Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán magántelevíziót működtet közpénzen 2013. december 18. szerda 7:14 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán magántelevíziót működtet közpénzen

Budapest – Gyurcsány Ferenc véleménye szerint “ez a köztelevízió” nem érdemes arra, hogy tovább működjön. Ezt a Demokratikus Koalíció elnöke mondta az MTVA Kunigunda útján található épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján.

A sajtótájékoztatóra azt követően került sor, hogy Gyurcsány Ferenc országgyűlési képviselői minőségében felkereste Szabó László Zsoltot, az MTVA megbízott vezérigazgatóját, akivel ismertette ezt az álláspontját. Szabó László Zsolt, mint Gyurcsány Ferenc mondta, „tisztességgel meghallgatta a kritikáját, de érdemi válaszra nem vállalkozott.”

(Szabó László Zsolt neve ismerősen csenghet a közélet iránt érdeklődők fülében, a Háromnevűként elhíresült televíziós személyiség az előző Orbán-kormány idején már jelentős károkat okozott a magyar köztévé megítélésének.)

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott, hogy a Szabó László Zsolttal folytatott beszélgetése arról győzte meg, hogy igaza van, mert az évi körülbelül hetvenmilliárd forintos költségvetési támogatásból “közéleti, politikai, kulturális értelemben nem a köztársaság televízióját csinálják, hanem Orbán Viktorét”.

Miközben független elemző intézetek már évek óta ezt mutatják ki, “nem érti a tévé vezetése, hogy ez miért nincsen rendben”.

Szükség van közszolgálatra és közszolgáltatásra – folytatta, hozzátéve, hogy a köztelevízió viszont régen elveszítette annak lehetőségét, hogy erre képes legyen.

“Nem a közszolgáltatást kell megszüntetni, hanem ezt a kultúrát és ezt a szervezetet, és helyette az alapokról, a nulláról, teljesen újat kell építeni.

A volt kormányfő szerint egy “tipikus” közszolgálati híradóban húsz percen keresztül a kormány álláspontját mutatják be, az ellenzék reakciói nélkül, az utolsó tíz percben pedig az ellenzék számára kényelmetlen, negatív hírek következnek. “Ez én szerintem tisztességtelenség, bizonyos értelemben közös pénzünknek az ellopása” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (66 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +97 ( 103 szavazatból)
Orbán magántelevíziót működtet közpénzen, 4.9 out of 5 based on 66 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(56)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

56 Reader’s Comments

  1. Gyurcsány és a DK, ellentétben a nagy általánosságokat pufogtató Bajnaival és MSZP-s szövetségeseivel, következetes a programja kommunikációjában. A módszer, amivel ezt teszik, pedig egyre karakteressebbé teszi a pártjukat. Eddigi témáik, köztük a köz-televízió működése is, mind olyan dolgok, amelyeket a demokrácia helyreállítása során – ha erre egyáltalán lehetősége lesz valakinek a közeli jövőben – hatalomra jutóknak kezelni kell. A DK megoldási javaslatai konkrétak, közérthetőek. A Mesterházy-Bajnai duó kirekesztő politikájával elkérte, hogy a DK karakteres arculatot öltsön és megkerülhetettlen legyen. Aki Bokros Lajos és a MoMa tevékenységét is figyeli, az hasonlókat tapasztalhat, csak ők, mivel nem kívánnak 2014-ben választáson indulni, kevésbé aktívan kommunikálnak. Az MSZP és az Együtt mindkettőjüktől tanulhatna, szakszerűseéget, korrektséget, egyenességet, őszinteséget és következetes demokrataságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +93 (97 szavazatból)
  2. Tudom sok kritika éri Gyurcsányt,. Én sose voltam Gyurcsányista, sem a híve nem is ismertem őt és annak alapján amit tudtam róla egy teljesen átlagos miniszterelnöknek tartottam, sok ilyen van a világon 12 egy tucat.
    .
    De a mostani szerepvállasa beleértve az esetleges taktikai hibáit, (ugyan ki nem követ el) véleményem szerint döntő hatsású lehet Magyarország társadalmi és politikai jövőjét illetőleg
    .
    Gyurcsányt olyannak látom aki inkább pozitív alkat és a jelenléte, akárhogyan is értékelik ki,- számít. Nagyon is számít.
    .
    természetesen nem szenteket és angyalokat várok, hogy leereszkedjenek a földre, de ha emberekről van szó, ilyen ember és amit csinál, azt hiszem jelentős, és a ha sikeresen folytatja komoly befolyásoló tényezővé válhat.
    .
    Nemélem sikerül neki, és ha esetleg Gyurcsány úr olvassa az AN-t és ezt a hozzászólást, tanácsolom neki, hogy gondoskodjon megfelelő testőri védelemről.
    Orbán bűnöző, bűnöző módszerekkel irányít egy országot, bűnöző módszerekkel szerezte meg a hatalmat és bűnöző módszerekkel fog harcolni politikai ellenfeleivel a jövőben is.
    .
    Orbánnak vége. Ő egy politikai és valószínűleg előbb utóbb fizikai hulla, de a haldokló utolsó rúgásai pusztító erejűek lehetnek. Nagyon óvatosnak kell lenni, Épelméjű ember ki sem tudja találni azokat az aljasságokat amik ennek az elmebetegnek a pusztító agyában megszületnek.
    .
    Orbán egy büdös, nyirkos zokni. semmi tisztességes fair dolog nem várható tőle, Orbán törvényszerűen gyilkossághoz fog folyamodni.
    .
    Nem szabad meghátrálni de a védelemről gondoskodni kell, és arról is, hogy visszakapja amit tesz abban a pillanatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +91 (95 szavazatból)
  3. Pár hete véletlenül kapcsoltam rá az M1 híradójára, ahogy végigzongoráztam a csatornákat. Minden hír között 1-1 pár műsodperces snittre megjelent Orbán. A gyomrom felfordult tőle! Az egyszerű emberek meg fel sem fogják, hogy ez a személyikultusz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +66 (72 szavazatból)
  4. Kedves Eagle,
    Feri olvassa az AN-t (is), tisztában van vele, hogy egy bűnözővel, és bűnszervezetével áll szemben. Amúgy meg egy fáradt, hétköznapi ember – értsd ahogy mondtam! Rengeteget dolgozik, és szerintem is most jól csinálja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +71 (73 szavazatból)
  5. Orbán vitathatatlanul megszállta a köztelevíziót.
    De nem most!
    Azóta ezt kellett volna kiabálni, amióta a Hír,és Echo Tv-ből odarakták a mikrofonállványokat, meg a “hölgyeket”,akik akárhová valók, de köztévébe semmiképp.
    Az intendánst ki ne felejtsem, aki lekurvázta a betelefonálókat, Friderikusz meg szembesítette vele.Ja, és 2 milliót vizionált egy nagygyűlésen,és ezért kitaláltak neki egy intendánsi helyet,jó pénzért.
    Akit csak össze tudott gyűjteni Orbán az aljas emberek közül, az most mind kapcsolatba hozható a köztévével.
    .
    Sajnos az ellenzék hagyta. Nem csinált 2 milliós nagygyűlést ennek megakadályozására,de még a legnagyobb mszp sem nyitotta ki a száját ez ügyben.
    Tiszteletreméltó amit Gyurcsány csinál.Csak kevés! Egyedül nem megy! A nagy horderejű dolgok egyet akaró emberek szándékával valósíthatók meg, és azt nem látjuk.
    Nem igaz, hogy nem találnak kapcsolódási pontokat, ami legalább az ilyen ügyekben összefogásra hajlamosítaná az ellenzéki pártokat!
    .
    Majd 4 év eltelt, és hagytak mindent szétverni, és a fidesz befolyása alá vonni.
    Ezen az ellenzéki tehetetlenségen meg van botránkozva a világ!
    Természetesen az ország népe ezekről keveset tud, mert a köztévé nem tudósít, csak az egyeskének kedvező híreket.
    .
    Szégyellje magát Mesterházy, és Bajnai,hogy csak a saját helyzetükkel foglalkoznak, minden más ki van zárva!
    Szégyelljék magukat, mert a semmilyen ügyben össze nem fogás fog oda vezetni, hogy egyeske, és bandája még belátható ideig nem távozik a pénzszerző helyekről.
    Mindez a miniszterelnöki székért való áhítozásuknak lesz majd köszönhető!!
    Én szóltam!
    Ha nem lépnek, meg fogják keserülni,de nagyon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +59 (67 szavazatból)
  6. Tibor!
    Vacsora közben ne nézzél köztévét, mert többször is gyomorforgató jeleneteknek lehetsz tanúja. Én személy szerint sokkal gusztusosabbnak tartom vacsora közben a tampon vagy a betét reklámot, mint ennek a skizofrén idióta OV-nak a vigyorgását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (54 szavazatból)
  7. @Tibor

    Igen ezzel tisztában van de mivel ő nem bűnöző és nem is elmebeteg, valószínűleg nem is képes előre kikalkulálni azokat a sokszor logikátlan, értelmetlen és mérhetetlenül aljas reakciókat amit egy elmebeteg kitalál.
    .
    Az ésszerűség és a logika egy szörnyű csapda mert az intellektuel mint Gyurcsány is nyilván arra épít. De nem egyszerűen csak arról van szó, hogy a tévedéseknek és ésszerűtlenségeknek is megvan a maga logikája, hanem arról, hogy ez a logika győzhet, ha egy helyes és tisztességes intellektuel logikával szembekerül, egyszerűen a véletlen és a butaság törvényszerűségei és logikája alapján.
    .
    Igen, az ostobaságnak is megvan a logikája és menete, a kivitelezhetetlen aljasságnak is és ezeket a cselekedeteket, — Orbán cselekedeteit — , Orbán elmebeteg mércéjével kell mérni és megítélni, nem pedig a saját intellektusával, akkor sem ha Gyurcsány százszor okosabb Orbánnál, hiszen Orbán mióta ebből él, hogy az őt körülvevő intellektuelek a saját intellektuel és erkölcsi mércéjükkel mérik őt és készülnek fel a megmérettetésre. Ez súlyos hiba. Úgy látom Gyurcsány is ezt teszi.
    .
    Nézd egy példa: ha egy szuper intellektuel odaáll fej vagy írást játszani egy ostobával akkor mindig az ostoba győz. Miért??? Mert az intelligens feltételezi, hogy az ostoba számon tartja a válaszait és az szerint fogja a tenyerébe helyezni az érmét a fej vagy írást felülre. Ha így lenne, akkor az intelligensebb győzne, mindent előbb kikalkulálna.

    De nem, az ostoba fog győzni!! Vagy azért mert találomra helyezi felülre a fej vagy írást, vagy mert kalkulálna szegény de olyan ostoba, hogy mindig félrekalkulál és megint csak véletlenszerűvé válik a fej vagy írás.

    Márpedig, ha így van, akkor mindig a véletlen győz, a véletlen törvényszerűsége és logikája alapján, és sohasem az intelligensen kalkuláló, akkor sem ha 22O az IQ ja.
    .
    Gyurcsány tudja, hogy bűnözővel áll szemben de azt nem, hogy milyennel!!!
    .
    Egyébként engem is megkapott a fizikai megjelenése, valóban sokat dolgozhat és sok gondon mehet át, én személy szerint ezt a kimerültséget őszintének érzékelem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (50 szavazatból)
  8. mindenki mindent tud még a gyerekek is ; és mindenki fél tőle mert őrült -mármint a vezérlő méltóságos fejedelem-; a férfiak féltik a gyereküket feleségüket szüleiket – Gyurcsány Ferenc is fél -szegény feje-ő is félti a családját és ezért úgy támad hogy közben hódol és hátrál . nézzétek meg egy tigris vagy oroszlán szemét ( ha lehet fotón ).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  9. A köztévé mindig a a hatalmon lévö kormány seggét nyalta,kénytelen volt különben éhen halt volna.Ha most Hitler lenne hatalmon,akkor az ö seggét nyalná.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (19 szavazatból)
  10. GyF legnagyobb hibája is nagyságrenddel kisebb, mint a körösztapa legkisebb gaztette. :(((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (50 szavazatból)
  11. nagyon vicces és a helyzetet leírja jerry lewis box match sailor beware 7perc 18 mp.jelenete a youtube-on egy kis vidámság a nyomorunkban .sziasztok olv.társak ha nem lennének okos hsz.- eitek már lehet megőrültem volna

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  12. Mára már teljesen rádió- és televízió nélkül maradtam.
    Az MR 1-2-3 + műsorait évek óta nem hallgatom, Az M-1-2-3+ adásait évek óta nem nézem.
    A Klubrádióba néha belehallgatok, az ATV-re néha kis időre odakapcsolok .
    A Friderikusz nekem nagyon későn van (22:20), ezért azokat a beszélgetéseket az archívumból nézem meg.
    Nincs sok nézhető/hallgatható műsor sehol sem.
    A Népszabóságot és a 168 órát hozza az újságos, az AN-t és a Galamust rendszeresen olvasom —- ennyi.
    Teljesen új közszolgálati média kell.
    Egyet értek Gyurcsány Ferenccel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (52 szavazatból)
  13. @hamlet

    A harapós kutya azt harapja meg aki fél. megérzi és támad. Aki nem fél tőle azt nem meri megharapni.
    gyerekkorom óta kutyákkal vagyok körülvéve, beleértve a séta közben a budai házak kertjéből vicsorogva kirohanó támadó ebeket. Soha egyetlen kutya nem harapott meg. Soha egytől sem féltem. ezek a rohadékok a félelem szagra gyülekeznek.
    .
    Példaként elmondom egy gyerekkori élményem. A szomszédban volt egy elég harapós német juhász, ahol vidéken nyaraltam. Együtt játszottam a pajtásommal, nála volt a kis méretű festett játék homokozói fémvödör. Ő tanított engem. ő volt talán 6 vagy 7 éves, én kb 5.
    .
    Mondtam, hogy félelmetes a szomszéd német juhász, van a kerítés alatt kaparva egy gödör, mi lesz ha átjön.
    Nem semmi volt az a srác, tényleg, 7 évesen . Kezébe vette a vödröt , odament a kerítéshez és totál felheccelte a német juhászt, tuti lehetett min. 25 kiló, nem tudom de nagy volt.
    .
    A kutya tajtékzott, rohant megkereste a gödröt, átkúszott alatta és rohanva támadva ugrott bele a pajtásom arcába. én ott álltam tőle vagy 3O cm re. A srác teljes nyugalommal állt és nézte a felé rohanó kutyát, amikor az ugrott, egyszerűen a pofájába csapta a játék vödröt, kihasználta a kutya pillanatnyi meglepetését, hogy nem tudta nyitni a száját mert a vödör mint egy szájkosár lezárta, és a térdével igen keményen mellkason rúgta, szerintem betalálhatott a szívébe. Mivel 7 éves volt a kutya túlélte de vinnyogva elszaladt. soha többet nem féltem a kutyáktól megtanultam a leckét, — támadótól nem félni, nem elszaladni, nem meghunyászkodni — . Soha egyetlen kutya nem mert megharapni, de soha nem is kellett egyet sem megrúgnom.
    .
    Elszaladni, behódolni, óvatoskodni egy támadóval nem szabd, mert csak arra vár, hogy meneküljek és a hátam fordítsam felé, mert ő csak a hátba szúráshoz ért.
    .
    Orbán egy eb. És olyan is mint a támadó ebek, támad de közben fél, és a támadása mögött nem bátorság van, csak vagy alaptalan pimasz vak merészség vagy a támadó kutyákra jellemző őrjöngés. Szerintem Orbán őrjöngő típus aki ha nem úgy mennek a dolgok ahogy akarja, ripityára töri szobaberendezést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (47 szavazatból)
  14. Persze, csak nem a köztévét kell megszüntetni, hanem az ott “dolgozókat”
    felfüggeszteni. Amint nem dolgoznak ott, más lesz helyzet. Mert a köztévére szükség van, a bútort nem érdemes és nem festeni kell. A KURVÁKAT KELL CSERÉLNI !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  15. Kijavítottam Gyurcsány mondatát:
    “Nem Magyarországot kell megszüntetni, hanem ezt a kultúrát és ezt a szervezetet, és helyette az alapokról, a nulláról, teljesen újat kell építeni.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  16. Orbán nem csak a köztelevíziót szállta meg.
    Orbán és rablóbandája az egész országot megszállta.
    Lassan ideje lesz az alap-törvény-könyv következő módosításának és Magyarországot le kell benne cserélni Orbániá-ra, melynek államformája királyság és új zászlója közepén egy focipálya a “minta” ahol a labdáról …..na kinek az arca is mosolyog le ránk????
    .
    Gyurcsány jól érzékeli a dolgokat de lehetősége már nem sok van. Valamiért a demokrácia nálunk még nem működőképes. Nincs rá tömeges igény. A rezsicsökkentésre sokkal inkább. Nálunk a demokrácia fogalma egyet jelent az utazhatok nyugatra (vízum nélkül) fogalmával. Na ha az megszűnik, akkor talán elkezdődik valami. De addig utazunk lelkesen, és aki az árok szélén van azt belelökjük, hogy ne látszódjon, mert az nagyon kínos. (mély tisztelet a kivételnek, akikkel az a baj, hogy nagyon halkan szólnak és kevesen figyelnek oda rájuk)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  17. Egyet értek, igen is szét kell zavarni az Obernsovszki féle fidesz Smith valag nyalókat.A közmédia a funcióját lája el,! Informálja a közt – .szava hihető legyen
    hiteles.-nem lehet sem kormány párti sem , ellenzéki szócső.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  18. A köztelevíziónak csúfolt TV az nem más mint egy Csaucseszku típusú diktátor szócsöve. Az embernek borsózik a háta tőlük ha véletlenül odakapcsol .
    A Kádár rendszerben a nyolcvanas években ehhez képes demokratikus állapotok uralkodtak a tömegtájékoztatásban.

    Azt tapasztalom az értelmesebb Fidesz híveknek ég a pofájuk ha ez a kérdés szóba kerül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  19. Megneztem a kulfoldon is sugarzott Duna TV-t. Majdnem hanytam. A szocializmus undorito propagandajaval egyenerteku volt a mostani kormany propaganda. A primitivizmus a balkanizmus annyira eroteljes volt hogy a hanyinger kerulgetett.
    Persze en vagyok a bolond. Mi a francnak nezem a magyar hireket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  20. a tett halála valóban az okoskodás és amikor helyzet van pl. helyzet volt az Operánál – akkor lépni kell ! mindig egyszer van csak kutyavásár SOHA többé .ez is a politikai tehetség .és ha nincs helyzet akkor meg kell teremteni .és most mi jön ? Karácsony és Újév és miről szólhatna ? békével nem gyűlölettel jövünk de nem tűrünk tovább . és az új évvel nem a katasztrófába hanem a normális életbe akarunk menni .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  21. tv rádió – nonstop élőegyenesben alázzák porig magukat a szervilizmus univerzum csúcsa – kaki pisi pornó -lemoshatatlan szégyent vesznek magukra

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. most bizony Gyurcsány Ferencnek dörögnie kéne mint egy apostolnak : MIT TETTETEK A HAZÁNKKAL A NÉPÜNKKEL ? BOLDOG EZ A KARÁCSONY ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  23. tv – aki ott dolgozik annyit is ér

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  24. Most azt hiszem, fogok kapni legkevesebb 50 mínuszt. Szóval a soha nem látott technikai fejlődés.
    Igen. A nagyapám esztergályos volt a Váci úton. A felesége mellett 4 gyereket tartott el. Igaz, hogy a budi, a víz az udvaron volt, a lakásba még nem vezették be a villanyt és szoba-konyha volt az egész, olyannyira a talajba mélyítve, hogy az ablakon kinézve az utcán az emberek, lovak lábszárait lehetett látni. A négyszögben álló épület 14-16 lakásból állt. Három lakás konyhájában gyalupad állt és az asztalosok kézműipari módon dolgoztak. Fűrészelni elvitték az árút, a kisebb dolgokra volt a kézifűrész. Nyáridőben mi gyerekek az ajtóban leskelődtünk és óhatatlanul ragadt ránk a munka ismerete, becsülése. Láttunk cipészt ülni a kaptafánál, asztalost, varrónőt, halást, aki hálót kötött, a főző asszonyokat, Bendi nénit az öreg hölgyet és ha ránk szóltak, akkor farkunk behúzva eloldalogtunk, visszapofázás nélkül. Ja és egész normális volt, hogy a nagylánynak a boltossegég kezicsókolomot köszönt, a kötényében kapott forgácsot, mi kölykök legfeljebb néhanapján egy selyemcukrot a Róna bácsitól a zsidó szatócstól. Meg az is természetes volt, hogy a nagylány sötétedéskor otthon volt és este 10-kor kapuzárás. Legfeljebb Csoti bácsi, az egyik asztalos jőtt haza nótázva, de a ház megmorogta. Napközben aztán váltakozva csodáltuk a Csoti Ica gömölyűségeit és a Csoti bácsi intarziáit a bútorokon.
    Miért is említem ezeket? Korán tanultuk, hogy mi a munka.
    Nos fejődtünk. A régi ház helyén 10 emeletes, lifttel és bizony a betonon alig rúgják a labdát a gyerekek, mert az autók elfoglalják a helyet. A söröslovak nem feszülnek a stráfkocsinak a hordókkal. A gyerek nem látja a munkát, csak azt hallja, hogy anya, apa elment dolgozni és már eleve tálja a dolgozást.
    Közben sokan lettünk, nagyon sokan. Rágyújtásnál nem csavarjuk le az öngyújtó kupakját, nem érezzük a benzin szagot, nem töltjük az öngyújtót, ha kiürül, eldobjuk.Ma már a küszöbön nem ül senki, szomszédasszonyok nem beszélgetnek, nem kapnak a gyerekek selyemcukrót, a Tescocban a nagylányt csak a biztonsági őr nézi meg, és sötétedésre sem jön haza, ha aznap egyáltalán hazajön.
    Szóval, változást szeretnénk, változást akarunk, ez a cél.( Ezután lehet mínuszolni)
    Ha célt akarjuk, izony az eszközt is akarnunk kell. A mai politikai elitet válogatás nélkül le/ki kell radíroznunk, azaz felszámolnunk, izé, likvidálnunk. Juj de csúnya szavak. Persze várhatunk, míg az “elit” fog minket likvidálni, így, vagy úgy. Mert ezt fogja csinálni, ne legyenek kétségeitek. LIKVIDÁLVA lesztek. Fölöslegesek vagytok, pénzbe kerültök. Orbánok célja a világon mindenhol egy.
    Nem részletezem, tudjátok.
    Vagy megdöglötök, ha élni akartok megdöglesztitek azokat, akik titeket akarnak megdögleszteni.
    Ilyen egyszerű ez!
    Minek is írtam ezt ilyen hosszan?
    Talán, hogy a gyerekeitek is értsék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  25. @Gonoszka

    Meg akarnak dögleni, csak nem tudják magukról. Néha meg akarnak halni de nem elég bátrak hozzá, mint ahhoz sem, hogy éljenek. Nem tudják már mi az élet.
    Ez elmeállapot: Nagyon szomorúan azt kell mondanom, életben lehet tartani őket lélegeztető gépen, de kinek éri meg. Ha megmented és túlélik, azt megbosszulják rajtad ugyanúgy mintha felébreszted őket.
    .
    Ők egyszerűen nem hajlandók vállalni az életet, csak élni akarnak. De ha nem vállalják akkor halni. Antagonisztikus és torz szemlélet ők sem értik magukat. minden amiért tenni kell, harcolni az undok a számukra és lekapcsolnák Istent is mint egy unalmas TV mozit. mindent félresöpörnének és semmiről nem hajlandók tudomást venni ami kellemetlen a számukra és tennivalót igényel.
    Istent gyalázzák és legszívesebben belerugdosnak mert életet adott nekik de az nem úgy alakul ahogyan ők megálmodják maguknak. mert már álmodni sem tudnak és gondolni nagyot és merészet sem.
    .
    Ezek nehogy azt nem értik és vállalják, hogy a cselekedeteikért felelősséggel tartoznak, de azt sem tudják, hogy bizony a gondolataikért is ugyanúgy.
    Az nincs megengedve, hogy akármit gondoljanak, az nem fog csak úgy lecsengeni és azért is felelősséggel tartoznak amit nem tesznek meg és amire nem mernek gondolni sem.
    .
    Ezek nem értik, hogy az élet folytonos, megszakítás nélküli. A szívük megállás nélkül ver, a tüdő megállás nélkül lélegzik, a vese a máj megállás nélkül kiválaszt, a belek oxidálnak és megállás nélkül emésztenek és hőt termelnek melegen tartják a testét. ezt mind termesztésnek veszik de azt képzelik, hogy ők beszüntethetik egyetlen másodpercre is az élettevékenységüket. Hogy ők állhatnak a cselekvéstől és várhatnak bárgyún bambán, hogy majd más megharcolja helyettük. ezért fizetni fognak, ez így nem megy, az élet nem így működik. ezért megfizetnek keservesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. Úgy legyen nekem telitalálatom, ahogy arra gondoltam, sűnike bizonyára megért. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Mert amit mondasz az egyszerűen félreérthetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Idézet,

    Nem hagyhatjuk,hogy az igazságot sokáig elnyomják a médiumok bértollnokai és bérszónokai súlyos vészt okoznak.Meg kell őket győzni az együtt működésre ,rá kell vennünk őket arra is hogy észrevegyék saját veszélyeiket, mint minden egészséges intézmény, hogy önkritikát fejlesszenek ki és így önmagukat is óvják.
    A károk amelyeket jelenleg okoznak igen nagyok, veszélyesek ,együtt működésük nélkül lehetetlen optimálisnak maradni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  29. @Eagle,
    Feri tudja, hogy mekkora bűnözővel áll szemben. Ha nem is minden lépését tudja kiszámítani, elég sok aljasságra fel van készülve – és nem azért, mintha ő aljas lenne.
    Fáradtsága őszinte, jól látod. Nem játsza túl, sőt! Inkább leplezné fáradságát, csak már nem tudja.
    Személyes véleményem, hogy átbillent egy ponton. A személye elleni karaktergyilkosság után kicsit minden mindegy alapon harcol. Félti családját, de magát (hangsúlyozom szerintem!) már nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  30. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Emlékezzünk vissza, hogy Bartus is elemzte a köz és a magánmédia szerepköreit. És mélységes felháborodásának adott hangot az úőgynevezett közmédiák behódoló magatartását illetően, sőt ha jól emlékszem, a létezésük jogát is kétségbe vonta…
    Más lapra tartozik persze, hogy mennyire elítélte azokat a magán médiumokat, amelyek eljátsszák a köz küldetést, miközben a hatalom s@ét nyalják…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Most újra felteszem a kérdést, van e a baloldalon olyan politikus aki Orbánnal szemben fel veszi a kesztyűt, és kirázza a gatyájából? Egyedül Gyurcsány az aki tudja, hogy abba a bizonyos templomba nem finomkodva GLASZÉ kesztyűbe kell bemenni, hanem vasvillával. Bízom benne amikor Orbán elveszti a 2014-es választás másnapján elmegyógyintézetbe kerül, vagy a nyaloncaival együtt
    több évre börtönbe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  32. Egy újabb homokozó, amibe az újra feltalált langyos vizet öntik. Nem fárasztja ezt az embert, hogy valódi ellenállás helyett lábtörlő legyen????????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  33. @stealer. 9:35. Fején találtad a szöget! Az inkontinencia témakör vacsora közben nagyságrendekkel gusztusosabb,mint ez az ember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  34. Ha GYF valóban ne félti magát, és vállalja a kemény politikai, helyesebben a történelmi felelősséget, akkor álljon elő, mondja el egyszerű szavakkal az ostoba népnek, hogy mit akar, és hogyan valósul az meg. A közmunka, meg PKI által frappánsan izének nevezett indok, már kevés három és félévnyi tökölődés után. Mondjon valami olyat, amire mindenki felkapja a fejét, és azt mondja;MENJÜNK! (És felejtsük el a zemútnyócévet végre.Meg ezt a három és felet is.)
    “Alsóv@l@gpusztáról” úgy tűnik, hogy a népnek mindegy melyik vezetés dönti egyre mélyebb nyomorba. Az operatív programokból a kiötlők meg a helyi kiskirályok profitáltak, a helyiek meg a színes táblák mögött döglenek meg. Köztv? Itt sok helyen már régen nincs tv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  35. gyurcsány az elmúlt 20-25 év legjobb kvalitású politikusa magyarországon. sokat vállalt és jobb volt a többieknél. modern, nyitott nyugati demokráciát szeretett volna létrehozni magyarországon. nem sikerült neki, de nem az ö hibája. mérhetetlenül aljas és gyáva karaktergyilkosság célpontja lett. elpusztítani, félreállítani nem tudták. továbbra is ö viszonyítási pont, a referencia a magyar politikában. hihetetlen, hogy talpon tudott maradni egy ilyen szervezett össztüzben úgy, hogy gyakorlatilag alig volt támasza. mindenki más összeroppant volna a töredékétöl. most elöször látom a képeken fáradtabbnak. régóta ostorozom többek közt én is, hogy ne akarjon összefogni kompromittálódott, tehetségtelen, a kollektív gyözelmet beáldozó, egyéni haszonra hajtó emberekkel. inkább bátran, a biztos siker reményében induljon egyedül harcba a fidesz és a jobbik ellen. a biztos siker persze csak arra vonatkozik, hogy biztosan magához fogja vonzani az egyre kevesebb józan, demokrata gondolkodású embert. de belátom, ez nem ilyen egyszerü. könnyü ilyeneket írni kényelmes ny-európai fotelböl, munka után, teát szürcsölgetve. aki tényleg fel akarja venni a kesztyüt orbánnal-kövérrel-vonával helyben, magyarországon az az életét kockáztatja. nem lehet lökdösni, noszogatni senkit, hogy menjél, te alkalmasnak látszol. minden gyáva arra vár, hogy valaki beáldozza magát és helyettük nyerje meg a visszataszítóan egyenlötlen csatát. szóval ezen az alapon megértem gyurcsány tétlenségét és értelmetlen eröfeszítését, hogy másokkal összefogjon mégha ö is tudja, hogy nincs kivel. a tét azért lett elviselhetetlenül magas, mert orbánnak, a köztörvényes bünözönek az egyetlen menekülési útvonala a hatalomban maradás. ha nem sikerül neki, akkor vagy megölik, vagy örökre börtönbe kerül. eljutottunk oda, hogy nincs olyan ár, amit ne fizetne meg a bukás elkerüléséért. valószínüleg az AN is segített megérteni neki, hogy egyetlen forgatókönyv maradt neki a túlélésre. nagyon drukkolok gyurcsánynak, hogy szálljon ringbe mint a demokratikus oldal egyetlen jelöltje, de féltem is, mert ebben a küzdelemben valaki(k) bukni fognak. ha pedig nem lesz küzdelem, akkor magyarország egy szegény orosz tagköztársaság szintjére süllyed. nem vagyunk már messze ettöl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  36. .
    Teljesen jogos fölvetés, hogy fölösleges az úgynevezett köz televíziók (beleértve a Dunatévé főmagyarkodót is), közrádiók és egyáltalán bármilyen közmédia működtetése, mert az mindig az adott – most már különösen – hatalmi csoport, kurzus hatalmi érdekeit fogja közvetíteni. Azaz választási műsort adnak 4 éven át éjjel és nappal, “határainkon innen és túl”…
    .
    Utóbbi, a “határainkon innen és túl” mélységesen irredenta szlogen a Kossuthrádió Vasárnapi Újság című szélsőjobboldali szócsövéből már a Németh kormány alatt indult útjára és lett belőle mára “sikeres országfilozófia”… Akkor csúszott végleg a gyeplő a szocialisták kezéből…
    .
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Helyesbítés:
    Akkor csúszott végleg . ki . a gyeplő…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Hamlet 12,31!
    .
    Békével ? Nem gyűlölettel ?
    Lehet ezt a maffiózó bandát – amiből első perctől csöpög a gyűlölet – békével, nem gyűlölettel leváltani.
    Nanemá ! Ekkorát csak a Katolikus Egyház szokott még hazudni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Gonoszka !
    .
    5 *********************************************************************************
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Tibor 2013. december 18. szerda 18:09

    Jól teszi, ezt a harcot csak dupla vagy semmi alapon lehet játszani és a karaktergyilkosság olyan sokat emelt a karakterén, amit kevesen mondhatnak el magukról.
    .
    Orbán bűnöző de nem tartozik az “érinthetetlen” bűnözők családjába. Személyes véleményem, ha bármit tesz Gyurcsány vagy családja ellen azt ő személy szerint nem fogja túlélni, de családja sem ússza meg szárazon.
    .
    Én csak azt tudom kéretlenül tanácsolni Gyurcsánynak, hogy a harcában gyorsan és pozitívan nyomuljon előre és semmi Orbán elleni személyes dolgot ne tegyen bele.
    Nem félelemből, hanem:
    .
    A.// Mert ezt felhasználja ellene Orbán és azt mondja majd, hogy csak személyes bosszúról van szó de az ország helyzetén nem tud javítani.
    .
    B.// Személyeskedés nélkül használja fel az összes létező pszichikai és lelki tényezőket, hogy a széles néprétegekben kimondatlanul, pusztán a pozitív karakterével bizonyítsa, hogy Orbán karaktergyilkosságot követett el ellene, és ő egyáltalán nem olyan, és szerezzen barátokat, híveket, tömeget, hogy Orbán a zsigereiben érezze, hogy ő sem sérthetetlen.
    .
    Ne legyen magányos hős. Gyorsan, gyorsan barátokat támogatókat szerezni.
    Ő van olyan úriember, hogy tud ha akar. Ő hozzá ellátogatott Putyin is és együtt vacsoráztak, neki nem szabad magányos hősnek lenni és segítséget védelmet kell kérni, nem szabad szégyellni. Ezzel nem adja el magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. EAGLE nagyon egyetertek kommentjeiddel! Orban egy hatalom manias bunozo aki Magyarorszagot sajat Maffiajanak multimilliardos gazdasagi pozicioja es a magyarok elleni utalata!! miatt tonkre tette es a Rendszervaltas Hajnala otan nem volt iyen kartekony elvetemulyt cinikus es hazug cziganyszarmazasu demagog alakja Magyarorszagnak!
    Gyurcsany Fleto emberileg es politikailag is TOBBET tett es fog tenni Magyarorszag erdekeben a DK-javal Orban 2014-es megbuktatasa erdekeben osszefogva az MSZp Egyutt 2014 Pm kolaicioval!
    Gyurcsany izmosodo es nepszerusodo DK-ja lesz a merleg nyelve Orban vegso bukasaban!
    Hajra DK hajra Gyurcsany Fleto!
    Valtsuk le Orbant orokre a Magyar Demokracia es EU gazdsagi felzarkozas es Tarsadalmi megerosodes felemelkedes jovojenek erdekeben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Fejtő Ferenc:
    “…de Magyarország megérdemli-e Gyurcsány Ferencet?”
    -
    Magyarország igen, megérdemelné – de az itt élők nem igazán!
    Lehetett volna nem egyszer a DK hívására kimenni…..nevetségessé tették helyette: éhség sztrájkol, körbevonja a Parlamentet, hát mit akar ezzel!
    Talán kicsalni az embereket az utcára, mert a Parlamentben már nem tehetnek semmit! Az emberek nem mentek – marad a parlamenti beolvasási lehetőség, nagy büntikkel a fejük felett, kivezettetéssel!
    -
    Itt az AN-n csak páran látjuk ezt, többen vannak azok, akik szerint nincs kire szavazni, mert egy kutyák, tehát maradhatnak a kontárék, a 3xbóvlis kormány, jóaznekünk!
    -
    Én feladtam, mert úgy gondolom, ha még mindig nem látni, kik vágták haza ezt az országot, mi történt itt az zemútnégyévben (zemútnyócévnyi ellenzékiséget most hagyom!), akkor még kell egy kis lecke, hogy ebbe hányan pusztulnak bele, hát majd ezt is a Gyurcsányra kenik, oszt jó napot!
    -
    Másik cikknél felírtam, hogy sorolják, mi a bűne a vekkeresnek és mi a bűne a Gyurcsánynak, válasz nincs azoktól, akik nem látják a különbséget, visszanéztek-e az oldalra (valószínű), ám válasz nélkül, mert valószínű, hogy nem tudnak annyi érvet felsorakoztatni a volt miniszterelnök ellen, de azt leírni már nem vállalják, megy tovább Gyurcsány ekézése, szóval lehet itt egy-két embernek továbbra is lyukas vödörrel hordani a vizet, nem tisztul a látás!
    -
    Sokan összetévesztik a kritikát az ekézéssel (egyformák!?), én nem, mert akire szavazok, azt nem fogom a porba döngölni, hogy másoknak tetszelegjek, mert azt gondolom, hogy amennyiben nem tesz eleget az elvárásaimnak, majd őt is leszavazom, demokrataként ezt másképp nem is gondolhatnám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Bezanne ahogy irod posztodban!
    Gyurcsany Ferenc MSZP miniszterelnoksege allatt jol mukodott az orszag jol eltek kiszamithatos joes jo vokeppel a magyarok! az Oszodi IGAZSAG beszed ellenere is kivalo nyilt egyenes politikus es ember is en sokat olvastam Fleto blogjait sok nagyszeru elore huzo dolog volt politikajaban az Orabni Fidesz mocskolodas SEM tudta kikezdeni Gyurcsany hitelesseget ennek elo peldaja a DK erosodese es tamogatottsaganak novelese Gurcsany uj nagyszr kiallasa a MagyarDemokracia megmenteseert Orbantol es bunozoi hatalmi maffiajatol valo vegso megszabaditasaert!
    Gyurcsany Miniszterelnoksege alatt DUBORGOTT a magyar gazdasag pld a Mercedes-Benz uj autogyarat epiettett Kecskemeten Mo-on es ez is Gyurcsany hiteles politokajank erdeme a Mgyar Gazdasag es munkahely teremtes erdekeben!

    gyurcsany es DK-ja lesz a kegyelem dofes Orban es a Fideszmaffia korany vegleges levalatsakor 2014-ben az MSZp Egyutt 2014 PM es DK koalicioval akar 2/3-s Koramnyzattal!
    Magyarorszagnak Orbantol es visszahuzo kartekony ALNEMZETI mocskos poliphazugsagaitol orokre meg kell szbadulni az orszagnak es magatol Orabntol is a buntetoeljaraosk a Fidesz vezetok ellen akik tonkretettek a magyar emberek eletkorulmenyeit gazdsagailag kiszolgalataotta es veszelyeztetette teve 5 millio magyar ember eletet!

    Orban es a Fidesz a Rendszervaltas legnagyobb gonosz gazember bunozoi partja akik nem tejetik vegleg tonkre az orszagot elszegenyito megnyomorito gazdsagpolitikai rablopolitikai ALNEMZETI hazugsag hatalmi amokfutasukkal!

    Hajra Gyurcsany Fleto! Hajra DK szavazo magyarok! Bukjon Orban OROKRE a FideszMaffiajaval!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. “Ez én szerintem tisztességtelenség, bizonyos értelemben közös pénzünknek az ellopása”
    .
    Ferenc, ez tenylegesen, effektive es konkretan a mi penzunk ellopasa itt IS. Ha sikerul hatalomra kerulnod, _minden_ penznyeldet szuntess meg, lehetetlenits el, nehogy beugorj a gyava mszp 02-10 kozotti szettart karu, hat mi igazan akarjuk, de a torvenyek… szarsaganak. korbelovod rendeletekkel, megvonod a juttatasokat, meglasd egybol kirohadnak onnan a fidesz seggnyaloi mind egy szalig. Utana egyenkent orommel fognak vallani barmelyik fajtarsukra, a gerincuk megengedi. 4 even at naponta lecsukathatsz tizet is vigan, akkor sem fogynak el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. http://nepszava.hu/cikk/1006002-koverek-bojkottaljak-krasznait-az-rtl-pedig-kovereket
    -
    Nem ítélkezni akarok, csak mondom, hogy van az a kettős mérce:
    pornóújságtól média tótumfaktumságig vihette az elhunyt Sz. A.
    -
    Nem ismerem Krasznait, de talán a sámántánc nagyobb égés volt a Parlamentben, a KDNP-sek mégsem szóltak ellene, szóval nagyon nagy katyvasz van a fejekben!
    -
    Egy tegnapi hírnél olvastam, hogy a Fidesz honlapjáról eltűntek a 2007. előtti oldalak, vajon mit akarnak a múltjukból kitörölni és miért?!
    Ami ott olvasható volt – az ott van az internizén, csak macerásabb előkeresni, de azer el nem veszik!
    Orbaltanisztán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. http://www.stop.hu/gazdasag/a-szazadveg-szerint-minden-jo-iranyba-halad/1202522/
    Adófizetők pénzéből finanszírozott kutatók, sok pénzért hazudnak a szemünkbe, hogy jó az irány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. http://www.stop.hu/belfold/kaosz-a-zsolnay-gyarban-minimalber-feleert-dolgozhatnak/1202402/
    -
    Az ünnepek előtt elküldött emberektől kellene megkérdezni, hogy milyen sikeres ez az ország.
    -
    De a mentősök is tudnak olyan dolgokról, amiről a szóvivőnek nincs tudomása.
    Nem sorolom, hogy még mi minden nem sikeres, a Századvég nem néz körül, azer nem látja a tényeket vagy csak gerinctelenítve vannak és nyugodt lélekkel képesek hazudni egy nép szemébe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. My friend KORDON BLEUD -a démont a vámpírt az antikrisztusi gyűlöletgépet – made in 666 -ezek nem emberek már -ezeket a rémpofákat le kell láncolnunk vagy ; embert lehet gyűlölni -szeretni ők az emberiségből kiléptek . a karácsony lehetőség számukra is – bűnbánat – a zombi újra ember lehet . egyébként a balog páter úgy néz ki mint a VitézJánosból -Kemény Henrik Tudjátok – az ördög .szóval . ateizmus sem kizáró ok – mi ugye sajnáljuk és meg akarjuk védeni az ártatlan szenvedőket tehát Jézus és az Úr velünk van és Jézus mit tanított ? mi támoszkodhatunk a szentkönyvekre még a mítoszokra mesékre is

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  49. békével -ésszel értelemmel erővel magabiztosan bátran tiszta szívvel
    uralva koncentrálva az erőnket szellemi értelmi érzelmi energiánkat nagyon kevesen vagyunk és sok a fenevad

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  50. egyébként meg : ÉLJEN A GYŰLÖLET !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Devizahitel-blues 2013. december 19. csütörtök

2013, a rombolás éve 2013. december 18. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos