Ronai and Ronai
AMERIKAI

Sajttal bukott meg Gaudi-Nagy a párizsi repülőtéren 2013. december 24. kedd 5:32 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Sajttal bukott meg Gaudi-Nagy a párizsi repülőtéren

Budapest, Párizs – Feltartóztatták Gaudi-Nagy Tamás jobbikos képviselőt a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren még december 13-án. A Jobbik képviselő közlése szerint a repülőtér biztonsági szolgálatának munkatársai egy, a családjának szánt francia sajt miatt tartóztatták fel, szerinte „jogszerűtlenül”.

Gaudi-Nagy Tamás a tíz nappal korábban történt eset nyilvánosságra hozatalára utalva úgy fogalmazott: „akiknek ez a téma karácsony előtt egy nappal nyer fontosságot, azok nyilvánvalóan a nemzetért elkötelezetten dolgozó képviselők esküdt ellenségei”.

Közölte azt is, álláspontja szerint az esettel kapcsolatban a „bizalmasság elvét sértő”, meg nem engedhető kiszivárogtatás történt a magyar külképviseleti szervek részéről.

A december 13-án történtekről azt mondta, diplomáciai mentessége ellenére a párizsi repülőtér biztonsági szolgálata „a francia rendőrséggel karöltve jogellenesen visszatartotta” attól, hogy a 16.45 perckor induló budapesti járatra felszálljon.

Elmondta, a biztonsági szolgálat azért tartóztatta fel, mert francia sajtokat akart felvinni a Budapestre tartó gépre, egy szabályozásra hivatkoztak, amit azonban nem tudtak neki bemutatni. Hozzátette: emiatt „konfliktus támadt”, a biztonsági szolgálat munkatársai erőszakosak, agresszívek voltak, ezért azt kérte, a francia rendőrség bevonásával tisztázzák a helyzetet.

Közölte, közben közeledett a repülő indulásának az ideje, ezért a családjának szánt sajtokat a biztonsági zónában hagyva próbált meg „becsekkolni diplomata-útlevelével és a már átvizsgált csomagjaival”, ám ezt megakadályozták, így nem ülhetett fel a gépre.

Elmondása szerint a francia rendőrség azonban „rövid idő alatt rájött, hogy hibázott”, és később segített, hogy a másnap reggel hétkor induló géppel hazatérjen Budapestre. Konzuli segítséget kért és kapott, az éjszakát pedig a repülőtéri szálláson töltötte.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.9/5 (18 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +9 ( 27 szavazatból)
Sajttal bukott meg Gaudi-Nagy a párizsi repülőtéren, 3.9 out of 5 based on 18 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

60 Reader’s Comments

  1. Izsak-Bacs Jeremias

    Kedves mindenki’

    Karácsony van, és küldtem egyik ismerősnek egy Karácsonyi dicséretet, (himnuszt), bocsánat mindenkitől, IGAZ, nem néztem utána azt hogy ki tette fel a YouTube-ra, ezert kérlek benneteket hogy ne vegyetek rossz neven és BOCSÁNAT mindenkitől! Utólag is Boldog és Áldott Karácsonyt és meg Boldogabb Újévet. (Köszönöm az észrevételt.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  2. Jó orruk van a franciáknak!
    Csak nem a sajt volt büdös, hanem Gaudinak volt gauda szaga!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  3. nem gauda, hanem jólérett camembert!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  4. Eddig a lopni szeretők hoztak szégyent Magyarországra.Ez az eset azt sugja nekem,hogy már a képviselókben sem lehetünk biztosak,hogy a magyarimázst féltve örzik,ha külországba mennek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  5. Gondolom, ez a fazon csak itthon mert ilyen nagylegényként nyilatkozni. Párizsban legfeljebb kötözködött, amiért kicsit feltartóztatták, hogy megnézzék a csomagjait. Hogy szerinte a francia rendőrség “rövid idő alatt rájött, hogy hibázott”, nem jelent semmit. Nem hiszem, hogy attól ijedtek meg, hogy ez a náci diplomáciai mentességére hivatkozott.
    Vegye már tudomásul ez a sötét fazon, hogy külföldön eljárnak vele szemben, ha bármilyen jogszabályt sértő dolgot csinál. Nem Magyarországon van, ahol (remélem, már csak rövid ideig) bármit büntetlenül megtehet (pl. személyiségi jogot sérthet, gyalázkodhat, stb., bőséges a bűnlajstroma).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  6. Ezt a patkányt egy hétig haza sem engedtem volna,legalább addig sem mérgezte volna itthon a levegőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  7. Szegény Gaudi! A mimóza lelkű fasiszta,akivel agresszíven bántak a franciák…Mindjárt sírva fakadok! Aztán beismerték “tévedésüket” és másnap hazaengedték! Így is már bűzlött a levegő körülötte,a biztonságiak végül kinyomozták,honnan jön ez a penetrális bűz…Aztán fel a repülőre,irány a fasiszta Orbanisztán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  8. Rendezsmagyarember magyar salytot esz, nem a hanyatt ló nyugatt impirilista sajtyát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  9. No de mi a francot keresett franciában?
    Különleges kulináris élvezeteket?
    A fene a jódolgát!
    A camembertek, kékpenészes sajtok, rozzsal érlelt sajtok, kecske és friss sajtok
    a magyar piacon is jelen vannak.
    A francia sajt nem olcsó mulatság!
    Vajon hány magyar megy Franciaországba sajtot vásárolni???

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  10. A népköztársaság idején történt meg velem, hogy átugrottam Csehszlovákiába,hogy farmert vegyek az IKÁ-ban. Szolgálati útlevelet használtam a turista útlevél helyett. Észre vették itthon. Megvonták büntetésül az éves prémiumom és a szolgálati útlevelem bevonták. Kérem szépen ez az igazi demokrácia amiben most élünk:Diplomata útlevéllel lehet sajtért menni Franciaországba és ha szólnak érte még nekem áll feljebb. Remélem nem fogunk hadat üzenni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos