt Tek-es!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  31. vicsi
    Soha sehol nem ólálkodok.
    TE FÉRFI,TE! !Üdv!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  32. vicsi
    Mi van? Ittál? Vagy amott áll?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  33. Hungarian citizen

    Hmm-hmm, valahogy nem all ossze a valasztas eveben az ilyen szerkesztes egy deklaraltan baloldali print termektol. Mostanaban ugy vagyok, hogy orulok azt latva, hogy a DK-t csaknem agyonhallgatjak, ez azt jelenti, hogy egyertelmu a felelmuk tole, tan Gyurcsany meg seggberugja majd az egyutt bizniszelo fidesz+mszp nemzetrontokat is, ahogy illik.
    .
    Az en szavazatomon nem fog mulni, irtozatos nagyott kell produlkalnia rendkivul hatekonyan a masik kettonek, hogy egyaltalan atfusson a fejemen a gondolat, hogy bent vannak a pixisemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  34. Nem lehet csalódni a közvélemény szerint baloldalinak tartott, magukat objektívnak mondó sajtóban. A véleményformáló, nem fidesz-világhoz tartozót szerkesztők és újságírók jobban szolgálják Orbán Nemzeti Együttműködési Rendszerét a demokráciáért kűzdőknél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  35. Nem kell tőle irigyelni ezt a szerepet , Ő maga mondja azért vállalta el a Fidesz hülye gyerek szerepét mert ismertséget akar szerezni . Hoppál a lófogú nyugdíjvédelmi megbízottal kéz a kézben a legismertebb hazudozó páros.

    Gyurcsány öszödi beszédét ajánlanám a figyelmükbe:

    :”hazudtunk éjjel nappal ,ne hazudozzunk már annyit az embereknek”……….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  36. Egyszerű ennek a figurának mert másnak nem nevezhető / :) /
    a megértése tehát egy olyan figura akinek nem megy a tanult szakmája eladja magát csak hogy hírneve legyen .
    Ilyenekből áll a fidss kdnp csapat .
    A világon mindenhol a legutálatosabb fajta a megélhetési politikus és a társai .
    Az aki fapofával tud kamut mondani “etetni” a birgéket az kell ezeknek a un vezetőknek .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  37. ha ezek a kutyaütő nímandok találkoznának klasszisokkal vagány értelmes jó kiállású magabiztos nőkkel és férfiakkal / á la Bogart -Christopher Marlowe pl./ szénné égnének
    ebben az iszonyatban lehetőségek is vannak : egy tömbben látjuk mindazt ami nekünk nem kell és ők az összes nemtelenséget alávalóságot mint mágnes magukhoz vonzzák és a valódi gazdasági- politikai – történelmi – társadalmi fogalmak egyszerűen érintetlenek NINCS a pályán SENKI a fiataloknak ezt észre kellene venni az emigránsoknak a hazában még kitartó progressziónak
    a szabadságra vágyó gondolkodó magyarságnak szintén
    tehát lehetne pl.szerkeszteni egy tematikus orgánumot online ami kizárólag tisztázná a helyzetet és programot vázolna fel vagy mintegy pályázatot hírdetve lehetne keresni ütős hatásos ellenzéki szlogent és jelképet
    mint egy virtuális párt – a maffia a fasizmus elfoglalt mindent de a politikai színtér üres
    kell egy tárgyalóképes szellemi műhely ami képviseli a diktatúrával szembeni magyar állampolgárokat az alternatív Magyarországot és az emigrációt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  38. A cikkbõl számomra is hiányzik a lap, a szerkesztõség megítélésének súlya. Egy cikkíró olyan szabad – bármely sajtó orgánumban – hogy lapjának ‘elkötelezettségével’ ellentétes cikket is megjelentethet ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Hoppál Péter, a hivatásos hazudozó 2014. január 11. szombat

A Fidesz most a bankokon csodálkozik 2013. december 12. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos