Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz most a bankokon csodálkozik 2013. december 12. csütörtök 6:54 Forrás: AN

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz most a bankokon csodálkozik

Budapest – A Fidesz meg van döbbenve és csodálkozik. Ebben nagyon jók Orbán Viktor emberei, nagy kerek szemekkel bámulni a világra, és elhitetni, hogy nem értik, ami körülöttük történik. Most a bankokat nem értik, miért emelik a díjaikat, amikor ők erre nem kérték őket.

Kevesebbet kellene csodálkozni. Ha magas különadókkal, és más közgazdaságinak nem mondható „megszorításokkal” sújtják őket, anélkül ráadásul, hogy mindezt egyeztették volna velük, akkor nem kell csodálkozni azon, ha ezeket a növekvő terheket áthárítják a lakosságra. A magyar emberekre, ahogyan azt a Fideszben szeretik kommunikálni.

Legutóbb azon döbbent meg a Fidesz, hogy a hírek szerint egyes bankok nem tartják be az ingyenes készpénzfelvétellel kapcsolatos törvényi előírásokat. Ezt Hoppál Péter mondta, a kormánypárt szóvivője.

Mint mondta, amióta lehet nyilatkozni az ingyenes készpénzfelvételhez, egyes bankok máris próbálják “megúszni” a díjmentes pénzfelvétel kötelezettségét.

Pedig, így Hoppál, a pénzügyi rezsicsökkentésről szóló törvény világosan kimondja, a bankok nem emelhetik díjaikat az ingyenes készpénzfelvétel miatt. A hírek szerint ennek ellenére két pénzintézet mégis megszegte a szabályokat. Hoppál Péter szerint ez megdöbbentő, főleg azután, hogy a közelmúltban a Gazdasági Versenyhivatal éppen az ilyen “trükkök” alkalmazása miatt kilencmilliárd forintos büntetést szabott ki bankokra, amelyek megpróbálták megakadályozni, hogy a devizahiteles családok élhessenek a végtörlesztéssel.

Az ingyenes pénzfelvétel célja a lakosság banki költségeinek csökkentése, mondta Hoppál. “Nem engedjük, hogy a bankok degeszre keressék magukat a magyar munkavállalókon, vagy hogy a magyar családok költségeit a saját profitjuk érdekében emeljék, és aránytalanul megcsapolják a bankszámlákat” – fogalmazott.

A Fidesz ezért helyesli, hogy a Magyar Nemzeti Bank rögtön lépett, és vizsgálatot indított annál a két pénzintézetnél, amely esetében felmerült a gyanú, hogy az ingyenes készpénzfelvétel miatt felemelte egyéb díjait.

Hoppál Péter és a Fidesz most úgy tesz, mint aki nem érti, hogy mi történik. Úgy vannak ők ezzel is, mint a viccel: értik ők, legföljebb nem szeretik. Álságos módon azonban úgy tesznek, mintha csodálkoznának azon, ami egyébként természetes. A bank ugyanis azért (is) van, hogy tulajdonosainak profitot termeljen. Ha jól gazdálkodik, akkor mindenki jól jár, ügyfél, gazdaság, és ő maga, a bank is. Hoppál Péter és társai azonban úgy tesznek, mintha nem lennének tisztában a gazdaság alapvetéseivel.

Egy részüket valóban nem ismerik, Matolcsy György hozzáértésén például röhög a nemzetközi és a hazai pénzvilág. Más összefüggéseket ismernek, itt ezért kénytelenek hazudni. A fürge kis gyorsnaszádnak becézett korszerűtlen hajó pedig reménytelenül sodródik tovább a viharos tengeren.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (35 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +48 ( 54 szavazatból)
A Fidesz most a bankokon csodálkozik, 4.8 out of 5 based on 35 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. Csorikamnak mondjuk eleg buta feje van… lehet, hogy tenyleg nem erti!?.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  2. Micsoda parasztvakítás!
    Mit nem értenek ezen?
    Azon már elfelejtenek felháborodni, hogy a bankok megadóztatása után, minden pénzintézet megemelte a szolgáltatásainak a díját.
    Nem kevéssel! És sunnyognak, senki meg sem említi.
    Most Rogán ötleteként ingyen vehetünk fel 150 ezer Ft-ig pénzt, ha előtte benyújtjuk az igényünket?Micsoda nagylelkűség.
    Természetes hogy megint az igénybe vevő fizet rá.Vagy mindenkire szétdobják a költségeket. A bankok nem irgalmas szamaritánusokként működnek.

    .
    A fidesz nem bank. Mégis,mit csinált eddig ingyen???
    Minden neki szolgálót jutalmaz, bőségesen. A mi kontónkra.
    Akkor ne forgassák már a szemüket ha a bankok elkérik a szolgáltatásért a díjat! Mert minden szolgáltatásért fizetni kell.
    Még ha ennek ellenkezőjét is állítja a fidesz. Szokás szerint megint hazudnak!
    És így megint a bankok a hibásak. Két legyet ütnek egy csapásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (35 szavazatból)
  3. Nagyobb tétben játszanak
    http://endresy.blogspot.com/2013/12/deutsch-es-demagogiai-helyzetjelentes.html

    Az ellenzék már pályán kivülre játszotta magát
    A vita lassan csak azon lesz, hogy az Orbán-Lázár-Pintér hármasból kilesz a következő

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  4. A Fidesz Orbán vezetésével kokizik, pofoz, mert ugye ez az egyetlen célravezető politikai és gazdasági irányítási módszer, aztán csodálkozva nézi feldagadt gyulladt fájós kezét és nem érti miért van az, hogy valakinek beküld az ember egy jobbegyenest, a másik nemhogy nem fekszik ki de még a tetejében ő töri el az ujjait.
    .
    Sokan tapasztalták ár a kéz csonttörést miután bevittek egy jobbegyenest.
    Uraim, elő e pisztolyokkal és akkor azt is megtanuljátok majd, hogy a pisztolyt is ki lehet csavarni a “kéményfiú” kezéből és rögtön utána jól pofán lőni a saját pisztolyával. Rajta délceg uraim, rajta, fog ez menni, majd megtanuljátok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  5. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    A bankok elleni offeníva kétfrontos harc !
    1. A választási célokat szolgáló demagógia.
    2. A “bankok”, a pénz az antiszemita (fidSS) szótárban kódoltan zsidót jelent.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  6. tisztelthölgyeimésuraim
    Erre írtam én is azt, hogy két legyet ütnek egy csapásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  7. Tavaly, vagy tavaly előtt Tempó számlacsomagra váltottam az OTP-nél.
    Ennek az volt az előnye, hogy havonta kétszer – automatikusan – (minden külön kérés nélkül) ingyen vehettem volna fel 300 ezer forintot. (Már ha lett volna ennyim.)
    Aztán beszállt az állam, mire ezt a lehetőséget a banknak meg kellett szüntetni, most fizetek minden pénzfelvételért.
    .
    Mi a fenéért üti bele az orrát az állam az én banki dolgaimba. Mi a szar köze van hozzá? Ha nekem és a banknak jó, akkor miért pofázik bele?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  8. Erre írtam valahol, hogy a bankok és a kormány között most iszap-birkózás folyik.
    A legnagyobb gond, hogy mi vagyunk az iszap. Minden adag amit egymásra dobnak, rajtunk landol.
    .
    A Fidesz meg csodálkozik? Azon hogy minden fenyegetése ellenére a bankok gazdasági társaságként működnek, és nyereséget kívánnak elérni, és fütyülnek a fenyegetésre?
    .
    Én is csodálkozom. Hogy min? Hát azon, hogy egy ország megválasztott kormánya a saját birodalma felépítésén dolgozik az őt megválasztó (naív és megvezetett) kisemberek kárára. És azon még jobban csodálkozom, hogy ezt mi olyan csendesen és béketűrően elviseljük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  9. kettős mérce fideSS módra!
    http://www.168ora.hu/itthon/dk-mar-megint-hazudik-kormany-121454.html
    ez persze rendben van ugye?
    egyáltalán: csodálkozzak, hogy a demens szófofók csodálkoznak?
    piszkosul unom már pojácák uralmát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  10. Hoppál Péter is csak az egyik (moderálva) a sok közül.Ha nekem is annyi lenne a fizetésem mint neki,akkor bármit nyilatkoznék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  11. Frakciófegyelem van. Mindenki egyszerre csodálkozik. Mi meg várjuk, egyre csak várjuk, hogy mely tettük következményei tudják még meglepni őket. A nép meg hisz neki, mert túl fájdalmas bevallani, hogy sikerült megvezettetni magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  12. neki=nekik
    elnézést

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Az a szemét nap meg még mindig keleten kél, pedig a kormány világosan megmondta… Nem kellene valakinek elmagyaráznia, hogy a közgazdaság törvényei ugyanolyan objektívek, mint a természeti törvények? Persze egy ilyen hoppálfejűnek minek is? Sokáig gondolkoztam, hogy ezek ennyire hülyék, vagy csak mindenkit hülyének néznek. Aztán rájöttem, hogy nem számít. Itt az a játékszabály, hogy ők úgy tesznek, mintha hülyének néznék az embereket, azok meg úgy tesznek, mintha tényleg hülyék lennének. Az eredmény ugyanaz. Mindenképpen győz a hülyeség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  14. “Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője. Tényleg nem érti, vagy “csak” hazudik?”

    Hazudik. Reggel-délben-este-és éjjel álmában is. A legnagyobb szemét, mert ellentétben a tahó faluszéli Zsigóval és a beszédhibás szenátorasszonnyal ő egy karnagy, néminemű intelligenciával, netán műveltséggel. És beáll egy bunkó paraszt, egy tolvaj gazember mögé…..Ahogy azon a hátborzongatóan ájtatos, affektálós hangján beszél, hát a hányinger jön rám és azonnal kikapcsolok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  15. Hoppál Pétert nem igazán értem mi szükség viszi rá a folyamatos hazudozásra,
    nyilvánvalóan az érte járó fizetség motiválja,
    Mivel bizonyára tisztában van a hazugságaival, s ezzel félrevezeti az honfitársait
    csak megvetéssel tudom illetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. Szegény Hoppál Péter, most ott áll megvetéssel illetve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  17. girbegurba

    Talán trágárabb kifejezést kellet volna használnom??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Szerintem arra a kis idore amig hazankban megis bevezetik az eurot (20ev) nyugodtan likvidalhatjuk a bankokat, es ugy, mint ahogy annak idejen az ovodaban is volt, nyugodtan lehet fizetoeszkoznek hasznalni az udvaron talalt kavicsocskakat.
    Kis kavics kis penz, nagy kavics nagy penz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Helló mindenki! Tanuljatok meg kis dolgoknak is örülni…Gripen Gabriella még eddig nem csodálkozott…:))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. Én már semmin nem csodálkozom.
    Mai hír:
    Lecsaptak a chipszadót elcsaló puszedligyártóra
    .
    .
    “….a csomagolt készítmény akkor lett gyanús a NAV egyik munkatársának, amikor a nagymamája megkínálta vele.”
    .
    .
    .
    Ilyen ország nincsen, csak a mesében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  21. Még valami.
    Kifele csodálkozik, belül már azt is tudja, hogy ki kapja meg , miután a leamortizált céget sikerült megvennie olcsón. (Vagy itt a zsebem nem disznóláb – drágábban)
    Mert az elcsalt választások után az állami tulajdon rendkívül hamar meg fogja találni új gazdáját, és kezdődnek majd az ‘indokolt’ áremelések.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. Zappa !
    De jót röhögtem a bejegyzésed humorán.
    …- Illtve, bocs’ ez nem is humor ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. http://nol.hu/archivum/itt_az_ujabb_nav-rajtautes__nem_fizetett_chipszadot_egy_puszedligyarto
    ,
    .
    A hír igaz. Az újságíró a humorosabb felét fogta meg a dolgoknak, de attól még igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. A puszedli huszárok megkávéztak a CBA-ban, majd kivonultak nagy erőkkel Zalába.
    … és Hoppál Péter elcsodálkozott ezen is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  25. Hoppál, Ez az a sötétagyú orbán helóta , akit hazugságért elítélt a szekszárdi bíróság? Enyit a hitelességről. Ez a szerencsétlen le amortizálódott. Jobb érzésü ember – ez a fideszesekre értelmezhetetlen fogalom, különösen a fideszes és a kormány szóvivőire- meg sem merne szólalni. Ezek a fideszes nyomoroncoknak nem számít, csak a karrier és a Kedves Vezető buksi simogatása, hogy jól mondtad Péter, Róbert , Gabriella és hernyó András.
    Ide jutottunk, azt hiszem kivándorlok. Ez nem ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Zappa
    “Ilyen ország nincsen, csak a mesében.”
    -
    Tündérország….Japán a mosoly országa, ez itt kész röhej – lenne, ha nem itt élnénk!
    -
    Egyébként én nagyon kíváncsi vagyok, hogy a felcsúti farmon milyen vastag páncélszekrényben őrzik a delikvensek dossziéit – mely egyben a gyeplőjüket is tartalmazza!
    -
    Értékesebb lehet az a páncélszekrény, mint a NAV-s zöld dosszié és ha az meg tudna szólalni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  27. Én értem, hogy Hoppál mért nem érti hisz Ő egy egyház zenei Dr címmel rendelkezik de hazudni elsőrendűen tud, a szemüvege mögül buta szemeivel naivan mered kamerákba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. Nem csak a páncélszekrény van tele aktákkal, hanem vannak fix emberek, akik bárki ellen tanúskodnak, ha megszorongatják őket.
    .
    .
    Most Kiss Ernő volt dandártábornokot gyűjtötték be. Kíváncsi vagyok megint kit kell neki befeketítenie, hogy ő szabaduljon a kóterból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  29. Akik degeszre keresik magukat mindenféle befektetés és kockázat nélkül, sehol máshol ki nem mutatható profit rátával (még egy bankrabló is többet invesztál a “vállalkozásába”), azok éppen ezek a hoppá féle seggnyalók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Az ilyen senkiházi, léhűtő, hazug, suttyóknak fizetjük az adóforintjainkat olyan jövedelemből amiért garantáltan teljesíteni kell anélkül hogy bármilyen privilégiumok biztosítanák a teljesítmény nélküli kiemelkedő megélhetést. Ami meg a leg megbotránkoztatóbb hogy ezek nem azzal okozzák a legnagyobb kárt amit jogtalanul zsebre tesznek, hanem azzal hogy lefoglalt pozíciójukkal megbénítják az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. “Hoppál Péter és társai azonban úgy tesznek, mintha nem lennének tisztában a gazdaság alapvetéseivel.”
    Ha nincsenek tisztában vele, azért kell takarodót fújni nekik, ha igen akkor meg azért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Zappa: Mi történt a dandártábornok úrral? Megint a térfigyelő kamerába vizelt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Ennyire nem lehet valaki sötét. Legfeljebb sok-sok pénzért, mert sokat kell kapnia, ha ennyi hülyeséget képes folyamatosan mondogatni. Azért annyi pártelkötelezettsége nem lehet, hogy örökké a sok süket dumát nyomja.

    A kormány kitalálta a bankadót, mert valamivel be kellett foltozni a költségvetés lyukait, amit pl. az egykulcsos adó okozott.
    Mivel ez nem hozott elég pénzt, kitalálták a tranzakciós illetéket (adót, mindegy, minek nevezzük), amit mi is és a bank is fizet. A bankok nem akarnak veszteségesek lenni, tehát díjakat emelnek. Mi pedig fizetjük – ezeket is.
    A bank pl. azért is van, hogy hitelezzen. De ha mínuszos, akkor nem tud hitelezni.
    Lehet, hogy egy tanár, mint a képen látható fazon, ezt nem érti. Ha nem érti, próbálja megérteni, ha végképp nem érti, akkor ne szövegeljen. Szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Kíváncsi lennék ezek a szerencsétlen bárgyú Fidesz szóvivők hogyan tudnak a lakókörnyezetükben az utcán megjelenni?

    Jelenleg a bárgyúságban a lófogú nyugdíjvédelmi megbízott és a csepeli rezsibajnok vezeti a mezőnyt.

    Ekkora kapitális idiótákat még nem láthattunk hallhattunk napi gyakorisággal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Azt írja az újság, ill. azt mondja az ügyészség SÓvivője:
    .
    .
    “Dr. K. Ernő nyugállományú rendőr dandártábornokot 2013. december 11-e napján gyanúsítottként hallgattuk ki vesztegetést állítva elkövetett hivatali befolyással üzérkedés bűntette miatt.”
    .
    .
    a “VESZTEGETÉST ÁLLÍTVA ELKÖVETETT” így, ahogy le van írva. Valami nagyon “súlyos” hugyozásos ügy lehet megint.
    .
    .
    “Édesapa, azt mondta a védőügyvéd, ő is halálbüntetést fog kérni”…(A Tanú)……
    .
    Szóval valaki ellen megint tanúskodnia kell. Kell egy kis idő, hogy betanúlja a szerepét, ezért 1 hónapra húzták be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Zappa:
    Bocs, tenyleg nem ertem. Vesztegetest allitott, igy uzerkedett a hivatali befolyasaval…?
    Valaki megmagyarazna mar ezt nekem? Vagy csak nem ertem, vagy tenyleg ostoba vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Nem akarom vedeni a bankokat. MO-n minden mashogy mukodik. Csak azt nem ertem hogy a kolcsonvevo amikor felvette a kolcsont es orult hogy volt aki kolcsonadott neki, mennyire maskent tekint a kolcsonadora mint most amikor vissza akell fizetni. Megis mire gondoltak ? MOst a bankokat lehet hibaztatni de mi lett volna ha a bankok nem adnak penzt mert nincsenek bankok. Akkor kit szidtak volna a magyar zemberek? Csak azt tud kolcsonadni akinek van. Megis Magyarorszagon mindenkire akinek van , aki gazdag arra ugy neznek hogy lopta a vagyonat. OK sok “gazdag” lopta a vagyont Magyarorszagon, de a vilagban altalaban kemenyen megdolgoznak erte. Lehet szidni Bill Gates is vagy Soros Gyorgyot. Ok a munkajuk alapjan gazdagodtak meg. A piacgazdasag torvenyei szerint. A magyaroszagi komcsi-fasiszta mentalitastol kellene eloszor megszabadulni. Ez a mentalitas uralja nem csak a partokat de az emberek elmejet is. A zember ket dolgot tehet. Megvaltoztatja az orszagot, vagy elhagyja. A masodik egyszerubb, gyorsabb es hatekonyabb. Ja es mindenki csak es kizarolag a maga eleteert felelos, kiveve ha hatalmon van .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. A görög patheonban új istent avatnak:
    íme, a tehénszemű Péter!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Színjáték az egész. A választók megtévesztése a cél. Ezek az emberek tudják, hogy amit csinálnak a tisztességtelen. Tisztességtelen az emberekkel és bankokkal szemben is. Tudják, hogy hatalmukkal visszaélve avatkoznak be durván a piaci folyamatokba, tudják, hogy szavazatmaximálási érdekből hazudnak. Tudják, hogy a hazugságok hiteles tolmácsolásához hoppál- és zsigóarcokra van szükségük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Úgy hírlik pösze a dandártengerész és beszédjavító tréningre rendelték be az ügyészségre azért,hogy ha Virág elvtárs egyszer kérni fog tőle valamit azt választékosan elő tudja majd adni.

    Tudja, Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit.
    - Én csak azt mondom, Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
    - Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.
    - Az élet nem habostorta, Pelikán.
    - Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség.
    - Mutasson nekem egyetlen embert ebben a tetves országban, akire ha kell, 5 perc alatt nem bizonyítom rá, hogy bűnös! Magára is, magamra is, mindenkire!
    - Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.
    - A jegyszedőnek az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta.
    - …spongya rá.. Mi úgyis tudunk mindent. Ezt a zakót például 1938-ban varrták. Angol szövet, 85%-os gyapjú. A válla kicsit túl van tömve, de a reverje jó.
    - A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg! De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.
    - Nincs homok??!! Akkor csinálunk, elvtársam! Nekem homok legyen a föld alól is! Efelől nem nyitok vitát elvtársam, várom a sódert meg a kavicsot!
    - Torkánál ragadta meg a kérdést Pelikán elvtárs… Angol Park? Hogy az angol imperialista világbirodalom röhögjön a markába?? Egy frászt!! Vidámpark! Ez kell a dolgozóknak!
    - Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  41. A bankok annyira degeszre keresték magukat, hogy ötödik éve masszívan veszteségesek, most hogy is van ez? Valaki segítsen már, ennyire nem vagyok képzett ideológiailag…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Ez újabb rejtett különadó. A 150e ft után ki kell fizetni a 0,6% tr-adót és nem számíthatja fel az általában felmerülő és létező hozzá tartózó kezelési díjat pl 0,5%-kot sem. Az új különadó így 150e ft 1,5%!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos