Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány “erősíti” a pártdemokráciát 2014. január 10. péntek 17:26 | AN

  • Hozzászólások(184)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány "erősíti" a pártdemokráciát

Budapest – Az “összefogás” című hazugságáradat nyomán megkezdődött a Demokratikus Koalíció szétesése, miután Gyurcsány Feren korlátozná a tagság véleményszabadságát, nehogy megbántsák Mesterházy érzékenységét. Ennek következtében máris elkezdődött a párt tagjainak és támogatóinak lemorzsolódása. Gyurcsány már-már elérte Mesterházy produkcióját, aki a hallgatóságától nem tűrte el a véleménynyilvánítást, ő pedig a tagság interenetes véleményeit korlátozná a nyíltság és a pártdemokrácia nagyobb dicsőségére. Még be sem álltak az MSZP és Mesterházy alá, a tagságra máris szájkosarat tesznek.

Most már csak az kérdés, hogy miért is kellene leváltani Orbán Viktort azokra az állítólagos “demokratákra”, akik elveiket feladva igyekeznek megfelelni egy diktátor által támasztott antidemokratikus követelménynek, és ennek érdekében korlátoznák a tagok, a szimpatizánsok és mások szólásszabadságát? A Demokratikus Koalícióban arra kéri az elnök a tagokat, hogy ne nyilvánítsanak véleményt mindarról, ami zajlik, de semmiképpen ne zavarják meg azokkal a tárgyalásokat, és főleg ne kritizálják a leendő “partnereket” és azok vezetőit.

Emlékeztetnénk Gyurcsány elvtársat, hogy amire ő most kéri a tagokat, az nemcsak a DK elepelveivel nincs összhangban, hanem saját eddigi ténykedésével sem, mert akiket ő most “partnernek” nevez, azokkal szemben olyan éles kritikákat fogalmazott meg, hogy még a pártjukat is el kellett hagyniuk. A DK tagjai meglepődve szemebsülnek azzal, hogy Mesterházyt már nemcsak az MSZP-n belül nem lehet kritizálni, de már a DK tagjainak sem. A közösségi oldalakon tapasztalható reakciókból arra lehet következtetni, hogy tömegesen fogják elhagyni az igazi demokraták Gyurcsány megalkuvóvá váló pártját.

Ez a felhívás bizonyítja azt, hogy a kritikusok félelmei nem alaptalanok. Az MSZP-vel való közösködés ugyanahhoz az eredményhez vezet majd, mint Bajnai esetében, Orbán egyszerűen az MSZP révén és az összefogásra való “kényszerítéssel” leszalámizza és felszámolja az igazi ellenzéket. Így járnak azok, akik nem az igazság útjhán járnak, hanem hazudnak, és utána nem tudnak kikerülni a hazugságspirálból. Orbán választási törvényét vissza kellett volna utasítani és bojkottot kellett volna hirdetni ellene, de nemcsak a választások, hanem az egész rendszer ellen is.

Hazudnak a demokratáknak, akik azt mondják, hogy nincs idő az ilyen “romantikus és irreálisan radikális” megoldásokra, mert az igazság az, hogy amit ők művelnek, arra nincs idő. Ez Orbán bebetonozásához és nem leváltásához vezető út. A leváltásához vezető leggyorsabb és legrövidebb út a teljes bojkott lett volna, az alkotmányos rend megváltoztatása elleni tiltakozásul, és az illegitim hatalom ellehetetlenítésével. Orbán még egy legitim hatalmat, éppen Gyurcsány kormányát is ezzel buktatott meg. Méghozzá milyen hamar.

Ez az út az önfelszámoláshoz, illetve az Orbán Viktor lefizetett ellenzékének szerepéhez vezet.

Íme a demokratikus felszólítás:

“Két dolgot szeretnék tőletek kérni, részint pár napig legyetek türelemmel, adjatok nekünk egy kevés időt, hogy sikeresen befejezhessük a tárgyalásokat. Másrészt pedig arra kérlek benneteket, hogy nyilvános és magán megszólalásaitokban, beleértve az internetes felületeket is, a közösségi oldalakat továbbra is támogassátok az összefogás ügyét és készüljetek arra, hogy reményeink szerint közösen fogunk elindulni. A sikerhez pedig az kell, hogy támogassuk partnereinket is, illetve azok vezetőit.

Készüljünk arra, hogy egy csapat leszünk.
Barátsággal
Gyurcsány Ferenc”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (43 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 89 szavazatból)
Gyurcsány "erősíti" a pártdemokráciát, 3.7 out of 5 based on 43 ratings

  • Hozzászólások(184)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

184 Reader’s Comments

  1. Gyöngyi Péter
    OK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  2. Az azért észbontó,hogy Gy.F.,aki az ellenfelei szerint is kampányban utolérhetetlen,
    most kikaparja a gesztenyét a mocsodék fantompárt mszp és senkiházy részére!
    Drága jó emberek,itt ezen az oldalon!Gondoljatok az mszp közel négy éves “ellenzéki munkájára” a parlamentben!Hát nem robban szét a fejetek a dühtől?
    Pokolba sházyval!
    Nem véletlenül kerüli el őt a fidesz karaktergyilkolászása!
    Az ügynökaktákat “bezárni óhajtó” mszp jelöl miniszterelnök aspiránst?
    Ó,Anyám!
    Borogass!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  3. Nurse
    Milyen igazad van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  4. Horváth Béláné

    Gyöngyi Péter véleményével nagyon egyetértek!
    Mindenki írt igazságokat, de az is egy igazság a sok közül, hogy ha csak egy pici esély is van, hogy ezt a rezsimet le lehessen váltani, akkor azért mindent, mindent meg kell tenni! Mindig voltak korrupt vezetők, pártok is tagjaik is, de azt, hogy törvényessé tegyék a rablást, az emberek, a betegek, az ország, a jövő elrablását akár visszamenőleges törvényekkel, ilyen választási törvénnyel! Akkor bizony minden pici lépést meg kell becsülni, és segíteni ebben minden tudásunkkal, lehetőségünkkel. Talán nem is miattam, inkább a jövő, az unokám, a sok-sok unoka miatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  5. Bumburi

    Én egy XXI.századi európai uniós polgárnak tartom magam és nem az Auróra matrózának. Ebben a minőségemben NEKEM JÁR az a jog ,hogy a szavazófülkében küldjem el azt aki nekem nem tetszik.Nem vagyok tüntetős fajta,soha nem is voltam. Nem vagyok hajlandó az ő játékszabályaik szerint játszani. Mindig elmentem szavazni,és ha rajtam múlik ezek az életben a parlamentbe se kerülnek be. A környezetemben minden lehetőt megteszek ,hogy akit lehet érvekkel felvilágositsak és meggyőzzek. A sajtónak azt a részét , amely megérdemli anyagilag is támogatom ( Galamus, AN, sajnos nincs több) NEM AKAROK Jeanne d’ Arc lenni!!!!!!!!!!!!Én megértelek téged ,remélem te is megérted ,hogy mi az én álláspontom. Nekem nem Ukrajna a példa,hanem mondjuk Hollandia. Üdvözlettel: vikmeki

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  6. Ekepeszto modon fejlodik a DK EZ VALAMI VICC? Mirol arrol az 1% rol 3 ra? Ne vicceljunk mar GYURCSANY ELUTASITOTTSAGA nagyon nagy bar teny hogy enyhult . Gyurcsany kormanyzasa idejen sem volt vallalkozas barat a kormany persze haaz erdemhogy a politika nem veszi el a vallakozasomat akkor Gyurcsany korrekt ok ilyeneket nem tettek! De megengedtek Orbannak es Simlicskanak a bunozest es hagytk szabadon garazdalkodni a felcsuti amokfuto gengsztert! Gyurcsany felelossege oriasi aztan meg megengedte hogy ledofeje a tusko GUMICSIZMAS PARASZT egyutt a belso ellenseggel o neg hagyta ! Mar elnezest hol itt az ero ? Sehol aki a szemet gatlastalan Orbant eltakaritja az elott meghajolok t ereszetesen varom foleg a bilincsbe vereset .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (18 szavazatból)
  7. @Gonoszka

    Az Orbán kép terítése plakátokon nem annyira pénz inkább jogi kérdés. Valószínűleg ilyen esetben Orbán – a saját Gyurcsány és Bajnai ellen elkövetett karaktergyilkosságai után – bepereli az ellenzéket a személyi jogi megsértéséért. Átmegy üldözött mártírba ahogy szokta és a propaganda gépezete előnyt kovácsol számára ebből.

    .
    Terjeszteni kell de a megfelelő módon megfelelő kommentárral. Pl egy rövid de meghatározó értékű cikk vagy rövid elemzés kíséretében, olyan online portálon amit mindenki olvas és hiteles. Ez csak egy a sok közül.
    .
    De az biztos, hogy ilyen kincset ami ilyen egyértelműen bizonyítja beszámíthatatlanságát és alkalmatlanságát, nem szabad hagyni a parlagon heverni. Sőt érdemes egyéb anyagot gyűjteni hozzá és sorozatban a választásokig nyomatni hetente.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  8. http://www.168ora.hu/itthon/navracsics-akkor-nem-lesz-miniszter-ha-nem-akar-122533.html
    -
    Az államférfiak….sokaknak még mindig bejön, pedig Magyarország többet érdemelne, de azer bugrisék maradhatnak, Taplisztánnak megfelelnek, az imázsunknak már egyébként is annyi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  9. http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/11/nagy-utazasra-keszul-orban-viktor/
    -
    Ázsiai kormányfők kicsit visszatekinthetnek, hogy ahol a vekkeres megjelent, ott csengettek a vezetőnek…..egyszer már magát is meglátogathatná, hátha….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  10. Magyarország egyik drámája, a történelem átfestése….a köztévék ezt nagyon értik!
    -
    http://nol.hu/kult/20140111-naciszimpatizans_beszallitok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  11. Leo Klein
    2014. január 12. vasárnap
    00:42

    Tisztázzunk valamit!
    Ez a párt, két évvel ezelőtt, nem létezett!
    Ebből a pártból ” csak ” Gyurcsány Ferenc neve volt hírérték, amin el lehetett indulniuk, mert anyagi forrásaik nem voltak!
    Hogy miért, nem tudom, de a teljes magyar értelmiség, és a parlamenti pártok össztüze mellett, megkerülhetetlen erővé tette a 2014-es választásokra a DK-át !
    Miről beszélsz, ha valami ma megalakul, annak majd csak lesz mérhető százaléka! Tényleg, volt 1% is, volt 3% is, de ma már 8% körül van, és attól van betojva mindenki, hogy valószínűsíthetően ez ma már a duplája!
    Mindezt, kitartó kemény munkával tették, járva az országot, másfél éve.
    Bementek a nyomor kellős közepébe, akciókat szerveztek, alapítványokat támogattatnak és támogatnak.
    Hírértéke annyi volt, hogy játsszák az eszüket, de hír volt!
    Közben, megtanulták azt, amit a szocik ma sem tudnak, kommunikálni, egy olyan gátlástalan erővel szemben, akinek a sajtórabszolgái arra szakosodtak, hogy csak a koncepciós kérdések feltevése a fontos, a válaszra időt sem hagyva, belefojtja a másikba a szót.
    Sokszor írtam, ezen az oldalon is, hogy a gyűlöletet, nem lehet átüvölteni.
    A gyűlölet kommunikációjában, a Fidesz, egyszerűen profi!
    Ezt átüvölteni, csak erőszakkal lehet, de tudjuk, az erőszak, erőszakot szül, ez az oldal meg elutasítja az erőszakot.
    Nos, én a fantasztikus fejlődésre, azt a kommunikációt értettem, amely képes volt ezt a gyilkos kommunikációt átütni, intelligensen!
    Mivel a Fidesz kezében van az egész Média, csak azt hallják az emberek, Te is, amit itt leírtál, önmagukról meg a dicshimnuszt.
    Mitől ne utálnák az emberek Gyurcsány Ferencet, hisz nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
    A magyar értelmiségről, meg aki utálja, és megbocsájthatatlan bűnnek tartja, hogy a Fidesz rászabadult az országra, hagy súgjam meg, hogy nekik ebben tevőleges részük volt, ha nem mással ( bár mással is ) hogy a szólás szabadságát, összetévesztették az anarchiával, és a legminimálisabb játékszabályok betartására is képtelenek voltak, de képtelenek a mai napig is.
    Csak azt nem tudom, hogy mitől gondolják, hogy értelmiségiek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  12. vikmeki
    Megértelek.Élj a jogoddal, szavazz.
    Azt azért megjegyezném, hogy Hollandiában az emberek nem dugják a fejüket a hurokba. Ezt nyilván te is tudod.
    Amit Ukrajnáról írsz, az blabla.
    Emlékezz ‘48-ra!
    Leírások alapján jócskán ittasak voltak.( nézz utána, én nem kutakodok most mert kicsit fel vagyok háborodva)
    Abban az állapotban rendszert váltottak!
    Mi meg józanul sem tudunk!
    Miért? Nem kell válaszolnod, mert kézenfekvő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  13. Gyöngyi Péter
    Fényezed Gyurcsányt és a pártját, de ne erőlködj!
    Itt mindannyian tisztában vagyunk a kvalitásaival, és elismerjük a tenni akarását. (kivéve Leo Kleint, de őt úgysem tudod meggyőzni)
    .
    Az lenne a szép, és elvárható, hogy a mostani hétvégi tárgyalásokon a bojkott lehetősége felé vinné el a tárgyalást. Ez lenne a hiteles következménye az eddigi munkájának!
    De csak képzelődök…azért tudnám értékelni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (10 szavazatból)
  14. bumburi
    Nem volt szándékomban fényezni, de nem bírtam ki, hogy a kőkemény tisztességes munkát – akár jól sikerült, akár nem – azt semmibe vegyék!
    Én a tisztességes munkát értékelem, és csupán ennek adtam hangot.
    Én azért drukkolok, hogy Bokros elképzelése kapcsán, a legszélesebb választási szövetség alakuljon és ne emeszpénisz legyen a miniszterelnök jelölt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  15. A cikk szerzője? Eddig – legalább – Gyurcsányt nem ekézték! Miért van az, ha két magyar összejön, akkor minimum 3 felé szaggatják a koldus tarisznyát is – hiszen másuk úgy sincsen ???!!!
    Legalább egy kicsit nem örülni kellene, hogy alig 3 hónappal a választások előtt megpróbálja az ellenzék összekapni magát? NE KELLJEN MÁR FELIDÉZNEM TELEKI PÁL néhai MINISZTERELNÖK BÚCSÚLEVELÉT, HOGY EGYÁLTALÁN MILYEN NÉPSÉG IS VAGYUNK MI… MÉG MINDIG !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  16. Eagle
    2014. január 12. vasárnap
    03:22
    *
    Ez egy nyilvános kép. Bárki terjesztheti. Akárki. Az az aláírás, hogy Mo. ME-ke pedig ténykérdés. Ezután Orbán visszamehet a redves p*csába.
    Például, ha lenne pénzem, mint ahogy nincs, már autók tucatjai vinnék az A4-esképeket és nyalnák fel európaszerte.
    Ugye, mi csak azt tudunk adni, ami van. Észt.
    Pénzt adjon az, akinek van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Gonoszka

    Most alaposan belegondolva azt hiszem igazad van. Hiszen Orbánék is kinyomtatták a Bajna Gyurcsány plakátot nagy méretben azzal a felirattal, hogy ők tették tönkre az országot. Akkor igazad van én tévedtem, mehet nagyban a plakát mondjuk olyan felirattal, hogy ” és ez karja irányítani az országot “.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. akarja , helyesen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. Gonoszkásan elmosolyodtam. DDDDDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Én Leo Klein írásával értek egyet.Itt sokan imádják Gyurcsányt,de elfelejtik hogy az ő regnálása alatt is tobzódott a korrupció,rendkívül gyenge képességű emberekkel vette köröl magát.A jelenlegi helyzetért nagyrészt ő a felelős,ezt Bokros Lajos is kijelentette már,vidéken nagyon elutasított személyiség.Ha külön indulna a pártjával akkor derülne ki igazán mekkora a támogatottsága,(szerintem éppen átlépné a küszöböt).Azon még nem gondolkodott senki hogy miért nem támadja a fidesz Mesterházit,talán azért mert nincs rajta fogás,ő még nem sározta be magát annyira mint az elődei.Ő még csinálhat egy sokak álltal támogatott baloldali pártot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (10 szavazatból)
  21. isti555
    (Mesterházy) “még csinálhat egy sokak által támogatott baloldali pártot.”
    .
    Csinálhat, de nem fog. Mert nem képes rá, mint ahogy országvezetésre sem. Ahhoz nagyobb szellemi kapacitás és azonnali reakciókészség kell. Nála mindegyik hiánycikk. Hasonlítsd össze például Angela Merkellel, de hazai pályán is vannak nála sokkal rátemettebbek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. isti555
    Az ég áldjon már meg! Nem imádjuk Gyurcsányt, csak kritizáljuk, és az esetleges érdemeit emlegetjük! (kevés van) DE! Tisztában vagyunk vele tökéletesen.
    Ami meg a kormányzása alatti korrupciót illeti mondj egyet, amiben a vád nem dőlt még meg!
    Gyártották a hamis bizonyítékokat, vezetőszáron sétáltattak pár embert, és mára kiderült a gyártott bizonyíték nagyon sok esetben!
    Én nem állítom hogy nem voltak simlisek a Gyurcsány közelében, mert ahol gyalulnak, ott hullik a forgács,és igen, ítéljenek el mindenkit ha lopott, vagy korrupt volt. De csak akkor!
    Azért nyisd már ki a szemed, hogy ez a kormány mit csinál.
    Törvénybe van iktatva hogy lehet nekik lopni, csalni, korrumpálni.
    Akkor miről is beszélsz?
    A Gyurcsány gyengesége, meg hogy nem megfelelő emberekkel vette magát körül, az meg más lapra tartozik!
    Ne tessék már össze maszatolni a szezont a fazonnal!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  23. proaktiv

    Én nem írom le Mesterházyt,nem tudhatjuk milyen küzdelmei voltak és vannak az MSZP nagy öregjeivel.Ennyi idő alatt ezt tudta elérni,lehet hogy más se jutott volna többre.Az hogy az MSZP népszerűsége itt tart,az nem az ő bűne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (5 szavazatból)
  24. bumburi

    Azt írod mondjak egyet amiben a vád még nem dőlt meg,elég ha Zuschlagot említem már le is ülte a büntetését,vagy a BKV sztori.Én most nem hasonlítgatom össze a volt és jelenlegi kormány alatti korrupciós ügyeket.A baloldalnak talán nem azzal kellene kampányolni hogy Gyurcsány alatt is loptak de nem annyit mint most.Olyan emberek kellenek akik még nem járatták le magukat,és Mesterházy még tudna bizonyítani.Gyurcsány mit tudna bizonyítani,még a baloldalon is a legelutasítottabb politikus,országosan meg végképp.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (7 szavazatból)
  25. Megujulasra van szuksege magyarorszagnak ! Uj arcokra es a regieket egytol egyig el kell felejteni ! A bunosoket pedig meg kell muszaly megbuntetni nincs mas lehetoseg bar a politikysok sajnos parttol fuggetlenul szeretnek meguszni mind a buntetest pedig raszolgaltak majdnem mindannyian ! Orban gatlastalansaga utolso fazis ugyanis olyan szemet aljasan lopja lopatta ki a kozpenzeket hogy mar regen meg kellett volna donteni a nepnek a hatalmukat ha maskepp nem hat forradalom altal ! Turhetetlen ez a szabad rablas es meg belevigyorog a mocskos aljas pofajaval a szemunkbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  26. isti555
    Hát nem is lehet összehasonlításokat tenni. Azért egy példa kikívánkozik belőlem
    Zuschlag ügy: 70 millió eltulajdonítás, ebből 50 millió visszatérítve, megmázsálva érte rendesen.
    .
    Ugyanabban az időben, talán napra pontosan az Egyenlítő Tv utána járt egy fideszes ügynek, amiben Szíjjártó volt az elkövető.
    200 millát tüntetett el a mittudomén milyen kultúrcsoport, vagy mozgalom megalapítására, és ténykedésére fogva.
    Az Egyenlítő stábja kereste a csoportot, a ténykedését, és senki még csak nem is hallott róla.
    .
    Te hallottál erről? Fent volt a neten, és nem csapta ki senkinél a biztosítékot!
    nem összehasonlítás ez, mert 2FT ellopása sem helyes, de tájékozódni kéne, és annak megfelelően súlyozni dolgokat.
    .
    Amit Mesterházyról írsz, az meg naivitás. Az a pali annyi baklövést követett el,hogy már rég nem lenne pártelnök, ha bizonyos egyének érdekeinek nem felelne meg. Őt ott tartják, mert így tovább mehetnek a mutyik. Ezt azért le kellett volna már szűrnöd az eddig történtekből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  27. Szóval, én a következők miatt nem tartom jónak az efféle összeborulást és a választáson való részvételt: akármilyen is lesz az eredmény, Orbán és sleppje, valamint a szélsőjobbos Jobbik mindenképpen bekerül a Parlamentbe.
    Ez nem engedhető meg! Miért? Mert Orbán Viktor és pártja alkotmányos puccsot hajtott végre, és módszeresen kiiktatta a jogállamiság kereteit. Ez BÖRTÖNNEL BÜNTETENDŐ, államellenes cselekedet volt. De ezt követően a puszta ténykedéseikkel továbbra is bizonyították fasiszta, klerikális ideológiájukat, aljas cinikusságukat, bűnöző mivoltukat, maffiaszervezkedésüket. Hazudnak, lopnak, csalnak, folyamatosan teszik tönkre az országot.
    Orbánék tehát semmilyen formában nem lehetnek részesei a következő kormánynak! Börtönben a helyük! Ezért nem támogatom a választási összefogást, mert egy illegitim rendszer “elismerésére” irányul, mert:
    - Nem látom az ellenzéki nyilatkozatokban egyértelműen és folyamatosan kinyilatkoztatva, hogy a választásokat a rendszer illegitim volta miatt bojkottálni kell, cél, az Orbán maffia letartóztatása és bíróság elé állítása kell legyen. Először ideológiailag kellene rendet teremteni, mert a gazdaság addig nem fog javulni.
    - Jelenleg a választáson való részvétel a cél, de ez nagy hiba, mert ezt a formációt egyrészt jogi eszközökkel nem lehet leváltani, másrészt:
    1) Ha a FIDESZ-KDNP-Jobbik hármas abszolút kisebbségben lesz: OVI ugyanazt fogja tenni mint 2002-2010 között.
    2) Ha a FIDESZ-MSZP arány nagyjából egyenlő lesz, egyik párttömörülés sem lesz többségben, akkor nem lesz működő kormány.
    3) Ha a FIDESZ megint nyer (ez a legvalószínűbb), akkor itt kő kövön nem marad. Minden vállalkozás előbb-utóbb tönkremegy, százezrek fognak elmenekülni, és klerikálfasiszta, Horthy rendszerű kemény diktatúra jön óriási nyomorral és/vagy az átkosban megszokott gazdasági helyzettel. Mindenki vagy állami vagy közalkalmazott vagy FIDESZ hűbérúr alkalmazott lesz.
    Az első két esetben minden letartóztatási, felelősségre vonási kísérlet kudarcra van ítélve. Az első esetben OVI kivezényeli csőcselékjét (Gárda, egyéb szélsőséges elemek, becsapottak, békemenetesek, rezsiharcosok, magyar csapat stb.), valamint beveti a parlamenti őrséget és a TEK-et. A második esetben törvényileg, a bebetonozott mamelukokkal megakadályozza a felelősségre vonást. Kétséges siker esetén még mindig ott a csőcselék.
    A jelenlegi ellenzék, de a kormánypártoké is, legnagyobb bűne, hogy ideológiailag is padlóra küldték ezt a népet. Szitokszó mind a baloldali, mind a jobboldali, a liberális, a keresztény, a demokrácia, az EU, a nyugat, Amerika, a piacgazdaság, a bank. Helyette van nácizmus, fasizmus, maffia, katolicizmus, Horthy, szélsőjobb, gárda, békemenet, rezsiharc, mindenki ellenség, aki ellenünk van az nem magyar, trianon.
    Megint mindenki hülye, csak mi vagyunk az okosak, de azért szeretnénk úgy élni mint a nyugat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. Kedves minuszoló kommentelő kollegák!
    Azt hiszem félre értetetek,amikor azt irtam,”Jelenleg O.V.,stb,stb.”Én azért irtam le ezt a mondatot,mert:
    1./Az ellenzéki totojázás,az a sok huza-vonás egyezkedés és az azokkal kapcsolatos megszolalások azt mutatják a változást akaró választópolgárok számár,-,igy felém is-,hogy nincs stabil erő a baloldalon,olyan,amely képes lesz a mostani rezsimet leváltani,igy sok ,az ellenzéki pártokban bizó váalsztó polgárt elbizonytalanit,háttérbe szorit és nem megy el szavazni.

    2./ A FIDESZ-nek viszont meg maradt a stabil háttere,melyet a külhoni magyarok szavazata majd tovább növel,igy a mérleg nyelve a mostani rezsim oldalára fog billeni.

    3./Szükség esetén a mai kormány arra is képes lesz,hogy a JOBIK-kal összefog és koaliciot köt egymásal,ahogyan annak idején a kisgazdákkal tette.
    Sajnos ez lesz az ellenzék tesze-toszi tevékenységének és a DK.meggyengülésének az eredménye. .Félek,hogy Magyarország gyászba fog borulni hosszu időre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  29. tapis32
    A Jobbikkal semmiféle koalícióra nem léphet, amíg az EU tagállama vagyunk!
    Osztrák példa…
    Ezért kell a KDNP és az LMP, na meg a többi kis kamupárt, a háttérben a Jobbik persze továbbra is megmarad, ők az óvó tekintettel felnevelt kisded, mint ellenzék.
    A II. vh megmutatta, hogy a rossz ellen bárkivel össze lehet fogni, csak el kell tudni dönteni, melyik az igazi rossz, elég sokáig tartott a nagyhatalmaknak ezt a döntést meghozni, de csak dűlőre jutottak, kellett hozzá Pearl Harbor…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. A 3) pontban közalkalmazott helyett közmunkást akartam írni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  31. Gyurcsányról mondják, hogy megosztó. De Mesterházy legalább annyira.
    Nagy valószínűséggel ugyanaz fog megtörténni, mint Szili jelölése és a 2010-es választáskor. Lesz aki megteszi, hogy befogott orral és ‘gumikesztűben’ rájuk fog szavazni, de attól tartok, hogy nagyon sokan nem. És akkor ő is már 2-szer bukott lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  32. Az, ami itt most megy, az nem más, mint szócséplés! Itt van egy történelmi pillanat, ami nincs kihasználva, és ez mimiattunk is van, mert nem tudunk mást csinálni, mint nem az érzéseink szerint állni valaki vagy valami mögé, hanem mindenkit és mindenkor megkritizálni.
    Ilyenek vagyunk, elég nagy gondja ez a magyarnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  33. Lates Mátyás

    Fura egy cikk. Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. A cikk szerzője ne itt hanem jobb oldalon kavarja a szart. Kérem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Azért most már lehet mondani, hogy van remény. Pát hónapja, meg e hó negyedikén is leírtam, s most is vállalom:
    ““Ki az ellenzéket ekézi, a Fidesz győzelmét reméli.” Ilyen feltételek mellet nem a bojkottban, hanem a győzelem reményében kell tennünk, amit tudunk, s amit lehet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos