Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövér „rossz hangulatú” kampányra készül 2013. december 9. hétfő 10:09 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövér „rossz hangulatú” kampányra készül

Budapest – Kövér László hosszú interjút adott a magát Magyar Távirati Irodának nevező közlési centrumnak. Az érdekes tekintetű házelnök olyan témáról beszélt, amihez nem ért. Kövér Lászlónak ugyanis fogalma sem lehet a parlamentizmusról, hiába ő a házelnök, lényétől távol áll minden, a demokráciával, a vélemények sokszínűségével kapcsolatos. Kövér számára csak egy igazság létezik, az, ami a pártjáé. Ebben a megvilágításban kell olvasni a bajszos politikus szavait.

Az Országgyűlés elnöke, ha rajta múlna, a következő ciklusban háromhetes ülésezési rendet javasolna. Az Országgyűlésben az elmúlt három és fél évben történt megnyilatkozások, performanszok, különböző formabontó politikai megnyilvánulásokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az időszak ebből a szempontból a magyar parlamentarizmus elmúlt két és fél évtizedének mélypontjaként értékelhető. “Nem utolsósorban azoknak a parlamenti erőknek a bekerülésével, amelyek eleve egyfajta rendszerellenes politikai erőként határozták meg magukat a 2010-es választásokon, ami önmagában is óhatatlanul adta azt a lehetőséget, hogy az eddigi írott és íratlan szabályokat is hajlamosak legyenek figyelmen kívül hagyni” – mondta.

Az elnök e parlamenti közhangulat megváltozását várja a napokban beterjesztett új házszabályi tervezettől, amelyre februárban bólinthatnak rá a képviselők. A javaslat, amely a részletes viták súlypontját a bizottsági szakaszba helyezné, létrehozza a törvényelőkészítő bizottságot. Ez a bizottság összegezné és foglalná az eredeti törvényjavaslattal egységbe a szakbizottságok által megvitatott módosító indítványokat. Ezáltal e bizottságnak – amelyben a legfelkészültebb, politikailag is tekintéllyel bíró képviselőknek kell helyet foglalniuk – kiemelt szerepe lesz. Az élére megválasztott elnök egyben a Ház törvényelőkészítési alelnöke is lenne, mely poszt létrehozására az országgyűlési törvény most beterjesztett módosítása tesz javaslatot.

Kövér László a háromhetes ülésezési rendet részesítené előnyben, amely szerinte ésszerűbb munkaszervezést tesz lehetővé, és ennek szükségét az is alátámasztja, hogy a kisebb parlamentben, az egyéni képviselők munkaterhe a nagyobb választókerületek miatt megduplázódik, és a kisebb létszámú bizottságokban is sokkal nagyobb feladat hárul rájuk. A háromhetes ülésezési rendben a képviselők egy hetet a választókörzetükben töltenek, egy hétig a bizottságok üléseznek, és a harmadik héten kerül sor a parlamenti plenáris ülésre.

Arra a felvetésre, hogy a házszabálytervezet benyújtása után a legtöbb kritika azt a passzust érte, hogy a képviselőknek felállva kell majd köszönteniük a választópolgárok közösségét az elnök pulpitusra lépésekor, azt mondta: komoly baj van azok gondolkodásával, akik ebből azt szűrték le, hogy ez az ő igénye és “az irántam való kötelező tisztelet kikényszerítése”. “Ezek a vélemények rám nézve egyébként hízelgőek, hiszen nem kevesebbet tartalmaznak, mint azt, hogy a következő ciklusban is én leszek a házelnök” – tette hozzá. Ez azt feltételezi, hogy a Fidesz megnyeri a választást. Szerinte “bizonyos civilizációs fejlődési fokozaton kell átmenni ahhoz”, hogy valaki értse, miként fejezi ki a felállás a tiszteletet egy közösségben egymás iránt, illetve valamilyen magasabb rendű eszme iránt. Mindemellett a jelenlegi gyakorlatban is megjelenik ez, például a képviselők eskütételekor.

Az elnök néhány ponton elképzelhetőnek tartja a házszabályjavaslat módosítását, illetve pontosítását. Például a képviselőkre a házvezetés által az Országgyűlés ülését megzavaró megnyilvánulások miatt kivetett bírságok beszedésének ügyében. Ezeket a bírságokat senki nem fizette be önként. Mint Kövér László elmondta, eddig összesen 19 millió 398 ezer forintot hajtottak be, tiltottak le a képviselői tiszteletdíjakból. Közölte: ezt az összeget a költségvetés tartalékába utalták tovább.

Arra a kérdésre, hogy mikor kezdődik a Fidesz kampánya, Kövér László, mint a párt országos választmányának elnöke, azt válaszolta, hogy a testület december 9-én véglegesíti a Fidesz egyéni képviselőinek névsorát, és ekkor lép a Fidesz a kampányidőszakba, hivatalosan, pedig amikor a köztársasági elnök kihirdeti a voksolás időpontját.

Bár “rossz hangulatú” kampányra készül, Kövér László mégis lát esélyt arra, hogy nem lehet a választókat hiszterizálni. Szerinte ugyanakkor a baloldali ellenzéknek – hiteles program és hiteles személyiségek híján – ez az egyetlen eszköze.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 24 szavazatból)
Kövér „rossz hangulatú” kampányra készül, 5.0 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Ez az ember ugy röhej ahogy van,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  2. Szemét gondolat.Na,de mit is lehet várni egy,a gyüölölettől majd szétpukkanó emberkétől?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  3. http://nepszava.hu/cikk/1005103-juhasz-attila-a-political-capital-vezeto-elemzoje
    -
    Osztogatni kell a zembereknek a manyup-s maradékból, oszt jó napot!)))
    -
    Egy ilyen házelnök aki, ha rajta múlna, a tőle balra ülők nem lennének a Parlamentben, már nem oszthatná az észt egy normális országban!
    Hamvakkal futkorászik határokon át és nem fogadják egy másik tagállamban – már lemondatták volna, hogy ne rontsa tovább az ország imázsát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  4. Rossz hangulatú? Hiszen ők vezetik a rossz hangulatkeltést!
    Minden ténykedésük csak a hangulatot rontja!
    Akkor a kampány milyen legyen? Örömünnep?
    Ez a díszbohóc vegyen már a kezébe egy furkósbotot, mert a pénzbeli büntetés nem eléggé amortizálja a parlament rendjét!
    Ez beszél rossz hangulatú kampányról? Amikor már törvénybe iktatták a választási csalásokra a lehetőségeket?
    Aki megvásárolta a magyar honpolgárságot a határon túliaknak, hogy biztos nyerésük legyen?
    És nem csak azt! Már minden a kezükben van, hogy eredményesen manipulálhassák a választási eredményt! Minek akarnák tulajdonolni ugyan az informatikát ha nem ezért?
    Rossz lesz a hangulat? Kérjen segítséget Mesterházytól meg Bajnaitól! Több eredményes tárgyaláson vannak túl, hátha ezt is megoldják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (34 szavazatból)
  5. Jól megtanulták a leckét.
    Nem megszerezi nehéz, hanem megtartani.
    Most megy az osztogatás korszaka. Szeretik a nyugdíjasokat és a leendő nyugdíjasokat, a dolgozókat és a munkanélkülieket, a cigányokat és a hajléktalanokat valamint a zsidókat és a szófogadó multikat.
    Csak a szeretet indoka és módszere kérdőjelezhető meg. Legalábbis megkérdőjelezhető lenne, ha felvállalnánk a fejünk homokba dugása helyett.
    Mindez tart majd az általuk lenyúlt választásokig.
    Utána majd megint meglepődik a szegény megvezetett lakosság, mint mindig amikor elindul a fosztogatás második emelt szintű fejezete.
    .
    A parlament fura ura megveti és elítéli az összes olyan cselekedetet, melynek igénybevételével megszerezték a hatalmat maguknak. És utálata akkora, hogy ezt meg is fogja tiltani örökre. Nehogy mán visszavegyék tőlük amit megszereztek!
    Ezért kell a három hetenkénti parlament, mely arra fog szolgálni, hogy a rábólintás megtörténjen arra amit eldöntöttek, mert itt DEMOKRÁCIA van.
    Az alázat szükséges mellé, amit a bejutott pártok alázatos szolgái felállásukkal való tiszteletadással fognak kifejezni. (Ha nem bünti jön. 3 fekete pont a parlamenti belépő elvételével jár).
    Már alakul a saját maguk által létrehozandó ellenzék Szili Katalin vezetésével.
    Az LMP már régen megvan. És amelyik nem tagozódik be a többi közül lassan feleslegessé fog válni. A megsemmisítés módját időben meg fogják tudni velünk együtt.
    MI pedig várunk és elemzünk tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  6. “háromhetes ülésezési rendet” Ezt már ismerjük: “hetente ülésezik”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  7. erről a csavargóról egy régi vicc jut eszembe:
    két ember beszélget:
    te én ugy elmennék a munka temetésére – mondja az egyik, és te?
    mire a másik: én nem, megnézném a tévében.
    háromhetenként bemenni nem semmi, akkor mi a jó fenének kocsi telefon, lakástámogatás stb?
    ja hogy magánügyre? családi használatra?
    még a fizetésért sem kell bemenniük, hiszen számlára kapják.
    a másik meg gürizzen havi negyvenhétért mi?
    nagyon érdekes gondolatot vetett fel egy betelefonáló egyik nap a reggeli müsorba:
    kapott valamiért valami birságot, amit nem akart kifizetni, inkább ledolgozza (kisvállalkozó egyébként az illető).
    már egy nap letelt, bevallotta, hogy nagyon tanulságos volt neki az a nap, amikor a többi közmunkással 8 órában szedte a szemetet .
    valaki mondja meg nekem – mondta ő -, hogy amig nekem beszámitják ötezer forintba a ledolgozott 8 órát, addig a tényleges közmunkások miért csak 1600 Ft-ot kapnak ugyanannyi időre, ugyanazért a munkáért?
    válasz azóta sincs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  8. Persze, hogy “rossz hangulatú”!
    Ha most azt mondanák nekik, hogy nem is kell szavazni, tietek a hatalom és a dicsőség, akkor az egy jó hangulatú dolog lenne. Enélkül meg izgulhat, hogy elegendő szavazatot pumpáltak-e bele a szavazó gépezetbe, meglesz-e 85%-os győzelmi arány.
    A 15 % kell a diszpintyeknek. Labdába úgy se rúgnak, viszont igazolásnak jó, hogy a választás “demokratikus” volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  9. Emberek,
    a képen egy kiköpött demokratikus szalonna!
    Merek fogadni bárkivel, hogy ezt gondolja magáról.
    Kommunistából mégis?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  10. Császár Atilla

    Remélem, hogy minden percben és másodpercben egyre rosszabb lesz a hangulata köteles nemzetiszocialista elvtársnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  11. Igaza van a házelnöknek. A választás egy nemzet ünnepe. Felemelőnek és méltóságteljesnek kell lennie. Megengedhetetlen a Kossuth tér-i tüntetéssorozat, kordonbontás, utcai demonstráció a demokratikusan megválasztott kormánnyal szemben, véres utcai összecsapások, székház ostrom, a regnáló kormány azonnali elzavarása tett kísérletek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  12. “a képviselőknek felállva kell majd köszönteniük a választópolgárok közösségét …………….. azt mondta: komoly baj van azok gondolkodásával, akik ebből azt szűrték le, hogy ez az ő igénye és “az irántam való kötelező tisztelet kikényszerítése”. “Ezek a vélemények rám nézve egyébként hízelgőek, hiszen nem kevesebbet tartalmaznak, mint azt, hogy a következő ciklusban is én leszek a házelnök”
    ————
    Ismerős a szöveg ide is kitettek a szektások valami hasonlót:
    “Szeresd Istent és szolgáld az Ő híveiket” ( a szektát)
    .
    Szóval természetesen a magyar választópolgárokat kell tisztelni, de ő előtte kell haptákba vágni magukat.

    Természetesen az államkasszába kell befizetni a pénzt az adót, de nekik kell átadni.

    Természetesen ha elégedetlenek a nyomoruk miatt, lehet demonstrálni de a táblákra azt kell írni, hogy Orbán az élő isten.

    Ha más miniszterelnököt akarnak és más vezető pártot, természetesen elmehetnek szavazni, de már el van döntve, hogy a Fidesz nyeri a választásokat.
    —–
    “Szerinte “bizonyos civilizációs fejlődési fokozaton kell átmenni ahhoz, hogy valaki értse,”
    .
    Ez esetben Kövér jó példával járhatna elöl és elkezdhetne felmutatni bizonyos civilizációs fejlődést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  13. Azért valamit elárul az ennek az országnak a mentális állapotáról, hogy itt széles néptömegek megvásárolhatók filléres hókuszpókuszokkal (rezsicsökkentésnek hazudott 1-2 ezer forintos tételek, miközben ennek a 10-15-szörösét meg visszaszedik egészen más címeken). Dehát volt már itt 300 forintos úgynevezett szociális népszavazás is, ahol a jónép a saját anyját is eladta volna, ha kérik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  14. Lesz? Rossz hangulatú lesz? Mármint a kampány?

    Nekem már most rossz a hangulatom!

    Amikor azt látom, hogy minden zsigerükben azon agyalnak miként lehet az ellenzéket ellehetetleniteni. Amikor jogi köntosbe bujtatott eszközökkel naponta hoznak ujabb és ujabb demokratikus választásgátló törvényeket, a hangulatom napról napra romlik.

    Amikor a népfelség elvét lábbal tipornva kívánják a végletekig beszükíteni a nép mozgásterét akkor lassan felrobbanok. Megváltoztatni a népszavazási törvényt? Ismét? Elvenni a maradék jogokat is?

    Csak azért, hogy az Alaptörvényt már csak ukrán módra lehessen megsemmisíteni? Ez már provokáció . A teljes demokratikus ellenzék provokációja. A nép provokációja.

    http://nol.hu/belfold/ujraszabjak_a_nepszavazasi_torvenyt_is

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  15. Imádom, mikor Kövér civilizációs normákról, meg magasabb rendű eszmékről hablatyol. Kábé annyira hiteles, mintha egy szibériai tigris hirdetné a vegán életmódot, és a buddhista filozófiát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  16. A háromhetenkénti ülésezés indokolt,mert már most is rengeteg munkájuk van a képviselőknek a parlamenten kívül is,aki nem hiszi nézze meg pár képviselő ér csak rá,hogy beüljön az ülésterembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  17. Nem tudom mit kell cicizni.

    ÉVENTE 4 alkalommal összeülnek és a kétharmad megszavazza az ülések közötti orbán erejű rendeleteket.

    Nem ismerős valahonnan???

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  18. Ennek a felnotasnak min. öt ev jarna.

    Vagy kötel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  19. Ennek az ostoba fajankónak elég vastag bőr van képén.
    Azt meri nyilatkozni, hogy az ellenzék:-ne hiszterizálja a választó polgárt.
    Meg ,hogy hiteles programmal álljon elő.-és főleg hiteles személyiségekkel.
    Te Lackó az országunk szégyene vegyük csak szépen sorjába miről is hablatyolsz .Melyik az a párt aki nem tűr ellentmondást,és ha valahol mégis ellentmondanak,vagy ellen állnak ,azonnal kíméletlenül személyi retorziók és pénzügyi megvonások követik?
    Melyik az a párt amelyik 2010-es választási kampányban semmi nemű programmal kampányolt? Olyan választási program amelyik nem tartalmaz semmi konkrétumot, csak blöff volt az egész.
    Melyik az a kormány akinek a kormányfőjét, miniszterelnökét ilyen olyan beosztású miniszterét, és főleg a parlament elnökét Európában nem hívják meg sehova, mert hiteltelen személyek.Akiknek már 1 mondatukat nem hisznek már sehol? Úgyhogy Lackó a hiteles személyességekről ti jobb hogyha meg sem szólaltok.
    Aki szélsőséges gondolkodású személy hamvaival ugrabugrál árkokon és határokon át hogy a kegyhelyre szállítsa az jobb ha befogja a pofáját!
    Miért is nem meri a legegyszerűbb közmunkás elmondani a véleményét ?
    Mert a fidesz minden szinten csak a retorziót ismeri.
    Végezetül, szeretném a tudtára hozni, hogy szégyellem országom miniszter elnökét, a ház elnökét,és az egész fidesz kormányt.Önök szégyent hoztak Magyarországra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  20. Szeretném felhívni a figyelmét ,Házelnök úr Miniszterelnök úr és az összes gazdasági fő tuloknak,hogy mire figyeljenek megbízatásuk idején.
    Ez minden kormányra értendő.
    Abban az országban ahol a kétkezi és a napszámos nyomorult,ott a nemzet is nyomorult.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Milyen alapon akarja kövér eldönteni, hogy mit csinálhat a következő parlament?
    Mit hablatyol ez a megmámorosodott alak? Mit képzel ez magáról? Ha lenne benne egy szemernyi tisztesség, minden parlamenti párt véleményét figyelembe venné nem pedig saját bandájának aktuális érdekei szerint alakítaná a törvényeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Eagle 12:50 ++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. tomi, 12:52 háromszáz (max. hatszor egy évben) miatt tömegek mozdultak (propaganda és szervezés erős hátszéllel), ma több ezer havi mínusz és csend van most valamiért nem szerveznek hasonló okok miatt megmozdulásokat, csak az orbánékat támogató béka meneteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. A háromhetes ülésrend egyik célja lehet, hogy orbán mocskosan hátrahagyott disznóólát soha se lehessen kitakarítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. “Szerinte “bizonyos civilizációs fejlődési fokozaton kell átmenni ahhoz”, hogy valaki értse, miként fejezi ki a felállás a tiszteletet egy közösségben egymás iránt, illetve valamilyen magasabb rendű eszme iránt.”
    .
    Eszme vagy eszement iránt? Nem mindegy. A parlament nem az eszmék, hanem egyre inkább az eszementek nyíltszíni terepe.
    A parlament elvileg a törvénykezést szolgálja, nem a pártok eszméjét vagy eszméit. Pláne nem egy eszme iránti felállással.
    Kövér nagyon melléfogott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Tegyük élhetővé !

    FÉLÁZSIAi TALPRA MAGYAR !
    .

    .
    Véleményem szerint ha oRban-simicska nem bukott bele a székház eladásba, a Joszitba és Kaya Ibrahimba,az Apehos szerver törlésbe , a papagáj kommandó aljas hazugságaiba , hogy ellenzékben többször volt képernyőn arrogáns , navracsis, és a többi nemzeti tolvaj-selejt (tompika milliárdjait kihagyom), az ország leépítő 3,5 éves kormányzás és aljas Kotmányozásba , de a felelőtlen pénzszórás, mősziő el-qrbán felesleges stadion építései, 13 év MAGÁNnyugdíj megtakarítás eltolvajlása, jogállamiság tiprása, és a többi…nem váltanak ki kormánydöntő hangulatot?

    Valamikor álljt kell parancsolni, a nagyra fuvalkodott kollégista vidéki ős-kommunistáinknak!!
    .
    Ez az utolsó csepp, a minden egyes leadózott Forintukat csak 27%-os, rekord méretűre megemelt fidesz Áfával költhetjük el.
    Ők , a kormányon lévő fidesz-kdnp-s elít közben adót csal ellenünk, a magyar nép ellen, a pénztárcánk ellen, az életszínvonalunk ellen . A CBA választási plakátokat “Itéletidő” ragaszt ki simicska LOP-TÁRS oszlopaira.
    Minden leadózott Forintunk közel egyharmadát lopja a CBA és simicskás nagy cégek a saját zsebükben a Navot, a belügyet , médiát uralva. (Genny-kormány)
    Rabszolga ország ! Üvölti-e még ezek után is , hogy hajrá Magyarország,……… fradi, újpest, Vidi !) ? csináljátok-e tovább..?
    Tüntetnek-e orban simicska ingatlanjainál a tömegek ?
    Nem.
    oRban Viktor , MO. mai min. elnöke 100 lefizetett szökeferi szervezte tetkos fasisztával , előre megszervezetten UZ Rt lehallgatással , megfigyeléssel majdnem államcsínyt tudott végrehajtani 2006-ban.
    .
    Fél millió legjobbunk már külföldre távozott , nyugat-európában dolgozik. Ők tehetségessek, ezért nagyon félek, hogy visszahozhatatlanok.
    Le kell nyelni a keserű pirulát annak aki nem akar költözködni.
    .
    Felhíggult nemzetnek fidesz-Terrort kell dönteni minden áron !
    Nincs 100 tetkos , molotov dobálos fasisztánk ?
    egyszerű, nem a lengyel munkanélkülieket vonatoztatjuk be béketüntetni, mint orban, hanem az 500.000 ukránt aki EURÓPAI szeretne lenni, és ezért képes még minuszokban is harcolni!
    Jöjjenek, velünk együtt legyenek Európaiak!!!!!!!!!!!!!!!! Csábítsuk ide forradalmi hevűletükkel együtt !!
    Akinek kettős állampolgárságot ajánlunk fel , mert tudnak szavazni, mert tudnak tüntetni, mert bátran MERNEK európai állampolgárok lenni. És nem nyal be az első diktátornak, mint egy székely !!!! :-((((((((((((

    oRban kollégista maffia rendszerét elsöpörjük, lesz egy kis népvándorlás -sokszor volt ilyen már a történelemben, népcsere…- EU-ukránok keletebre költöznek, simicska-orban-kövér-rogán-navracsik-….stb és szavazóik mennek vonattal ahova tartoznak, azerba , baltás-országba!
    Hajrá Európa, hajrá Magyarország !!
    Lépjünk már előre is ha kérhetem….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. Orbanisztan 2013.
    Ülesezzen a Parlament harom hetenkent, 1/3 fizetesert.
    Harmad munkaert, harmad fizetes, ezzel igy en egyetertek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. “Kövér számára csak egy igazság létezik, az, ami a pártjáé.”
    Melyiké? A régebbié, ahol megkapta a sok kitüntetés között a legmagasabbat? Vagy a mostanié, ahol szintén a kitüntetésekért pedálozik?
    Úgy tűnik nekem, mintha a két párt “igazsága” hasonló lenne.
    Az előző rendszer sem tartott örökké, a mostani sem fog.
    Valahogy vége lesz, csak attól tartok, hogy a h.elnök úr egy harmadik párt színeiben fog újra feltűnni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Nem baj!
    Lesz itt rend, sőt az ország minden problémája azonnal megoldódik, amikor a képviselők vigyázzállásban fogadják a ülésterembe bevonuló elnök urat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. http://www.stop.hu/belfold/trafikmutyi-semjen-zsolt-pokhendi-valasza/1199836/
    -
    Nem a semmitől rossz a hangulat….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

  31. Tegyük élhetővé !
    2013. december 9. hétfő
    21:57

    FÉLÁZSIAi TALPRA MAGYAR !
    .

    .
    Véleményem szerint ha oRban-simicska nem bukott bele a székház eladásba, a Joszitba és Kaya Ibrahimba,az Apehos szerver törlésbe , a papagáj kommandó aljas hazugságaiba , hogy ellenzékben többször volt képernyőn arrogáns , navracsis, és a többi nemzeti tolvaj-selejt (tompika milliárdjait kihagyom), az ország leépítő 3,5 éves kormányzás és aljas Kotmányozásba , de a felelőtlen pénzszórás, mősziő el-qrbán felesleges stadion építései, 13 év MAGÁNnyugdíj megtakarítás eltolvajlása, jogállamiság tiprása, és a többi…nem váltanak ki kormánydöntő hangulatot?”

    A Grippen ügyet kihagyta, holott az volt szerintem a legnagyobb buli, 182 millió schiling kenőpénz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. tfejszes
    Azeri baltás kiadása na az sem volt ingyé, nemzetközi konfliktust vállaltak érte!
    -
    Amit az előttem írók felsoroltak az nem tette be a kaput, csak a 300 forintos vizitdíj, akkor itt mire számíthatunk?!
    -
    Most minden rendben van, csak páran rosszul látunk, új szemüveg kellene, valami narancsos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. http://nepszava.hu/cikk/1005210-iteletido-strasbourgban-pert-nyert-hunvald
    -
    Amit belefoglaltak a tákolmányba, hogy a hibáikért a magyar állam fizet, most röhögve kifizettetik, hogy egy embert tönkre vágtak!
    -
    A kampánytörténethez egy kis adalék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. http://www.hir24.hu/belfold/2013/12/10/kotelezettseget-szegett-a-kormany/#a3
    -
    Na még egy pör, joghézagék ellen!
    Aztán az állam (mi) fizethetünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. http://nol.hu/belfold/budai_gyula_ujabb_pert_vesztett
    -
    Budai is pört vesztett….és ezek a joghézagok fújják a passzát szelet!
    És ezek a rsárral dobálózók, a rágalmazók, akik nem különbek az előző kormányoktól…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Házszabály?
    Milyen szabály az amely nem azokra vonatkozik akik döntenek felette?

    Bojkott!!!!
    Jól mondják.

    A DK bojkottra szólít fel!
    http://www.dkp.hu

    Ebben egyet kellene érteni és közösen fellépni. A teljes demokratikus ellenzéknek.

    Miként a népszavazási törvény szigorításának bojkottjában is mert az az MSZP és E14szövetség stratégiai alapjait rugja fel azzal,hogy a szigoríítással az Alaptörvény jogállami megszüntetését kívánja meggátolni..Ha netán véletlenül az ellenzék győzne.

    Ha ez ellen a szövetség nem tiltakozik radikálisan akkor a tagságnak el kell fordulnia tőlük, mert eladták magukat .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Lászlónak tisztelegj! 2013. december 5. csütörtök

Kövért nem zavarják az ittas képviselők 2013. november 28. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos