Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elég volt az elszegényedésből 2014. január 5. vasárnap 10:47 Forrás: OV

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elég volt az elszegényedésből

Budapest – Szociálisan rombolják le Magyarországot, módszeresen verik szét a szociális biztonságot, a szociális ellátást. Módszeresen széttépik a szociális hálót, és ez sokkal nagyobb bűn, mint bármi, amit eddig tettek. A szociális biztonság, amely szolidaritásra épül, az ország egyik legfontosabb összetartó ereje. Ezt szaggatják most szét, és ebből volt elég.

Elég volt, hogy a beteg embereket, a súlyos sérülteket ellátás helyett ide-oda küldözgessék az országban. Elég volt az elszegényedésből, hogy az emberek milliószám nem tudják hó végén kifizetni a számláikat. Elég volt abból, hogy a kormány nem veszi ember számba az időseket, a betegeket, a diákokat, a rászorulókat. Elég volt a kíméletlenségből, az érzéketlenségből, elég volt abból, hogy egyre nehezebb megélni, miközben egyre többet dolgoznak az emberek.

Elég volt, hogy egyre kevesebb jut azoknak, akik gürcölnek, gyereket nevelnek, egymásról gondoskodnak, becsülettel próbálnak fennmaradni, miközben egyre több jut a léhűtőknek, a hazudozó milliárdos szélhámosoknak, az állam védelmét élvező ügyeskedőknek. Elég volt abból, hogy mindent elvesznek, amiért az emberek megdolgoztak, és mindent eladnak, ami az emberek közös vagyona.

Elég volt abból, hogy egy kiváltságos csoport agyalágyultnak nézi az embereket, és azt vágja a képükbe, nem jár nektek semmi. Gondoskodjatok magatokról, és fizessetek többet és többet. Elég volt abból, hogy az emberek mindig rosszul járnak, miközben a hatalmon lévők egyre több luxust, egyre nagyobb gazdagságot, egyre több kiváltságot szereznek maguknak.

Részletek Orbán Viktornak az őszödi beszéd évfordulóján elmondott beszédéből. Elhangzott a 2007. szeptember 18-i Fidesz-gyűlésen.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +52 ( 54 szavazatból)
Elég volt az elszegényedésből, 5.0 out of 5 based on 29 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. Cinizmus tábla!!!

    Nahát, és most mi a baj?

    Megvédték a nyugdíjakat – pipa
    Foglalkoznak az oktatással, különös gondot fordítva a felsőoktatásra – pipa
    A beteg embereket már nem küldözgetik sehova, legfeljebb haza – pipa
    Elszegényedés márpedig nincs, a rezsicsökkentés miatt mindenki ki tudja fizetni a számláit, elmaradt, kifizetetlen rezsiszámlák nincsenek (kormányzati kommunikáció) – pipa
    Az emberek nem dolgoznak többet, sőt kevesebbet, hiszen (többek között a közmunkások is) már csak napi 6 órát kell, hogy dolgozzanak – pipa
    Ők már nem adják el az emberek közös vagyonát, megtartják maguknak – pipa
    A kiváltságok csoportok nem nézik agyalágyultnak az embereket, mivel semminek sem nézik őket – pipa

    Szóval hol itt a hiba???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (52 szavazatból)
  2. Ezeket az Orbán beszédeket kellene az aktivistáknak minden településen hangosbeszélőbe mondatni, de még ezt sem találták ki a szerencsétlen ellenzékben!
    Az Orbán beszédet sehol nem hallgattatták volna el! Legalább kinyitották volna a szemeket, és megnyitották volna a gondolkodás képességét a kizsigerelt állampolgárokban!
    Millió számra lehetne idézni a korábbi Orbán beszédekből, amivel simán lenyomhatták volna Orbánt.
    Már ha akarták volna egyáltalán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (56 szavazatból)
  3. Hatborzongato a vezercikk fenykepe
    a 2014-es EU tag Magyarorszagon 2-ik Vilaghaborut kisertetiesen idezo km-es EHSEGsorok latvanya Robertbacsi ingyen nepkonyhajat juttaja eszunkbe!

    az hogy 1 tal meleg etelert az ehhalal kuszoben km-es sorokban kell allni a magyarszegennye tett az Orban Kormany altal mesterseges elszegenyitet meggyotort magyar emberek millionak maga a DOBBENET!

    Orbantol es Hatalomehes Kartevo Diktaturajatol OROKRE megkell szabaduln az orszagnak 2014-ben hogy SOHA ujra vissza ne tudjak hazudni magukat a hatalomba amocskok akik MILLIARDOS vagyonokat haracsoltak ossze mig a magyar tarsadalom elszegenyedett es tonkrement!

    BUKJON ORBAN es a FIDESZMAFFIAJA!

    a Rendszrvaltas ota egy BAL oldali MSZP kormany alaltt sem voltak km-es ehsegsorok az orszagban CSAK a Fidesz kepes direkte lenyomni a szegenysegbe es krizisbe a magyar embereket

    Ez hat Orban NEMZETI programja!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  4. Az úgynevezett ellenzéknek még egy fidesssses “magas labdát” sem sikerült lecsapni. Pedig minden nap reggeltől estig ezeket kellene felsorolni. Nem is kellene nekik választási, hülye, idióta dumákat kitalálni.Ez egy MŰELLENZÉK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  5. *
    EZAZ !!!
    Dörgöld az orra aláa saját szennyét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  6. “Akárcsak a fasiszta vagy a kommunista hatalomátvételek elõtt, ma Magyarországon olyan erõk csinálnak politikát a legnagyobb kormánypártban, akik agresszív kisebbségek utcára hajtásával próbálják azt a látszatot kelteni, hogy mögöttük a társadalom. Ma, amikor a Kormány politikájával elégedetlen többség egyelõre csendben tûri sorsát, csak azok szerveznek gátlástalanul ilyen akciókat, akik szerint “mennél rosszabb, annál jobb”.”

    /Kövér László 219. ülésnap (1992.08.31)/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  7. A piacgazdaság sérti azok erkölcsi érzékét, akik csak azt látják belõle, hogy kevesek – számukra tisztázatlan körülmények között – tulajdonosokká válnak, míg a többség továbbra is marad egyszerû, a munkahelyét és megélhetését féltõ munkavállaló. Mindannyiunknak számot kell vetni azzal – legyünk akár ellenzékiek, akár kormánypártiak -, hogy a demokrácia iránti bizalmatlansággal még hosszú idõn keresztül együtt kell élnünk, hogy a parlamentáris demokrácia gyökerei nem fognak végleg megkapaszkodni, amíg ez a rendszer gazdasági sikerekkel nem bizonyítja az életrevalóságát. S ezért hosszú idõn keresztül a politikai küzdelmeknek nemcsak az a tétje Magyarországon, hogy ki fog kormányozni, hanem elsõsorban az, hogy megmarad-e a demokrácia…… Tisztelt Ház! Hölgyeim és uraim! A Kormány elmulasztotta megkezdeni az egészségügyi és a nyugdíjrendszer átalakítását. Tudjuk, hogy egy ilyen vállalkozás legalább nyolc-tíz esztendõt vesz igénybe. Tudjuk azt is, hogy egy parlamenti ciklus alatt egy ilyen kísérletnek nem a gyümölcse, inkább csak hátránya érik be annak a kormánynak a számára, amely belevág. A Kormánynak azonban látnia kellett volna, hogy az ellenzék, de annak legalábbis egy része az ország hosszú távú érdekeitõl vezettetve készen állt arra, hogy az elkerülhetetlen, népszerûtlen döntésekért való felelõsség egy részében is osztozzon. Hiszen nyilvánvaló volt, hogy elõbb-utóbb meg kell kezdenie valakinek egy új egészségügyi és nyugdíjrendszer alapjainak a megvetését. Ha a Kormány kellõ fölkészültséget és elszántságot mutatott volna, már három évvel közelebb lennénk egy új, mûködõképesebb és igazságosabb nyugdíjrendszerhez…… Aggasztónak találjuk azt, hogy a kormánykoalíció ismét olyan osztogatásos ígéretet tett a választópolgároknak, amelyeknek teljesíthetõsége legalábbis kétséges. Ráadásul szerencsétlennek, felelõtlen magatartásnak tekintjük azt, hogy egy négy-öt hónapra hivatalba lépõ kormányzat olyan vállalkozásba kezdjen, amelynek hátrányos következményei a következõ kormányt állítják majd évekre kényszerpályára

    /Orbán Viktor 356. ülésnap (1993.12.21)/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  8. “…Nem csupán arról van szó, hogy ilyen formában a kormánytöbbség, megítélésem szerint az Alkotmány szellemével ellentétes módon – kihasználva a többségét – pártnyilatkozatát országgyűlési szintre emeli, hanem arról is szó van, hogy olyan tekintetben teremt veszélyes helyzetet, hogy innentől kezdve nincs megállás! Önöknek, tisztelt kormánypárti képviselő urak, holnaptól joguk lesz arra is, ha ezt megtesszük, hogy kiadjanak ellenzéket elítélő nyilatkozatot, mondván, hogy nemzetrontó politikát folytatnak (nagy zaj) és ezt+ (az elnök csenget) a pártpolitikai megítélésüket minden gond nélkül ezek után parlamenti szintre emelhetik! Nagyon-nagyon veszélyes precedens lenne ez! Úgy gondoljuk, hogy ez teljesen és szögesen szemben áll az Alkotmány szellemével, ezért én arra kérem Kónya Imrét, hogy vonja vissza indítványát, várjuk meg az Alkotmánybíróság döntését, és ne teremtsünk alkotmányellenes precedenst, eljárásjogi kivételeket itt a Házban! Nincs szükség erre az eljárásra, meg kell várnunk az Alkotmánybíróság állásfoglalását. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Nagy taps a bal oldalon nagy taps.)

    Orbán Viktor 206. ülésnap (1992.05.26)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  9. Amit ma itt vitatunk, az sokkal inkább tekinthetõ közönséges gyõzelmi jelentésnek, semmint kormányprogramnak…… A fordulat óta nem hogy rohamosan emelkedett volna a polgárok életszínvonala, hanem ellenkezõleg, még a fogyasztás abszolút szintje is csökkent. Tisztelt Ház! Hölgyeim és uraim! Egyre kevesebbet ér a pénz a polgárok zsebében, és egyre kevésbé fogékonyak a többpárti parlamenti demokrácia finomságai iránt.
    /Orbán Viktor 356. ülésnap (1993.12.21)/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  10. a Szegenyseg es Emberi NYOMOR es gazdasagi ellehetlenules NEM MAGATOL KELETKEZO FOLYAMAT a Szegenyseget Hatalmukkal gonoszul visszaelo esgazdasagi eszkozeiket roszar sajat meggazdagodasukra fordito gazemberek okozzak s generaljak intezkedeseikkel.
    lasd amit 2010 -ota a FideszMaffi mivelt okozott az orszagban!!

    bar a szegenyseget meg nem lehet soha sem szuntetni MERSEKELNI s KOMPENZALKI KELL Demokratikus erzesu Nyugatos Europeer mentalitasu Gazdasagpolitikai iranyitassal! lasd az MSZP ill Balliberalis kormanyok allati elfogadhato szintu szegenysegi kuszobot

    Orban direkt az arokba hagyat utszelen hagyat leszakitotta a kozeposztalyt a z alapletbiztonsagbol nagysagrendekkel megnagyobbitva a szegenysegi szintet!
    Orban es a Fidesz egy antiszocialis kimeletlen agressziv cinikus embertelen bunbanda akik csak a sajt mocskos MILLIARDOS joleti gazdasagi hatlmukat gyarapitottak s ezert lenyomtak a szarba a magyar embereket!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  11. Magyarország jobban teljesít, azok az emberek fent meg iPhone 5S-ért állnak sorban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  12. Kicsiroli!
    .
    Fogj egy nyulat, tömj bele egy marék Xanaxot, utána lődd be a séróját, majd mártsd folyékony héliumba, aztán helyezd a Transzszibériai Expressz közeledő szerelvénye elé, és már meg is kaptad a jelenlegi ellenzéket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  13. Részlet:
    (Sajnos a szerzőjét nem jegyeztem fel,elnézést kérek érte.)
    “Orbán!Te tetted ezt!
    Viktor!a te bűnöd, hogy az emberek ezrei feladva utolsó csepp büszkeségüket, feladva a maradék önbecsülésüket, beálltak egy olyan sorba ahova mindig csak hajléktalanok és koldusok álltak.Mit gondolsz?Milyen lelki állapotban vannak ezek az emberek?Mit gondolsz, mi vezette oda ezeket az embereket?Azt hiszem erről fogalmad sincs!De én elárulom neked.A reménytelenség ,az apátia és egy kis maradék lét fenntartási ösztön .Ösztön, mert élni kell, de a legszomorúbb az egészben az, hogy a sorban már gyerekes családok is állnak.Oda mennek, mert élni kell, a gyereknek enni kell!
    Viktor, jártál te arra aznap? Láttad legalább a képeket? Nem mozdul meg benned semmi?
    Viktor!Vigyázz!Nagyon vigyázz, hogy meddig mész el.Ezek az emberek akik most sorban állnak nem a te futball huligánjaid ,ezek az emberek nem a hangoskodó csőcselék.Ezek az emberek elkeseredettek,de még halkan tűrnek, de nem tudni meddig. Akkora már a feszültség, hogy a legkisebb szikra is fellobbanthatja a lángot.Előfordulhat, hogy a legközelebbi nagy sorálláskor valaki elzokogja magát ,hogy éhen halt a gyermeke, és ez végigvonul a soron, esetleg valaki rákontráz, hogy az övé is!ez lehet egy olyan szikra amitől a tömeg beindul.
    Tudod Viktor, ez a tömeg nem fog megállni egy víz ágyútól, nem fog megállni a rendőr sorfalnál,.
    Mit csinálsz akkor,közéjük lövetsz?Mivel?Gumi lövedékkel?Vagy ahogy a párt társad 2006 ban reklamálta, az akkori hatalomtól, éles lőszerrel?Még ezt is meg teheted, kétharmadra hivatkozva, te már megtettél sok mindent,de tudnod kell, ez a tömeg nem fog megállni, még a lövésekre sem.Ezek az emberek annyira kilátástalannak látják a helyzetüket, hogy nem gondolnak majd az életükre, azt fogják gondolni, mindegy, hogy éhen halok, vagy lelőnek.
    Hová menekülsz akkor Viktor?A parlament épülete nem fog megvédeni.Senki sem fog megvédeni!
    Meglátod majd a mostani hű béreseid hogyan fognak patkányként visítva elrohanni mellőled.((diktátort a népe ítéli el))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  14. Ez a rezsim nem tankkal jött: néhány éve késő estig álltak sorba a választók, hogy teljhatalmat adjanak ennek a gőgös populista-nacionalista politikának. Amely fölszámolta a maradék jogbiztonságot. Emiatt épeszű ember nem fektet be, nem indít vállalkozást ebben az országban. Ha pedig nincs befektetés, nincsenek vállalkozások, akkor nincsenek munkahelyek se. Munkahely nélkül a nagy többségnek nincs jövedelem, helyette szegénység van. A közállapotokat figyelve, változásra kicsiny az esély: úgy tűnik a magyaroknak nem volt még elég az elszegényedésből. Akiknek mégis, azok menekülnek, ameddig még lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  15. Egy idézet a Bibliából: “A Te szádból ítéllek meg Téged!!”

    Ezt legalább ezeknek az “igazkeresztényeknek” tudni kellene!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  16. Ha valaha aktuális volt ez a beszéd akkor most nagyon is az. A regnáló hatalom szolgálja alázattal azt a népet aki hatalomra juttatta őket. Elég volt a hazudozásból, elég volt a rablásból, elég volt a hazug, hoppálokból, kocsisokból, zsigókból, elég volt a mindennapi porhintésből. Orbán szedje össze a gensztereit és takarodjanak, mint ahogy Ő mondta 2006-ban “fussanak”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. Ezeket a regi orban beszedeket egy kis valtoztatassal priman fel lehetne az ellenzeknek hasznalni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  18. Maki, épp az a lényeg, hogy NEM AKARJÁK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  19. Az “úgynevezett” ellenzék pártjaihoz kötődő gazdasági érdekeltségek régóta együttműködnek a Fidesszel. Az LMP-hez köthető konkrét példa itt: http://hvg.hu/itthon/20131128_LMP_korrupcios_botrany_NFU Az adócsalás ügy kirobbanása után árulkodó volt, ahogy ez az “ellenzék” mondvacsinált okokra hivatkozva megakadályozta a vizsgálóbizottság megalakítását, illetve az is, ahogy magára hagyta a csalást felfedő adószakembert. A pénzért cserébe eljátsszák az ellenzék szerepét, fenntartják a demokrácia látszatát. Erre a rezsimnek a Brüsszelből jövő pénzek miatt van szüksége, ebből fizetik a csókosokat, talpnyalókat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  20. Az odáig rendben van, hogy e vélemények, és főképpen az OV-idézetek felkerültek erre a felületre. Nem lehetne-é ezekkel megszórni az illető honlapját? Az tuti, hogy azonnal leveszik, kitörlik – de esetleg órákon át, napokon át, heteken át, ameddig csak lehet, egyre és egíre csak továbbítani ennek az alaknak ezeket az üzeneteket? Ki unja meg előbb? Adjunk munkát a honlap kezelőinek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  21. Ebből is látszik, hogy egy méretes gátlástalan szélhámosról, hazug bűnözőről van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  22. FoxAalfa1: semmi értelme.. Az Orbán facebook oldalán kommentelők olyan mértékben agymosott barmok, hogy azoknak te mondhatsz bármit.
    Érveket, cáfolatot mondani olyannak, aki pld le birta azt irni, hogy nemcsak ő, de a 4 éves gyereke is nagy rajongója a miniszerelnök urnak, a 4 éves gyerek 24 órán (!!!) keresztül az echo vagy hir tv-t nézi, a parlamenti közvetitéseket, hátha meglátja a min.elnök urat, és hall tőle valamilyen okos gondolatit, az utolsó pénzből is meg kell neki venni az ujságot, ha Orbán van rajta és mások képeit letépi.. És százával bizositják ezt a férget a hűségükről, a jóisten meg a csiksomlyói szűz Mária áldását kérve a vezérre, hálát adva hogy egy ilyen csodálatos ember vezeti az országot es Magyarország példaképe, megköszönve neki, hogy fáradhatatlanul dolgozik a népért, az országért, amit a gaz komcsik, elmult8év, stb… Ezeknek a beszélő állatoknak akarsz te világosságot gyujtani a fejükben…? Lehetetlen.. Olvastam nem egy kommentet amikor a normális emberek felháborodottan sorolják, mit köszönhet a nép ennek a féregnek, felsorolva a szegénységet, munkanélküséget, az ételért sorban állókat, amire az összes fideszbirka egyhanguan ugyanazt a választ böfögi: szegények régen is voltak, gyurcsánybajnai elmult8év, azok tettêk tönkre az országot, csak az nem talál munkát aki nem keres, ha szegény vagy hogyhogy telik internetre.. Add el a gépedet, mondd le a netet, majd lesz pénzed.. Ha annyira sajnálod az éhezőket, menj vigyél nekik, te mit adtál nekik, stb.. Oldalakon keresztül az összes fidesznyalonc ezt egyhanguan irja.. Ugyanolyan érzéketken mocskok, mint a bálványuk. Hasonló a hasonlónak örvend..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  23. (A fotó alá :)
    *
    EZ AZ EMBERTÖMEG LÁTHATÓAN ÉHES MARADT A REZSI RIZSA UTÁN IS
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  24. Zoltan138 !
    *
    Az LMP körülbelül annyira ellenzéki párt, amennyire a Jobbik is. Orbán kreálmánya mid a kettő, balról, illetve jobbról csinált udvari műellenzék.
    Ezt már mindenki tudja…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. Nagy Andás:

    “Magyarország jobban teljesít, azok az emberek fent meg iPhone 5S-ért állnak sorban.”

    Dehogy iPhone 5s-ért! Moziba mennek! Tegnap láttam a királyi televízióban, hogy a mozilátogatás minden rekordot megdöntött!!

    De szívesen hallgatok további lehetséges magyarázatokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. A KÍGYÓ FARKA
    *
    A kormánypropaganda nem győz eléggé dicsekedni, hogy milyen jól mennek az államkötvények a kötvénypiacon.
    Szerintem pedig, a fid-SS által kibocsájtott államkötvények vásárlói maguk a “kedvezményezett” pártaktivisták és lelkes, hívő választók, akik a kiemelt jövedelmükért és más adományokért ma ezzel kötelesek meghálálni a Vezér irántuk táplált jóságát. Egyelőre az ő lopott pénzeikből kelnek el a fiatal demokraták 9% kamatra beigért “Békekölcsön” kötvény tömegei is a Békemenet lelkes tömegei számára… Más – éppeszű, normális – befektetőt elképzelni sem tudok.
    *
    Ámde mindez csupán egy ördögi kör, hisz’ a bölcs nemzeti szólásmondás szerint is “ebül szerzett pénz, ebül vész el”.
    Amit ezek a 3 év alatt összeharácsoltak az főleg és elsősorban ingatlanba, fogyasztási cikkekbe, és bankokban elfekvő értékcsmagokban feküdt, fekszik, tehát nem dolgozott(!) termelő tőkeként. Emiatt sem volt szinte semminemű gazdasági növekedés ebben az országban. Ha mostmeg ezzel a kötvény”piaccal” a pénz befektetődik egy ugyancsak nem termelő, tehát növekedést nem indukáló – csupán állami kiadásokat fedező – gigantikus holttőkébe [sőt, amely épp ez által el is költődik] akkor a fid-SS kígyó ezzel a fajta befektetői állománnyal saját farkára talált rá, amibe jól bele is harapott…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  27. KORDON BLUED, Az MSZP-t pedig megvette kilóra – ezt is tudja mindenki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  28. Már gyilkolják is a közmunkásokat.
    Két közmunkást gázolt halálra egy autó. A munkáltató – Belügyminisztérium – semmit nem tett az elárvult családtagok érdekében…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Stadion helyett mauzóleumot Felcsútra !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos