Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fideszig érnek a romagyilkosságok szálai 2013. december 20. péntek 1:00 Forrás: AN, MSZP

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fideszig érnek a romagyilkosságok szálai

Budapest – A Népszabadság híre szerint az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága meghallgatta Sayfo Omar Ádámot, a Fidesz ifjúsági tagozatában is jól ismert férfit, aki a mai napig büszke arra, hogy hosszú éveken át baráti kapcsolatot ápolt a romagyilkosságok miatt elítélt Kiss Istvánnal.

Sayfo Omar Ádámot a nemzetgazdasági tárca korábban állományba vette, ám ő elbukott a “C” típusú nemzetbiztonsági vizsgálaton. A bizottsági meghallgatás azt a kérdést is érintette, hogy lehetett-e szerepe Sayfo Omar Ádámnak Kiss István fegyverbeszerzései kísérletében. Felettébb furcsa az is, hogy Sayfo Omar Ádám neve a romagyilkosságokkal foglalkozó jelentésből kimaradt.

A szocialisták felszólítják a Fideszt, hogy adjon világos és egyértelmű választ az alábbi kérdésekre:

— Milyen mélységű kapcsolatot tart fenn a Fidesz Sayfo Omar Ádámmal, aki a romagyilkosságokért elítélt Kiss István barátja?

— Volt-e nyomás a Fidesz részéről arra, hogy Sayfo Omar Ádám neve kimaradjon a romagyilkosságokkal foglalkozó nyilvános jelentésből?

— Nyilvánvaló a Fidesz kötődése Sayfo Omar Ádámon keresztül a magyarországi extrém szélsőjobboldalhoz. Mit tett — tett-e bármit is — annak érdekében, hogy ezt a kapcsolatot megszüntesse?

A Fidesz hallgatása, illetve további titkolózása a kormánypárt érintettségének gyanúját erősítené. Az MSZP a romagyilkosságokkal összefüggő kapcsolati háló azonnali, teljes körű feltárását követeli.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (59 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +80 ( 92 szavazatból)
A Fideszig érnek a romagyilkosságok szálai, 4.7 out of 5 based on 59 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. nemzeti szagú lócitrom

    embervadász fideSS
    csútról jött a parancs
    menjetek pusztítani, különben nem tejel a narancs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (45 szavazatból)
  2. Szerintem nem direkt parancs volt, a Fidesz csak hagyja a rasszizmust (es suggalja is) mert ez a FIDESZ erdekeit szolgalja. A szolganepnek mindig kell ellensegkep, kulonben meg magara talalna. Igy mukodik ez a diktaturakban FIDESZ vagy HIT gyuli, a hibas mindig mas ember vagy ember csoport.
    Pedig az ellenseg a Satan aki embereket hasznal fel ugy hogy atveri oket, es felhasznalja. Ezek aztan szolgaljak a satant a sajat eszmeiken , hidelemvilagukon keresztul, sokszor azt hiszik hogy naluk van a kizarolagos igazsag es nem veszik eszre hogy mar reges regen a gonoszt szolgaljak.

    (HIT-esek ezt is ertsetek szo szerint, ha Jezushoz tartoztok, ha csak Német Sándorhoz akkor nem szoltam semmit)
    Eph 6:12 Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (36 szavazatból)
  3. Ez a szál messzebb nyúlik mint a romagyilkosság. A “fegyverbeszerzés” mint kulcsszó még meg sem jelent a jelent a mostani cikkel egyetemben, én már egy idő óta írogatom, hogy a Fidesz aktívan bele lehet vonva tiltott fegyverkereskedelembe, érzékeny NATO és nemzetbiztonsági adatok átadásában, valamint állami szintű pénzmosásban amelyben amennyiben elkerülhetetlenül arany (bullion) és drágakövek is vannak, akkor én a japán szálat esetleg a Tanakát feltételezem. Csak feltételezés.
    .
    A japán szál egyébként is nagyon gyanús nekem mert sok államfő pl. Chirach is a japán ( “M” ) bankban tartotta a pénzét és a bankelnök kedves bónusz ajándékát ( “YA” ha emlékezetem nem csal) élvezendő, sok esetben havonta is japánba látogatott. Nem úszta meg.

    .
    http://www.youtube.com/watch?v=_uQ8_tmCQPI
    .
    Ha Orbán és a Fidesz, közel-kelettel és/vagy egyéb esetleg terrorista kategóriába eső ügyfelekkel tart fent üzleti kapcsolatot és ezenfelül pénzmosást is végez amit arany nélkül nehéz elképzelni akkor Tanaka lehet a legideálisabb a távol-keleti nyitásban.
    .
    Meglepett ugyanis, nemcsak az, hogy egy korábbi nagykövetet neveztek ki másodszor is japán nagykövetté ami egyáltalán nem szokás diplomáciai körökben, de az is, hogy ő azzal nyitott, hogy azonnal megszüntette az NGM fennhatósága alatt álló régóta eredményesen működő kereskedelmi kirendeltséget, és a kereskedelmi tevékenységet a követség épületébe vitték, maximálisan titkosított állami felügyelet és diplomáciai védelem alá helyezve ami szintén magyarázatot igényel. Kirúgtak két kiváló japán alkalmazottat, feltehetőleg mert perfektül beszéltek magyarul és nyilván könnyen beleláthatnak az ügyeikbe.
    .
    A kínaiakat egyenlőre kevés eredménnyel szívatják, de nem adták fel még.
    .
    Elsődlegesen valószínűnek tartom, hogy vagy a békemenetet vagy a saját csőcselékét felfegyverzi könnyű kézi fegyverekkel amelyek max, fegyveres konfliktus kiprovokálására elegendőek, ahol is Orbán a nem veszélytelen Pintért mellőzendő, elképzelhetően a TEK hez fordulna. Második lépés valószínűleg az ő fejükben íródik ezekben a napokban, nem szeretnék találgatásba bonyolódni, de egy biztos, már ők is tudják, hogy a nemzetellenes bűntények amelyeket elkövettek csak fegyveres úton védhetőek ki.
    .
    A felfegyverzés és a készülődés már rég elkezdődött az ezzel és a rablással kapcsolódó nemzetközi pénzmosás valószínűleg még aktív. Nem az a típusú üzlet és partneri kapcsolat amit egy tollvonással le lehet zárni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (53 szavazatból)
  4. Lehet logikus mindenféle titkos network elmélet. Lehet tudni, hogy másutt sincs másképp. Viszont az mindenütt az adott népcsoport feladata, hogy a különféle maffia-struktúrákat a minimálisra szorítsa vissza. Ebben most jeleskednek az olaszok és szép eredményeket értek már el a usa, kanada, uk, skandináv országok. A magyar egyelőre genetikusan alattvaló, azaz jobb ma egy kolbász, mint holnap az igazság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  5. Miért van a gyanúsított arca sapka mögé bújtatva? Nemzetbiztonsági kockázatot jelentene, ha meglátnánk az arcát?
    Egyébként meg mi ez a lapítás a szélsőségesekről?
    Hiszen tudott dolog volt, hogy a paramilitáris egységek lőgyakorlatot tartottak (nak?) elhagyatott helyeken,és az senkinek nem tűnt fel? Valamiért csak csinálták(ják)?
    Ezek a szervezetek a jobbikhoz köthetők, a jobbik meg a fideszhez,bármilyen elterelő előadásban is részesítenek bennünket
    Ezek a mellényzsebben várakoznak,és bármikor elő lehet őket varázsolni, ha a helyzet úgy hozza!
    Gyanítom hogy ennél még érdekesebb kötődést is találnának, ha komolyabban utánanéznek.
    .
    Ez meg már komoly humor forrása, hogy az mszp felszólítja a fideszt…Köhög a bolha… Mintha nem is itt élnének.( a fidesz frakció röhögése meg idáig hallatszik)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (41 szavazatból)
  6. Mi lesz, ha ez a Sayfo Omar Ádám valahonnan megtudja, hogy afrikai felmenői vannak, és nem is tisztafajú árja? Megtér és kitiltják Kanadából?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  7. Térjünk a témara Uraim !!!
    Téma: a romák elleni gyikos merénylet sorozat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  8. KORDON BLUED 2013. december 20. péntek 08:24
    .
    A téma a cikkben leírtak alapján : gyilkosság, fegyverek, fegyverüzlet, fegyverbeszerzési kísérletek, fizetett bér, vagy felbujtott fanatikus gyilkosok, esetleges állami támogatással végrehajtott gyilkosság, Fidesz szálak a fent említett témakörökben, Fidesz kötődés a magyarországi extrém szélsőjobboldalhoz, potenciális bűnözők gyilkosok a Fidesz körökben, amennyiben volt és van további várható roma és más állampolgárok esetleges folyatódó meggyilkolása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  9. Az 1198-as választások előtt robbantásos gyilkosság- és merényletsorozat borzolta a magyarok kedélyét. A kormányváltás után hirtelen abbamaradtak ezek a cselekmények. A bűnösök és a felbújtók kilétét nem ismerjük. A bombagyáros Clodó kapcsolatai viszont ismertté váltak. A kapcsolat embere ma akkor és most is miniszter lett. Bizonyára Sayfo Omar Ádám előtt is komoly életút áll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  10. KORDON BLUED 2013. december 20. péntek 08:24
    .
    Kérem szépen! – ne utasítgasson engem, hogy véleményemnek mi legyen a tartalma.
    .
    És, ebben az írásban nem kifejezetten a romák elleni gyilkos merénylet sorozatról van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (19 szavazatból)
  11. http://www.youtube.com/watch?v=msJB1I_IBQw

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  12. Mindig biztos voltam abban, hogy a fidSS-nek köze van a romagyilkosságokhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  13. Nem véletlenül titkosították a nyomozás teljes anyagát…Attól tartok, hogy az akkori kormánypárt és a fidesz egyaránt érintett…:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  14. Tegyük élhetővé !

    NEMZETKÖZÖSSÉGI , EU SZINTEN most FELJELJELENTEM A TEK-et !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    Mert nem látják el az adófizetők milliárdokból pénzelt feladatukat.Mert együttműködnek egy 1944-es vérvonalú fidesz-kdnp-jobbik Horty Magyarországgal. (TEK is háborús bűnös vonalon mozog? Nemzetközi téren járatos ügyvédek , nem lehet őket beperelni ?????)
    .
    NEM VÉDIK MEG az alkotmány követő Navos Horváthot a zaklatástól, az egypárt rendszer túlkapásaitól?
    Nem hárítják el a terrort ? Az egypárti állami , kommunikációs terrort ? Azokat terrorizálja az állam , akik az ország érdekében hibákat , törvénytelenségeket lepleznek le ?
    TEK szóvivő merjen nagy lenni, álljon az adófizető polgárok/emberek elé mondják ki : Lopott KÖZpénzen működünk drágán egy gyáva PÖCSt védünk , törvénytelenül, nagyon sok pénzzért. Nekünk megéri, a népnek meg oszt jó napot . Terror pedig marad, amig nem tetszenek forradalmat csinálni.
    Nyasgem !
    (Forradalom esetén persze áttálunk a néphez, mert magyarok vagyunk. bankszámlaszámunk :XXXXXXXXX)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. Micsoda meg hunyászkodás, ábrázol a fenti fotó,ez a szaralak gubbaszt,sunyít.
    Bezzeg mikor öt hat éves gyermekekre meg védtelen nőkre kellet lövöldözni,
    nagy legény lehetett.–Csak annyi idöt adnák neki amíg érthetően kimondja a nevét.-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  16. Vajon ki lehet a KÖRÖSZTAPA? Szögediesen vajon ki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  17. Ha csak hagyják és tűrik már akkor is belepte őket a szenny és a mocsok.
    Az ügyészség meg tagad és nem lát nem hall semmit, csak pucolja és takarítja a szennyet és a mocskot utánuk.

    http://vs.hu/egyre-tobb-es-egyre-durvabb-gyuloletbuncselekmenyeket-kovetnek-el-romak-ellen-1220/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=egyre-tobb-es-egyre-durvabb-gyuloletbuncselekmenyeket-kovetnek-el-romak-ellen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. Bizony, bizony…az iszlamo-fasiszták és az antiszemita magyar jobboldal szálai kibogozhatatlanul össze vannak fonódva. A Magyar Iszlám Közösség (széljobbal jó kapcsolatokat ápoló) elnöke (Bolek Zoltán) belépett a KDNP-be. A jobbik szír és iráni finanszírozását már ne is említsük. Nyugaton többnyire a(z antiszemita [polkorrekt nyelven izrael-ellenes vagy anticionista] baloldali pártokba épülnek be az iszlamo-fasiszták, nálunk unorthodox a helyzet, és az úgynevezett konzervatív, úgynevezett jobboldal a természetes szövetségesük, és egyebek mellett az antiszemitizmus és nyugat ill. demokrácia-ellenesség a közös ideológiai talajuk. A bevált nemzetközi mintát követve Bolek először az MSZP hívő tagozatánál próbálkozott, de aztán gyorsan megtalálta a “helyét” a magyar viszonyok között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. Néhány pribék unatkozott és kipróbálta a tanultakat?
    Pár éve felvettem egy stoppos terepruhás fiatalembert a CBA-s Lázár lovastanyájánál, Domonyvölgynél. Azt hittem valami melós srác azért visel ilyen ruhát. Megbántam, hogy megálltam. Büdös volt és részeg. Beült hátra és szinte azonnal elkezdett dicsekedni, hogy itt kapják a kiképzésüket. Íj, fegyver, kézitusa, tőr az övében mert készülnek. -Mire? “Zsidót, kommunistát, cigányt, buzit”, és mutatta a nyakán. Annyi esze nem volt, hogy ki tudja nyitni az ajtót amikor Pest határában kitettem,sőt mire megszólaltam volna, hogy hol keresse a nyitógombot a karfán, letépett egy diszlécet, kitépte az ablak le és felhajtó kapcsolóját és dühöngeni kezdett. Döbbenetes volt. Vajon hány ilyen primitív alkoholista pszihopata alkotja a seregüket? Azt már nem is kérdezem, hogy milyen célból tartják el őket és azt sem, hogy erről miért nem tudnak a hatóságok. Feltételezem, hogy nem ő az egyetlen aki kérkedik mindenkinek. Mire kellenek ezek ha nem arra, hogy a tiltakozó tömegek terrorizálják, provokáljanak és félelmet keltsenek a normális emberekben.
    Semmi sem drága a fideszes nagyuraknak ha a hatalmukról van szó. Nem csodálkoznék azon sem, ha egyszer kiderülne, hogy valójában nem elszabadult pár “lelkes katonájuk”, hanem a nagyurak megmutatták, ha kell ilyen is van a tarsolyban. Orbán nem hiába szónokol örökké háborúról és harcról! Ez is belefér az eszköztárába ha el akarják venni a hatalmát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  20. Kisember,

    az SS-ben is alacsony volt a Tudományos Akadémia tagjainak aránya, viszont parancsra a saját anyjukat is megölték.

    Lehet, hogy itt is az a cél.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  21. .
    .
    Kisember !
    .
    Már én is többször leírtam e fórumon, hogy Orbanisztán háttér rohamosztaga ugyanaz 2006-os vérengzésre hajlamos jobbik, illetve úgynevezett magyargárdás, vagyis Fradi és Dózsa béközepes csőcselék, akik törek zúztak, gyújtogattak és a kötelességüket teljesítő rendőröket támadtak.
    Már az sem volt véletlen, hogy az azóta hátrahúzott sakkbábú – Balsai István – összefogva “a fid-SS színe javával”, ennek a csatornatölteléknek visszamenőleges törvénykezéssel a védelmére kelt. Mert miért is volt ez a Vezérnek fontos? Egyszerű:
    1. Mert megígérte nekik – bár ez nála egyébként semmit nem jelent – ez esetben viszont;
    2. A jól felfogott érdeke diktálta, hogy ha ismét nagy szüksége lesz rájuk, hát mozgósítani lehessen majd őket…
    .
    .
    Amúgy, Kisember ezt a domonyvölgyi kalandot jelenthetted volna valami hivatalos és számodra megbízható személynek… Most mit röhögsz rajtam? …
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. A rasszizmus mélyen gyökerezik a magyar néplélekben.
    Nem nehéz felszítani, de ez a politikusokat nem menti fel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  23. Rendőr bácsi cigányozik az iskolában
    http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/12/22/burkoltan-ciganyozott-a-sulirendor-az-oran/~~fokusz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Simon Gábor egyedül viszi el a balhét 2014. február 6. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos