Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány “erősíti” a pártdemokráciát 2014. január 10. péntek 17:26 | AN

  • Hozzászólások(154)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány "erősíti" a pártdemokráciát

Budapest – Az “összefogás” című hazugságáradat nyomán megkezdődött a Demokratikus Koalíció szétesése, miután Gyurcsány Feren korlátozná a tagság véleményszabadságát, nehogy megbántsák Mesterházy érzékenységét. Ennek következtében máris elkezdődött a párt tagjainak és támogatóinak lemorzsolódása. Gyurcsány már-már elérte Mesterházy produkcióját, aki a hallgatóságától nem tűrte el a véleménynyilvánítást, ő pedig a tagság interenetes véleményeit korlátozná a nyíltság és a pártdemokrácia nagyobb dicsőségére. Még be sem álltak az MSZP és Mesterházy alá, a tagságra máris szájkosarat tesznek.

Most már csak az kérdés, hogy miért is kellene leváltani Orbán Viktort azokra az állítólagos “demokratákra”, akik elveiket feladva igyekeznek megfelelni egy diktátor által támasztott antidemokratikus követelménynek, és ennek érdekében korlátoznák a tagok, a szimpatizánsok és mások szólásszabadságát? A Demokratikus Koalícióban arra kéri az elnök a tagokat, hogy ne nyilvánítsanak véleményt mindarról, ami zajlik, de semmiképpen ne zavarják meg azokkal a tárgyalásokat, és főleg ne kritizálják a leendő “partnereket” és azok vezetőit.

Emlékeztetnénk Gyurcsány elvtársat, hogy amire ő most kéri a tagokat, az nemcsak a DK elepelveivel nincs összhangban, hanem saját eddigi ténykedésével sem, mert akiket ő most “partnernek” nevez, azokkal szemben olyan éles kritikákat fogalmazott meg, hogy még a pártjukat is el kellett hagyniuk. A DK tagjai meglepődve szemebsülnek azzal, hogy Mesterházyt már nemcsak az MSZP-n belül nem lehet kritizálni, de már a DK tagjainak sem. A közösségi oldalakon tapasztalható reakciókból arra lehet következtetni, hogy tömegesen fogják elhagyni az igazi demokraták Gyurcsány megalkuvóvá váló pártját.

Ez a felhívás bizonyítja azt, hogy a kritikusok félelmei nem alaptalanok. Az MSZP-vel való közösködés ugyanahhoz az eredményhez vezet majd, mint Bajnai esetében, Orbán egyszerűen az MSZP révén és az összefogásra való “kényszerítéssel” leszalámizza és felszámolja az igazi ellenzéket. Így járnak azok, akik nem az igazság útjhán járnak, hanem hazudnak, és utána nem tudnak kikerülni a hazugságspirálból. Orbán választási törvényét vissza kellett volna utasítani és bojkottot kellett volna hirdetni ellene, de nemcsak a választások, hanem az egész rendszer ellen is.

Hazudnak a demokratáknak, akik azt mondják, hogy nincs idő az ilyen “romantikus és irreálisan radikális” megoldásokra, mert az igazság az, hogy amit ők művelnek, arra nincs idő. Ez Orbán bebetonozásához és nem leváltásához vezető út. A leváltásához vezető leggyorsabb és legrövidebb út a teljes bojkott lett volna, az alkotmányos rend megváltoztatása elleni tiltakozásul, és az illegitim hatalom ellehetetlenítésével. Orbán még egy legitim hatalmat, éppen Gyurcsány kormányát is ezzel buktatott meg. Méghozzá milyen hamar.

Ez az út az önfelszámoláshoz, illetve az Orbán Viktor lefizetett ellenzékének szerepéhez vezet.

Íme a demokratikus felszólítás:

“Két dolgot szeretnék tőletek kérni, részint pár napig legyetek türelemmel, adjatok nekünk egy kevés időt, hogy sikeresen befejezhessük a tárgyalásokat. Másrészt pedig arra kérlek benneteket, hogy nyilvános és magán megszólalásaitokban, beleértve az internetes felületeket is, a közösségi oldalakat továbbra is támogassátok az összefogás ügyét és készüljetek arra, hogy reményeink szerint közösen fogunk elindulni. A sikerhez pedig az kell, hogy támogassuk partnereinket is, illetve azok vezetőit.

Készüljünk arra, hogy egy csapat leszünk.
Barátsággal
Gyurcsány Ferenc”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (33 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -4 ( 74 szavazatból)
Gyurcsány "erősíti" a pártdemokráciát, 3.7 out of 5 based on 33 ratings

  • Hozzászólások(154)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

154 Reader’s Comments

  1. Én egyetértek Gyurcsány Ferenccel! A bojkott Magyarországon sikertelen lenne!
    Sok vélemny szerint is, Gyurcsány Ferencet kérése megalapozott és nem elhamarkodott. Én is az összefogást támogatom ez az ország érdeke!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (36 szavazatból)
  2. Gy.F. rulez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  3. Én is az összefogásnak vagyok a híve, de csak nagyon széles összefogás mellett.
    Ugyanolyan széles összefogás mellett, mint a rendszerváltás előtt.
    Bokrosra, mindig az volt a mondásom, hogy elefánt a porcelán boltban.
    Hatalmas koponya, fantasztikus szakember, de mára érett be, a politikára.
    Én Bokros véleményével értek egyet.
    A kormány leváltása a lényeg, és nem a pozíciók.
    Olyan hiteles személyiségeknek kell megjelennie balról és jobbról, akikben az emberek bíznak.
    A konzervatív jobboldali szavazók sem azt kapták, amit vártak, ezért a hiteles szakemberek megjelenése, az ő voksukra is számíthat a leváltási szándékot illetően!
    Ez a meglátás, nem zavarná a jelenlegi tárgyalásokat, de kiszélesíthetné a kört, és a baloldal – amelyik ma harmat gyenge – az országgal együtt nem kerülne olyan helyzetbe, hogy ellehetetlenülne, az amúgy is lehetetlen helyzetben, még súlyosabb válságba sodorva az országot, megtámogatás híján!
    Nézzétek meg a Bokros interjút a tegnapi Egyenes Beszédben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  4. Egyáltalán – Gyurcsány akar-e miniszterelnök-jelölt lenni?
    .
    Már csak azért is kérdem, mert korábban már többször is kijelentette, hogy most nem akar miniszterelnök-jelölt lenni.
    .
    Vagy változott a helyzet ? – és én nem figyeltem oda?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  5. Nietzsche szerint Isten meghalt. Nagyon úgy néz ki, hogy a demokrácia is halálán van (különösen Mo.-on), legalábbis ha már ott tartunk, hogy a facetimon is lefizetett lájkolók genrálják a számokat, ugyanígy a szavazatokat is meg lehet vásárolni. Vannak, akik úgy gondolják, hogy mindent meg lehet venni, csak az ár lehet kérdéses.
    Ha igaz az, hogy a Heti Válasz, vagyis megint a jobboldal sajtója hozza le legelőször a baloldal zártkörű tanácskozásának a részleteit, akkor pedig tényleg húzzon el az egész politikai pancserbanda a libalegelőre. (PuPu után szabadon)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  6. Mesterházy nemcsak miniszterelnöknek alkalmatlan, hanem pártelnöknek is. Ébresztő magyarok, még az is elfogadhatóbb, ha a DK külön indul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  7. Sajnos Bajnai már belement Mesterházy ME jelöltségébe és a szűk 3 tagú összefogásba. Most Gyurcsány Ferencen sok múlik. Elmondom én mit tennék a helyében.
    1. Lemondanék a listás helyről, kérnék egy egyénit, ami azért nyerhető. Ha nem jutok be, az se tragédia, 1 év múlva úgyis új választások lesznek. Ez hozna pér százezer voksot, mert rengetegen nem szavaznak a közös listára ha én rajta vagyok.
    2. Követelném a széles körű összefogást, azaz a legkisebb demokratikus ellenzéki erőt is behívnám az összefogásba. A tárgyalásokat ellenzéki kerekasztal szerűen kellene bonyolítani, ahogy az egyenrangú résztvevők között (függetlenül a párt nagyságától) illendő. Ez is jelentene sok százezer plusz voksot.
    3. Meggyőzném Mesterházyt, hogy pártoktól távolabb álló listavezető kell. GYF régóta mondja, hogy neki van a tarsolyában ilyen, nosza akkor elő vele! Én olyanoknak tudnék örülni, mint pl. Majtényi, Király Júlia, Bokros Lajos, de lenne még más tippem is. Ez a húzás akár millióhoz közeli voksot is hozhatna!
    4. A kerekasztal tárgyalások végén bejelentenék a megállapodást, valamint azt, hogy szakértői kormány alakítását határozták el a jogállam visszaállítása, a választójogi törvény megváltoztatása, a gazdaság területén pedig elsősorban a befektetői bizalom helyreállítása érdekében. Sok százezer választó szimpátiáját lehetne megnyerni azzal, ha látnák hogy nem a 4 év képviselőségre hajtunk, hanem a dolgok mielőbbi rendbetételére, és hajlandók vagyunk 1-1,5 év után dolgunk végeztével önszántunkból felállni.

    Persze én nem vagyok sem Gyurcsány Ferenc, sem DK politikus, de azért remélem nekik is megfordulnak ilyen gondolatok a fejükben.
    Még nem veszett el a remény végleg, de ha úgy haladnak a dolog, ahogy azt látjuk, akkor az nem csak most jelent majd vereséget, hanem az MSZP, az Együtt és a DK süllyesztőbe kerülését fogja eredményezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  8. István S
    2014. január 11. szombat
    12:06

    István, ma még minden nyitott. Az, hogy mi zajlik most, nem tudjuk, de egyben biztos vagyok, amit Bokros vázol, az tűnik kivitelezhetőnek, minden lehetőséget tekintetbe véve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  9. Mint DK-tag egyetértek GyF kérésével a tárgyalások végéig! A többit majd utána! A tagság nem adja GYF-t semmiféle elvtelen kompromisszumért. A véleményem MA-ról ettől függetlenül nem bírja a nyomdafestéket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  10. “Ne kritizálják a leendő partnereket!”
    Hü,azt a kutyafáját.Gy.F.ezen kijelentése nagyon mellbe vágott.Nagyon biztam Gy.F-be az eddigi fellépéseit látva.Örültem a DK.népszerüségének javulásában.Sőt abban biztam,hogy a DK.lesz az egyetlen párt,amely méltó ellenzéke lenne a FIDESZ.hatalomra jutása után.(Mert az ellenzék eddigi totojázása,tesze-tosza tevékenysége,biztos FIDESZ.gyözelmet hoz a választásokon,ezt boritékolni merem.).Most már meginogtam e bizalmamban.Ezt a kijelentést Gy.F.nagyon meggondolatlanul tette,és ezzel sok DK.szimpetizálót megzevart.Látni kellene Gy.F-nek,hogy az MSZP.és a vele társult más pártok vezetői és meghatározó tagjai nem tekintik őt partnernek.Csupán a felemelkedő szakaszban ” volt?”D.K.szavazatokra aspiráltak.Egyet értek Györgyi Péterrel,amikor azt irja,hogy”Olyan hivatalos személyiségeknek kell megjelenni jobb-és baloldalon akikben az emberek biznak.”Biztunk Bajnaiban,de nem biztos,hogy ő partnerként fogadná Gy.F-et.Bizttunk sokan Gy:F-be,de ez a bizalom e kijelentés kapcsán elpárolgoban van.nem biznak sokan az MSZP.elnökében.Igy én sem.Én is az összefogás hive vagyok.Azonban az eddigi tesze-toszázás az ellenzéki oldalon nem igen vezet egy erős össefogáshoz.Sokad magammal (ismétlem)Gy.F-be biztunk eddig.Most már nem bbizhatunk csak az atyauristenben.Hazánk politikai szinpadán,akiben sokan biznak egyetlen ember maradt,és ezt Orbán Viktornak hivják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  11. Eagle
    “Bemutatni a képet és aláírni: “Szavazz a megváltóra.”
    .
    Na, ne! Helyette:
    Szavazz a rohamegérre! Rövidesen hasonlítasz rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. *
    Azt minden felnőtt embernek be kellene látnia, hogy a politika egy profi politikus számára olyan mint a sakkjáték. Csak nagyjából és nagy vonalakban tervezhető előre. Amúgy meg a helyzet változtatja a rész-történésekhez való alkalmazkodást…Tehát nem lehet a politikus szemére hányni, ha bizonyos részelemeket, az újabb történésekhez alkalmazkodva taktikájában megváltoztat.
    *
    Nagy sakkmesterek rendeznek szimultán játszmákat, amikor játékosok csoportjával külön-külön táblákon mérkőznek meg. Olyan játszmáról azonban még nem hallottam, hogy játékosok csapatban játszottak volna. Csapatban együtt egy táblán, egy ellenfél ellen, ahol a csapat tagok tippeket adnának a nagymesternek melyeket ő meghallgatva teheti csak meg a lépéseit…halál- Az ilyen “demokratikus sakkjátszma” [ :-))) ] halálbiztosan a csoport vereségét hozná az egyénileg indulóval szemben. (Pláne, ha a ennek csapatnak a hangos vitázása az ellenfél füle hallatára zajlana.) – Ugye, hogy hülyeség…?
    *
    A politizálásnak is megvan az a szakasza, amikor – a közös tervezgetéseket követően – az egyéniség erejét, az abban rejlő szuverén világot, magyarul döntéshozatali képességét tiszteletben kell tartani, különösen ha ez a “játékos” egy teljesen autoriter ellenféllel áll szemben.
    Mert kedves olv-és kommenttársaim, ha valami, hát akkor ez az összevissza kalimpálás és bábeli zűrzavar – ami most itt a demokratikus oldalon zajlik – máris előre vetíti a biztos vereség katasztrófáját.
    *
    Magyarul: talán hagyni kéne Gyurcsányt is – az egyetlen elhivatott vezéregyéniséget – gondolkozni, taktikázni és lépni-hagyni …
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  13. orbán miután végrehajtotta a puccsot, meváltoztatta az alkotmányt önkényesen, elfoglalt minden létezö stratégiai helyet az országban, megváltoztatta a választás feltételeit, úgy, hogy rajta kívül más nem gyözhet, rájött, hogy lassan ideje a világnak felmutatni egy jól irányítható kamuellenzéket, hogy senki ne ugathasson, hogy orbanisztánban diktatura van. nem is akármilyen, fasiszta a javából. így hát ügyesen megfogta bajnai és mesterházy kezét. beterelte öket a fidesz-homokozóba, ott lehet megállapodásosdit és összefogásosdit játszani. még miniszterelnökjelöltet is választhatnak. csak ha akarnak. kedvcsinálónak parlamenti helyeket, tisztes megélhetést helyezett kilatásba. orbán jól számolt, horog bekapva, játék elindult. mostmár csak a renitens, örök problémás (orbán számára) gyurcsány maradt homokozón kívül. ezért nött meg a DK népszerüsége viharosan az elmúlt félévben. maradt egy kis reménysugár azoknak, akik nem a fidesz-homokozóban szeretnék, ha az”ellenzék” egyéni sikereket érne el a társadalom kárára. a legújabb csavar a történetben, hogy gyurcsány az eddigi fellépései alapján váratlanul és érthetetlenül az elsö, nem is túl szivélyes hívásra kezét-lábát törve, külföldröl (!) hazarohanva beugrott a fidesz-homokozóba és beállt összefogásosdit játszani a két fidesz-csalival. a történetnek itt van vége. orbán nyert. gyurcsány ellen. magyarország ellen. magyarország aggódó “csúcsértelmiségei” pedig tapsikolnak. azért az eu és a többi finnyás kedvéért megtartják a “választást” is! hadd örüljenek, ne csak a fidesznek legyen jó. egyenlötlen feltételekkel, ellenfél nélkül futhat ki orbán és csapata áprilisban a pályára. nagyon izgi meccs lesz! vajon mi lesz a végeredmény? biztosan nem 1-8 lesz orbánnak. az ugyanis akkor szokott lenni, ha egyenlöek a feltételek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  14. Az a …halál – szó véletlenül keült ara helyre önmagában…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. Az MSZP-vel közös listát Mesterházy vezetésével ? Közös listát, amelyen a szoci korrupció olyan ikonjai szerepelnek, mint Puch, Szekeres, Baja, Boldvai ? Akkor minek kellett kilépni az MSZP-ből és új pártot alapítani ? Sokakkal ellentétben nem hiszem, hogy a magyar választók ostobák, mert a fideszt támogatják; a többségnek egyszerűen elege van a szocialista párttból és soha többé nem fog az MSZP-re szavazni. Ez volt 2010-ben és így lesz az idén is. Új, hiteles baloldali pártra lenne szükség, ez lehetne a DK is, de csak akkor, ha semmilyen módon nem közösködik a hitelét vesztett, nulláig lejáratódott MSZP-vel. Különben az új ellenzék nem a parlamentben, hanem az utcai politizálásban szerveződik majd meg. Abból a kb. hatmillió emberből, akikkel most a kutya nem törődik a parlamenti pártok közül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  16. Ez a cikk pörög, ezért idemásolom:
    “Herényi Károly írása:

    Hogy micsoda?

    Pintér belügyminiszter szerint nyilvánosságra kellene hozni az öszödi beszéd kiszivárogtatásának egyes titkosított részleteit. Nem az egészet, mert az akcióban részt vevő titkosszolgálati munkatárs adatainak nyilvánosságra kerülésével nem lenne tovább hivatalában alkalmazható.

    Furcsa mondat. Feltételezzük a két lehetőség közül a kevésbé rosszat. Ha a vizsgálati eljárásban résztvevő emberről van szó, akkor a dolog egyszerű, hiszen a nevek kitakarásával a kérdés megoldott, hiszen nem az eljárás lefolytatói, hanem maga az eljárás érdekes. Ha viszont a kiszivárogtatásban érintett egy titkosszolgálati ember, akkor nagy a baj.

    Mert akkor Pintér belügyminiszter pontosan ismeri a kiszivárogtatás részleteit és szereplői. Véd egy olyan titkosszolgálati embert, aki aktív volt 2006-ban és aktív ma is.

    Ha így van, akkor magyar hivatalos titkosszolgálat részt vett a hivatalban lévő magyar miniszterelnök megbuktatásának kísérletében.

    Ha így van, akkor ez a cselekmény, minimum a fennálló rend megbuktatása kísérletének törvényi tényállását meríti ki, és még jó néhány tényállást. Ha így van, és ezek után aktív és büntetlen ez a titkos szolga azt jelenti, hogy nem csak a Magyar Köztársaság, hanem Magyarország, mint jogállam is megszűnt létezni. Ugyanis ahol a regnáló miniszterelnök eltávolítására és a fennálló rend megbontására közpénzből fizetett, a Magyar Köztársaság, rendjére és biztonsága védelmére felesküdött közszolga puccsot kísérelhet meg, az esemény bármely fázisában aktív szerepet vállalva, a belügyminiszter pedig védi személyének titkosságát, ott vége a jogállamnak.

    Ha így van, akkor engem, ezek után nem a titkos szolga neve érdekeli, hanem a következők érdekelnek. A titkosszolgálatok akkori és mai vezetői tudtak-e a regnáló miniszterelnök elleni és a közrend megdöntését célzó akcióról?

    Ha így van, akkor kii adott megbízást a titkosszolgálat emberének a cselekmény végrehajtására? Hány olyan dokumentum létezik, amely a regnáló magyar miniszterelnök titkosszolgálati megfigyelésének eredményeit tartalmazzák? A jelenlegi miniszterelnök tevékenységét is figyeli-e törvényellenes módon a titkosszolgálat?

    Ki tud, illetve tudott a dokumentumok létezéséről? Ki adott utasítást az öszödi dokumentum nyilvánosságra hozatalára?

    Ha így van, a belügyminiszter, ahogy tudomására jutott a titkosszolgálatok, miért nem kezdett azonnal vizsgálatot és eljárást a titkos szolga és hivatali felettesei ügyében?

    A legfőbb ügyész miért nem tesz eleget törvényi kötelezettségének, hiszen ő is a Magyar Köztársaság jogrendje, biztonsága és rendje védelmére esküdött fel.

    A magyar miniszterelnök milyen jogszabályra hivatkozva tűri belügyminisztere nagy nyilvánosság előtt beismert (Hír TV) jogsértő magatartását?

    Jogállamban a Orbán Viktor miniszterelnöknek, Pintér Sándor belügyminiszternek, Polt Péter legfőbb ügyésznek, minimum kötelességszegés miatt azonnal le kellene mondaniuk hivatalukról.

    Az ellenzéki pártoknak azonnali és rendkívüli vizsgálatot kell kezdeményezniük ez ügyben, aminek első lépése a parlament rendkívüli ülése összehívásának indítványozása!

    Amennyiben szokás szerint semmi sem történik akkor a Fidesz többséget követő első felelős parlamentnek kell cselekednie, hiszen ezt a szégyent a magyar jogállamiságról, és a magyar nemzet történelmének lapjairól le kell mosni. Mielőbb.

    Kísérteties a hasonlóság az UDZRT üggyel. A titkos lehallgatásokat és regnáló minisztereket, és a titkosszolgálatok akkori vezetőjét törvénytelenül megfigyelő magáncég egyik tulajdonosa kormányváltás után fontos titkosszolgálati vezetői megbízást kapott. Ma a cég vezetői büntetlenek, az egyik érintett miniszter, és a titkosszolgálatok egykori vezetője a vádlottak padján ül. E tények figyelembevételével a második verzió nem zárható ki, hiszen láthatóan nagy az átjárás a hivatalos és a magán titkosszolgálati cégek között.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  17. Magyarország nem jogállam. Ezt mindenki tudhatja legalábbis azok után, hogy az Alkotmántbíróság kimondta: a bevételi oldal nem része az állami költségvetésnek, illetve a független magyar bíróság jogerősen úgy döntött, hogy jogszerű, ha a miniszterelnök magáncégeknek közpénzből osztogat, ha az nem taggyűlésen történt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  18. Látom az AN is beleesett a bulvárhírközlésbe ezzel a cikkel…
    Mi a jó Istenért kell folyton-folyvást találgatni és ötletelni? Jó lenne ezt a hülyeséget meghagyni a fidesz magasröptű idiótáinak! Maradjunk a tényeknél: egyenlőre senki nem tud semmit, valami zajlik zárt ajtók mögött (helyesen). Azt sem tudjuk mikor, vagy egyáltalán tárgyaltak e már a DK-val. Én annyit tudok, hogy GYF hazajött emiatt külföldről. Jelenleg egy biztos: Bajnaiék újra megállapodtak az mszp-vel. Jelenleg Mesterházy még mindig túl sokra tartja magát, vagy mások tolják őt ennyire a miniszterelnökség felé. Nem kizárt hogy egyszer Ő is miniszterelnök lesz, DE ennek nem most kell lennie. Amennyiben van elég esze, akkor hátralép egyet és ténylegesen állítanak egy közös jelöltet, nem hárman hanem az összes ellenzéki erő közösen!!!
    A bemásolt idézet, ami csak egy része GYF által elmondottaknak csupán felhívás a szimpatizánsoknak és tagoknak, hogy senki ne találgasson előre és ne is jósoljon semmit, mert mindenki által tudva lévő mennyire érzékenyek Bajnaiék és Mesterházyék is!!! Úgy tesznek itt az AN-nél is mintha ez nem lenne közismert és csak játszák a felháborodottat, valamint ködösítenek, de ami a legfontosabb: viszályt szítanak!!!!! Akkor legyen ilyen nagy a szája mindenkinek, amikor a tárgyalások lezajlottak és minden információnak a teljes tudsatában vagyunk. Onnantól kezdve van értelme egy jogos kritikának – hogy az mennyire lesz dícsérő avagy bíráló majd elválik!
    Kérem az AN tagjait vegyék ezt figyelembe és ne essenek egy Blikk szintű találgatós cikkirásba, ami után majd lehet magyarázkodni. Én többet várok Önöktől és az itt hozzászólóktól is! Magyarországon sajnos mindennapos a széthúzás és az ellentét, ITT ne legyen az ha kérhetem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (26 szavazatból)
  19. proaktiv
    2014. január 11. szombat
    13:02

    Mindegy, de szerintem tényleg fel kellene használni ezt képet.
    .
    Egy, hogy Orbán beleőrül ha nevetségessé teszik, kettő, ez valóban nagyon kellemetlen, hogy egy ilyen arc Magyarország miniszterelnöke.
    .
    Csak azt tudom mondani ezt a képet valamilyen módon teríteni kellene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. Tökéletesen igaza van Gyurcsánynak, most kifelé egységes képet kell mutatni, nem szabad kivinni a nyilvánosság elé az aktuális vitákat, hanem egymás között kell elintézni, ne rombolják egymás és evvel a koalíció imidzsét. Nem szabad úgy viselkedni, mint a baromarc Juhász, nem a sajtón keresztül kell veszekedni, hanem zárt ajtók között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  21. …vagy mögött, tökmindegy….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Eagle
    Igazad van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Miről is szól ez az összefogás féle történet? ORBÁN leváltására tehát minden BALOLDALI DEMOKRATIKUS erőnek össze kell fogni a cél érdekében.Én már a NÉPSZAVA vélemény rovatában több évvel ezelőtt megírtam, hogy ISTEN ÓVJA MEG MAGYARORSZÁGOT Orbán Viktortól. Most itt tartunk, van aki nem látja, vagy képzettsége kapcsán, nem képes felfogni Orbán kormány káros kormányzásának következményeit, vagy éppen haszonélvezője annak. Tehát mindegy milyen összefogással de Orbán és bandájának MENNI KELL. Az más kérdés, hogy az elvesztett választás másnapján Orbán és bandájának egyes tagjait azonnal letartóztatják, az ország kirablása, javainak elherdálása, a társadalom jelentős részének nyomorba döntése, stb miatt. Nagyon remélem így lesz, mert ez így nem mehet tovább büntetlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Összefogástól megosztottan…

    Ott álltunk a színpad előtt a Kossuth téren, …, örültünk egymásnak, mert sokan voltunk…, sokan voltunk és talán elegen is…, ott álltunk telve reménnyel a Kossuth téren, amikor még volt Kossuth tér, és még volt remény…
    Magyar tavasznak látszott a tavasz, korszakváltó magyar tavasznak. A színpadon civilek, szakszervezetek, kéz a kézben… Hátatfordítottunk a parlament épületének és mindannak amit képviselt, középső ujjunkat az ég felé tartottuk, szemünkbe könny szökött, libabőr, hit, remény….
    Azokban az időkben volt ereje az orbántakaródjnak, januárban a felcsúti maffiavezér úgy osont be az operaházba mint a tolvaj a hátsó kertbe…
    Valami elkezdődött, és látszott hogy ez az erő el fogja sodrni a felcsúti kulák atokrata rendszerét, orbán lopott trónja megingott….
    A közvéleménykutatások olyan százalékokat mutattak, amiről nem is álmodtunk azelőtt… Aztán elkezdődött a hajcihő…, látszott, hogy a politika nem örül a civilek ilyen nagy erejének, megpróbáltak erre rátelepedni, kihasználni …. arról folyt a vita, hogy legyen e a színpadon politikus vagy ne, illetve hogy lehessen e pártlogókat lóbálni a tömegben a színpad elött… A politikusok elkezdték szép lassan tönkretenni az egészet. Na nem a jobboldalról, nekik ebbe nem volt semmi beleszólásuk, ők csak a fizetett bértüntetőkkel, a vezényelt megfélemlítettekkel, és a lengyel nácikkal felduzzasztott zombiseregükkel próbáltak ellen-erődemonstrálni… A demokrata összefogás, a civilek csoportjai és a független szakszervezetek közé balról verték az ékeket… Az ellenzéki politikus inkább politikus mint ellenzéki, nem volt képes beállni a sorba…, ő csak a sor elejére képes állni… Neki a személyes ambíció fontosabb mint a demokrácia, a jogállam, az ügy…., neki nem Magyarország a fontos, hanem amit abból megkaparinthat….
    Tavaly ősszel a rakparton már csak csupa politikus volt a színpadon…, zömében olyan politikus, akiket ez a nép már egyszer joggal vagy jogtalanul, igazul vagy igaztalanul, de egyszer már elküldött a picsába…. Gyurcsány emberei cselesen jó időben elfoglalták a színpad elötti helyet…, szólt az összefogást-kórus, amiben persze volt igazság, de mégis, ezzel bele is verték az ügy koporsójába az utolsó szeget… Innen már logó orral mentünk haza…, összefogástól megosztottan….
    Fletó táncolt. Összefogásról beszélt, közben két könyékkel fúrt utat magának. Arról beszélt, hogy hátra kell lépni, közben araszolt előre. Ő már volt miniszterelnök, elkúrta, nem kicsit, hanem nagyon, a válságban, a bajban meg lemondott…, mindenesetre az tény, hogy orbán basi kétharmada az MSZP “érdeme”…, ezt ők hozták össze, de még a jobbik nevű nácipárt térnyerése is nekik “köszönhető”… Ők a “bukott baloldal”…, mi a nyerő baloldal lehettünk volna, de közénk furakodtak, ránk telepedtek….
    Tulajdonképpen semmiből nem tanultak, semmit sem változtak…., mintha az lenne a jelszavuk, hogy pocsék , vert csapaton ne változtass…, ezek ha a Messi meg a Ronaldo magyar lenne, akkor is a már bevált szar csapattal mennének el Hollandiába mégegy nyolc egyért…
    Most megint jön egy tavasz, a választás tavasza, de a magyar tavaszból már semmi nincs…. Hol van a Milla? Hol van a Szolidaritás? Hol vannak azok, akik miatt százezren álltunk az utcán? Már megint csak az MSZP meg a Gyurcsány van…. Pont ugyanott vagyunk, mint négy éve az orbán kétharmada előtt…. Nem voltak képesek beállni a sorba, nekik a sor eleje kellett, odatolakodtak, odafurakodtak, mert magasról szartak ránk, az ügyre, a hazára, a köztársaságra…. Most van egy lista, aminek az élén egy beteg egójú idióta áll, egy totál tehetségtelen politikus, aki minden balfaszsága ellenére még csak nem is népszerű…
    Elkúrták… ezt is…. mint mindig mindent… nem kicsit, nagyon….
    Mi voltunk ebben az országban a demokratikus ellenzék…, mi voltunk huszonéven át, de minket nem képviselt, és nem képvisel ebben az országban senki…, csak arra kellünk, hogy négyévente elmenjünk és húzzunk egy ikszet valamelyik félkegyelmű egója mellé…
    Összefogásról pofázott mindenki, a nagy összefogásról folyt a vita…., de én emlékszem, hogy amíg ezek közénk nem furakodtak igenis volt összefogás…., “össze voltunk fogva”…, csak akkor jöttetek ti a kikapart gesztenye illatára, mint a dögevők, és ékeket vertetetek közénk, megosztottatok és élkúrtátok…ahogy el szoktátok kúrni…
    Győz az orbán tavasszal? Na és? Melyikőtök fog ebbe belehalni? Melyikőtök lesz munkanélküli? Melyikőtök gyereke fog éhezni? Melyikőtök gyereke nem tanulhat majd tovább? Melyikőtök szülei fognak egy ócska, lepukkant kórház folyosóján haldokolni egy-egy pótágyon, ellátás, gyógyszerek nélkül? Melyikőtök fog belerokkanni a rezsicsökkentésbe az orbán szabadságharcába? Melykőtök lesz törvényen kívüli üldözött hajléktalan? Melyikőtök fog alamizsnáért dolgozni egy magyar neokulák vállalkozónál bejeléentetlenül, tb és nyugdíj nélkül, fizetett ünnep és szabadság nélkül? Melyikőtöktől vesz el az egykulcsos adó? Melyikőtök aggódig azon, hogy egy koszos lyukban fog majd haldokolni nyugdíj nélkül? Melykőtöknek lett volna olyan kurva fontos a jogállam, a demokrácia, a köztársaság mint nekünk? Nektek az egótok, nekünk az életünk a tét…. Elkúrjátok, de veszteni valónk csak nekünk volt…
    Ezt sohasem fogom megbocsájtani… még akkor sem ha valami csoda folytán győztök…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  25. Drága Dybbuk 623,
    Valakit érdekel, hogy mi a kívánságod?
    *
    HZZZZZ,
    miért kell várni másnapig?
    *
    Eagle,
    ezt a képet , Merkel mama kedvenc gyermekét el kellene küldeni minden hovaá. Hová?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  26. Mí az ,hogy emlékeztetnénk” Gyurcsány elvtársat”? Ez a hangnem jellemző erre a tipikusan kákán is csomót kereső nyilvánvalóan nagyon elfogult és rosszindulatú cikkre. Ez a van rajta sapka tipikus esete. Azonkivül nyilatkozik az én nevemben is
    ( tömegesen fogják elhagyni. Képzeld…… én nem fogom. Amit és ahogy Gyurcsány közöl a tagsággal ( ez egy nagyon udvarias kérdés) AZT CSAK A HÜLYE NEM ÉRTI.!!! Nagyon elegem van ezekből az okoskodó nagyképű izékből ,mint ez a cikk írója is. Az élő fába is belekötnek , DE SOHA, ismétlem SOHA nem mondanak semmiféle megoldást ( Tudom ,bojkottálni kell, meg szilárd elvhűsg, blablabla, és röpke 30_50 év alatt el is érünk valamit. Talán.)
    Hát ez minden ,csak nem megoldás. Az pedig a politikában is természetes ,hogy nem kell minden pillanatban ,mindent ,mindenki orrára kötni!!! ) vigyázz, ezzel nem azt akarom mondani ,hogy ennek az ellenkezője a jó. Mindent a maga idejében. Persze EREDETILEG én is teljeskörű bojkott párti lettem volna , LEGKÉSŐBB A MANYUP LENYÚLÁSAKO R. De sajnos az a vonat elment. Na ,mindegy , az a szinvonaltalan ,nagyon gyenge, pökhendi okostojás cikk semmivel nem visz előbbre minket. Nagyon nem tetszett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  27. @Gonoszka
    .
    Merkel tudja, nem véletlennel, hogy Orbán a kedvenc háziállata. Merkel nem játék.
    De Orbán és Merkel kapcsolatát, ha nem is ezen a cikken de szívesen megbeszélném. Lényegesnek tartom Orbán EU ban betöltött szerepében és hazai despotizmusában.
    .
    A képet el tudom küldeni bárhová, minden külügyminisztériumnak ahol Magyarországnak van nagykövetsége vagy diplomáciai kapcsolata, van a kelet-európai osztályon legalább egy magyar referense. Ha konkrét adatom van amit bizonyítani lehet, nem fórumozgatok elküldöm a magyar referensnek, de gondolom nem én vagyok az egyetlen aki megteszi. Internet áldása. Nyilvánosan kinyitható bármelyik ország külügyminisztériumának a honlapja de elküldheted bármelyik más szervezethez is. Akár a kémelhárítás vagy titkosszolgálatnak van minden országban honlapja és ” Report Threats ” linkje.
    .
    Minden ország külügyminisztériumának az EU nak is Barrosonak is van interneten elérhető nyilvános kontakt oldala ahova fel lehet tölteni információt képet stb. Azért magyarázat is kell a képhez..
    .
    De szerintem mindegyiknek ott van az asztalán Orbán pszichoanalízise és kórtörténete. Napi rutinmunka.

    De ha gondolod és kitalálsz valami újat szerintem te is beküldheted Merkelnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Már reggelre a kinyomtatott képnek el kellene borítani Pest-Buda utcáit.
    Persze, ha lenne ellenzék és egy kis aprópénz rá a pártházakban. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Már reggelre a kinyomtatott képnek el kellene borítani Pest-Buda utcáit.
    Persze, ha lenne ellenzék és egy kis aprópénz rá a pártházakban. DDD
    *
    Mi magyarázat kell ehhez a képhez?
    *
    Sajnos, az informatikai ismereteim nagyon hiányosak.
    Tudom, hogy sokkal többet lehetne tenni, mint amit én tudok. Hiába tudom, hogy mit kellene tenni, ha nem tudom hogyan. Ezt a képet például ezerszeresen kinyomatni, néhány tízezer Ft. adása mellett olyanoknak, akik ezt megteszik és München, Berlin, Frankfurt st. utcáit elborítanák ezek a képek.
    Semmi. Bajnainak, Gyurcsánynak és az MSZP-nek nincs pénze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Én, ha pénzt adok ki, ….
    *
    http://www.origo.hu/techbazis/20140110-ember-helyett-celoz-a-gepkarabely.html
    *
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. anthony tatar
    2014. január 11. szombat
    14:57

    Te ki vagy, hogy ekkora az arcod?
    Ki hitette el veled, azt a hülyeséget, hogy politikus nélküli politika létezik?
    Honnan veszed, hogy az az alja, akit tízezrek letaposnak és nem az az alja, aki letapos?
    Honnan gondolod, hogy akit letaposnak és feláll, annak nincs joga az életben maradáshoz?
    Honnan gondolod – látva a mögöttünk lévő múltat ( LMP ) – hogy az új farkascsorda ( Juhász Péter irányítása mellett ) nem ugyanolyan furakodó, mint a letaposók?
    Az LMP, ( legyen más a politika ) a nevével hajazott a szavazatainkra, mára bebizonyosodott, hazug vádakkal.
    Ha jól emlékszem, a Millát vizsgálta a NAV , a Milla tüntetés után! Azóta Juhász Péter ” természetesen mint civil, NEM MINT POLITIKUS ” tovább roncsolta a már amúgy is a földön lévő baloldalt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  32. Péter Péter!
    és a utcák még mindig üresek!
    DDDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  33. Aki politizálni akar, annak TANULNI kell.
    *
    http://tudasbazis.sulinet.hu/hu/tarsadalomtudomanyok/tortenelem/az-i-vilaghaborutol-a-ketpolusu-vilag-felbomlasaig/oroszorszag-forradalmai-1917-ben/a-bolsevik-hatalomatvetel-oroszorszagban
    *
    Eddig ez volt az első forradalom, amely nem bukott el.
    *
    Magyarország 65 %-a vidéken lakik.
    Föld?
    Föld!
    Szocialista forradalom? SZOCIÁLIS gondolkodás.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  34. http://www.stop.hu/belfold/rogan-szerint-gyurcsany-a-vezer/1207855/
    -
    SzerverVuittonAnti már tudja a még vitatkozó ellenzék teljes programját!
    Pedig még a sajátjukat sem tudja, négy évvel ezelőtt sem tudta, azon kívül, hogy Gyurcsányt amortizálja és emútnyócévezni kell – ezzel ma Magyarországon választást lehet nyerni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Kedves csakén, olyan gyermekded ez az egész!
    Gurmai Zitának sem kell reagálnia!
    Azt kell felismerni, hogy a Fidesznek, ez az eszköz rendszere!
    Nincs más és nincs több.
    Ez a spirál alja.Nincs menekülés.
    Ha van olyan, akit ezzel meg lehet vásárolni, ilyen négy évvel mögöttünk, az meg is érdemli!
    A jobboldali szavazók, nem ezekért a hülyeségekért, pitiáner kis mocskolódásokért fog szavazni rájuk, hanem azért, mert erőt látnak bennük és elszántságot elképzelésük végigviteléhez.
    A Fidesz, koherensen kommunistázik, miközben mindent egy lapra feltéve, társadalmunk demokratikus berendezkedését, törvényeivel, diktatúrára cserélte.
    Mit csinált? Erőt mutatott fel!
    Átalakította a teljes gazdasági palettát, és annak egy jelentős részét, arra a szavazó rétegnek osztotta, amely ameddig ki nem hal családostul, rá szavaz!
    Van aki ezekből számolatlanul kapta az anyagi javakat, van aki csak egy kis trafikot, de ezekben megjelenik a tőkés támogató ( visszacsorgatják a hatalom támogatására a pénzt ) megjelenik a trafikos, a gyógyszertáros, de rájuk fog szavazni.
    Miért? Mert bennük látják az erőt!
    Ha majd a baloldal is erőt tud felmutatni, és nem hülyeségeket reagál, mint Gurmai Zita, akkor majd az emberek rájuk szavaznak.
    De addig, míg azt az embert köpködik ” meghatározó értelmiségiek “, és mondják nap mint nap róla, hogy megosztó személyiség, miközben ez a ( és csak egy ) megosztó személyiség képes ezt az erőt visszatakarítani arra a helyre ahova való, addig az emberek nem fognak erre az oldalra szavazni, mert nem látnak bennük erőt!
    Úr isten.
    Félreérthető volt a mondatom.
    Berosálok.
    Nehogy már elnézést kérjen attól a bandától, aki szemrebbenés nélkül hazudik az ember pofájába?
    Álljon ki a mellett amit mondott, mert máskülönben letapossák!
    Aki le akarja taposni letapossa, és akit letapostak ritkán áll fel, mert bárkiért tette, és bármiért tette is, nem fogják neki megbocsájtani, mert nem látják benne az erőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Gyöngyi Péter

    Gratulálok ,ez egy nagyon jó értékelés és pontosan látod a dolgokat. Én is szeretnék erőt és határozottságot látni, mert nélküle nem fog menni .
    Hetek óta könyörgök itt az AN-n,az összes Gyurcsány fanyalgónak ,hogy egy kurva tényt mondjanak már ,hogy miért kellene Gyurcsánynak visszavonulni vagy miért hiteltelen? Ugyanis évek óta csak olyan indokokat hallok ,hogy mert meg csak…..
    Megsértette a demokrácia szabályait? Szétverte a jogállamot? Hát akkor?
    Ja ….megvan . Táncikált meg azt mondta ,hogy kurva ország ( a csuti barom meg azt ,hogy félázsiai népség , az okés…..?)
    De lenne egy apró megjegyzésem . Nem minden vehető át automatikusan a fidesztől ) pl: az erő, az ovódás szintű gügyögés…. stb…..: Egyszerűen annál az oknál fogva ,hogy a két tábor mentalitása ég és föld. Tehát amitől elájul egy kosut téri hugyozó ,attól én valószinüleg rosszul leszek( tudom ,hogy Kossuth, de NEKIK csak ez jár…….) Persze erő ,határozottság ,harciasság stb…. persze ,hogy nagyon kell illetve kellene. De más tipusu ,mint ezeknek. Tegnap vagy tegnapelőtt hallgattam a Bajnait , hát az valami szánalmas volt Ilyen unalmas,semmitmondó beszédet rég hallottam.Komolyan mondom már kezd nekem gyanús lenni ez a pasas. Véletlenül valaki nem lehet ennyire hülye. ÉS MÉG A KETTŐ KÖZÜl Ő A JOBB!!! A Házmester(szar) házi még rosszabb
    Meg vagyunk mi álldva ezekkel. .. Hónapokig elutasitanak minden együttműködést ,majd keddről szerdára úgy változnak 180 fokot , mintha mi sem történt volna . Még annyit se mondanak , hogy snuldigung, pardon ,bocs szkúzi, eszküzimoá,SEMMI. Ez a hülyének nézés és a pofátlanság (+ taplóság)
    netovábbja. DE hát itt van a mihez képest ( hogy CSAKIGAZATMONDÓT idézzem:) tahó rogánpatkánynál még ezek is százszor különbek . Ezek legalább nem emberevők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  37. Gyöngyi Péter
    Könyörgöm, legalább Te ne hadoválj!
    Miféle erőről beszélsz?
    Én gátlástalan bűnözőket látok csak, akik a legcsekélyebb erőfeszítés nélkül szereznek meg mindent, ami a fennmaradásukat biztosítja.
    Ezeknek a tudásuk az alapja a gazemberséghez, mert mind jogot végzett gazember, akik tudják a jogot a saját képükre formálni!
    Ez nem erő, ez aljasság!
    Teszik ezt ‘98 óta, mert nincs ki megálljt parancsolna nekik! Szótlanul hagyták, hogy az első regnálásuk alatt csinálják a sok gazemberséget,síbolják el az állam vagyonát, lopjanak, csaljanak hazudjanak!
    Nem volt ki letartóztassa őket, amikor kordont bontottak,nem volt ki megbüntesse őket az ország ellen elkövetett, csőcselékkel végrehajtatott felfordulást, elnézték, hogy árnyék igazságszolgáltatást működtessenek, és semmit, de semmit nem tettek ellenük akik kormányon voltak, csak béna módon úsztak az árral, amit a fidesz generált!
    Nem erővel, hanem ésszel!
    Milyen erőről beszélsz?
    .
    Annyi ereje az ellenzéknek is kéne legyen, mint ezeknek a latroknak van!
    Csak sajnos be kell látnunk, hogy az ellenzéknek még annyi esze sincs, mint a fidesznek van.
    Az ellenzék kullog a fideszesek aljasságai után, és tévesen értelmezett demokrataságukra hivatkozva hagyták szétrabolni az országot!
    Pedig csak az eszüket kellett volna használni,és néhány jogászt, aki mestere a szakmájának!
    Nem, az ellenzék első osztályú volt végig a rinyálásban!
    .
    Orbán hányszor vitte ki a híveit az utcára, hogy az összetartozás érzését erősítse bennük?
    És az ellenzék?
    A legnagyobbnak mondott párt, aki végig sunyította az elmúlt 4 évet, most meg diktátumokkal akarja fékezni azt, aki tenni akar, mikor vitte a híveit ki egy össznépi dzsemborira???
    Van egyáltalán tagságuk ezeknek, vagy fantompártként a múltjából él???
    .
    Mi meg hülye módon várunk, hogy ennek a töketlen pártnak az elnöke elnyekegje a diktátumait!
    Nem érdekel, hogy Gyurcsány milyen ügyes tárgyaló, és milyen demokrata!
    A tagság miért nem gyakorol nyomást a “legnagyobb” pártra?
    Kard ki kard!
    Menjenek az utcára (megyek én is velük), hívják az mszp tagságot is, és lássuk a medvét!
    Gyakoroljanak nyomást a tárgyalókra!
    Meglátnánk legalább, hogy csak mese a legnagyobb párt legendája!
    És akkor teljesen új helyzet állna elő!
    De még ehhez sincs eszük!
    Most is altatva vannak, vagyunk a türelemmel a tárgyalások befejezéséig!
    Ugye milyen hülye a magyar nép?
    Most, amikor sorsfordító időket élünk, még mindig hagyjuk magunkat fékezni!
    .
    Na látod Péter! Ez az erő! Így hülyére venni az embereket, és kioltani a tenni akarásukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  38. bumburi-Gyöngyi Péter

    Na ez az amire gondoltam . Amit az egyik oldalon erőnek tartanak ,az a másik oldalon aljasság ( gátlástalanság, pofátlanság ,cinizmus, taplóság)
    Pontosan erről beszéltem. A két tábor közötti elsősorban emberi minőség közti különbség miatt nem lehet automatikusan átvenni dolgokat. kukagyujtogató ,tankelkötő ,Tv székházat ostromló ,tonnás betondarabokat a rendőrökhöz vágó BALOLDALI tüntető NEM VAN,mert olyan állat nincs!!!
    Tehát mind a kettőtöknek igaza van ,csak elbeszéltek egymás mellet . Nekünk is szükségünk van sok mindenre , de az előbb felsoroltakra nincs!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  39. ikab
    “Tökéletesen igaza van Gyurcsánynak, most kifelé egységes képet kell mutatni,”
    -
    Már attól berosáltak Rogánék, hogy szóba áll egymással az ellenzék – naponta kellene mondani, hogy ki, kivel találkozik, de aztán semmi több – na, ettől a falra fognak mászni az összes s..száj ki lesz hajtva, hogy Gyurcsányozzon, emútnyócévezzen és a cöfösök pedig azonnal indulnak bérbégetni, nem várhatnak ezzel márciusig, az már túl késő a 4/5-höz!
    -
    Az ellenzéknek lennék, még rátennék egy-két lapáttal, legalább nekik is jutna egy kis szórakozás, látva, hallva a fideszesek vergődését!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. vikmeki++++++++++++++++++++++++++
    Ezért nem vagyunk az utcán, a baloldali érzelműek nem a b közép és a nem is a savazósok – majd négyévenként egy X-l kifejezzük véleményünket, mint eddig is tettük.
    Számtalanszor lehetett volna menni tüntetni – pár ezren ha összejöttek, meleg volt, hideg volt, esett, fújt, ne jöjjenek pártok, azaz nem mentek az emberek!
    -
    Bojkott is volt – nagyon sokan nem mentek el szavazni 2010-ben büntetve a baloldalt, amit én nagyon nem értettem, mert én emlékeztem az első kormányzásra a vekkerestől, az ellenzéki mivoltuk pedig teljesen undorított, ilyen ellenzéket normális ember nem választ meg kormányzásra és nem is engedi, hogy mások megtegyék – akkor is voltak sokan, akik elmondták, nem lesz jó a 2/3, ez nem a Horn-féle kétharmad lesz, aki itt élt, látott, az tudta!
    De voltak akik inkább a Kéri-féléknek hittek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. tapis 32 jan. 11 szombat 12:56

    Kinek a nevében véleményezel ilyen hevesen??,-csak magadéban??,vagy a fél világ nevében,?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. vikmeki
    Ebben tévedsz.
    Én nem elbeszélek a másik mellett, hanem ha kell megyek!
    Gyöngyi Péter meg meg a türelemre int!
    Ha nem ott laknék, ahol lakok, aktualizálni tudnám az elképzeléseimet a tenni akarásról. Mert fantáziával meg vagyok áldva!
    De a sok türelmes ellenzéki arra nem képes, hogy elkezdjen valamit, amitől ezek a szarjankók félni kezdenének!
    Pofázni, lyukat beszélni a másik hasába azt igen!
    ha legalább néha megmutatnák magukat, vagy tennének valamit, hogy tartsanak ezek a nyikhajok valamitől, más lenne a leányzó fekvése!
    Budapest mekkora város? És mind nyúl lakja! Akkor én mit akarok vidékről?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  43. gigi60
    2014. január 11. szombat
    13:39
    Köszi a cikket.
    Pintér nyilatkozatáról már írtam itt, de akkor összehoztam az eltűnt rakétafejekkel, így senki nem reagált rá, illetve annyiban, hogy kezdődik az őszödözés és a vezetőszáron történő vezetgetés mutogatása az összes TV csatornán.
    Remélem az ellenzékhez is eljut az ismertetett cikk, hogy ezzel csak kellene valamit kezdeniük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. http://www.atv.hu/belfold/20140111-meghalt-a-brutalisan-bantalmazott-kislany/hirkereso
    *
    Az ATV úgy tudja, a kislány szerdán otthon volt a nevelőapjával és a kéthónapos öccsével. A férfi állítólag nem tudja, mi történt a lánnyal, mert elmondása szerint ő a kisgyereket fektette le, amikor a konyhából csattanást hallott. A Hír Tv információi szerint kihallgatásakor a férfi többször is ellentmondásokba keveredett.

    Úgy tudjuk, a családban három gyermek van. Néhány évvel ezelőtt települtek haza Romániából, és három évvel ezelőtt költöztek Tápiószelére. Pár hónappal ezelőtt aztán a férj elköltözött, a nőnek azóta új élettársa van.

    A szomszédoktól és rendőrségi forrásokból is úgy értesültünk, a család rendezett körülmények között élt, senki nem tudja, mi történhetett.
    *
    És ezek szavazni fognak Magyarország sorsáról és a magyar életről.
    Emberek, emberek!
    Hol élünk?
    És ha az utcán a te gyerekedről szól majd a történet?
    Megvárjuk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Balogh de nem balga

    bumburri, javaslom költözz fel Pestre és minden gondunk megoldódik.
    Nevetséges vagy, nem gondolod, hogy a megfélemlítés nagyon jól működik? Azt hiszem Pesten sem csatlakoznának hozzád sokan. Sajnos ez a helyzet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Tudom, hogy nem tartozik ide, elnézésetek kérem. Ezernyi cikk, ezernyi gondolat, de csak ilyen indirekt módon tudom feltenni. Mit szóltok hozzá?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Gonoszka
    -
    “És ha az utcán a te gyerekedről szól majd a történet?”
    -
    Ez nem az utcán történt, hanem otthon, hogy jött ez a kettő össze?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Ma ilyen plakátokkal találkoztam:
    -
    http://sztarklikk.hu/image/?id=46130&ext=jpg&th=n

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Még megtörténhet az utcán is, csak sokan jöjjenek Romániából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. Balog de
    nem balga
    Hát ez az!Milyen nevetséges vagyok! Ennyit tudtok!
    Megfélemlítve lenni, akarni, mert úgy a bénaság magyarázható…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos