Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ki lopta el a “magyar emberek” nyugdíját? 2013. december 8. vasárnap 16:53 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ki lopta el a "magyar emberek" nyugdíját?

Budapest – Zsigó Róbert a Demokratikus Koalíció programja kapcsán arról beszélt, hogy “se nyugdíj, se nyugdíjemelés nem lenne, ha a baloldalon múlna”. Szerinte Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök javaslata alapján mindenki csak annyi nyugdíjat takaríthatna meg, amennyit a jövedelme megenged, így a kiskeresetűekre létbizonytalanság várna idős korukra, sőt “sokaknak a végkimerülésig kellene gürcölniük”.

A Demokratikus Koalíció közleményben reagált. „Megszoktuk, hogy ha a Fidesz megszólal, hazudik minden politikusuk. Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője egy vasárnapi nyilatkozatával igyekezett félrevezetni a közvéleményt. Gréczy Zsolt szóvivő szerint „visszataszító”, amikor egy fideszes aggódik a nyugdíjakért.

Amelyik fideszes politikus ilyet mond, az egy olyan pártot képvisel, amelyik “ellopott háromezermilliárd forintnyi magánnyugdíjat”. Felélték százezrek, idős korukra tartogatott megtakarításait, az Orbán-kormány idején rosszabbul élnek az idős emberek, nőttek a rezsiköltségek és az élelmiszerárak, zuhant az életszínvonal.

A Demokratikus Koalíció javaslata az, hogy kellő járulékfizetés után 55 éves kor felett bárki megfontolhatja nyugdíjba vonulását. Ez idősek százezreit mentheti meg a munkájuk esetleges elvesztése esetén rájuk váró szegénységtől, a szociális segélyből való tengődéstől.

A DK azt is vállalja, hogy “az Orbánék által ellopott” magánnyugdíj-pénzeket jóváírja ezeken a saját számlákon – közölte a szóvivő.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (27 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +44 ( 44 szavazatból)
Ki lopta el a "magyar emberek" nyugdíját?, 5.0 out of 5 based on 27 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. “… se nyugdíj, se nyugdíjemelés nem lenne, ha a baloldalon múlna …” állítja Zsigó Róbert cukrász, jelenleg a fidesz valamiféle szóvivője.
    .
    Ez egy jóslás! Minden alapot nélkülöző jóslás. Ennél még, a televíziós cigány jósnők is jobbak.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  2. Ennek a féregnek is, a fejére kéne rögzíteni egy fejhallgatót, és a nap 24 órájában a Balatonőszödi beszédet nyomatni neki, természetesen, kőtörés közben Recsken, és a sötétzárkában is, ahol a megérdemelt, napi 6 órás pihenőjét tölti. Tényleg, még a BTK.is súlyosbító körülményként értékeli, a fogyatékosok sérelmére, elkövetett bűncselekményeket. Márpedig azok a fidesz, és orbánc hívők, akik hótt csóró létükre is,rajonganak ezekért a kreténekért, azokat egész nyugodtan szellemi fogyatékosnak lehet nevezni. Most nem a simlicska, és mészáros féle pénznyelő automatákra gondoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  3. Zsigó csak azt nem meri megmondani, hogy elképzelhető, hogy jövőre nekik köszönhetően nyugdíj sem lesz. Ha igen, akkor csökkentve.
    A szaros tákolmányukban tettek róla,hogy a nyugdíjat se, meg az egészségügyi ellátást se lehessen számon kérni a kormányon.
    A nyugdíj, és egészségügyi járulék mint olyan megszűnt létezni a fidesznek köszönhetően!
    Helyette van SZOCIÁLIS HOZZÁJÁRULÁS!!!Amit mindenkinek a fizetéséből vonnak.
    .
    Az meg jó kérdés hogy hova megy ez az összeg, és mire van felhasználva!
    Csak nem ebből nyomják a stadionok sokaságát, mintha létszükséglet lenne?
    Az ellenzéki pártok miért nem kérik számon a kormányon ezeknek a pénzeknek a felhasználását?

    .
    A 3000 milliárdot felhasználták,(nagy kérdés hogy mire?) és mint tudjuk, halottat a temetőből visszavinni nem lehet! Akkor most mi következik?
    Honnan , és kitől lopnak legközelebb hogy finanszírozni tudják a saját kutyáik kölykeit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  4. Hol voltak korábban ezek a férgek? Névtelenül romboltak csak valahol? A saját nevük alatt léteznek most egyáltalán (az ávósoknak fedőnevük volt, azt hiszem)?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  5. Zsigónak arról kellene regélni, és az un. ellenzéknek ezerrel nyomni, hogy a nyugdíjat és a TB-t kivették az alaptörvényből. Nem jár, csak adható az ország teljesítőképességének függvényében.
    Anno 200 Ft-al haladtam meg azt a limitet, ami felett kevesebb emelést adtak. Az, hogy 2 kiskoru gyermeket neveltem, nem számított. Odaadták a kisebb nyugdíjjáradékosoknak.
    Miről beszélünk? Tőkefedezeti, v. szociális kérdés a nyugdíj.
    Pofátlanul hazudnak, aki alulinformált mondja a hiszekeggyet O.-nak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. 70 éve dúlt a sztálingrádi csata. Megemlékeznék róla, de ugye hol?
    Érzésem szerint, ti NEM FOGTOK megemlékezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  7. Inkább a bajai tömegközlekedéssel kéne foglalkoznia, mert mint a hírekben olvasni, romokban áll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Hát éppenséggel ők maguk is visszafizethetik a lenyúlt magánnyugdíjakat és helyreállíthatják a magánnyugdíj pénztárakat ha annyira aggódik. Akkor jól pofára esne a DK, nem lenne mit jóváírnia.
    .
    Jaaaa, annyira azért nem aggódik! Szelektíven aggódik az az igazi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  9. Nem a lenne és a vóna amivel foglalkozni kell most, hanem az a hazug KSH-s statisztika, mely alapján jövőre 2,4 százalékkal emelik a nyugdíjakat, holott látjuk, hogy az élelmiszer árak mennyivel emelkedtek, jól átverik a nyugdíjasokat, oszt jó napot!
    A rezsicsökkentést majd a gáz-nélküliségünk felülbírálja, eladtak a gáztartalékból, ha az ukránok miatt valami gond lesz, na akkor lesz csak gáz….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  10. Zsigóval szerintem nem érdemes foglalkozni. Ez az ember akkor is hazudik, ha kérdez. Számomra Ő az emberi aljasság két lábon járó mintája.
    Kérdés viszont az, hogy hova soroljam az ellenzékinek nevezett média “jeles” DK-gyülőlőit, illetve az e médiában megszólaló, elemzést író médiamunkásokat és elemzőket. A 16 pont elhangzása óta az ATV már háromszor foglalkozott negatív felhanggal és csúsztatásokkal a vatikáni szerződés febontásáról, azaz az egyházi támogatások megvonásáról, holott nem erről szól a terv. Az írott sajtóban Tamás Ervin elemzése arról értekezik, hogy Gyurcsány “…már eddig is arról volt híres, hogy több a bepálló programja, mint a beváló.”, hogy a “…tizenhat pontja kiveri a biztosítékot.”, összegzésként pedig ezt írja: „A DK nem válogat a reakciók között, nincs és nem is kell tekintettel lennie a szélsőséges fogadtatásra, hiszen még vezető testületei is tisztában vannak azzal, hogy ha a párt teljes némaságba burkolódzik, akkor is végletesen megosztó… A DK provokál és megbotránkoztat, ugyanakkor egy higgadtabb ország polgárait akár el is gondolkodtathatná.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  11. Ki lopta el és mire költötte?!
    Most nem azt nézem, hogy a Jobbik szólt be az árvízi 100 milliós TEK-s fizetségre, hanem azt a lényeget, amit a TEK a jogállamról hablatyol és aminek alapján feljelent egy újságot!!
    -
    http://www.stop.hu/belfold/a-jobbik-elvenne-a-tek-penzet/1199636/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Végkimerülésig kéne gürcölniük, mondják azok, akik megszüntették a korkedvezményes nyugdíjakat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. Egy kicsit más téma
    Érdeklődéssel figyelem a bankok és a kormány iszapbirkózását és dühösen jegyzem meg, meg erre a cirkuszi bemutatóra a megkérdezésem nélkül váltottak jegyet nekem, amit azóta is folyamatosan emelnek.
    .
    De erre az egész cirkuszi bemutatóra sem kértem jegyet, mégis nézem átélem és fizetem veletek együtt.
    Valamint nagyon szomorúan konstatáltam, hogy már Ukrajna is lehagyott bennünket. Érdekes módon ott érzik az emberek, hogy miről szól a történet.
    Szomorú és tragikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  14. Gonoszka,
    Nem értem. Te most viccelsz vagy komolyan gondolod?
    Miért kellene megemlékezni a sztálingrádi csatáról? Dicsőíteni kellene a nagy szovjet hadvezért és hőseit, vagy gyászolni kellene a nyugati áldozatokat? Utóbbi esetben Voronyezst szokás emlegetni, vagy a Don-kanyart, ezért az első változatra gyanakszom.
    Értelme egyiknek sincs. Történemi jelentőségű volt bár az az ütközet, és talán még ma is érzelmeket vált ki, ma olyan sok más aktuális probléma foglalkoztatja az embereket, hogy nincs sokkal több értelme ennek, mint mondjuk ha megemlékeznénk a muhi csatáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  15. 1941. dec. 7. Pearl Harbor, az USA-ban megemlékeztek róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. 2013 november emelés = 0 /visszamenőleges, inflációs igazodás/ ?!
    2014 januári emelés = 2,4 % /előzőévekben 4-5 %-os emelés/ ?!
    Ezek tényében kiáll ez a szedett-vedett pasas a nyilatkozatával!.
    Az ellenzék miért nem üvölt ?
    OTT, BENT A PARLAMENTBEN!
    Ez az ipse, ha tükörbe nézne látná: egy emberméretű egér néz vele szemben /a szó szoros értelmében/.Pfuj !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. csakén,
    De miért? Főleg azért, hogy emlékeztessenek: légy résen, légy kész a haza védelmére! Az áldozatok is fontosak, de itt főleg indoklást és érzelmi töltést adnak hozzá. Az USA számára ezzel indult a háború.
    Hogy jön ide a sztálingrádi összecsapás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. A fidesz nem a nyugdijakért aggodik,mert azt már zsebre vágták.(A magán nyugdijakra gondolok.).Ök a nyugdijasok szavazatáért aggodnak,mert számukra nem mindegy,hogy a nyugdijasok kire adják a voksukat,a fideszre? amit nagyon szeretnének,vagy a DK-ra,amitölrrettegnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. girbegurba,
    engedelmeddel a kérdésed válasz nélkül hagyom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. girbegurba
    Azt én nem tudhatom, hogy Gonosz-ka mit gondol.
    Én azért írtam, hogy az USA-ban megemlékeztek arról, ami az ő tragédiájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Nem tudhatom, hogy másnak /Gonoszka szava/ mit jelent.
    Nekem /fontos e szó/, messzeringó /gondolatok/ világa.
    .
    Arra gondoltam, hogy a fasizmus / nácizmus felett aratott győzelem egyik lényeges, súlyos lépése volt a sztálingrádi győzelem. De a lelkesítő töltés mellett nem látom az aktuális párhuzamot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Ez a Zsigó az unintelligencia és a pofátlanság élő szobra. Mindezt lehetne még tovább ragozni, de az ilyenek ezt nem érdemlik. Ezeknek el kell tűnni a süllyesztőben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. “A DK azt is vállalja, hogy “az Orbánék által ellopott” magánnyugdíj-pénzeket jóváírja ezeken a saját számlákon – közölte a szóvivő.”
    Ezzel az a baj, hogy egy betarthatatlan ígéret. 3000 milliárd Ft el lett herdálva, többek közt államadósság csökkentésre. Tudjuk, hogy ennek ellenére nőtt az államadósság… No már most, hogy ezek a megkárosított emberek visszakapják megtakarításukat, ahhoz valahonnan elő kéne rántani ezt az összeget. Ez pedig súrolja a lehetetlen határát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Tibor,
    A DK is a “választásokra” gyúr, és csal. Pl.nem mondja meg, hogy *mikor*, milyen ütemben írja jóvá. Az sem biztos, hogy az egész elvett összeget ellopottnak tekinti, mert esetleg azt a részt, amit az adósság törlesztésére fordítottak, nem tekinti annak. (Ráadásul hogy amit valamire fordítottak, azt melyik bevétel-részből fedezték, az önkényesen állapítható meg.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  25. Nem betarthatatlan ígéret. A pénz fele az országon belül van szétosztogatva, a másik fele offshore cégekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. “A DK azt is vállalja, hogy “az Orbánék által ellopott” magánnyugdíj-pénzeket jóváírja ezeken a saját számlákon – közölte a szóvivő.”

    Ez csak a népen mullik, hogy az elopott milliárdok visszakerüljenek oda ahonnan az Orbánkormány ellopta. Elkell mindent kobozni a Rabloktol! Igy vissza kerülhet minden forint a helyére! Igy lehetséges a jováirás. De megint csak arra várnak az emberek, helyettük kikaparjak majd mások a gesztenyét.
    A francba!, mire várnak még az emberek? Hogy nincs egy Barkeeper a magyarok között?, aki egy joizü koktélt megkeverne, na erröl ennyit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. Kitti
    “A francba!, mire várnak még az emberek?”
    Költői a kérdés!
    -
    Fújom a magamét:
    3 milliónyi ember 3 ezer milliárdját simán elvették, CSAK 100 EZER EMBER mert ellent mondani!
    Még azer sem szólalnak meg, hogy nem írják jóvá az ígéreteikhez híven ez egyéni számláikon -kifilsgabi pedig belemondta az arcukba, hogy megvédték a manyupot attól, hogy az előző kormány eltőzsdézze!
    Mi lett volna, ha valóban megpróbálták volna eltőzsdézni az előzőek?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  28. http://nepszava.hu/cikk/1005211-szanyi-vissza-a-penzt
    -
    A hsz-ben az agyhalott szerint Szanyi részeg!
    Ha részeg is lenne, okosabbat mond, mint a hszt-t író, de a részeg kialussza magát, ám a hülye, az hülye marad…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. lovastengerész

    A Fidesz 3 millió jövendőbeli nyugdíjvárományosnál ezzel a 3 Milliárdos lopással elásta magát mert csinálhat hazudozhat reggel délben és este is úgysem hisznek majd nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. MAGYARORSZAG JOBBAN TELJESIT!!???

    kinek a Magyarorszga teljesit JOBBAN? hat nem a tobbsegi orszag az biztos
    a Fidesz es Orban orszga ami JOBBAN TELJESIT a magyar nep elszegenyiteseben, a nemzetgazdasag lerohastasaban, az allamadossag novelseben, a szegenyseg novelseben a gazdasagi szenvedes novelseben a kozeposztaly padlora kuldeseben az Oktats es minden agazat szetvereseben a Nyugdij vagyon ellopasaban es amiben plane a legjobban teljesit az Orban es Fideszmaffia tagjainak trogerjeinek es bunozoinek MULTIMILLIARDOS vagyonosodasaban koz es allami penzek ellopasabol es az EU milliardok lenyulasabol na ebben teljesit JOBBAN a FIDESZ MAGYARORSZAGA

    egyebkent a Rendszervaltas Hajnala ota nem volt meg ekkora hazaarulo hazug alajs es gonosz bunozokbol allo kormanya Magyarhonnak mint az UTOLSO Orban Kormany!

    2014-ben bukni fognak es eltakarodnak a szemetdombra es a bortonokbe ahova valok a mocskos gazemeberek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos