Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Életfogytig előzetesben 2013. november 12. kedd 16:01

  • Hozzászólások(112)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Életfogytig előzetesben

Mostantól minden magyar állampolgár automatikusan előzetesbe kerül születésekor, aztán majd, az ítélettől függően véglegesítik állapotát, ami lehet feltételes szabadláb, illetve jogerős fogház, fegyház, siralomház vagy házi őrizet. Nehogy már bedőljünk a felvilágosodás irtózatos rombolásának, a francia forradalmaknak, ennek az egész balliberális maszlagnak, mintha mi is európaiak lennénk, nem pedig félázsiai konzervatívok.

Ennek számtalan előnye van.

Hazánkban régi gyakorlat, hogy megverjük az asszonyt, aztán csak gondolkodjon rajta, mivel is érdemelte ki. Ugyanez gyerekkel, kutyával. Nem véletlenül mondja az idevonatkozó egyházi tanítás, hogy bűnben fogantunk, születtünk és élnénk is, ha idejében meg nem keresztelnének, úgyhogy ezt a keresztelés dolgot kicsit elhalasztjuk, addig meg lehet gondolkodni a zárkában, hogyan is volt ez az egész Paradicsomból történő kiűzetés, meg egyéb kisiklások.

Ne felejtsék, Orbán Viktor a bűneinkért kénytelen meggazdagodni, hatalmon maradni és uralkodni fölöttünk. Nem jókedvéből teszi ezt, hanem a reá mért küldetés miatt.

Az előzetes letartóztatás öröklétig történő kiterjesztése a honi jogrendszer egyik legabszurdabb rákos elváltozása az utóbbi időben, pedig volt néhány, ilyeténképpen ezen intézkedés erős mezőnyből volt képes kitűnni. De jöjjenek a tények, hátha valaki lemaradt a legújabb intézkedésről, minek természetesen egyetlen célja, hogy a tisztességes állampolgárok (Fidesz-szavazók) biztonságban élhessenek, és esetleg leszokjanak a dohányzásról. Ez utóbbi kitételnek semmi értelme, de jól mutat a szövegben.

Mától Magyarországon mindenki addig lehet előzetes letartóztatásban, amíg jogerős ítélet nem születik ügyében, ha öt év kell ehhez, akkor addig, ha ötven, akkor addig, elvégre a bíróság (rendőrség, ügyészség) nem gyorsétterem, fontosabb az alapos munka, mint az elkapkodott eredmény. A Fidesz-kormány villámgyorsan reagál a helyzetekre, és mindent megtesz, hogy a szavazói megnyugodjanak. Ha kikap a válogatott, akkor törvényt alkotnak a kapusok büntethetőségéről, ha valamelyik fideszes autójáról letörik a visszapillantó tükröt, akkor egy hét múlva a visszapillantó-tükör letörés külön tényállásként kerül be a Büntető Törvénykönyvbe, ugyanez a helyzet zsebtolvajlás vagy kocsmai pofozkodás esetén.

A Fidesz az összegányolt alaptörvény, valamint a jelentős mennyiségű visszamenőleges hatályú törvény és rendelet után megint alapjaiban érti félre (tudatosan rombolja és barmolja atomjaira) a jogrendet, amikor olyan eszközt ad a bíróságok kezébe, amivel a végtelenségig tudják leplezni saját tehetetlenségüket, embereket tarthatnak bezárva  korlátozás nélkül, pusztán jóindulatukra van bízva ezentúl, hogy hoznak-e egyáltalán jogerős ítéletet. Ilyenkor szoktak bevonulni az ENSZ-csapatok és dedikált példányokat osztanak az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatából, ha netán valaki elfeledkezett volna róla.

A Fidesznek lövése sincs a jogrendről, meggyőződésük, hogy a kétharmad birtokában mindenre képesek, akár banános ládákból is tudnak felhőkarcolót építeni, mert a magyar emberek ezzel bízták meg őket. A hatalom nem tesz okosabbá.

Ez a meggyőződés, mármint, hogy politikus-suttyóból pusztán választások révén univerzális értelmiségi lesz, olyan mélyen beette magát a személyiségükbe, hogy már szakértőkre sincs szükségük: egy fideszes alapból ért az atomerőművek építéséhez, a mezőgazdasághoz, a bankrendszerhez, energiatároláshoz, társadalombiztosításhoz és nyugdíjrendszerhez, de legjobban a labdarúgáshoz, ahol már mutatkoznak is ennek eredményei.

Kár, hogy a jogrend nem úgy működik, mint a foci.

Idejönne az európai jogrend, és úgy elkenné a száját a magyar BTK-nak, hogy hónapokig röhögne rajtunk a nemzetközi, illetve a véletlenül még szabadon működő hazai sajtó, kabaréműsorokban mutatnának be vicces jeleneteket az előzetes letartóztatás időkorlátjának eltörléséről, kuplékat énekelnének róla és Halloween idején magyar jogrendnek öltöznének a gyerekek.

Ehelyett az unokáink is a kártérítésért fognak adózni, amit a jogtalanul (európai értelemben) fogvatartott magyar gyanúsítottaknak fizetnek a strasbourgi ítéletek miatt, de akkorra már persze sehol sem lesznek ezek a fideszes idióták, akik hobbijogászkodásukkal helyzetbe hoztak minket. Mert ez a törvénymódosítás nyilván elmebeteg és ellenkezik minden civilizált ország, szövetség, kontinens elemi érdekeivel, józanságával vagy gyakorlatával. Embereket nem lehet ítélet nélkül korlátlan ideig bezárva tartani, csak ott, ahol tévénézésért kivégzés jár, vagy autóvezetésért botozás. Mivel azonban Magyarország viszonylag nehezen szállítható el innen, kívánatos lenne a Fidesznek eltakarodni Európából oda, ahol az ilyesmit megengedőbben szemléli a lakosság. Ja, de hülye vagyok, hiszen itt is szépen növekszik a támogatásuk! Akkor nem szóltam.

Kísérleti patkányok vagyunk mindannyian, akik beleszorultunk ebbe a petyhüdt hazába. Nyáladzó új-kretének kísérleteznek rajtunk, beoltanak fekete himlővel, leprával, tüdőpestissel, aztán cserébe 11%-os árengedményre kényszerítik az áramszolgáltatót, hátha benyaljuk a trükköt.

És benyaljuk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (178 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +270 ( 280 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Életfogytig előzetesben, 4.8 out of 5 based on 178 ratings

  • Hozzászólások(112)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

112 Reader’s Comments

  1. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    ROSSZ ÁLOM
    .

    Bármíly furcsa, az ilyen álintézkedések, mint pl. holokauszt emléknap, holokauszt emlékhely, holokauszt múzeum direkt jól jönnek ennek az álságos, hazug bandának. Tulajdonképpen ez is egy jó maszlag a sok közül. Miért is ne mondhatnák azt, hogy “szegények, meghaltak, hát istenem”, miközben nácikat temetnek, Horthy szobrokat avatnak, utcákat tereket neveznek el a Horthy-rendszer potentátjairól, nyilasokról és rendeznek át utcákat tereket a régi szép Horthy-idők arculatára.
    Az ebbe beleszülető ifjúság már horthystaként éri meg felnőttkort… És ez az ő céljuk; ha sikerül, máris célt értek – béke időben.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  2. bruckenbacker kapitány

    Csak halkan kérdezem… a határokat is igy fogják lezárni?……..arra is lesz hasonló visszamenőleges érv…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (25 szavazatból)
  3. Bumburi, a gondolataiddal sokban egyetértve plusszoltalak! Most nem érek rá válaszolni, majd csak este, de akkor megteszem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  4. Eddig erről nem hallhattunk…..
    http://nepszava.hu/cikk/1002958-romagyilkossagok-fideszes-szal

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  5. csakén
    2013. november 13. szerda
    07:32

    .
    “– hogy miért nem akarják látni a valóságot, azt nem tudom, de azt igen, hogy a történelem meg fogja tanítani, hogy van amit csírájában kellene elfojtani!
    Ha nem tanulták meg a történelem igazságait maguktól, majd megtanulják kényszerből.”
    .
    Ezek soha semmiből semmit nem tanulnak meg még véres kényszerbál sem, csak azt amit ők akarnak látni. Azért tart itt a világ, mert a normális emberek mint te, vagy mi, azt hiszik, ha ha egy ilyennek átmegy a lábán a kocsikerék, akkor megérti, hogy nem szabad piros jelzésnél az útra lépni.
    .
    Nem. Ez náluk nem, így működik.
    .
    Ha megtörténik akkor vagy még jobban gyűlölni kezdi az autósokat és annyit ért meg az egészből, hogy ő egy megsebzett szegény ember és az életéért harcolnia kell és el kell pusztítani minden autóst, vagy éppenséggel autót kell szerezni bármi áron és azzal végre áthajtani mindenki lábán és elpusztítani minden gyalogost aki olyan mint ő volt.
    .
    Látszólag pszichopata hiszen egymással ellentmondó tények békésen jól megférnek egymással az agyában, de éppenséggel azt hiszi, hogy ő méltatlanul tévedésből volt gyalogos, valójában autósnak született csak Isten tévedésből rossz anyaméhbe dobta de most ő korrigál, Isten meglátja, beismeri tévedését és megsegíti jogos harcában.
    .
    Így működik Orbán szerencsétlen poshadt agya is.

    .
    Ő többet nem lesz szegény áldozat, mert őt minden feljogosítja a pusztításra, hiszen csak azt teszi amihez joga van, csak élni akar.
    .
    Ezek így gondolkoznak. Orbán is és azok is akik eltűrik őt.
    .
    Akik eltűrik őt más hatalmon vannak. Ők sem véletlenül kerültek hatalomra, nem hivatástudat vagy a világot jobbítani szándékozó lélek vitte őket oda, hanem hatalmi harci technikák.
    Olyan ez amint sok nagy cég magasrangú beosztottja. Kinéz egy céget, magának az nem az övé, nem érdekli a cég és a beosztottak élete, karriert csinálni, megfejni megy oda. Viszi és hibázik vagy rabol amíg tud, aztán ha kicsinálta a céget, megy a másikhoz.
    .
    Az EU politikusait, a hatalmi háttércsoportokat, az üzleti köröket semmi nem érdekli.
    .
    Mond nekik, hogy háború lesz, mond nekik, hogy a fronton találják magukat. A válasz, de hiszen az az otthonunk. Mindegy hogy háború, frontvonal vagy pusztulás, nekik a békés hátország az összes luxussal biztosítva van. Az is elpusztul??
    .
    Akkor ők is pusztulnak, és az utolsó gondolatuk az lesz:

    lám, lám , nem voltam elég kegyetlen, elég kemény, elég érzéketlen és visszautasító, itt az eredménye, áldozat lett belőlem, megint átment a kocsikerék a lábamon, ha újra születek a saját magam reinkarnációja leszek de esküszöm mégegyszer ezt a hibát el nem követem és kiirtom a fél világot és engem mégegyszer semmi nem hat meg.
    .
    Jogom van ölni, semmibe venni életet, tényeket mert csak élni akarok, ehhez jogom van isten ilyennek teremtett engem és harcot hirdetett az élőlényeknek a fennmaradásért. Én csak Istennek engedelmeskedek.
    .
    Miért? Hiszen mások is ezt teszik, mindenki azzal harcol amije van.A kinek egy kés az azzal, akinek hadserege az azzal. jogom van hozzá, hiszen csak élni akarok. nekem több rohadt kocsikerék nem fog átmenni a lábamon, engem többet senki meg nem sért, én többet nélkülözni nem fogok bármit is kell tennem esküszöm az élő Istennek.
    ——

    Ezeknek így működik az agya lelke, ezek semmi mást nem értenek meg és semmi mást nem méltányolnak, ezek semmiből nem tanulnak, max. annyit, hogy keményebben, gonoszabban , önzőbben kell legközelebb csinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  6. Mit is mondjak? Ha az emberek tűrnek, ….
    Már pedig tűrnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  7. Megmondta a múltkor az újkretén, hogy egy laboratóriumot csinált az országból.
    Mi meg hagyjuk, hogy kísérletezgessen rajtunk ez az idióta tolvaj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  8. Abból a pénzből amibe ez az út került, nagyon sok tüzelőt lehetett volna venni a szegényeknek. Egyébként remélem megtudjuk, hogy ezen a konferencián mi mit nyertünk????http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/5784_floridaban_tanacskoznak_a_hoszolgaltatasrol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  9. Igen érdekes helyzet kezd előállni.
    Megszűnik a jogrendszer mint logikusan felépített rendszer és jönnek az egyedi LEX-ek. és ezzel együtt a hatalom kénye-kedve szerint végtelenségig elnyújtható a perek. Elég megindítani egy eljárást “oszt jónapot”
    A büntetőjogban már megszavazták, az adórendszernél az alábbiak szerint most van folyamatban. Csak-csak sikerül valamit a polgárjogra is ráhúzni.

    http://www.ma.hu/adougyek.hu/192332/Adougyi_szinjatek_a_NAV_feljelentette_sajat_magat?place=srss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  10. No comment
    .
    http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/337860_orbanminta_vasarlo_jart_nalunk
    .
    …elsősorban azért látogatott Budapestre, hogy személyesen tanulmányozza azokat a rendkívül érdekes és innovatívnak számító lépéseket, amelyeket a válságból való kilábalás érdekében tett Magyarország, és ő elismeréssel adózik az intézkedésekért. Európának ugyanis humánusabb és pragmatikusabb új arcra van szüksége…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  11. figyelő
    Mennyibe került ez a nyilatkozat vajon?!
    Ingyé’ má’ csak nem ennyire hülye valaki!
    A 3xbóvliból pedig nem engednek ki bennünket, me’ olyan jól teljesítünk!))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  12. Ez a Malosse még az Orbánnál is “sokkal” kisebb. Ennek arányában kell hülyeségeket mondania.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  13. Drága Para!
    Olyan üdítô az okosságod, és vitriolos humorod. Belefáradtam az ostobaságba, amit lépten-nyomon meg kell tapasztalnom.
    Lehet, hogy amishnak kéne lenni, és kivonulni egy tanyára áram nélkül, hogy a rezsicsökkentést ne nyomhassák le a torkunkon. Meg a többit se. Épp a tankönyvkiadást is államosítják, hogy az se mûködjön. Nem tudom, meddig bírom még ebben az országban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  14. Gonoszka mit csinálsz?
    *
    Apóka, hegyezem a karómat.
    *
    Milyen karót, Gonoszka?
    *
    Hát a szőlőkarót, Apóka.
    *
    Gyanús vagy te Gonoszka!
    *
    Jaj de rossz vagy, Apóka !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  15. csakén 2013. november 13. szerda 12:14
    .
    Az EU céljait és cselekvési akaratát illetően vannak kétségeim – ami persze sok ember reményeit rombolhatja.
    Hogy ez mennyibe került, hát nem tudom került-e bármennyibe, vagy az „egy csónakban evezőkről” beszélhetünk.
    .
    Gonoszka
    Az hogy milyen súlyt képvisel a saját köreiben? Nem vagyok biztos abban, hogy felsőbb szinten (többségében) nem ugyanez a titkolt, ámde elfogadott nézet. Ha nem így volna, már „rámozdultak” volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  16. Mondasz valamit! DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  17. Már céloztam rá, hogy Orbán aligha tehetné, amit tesz,
    Barroso mosolygó jóváhagyása nélkül.Kettőjük képei
    igen beszédesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  18. Vessetek egy pillantást erre a nem reprezentatív szavazásra. Rajta van a DK is. Valamit sejtet ha felül megnézitek a szeptember 15-én lezárt voksolást. Lehet nyomkodni.
    http://webszolga.hu/valasztas/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  19. Bumburi ( http://nepszava.com/2013/11/velemeny/para-kovacs-imre-eletfogytig-elozetesben/comment-page-1.html#comment-322272 ) kommentjéhez csatlakozva: és Gyurcsány karácsonyra szakácskönyvet ír. Nem hinném, hogy egy rohamosan fasizálódó országban a “demokratikus ellenzék” egyik vezér-médiasztárjának, az adófizető választópolgárok alkalmazottjának, aki számára nemzetközi fórumokon is nyitva állnának cselekvési lehetőségek (nem szakácskönyv eladásához persze), ez lenne most a dolga. Még akkor sem, ha nem munkaideje (ami azért elég kötetlen tud lenni) alatt írja.
    .
    És ami miatt még reménytelenebb a helyzet, mindjárt látni fogjuk: a Gyurcsány /DK rajongók mindjárt tömegesen fognak minuszolni, és/vagy (anya-, apaoroszlánként) védelmükbe venni rajongásuk tárgyát/tárgyait, mert hát Ő ugye mit is tehetne mást, meg hát Ő aztán mi mindent megtesz, a legtöbbet teszi a többi “ellenzékihez” képest, meg hát már megint bántjuk, pedig hát most aztán tényleg össze kéne már fogni, nem pedig megosztani, nem pedig támadni a szeretett Vezért, és aki merészeli őt támadni, az csakis fidesz-, jobbik-fan/ügynök, újabban pedig már mszp-fan/ügynök (az egyéb “ellenzéki” csoportocskákat meg nem is tudom megnevezni, pláne, hogy nem is érdekelnek – azok se), stb. stb… 2002-2010 között a ballibesek (szdsz, az akkor még egybeszabott mszp funkcionáriusai, kiszolgálói, rajongói klubjai) köreiben kényszerültem ezeket a védőbeszédeket untig megtanulni, vagyis hogy ezeket a “ballibes-demokrata” klubokat, és vezéreiket csakis hódolat illeti meg, nem bírálat; aki bírálni mer, az csakis ellenség, és mint ilyen, kotródjék. Ezek nem ismerik az “érted haragszom, nem ellened” elvét; pedig hát a bírálat meghallása, tűrése, netán megfontolása, és neaggyisten ennek hatására az önvizsgálat, és – oh, minő szörnyűség! – a bírálók tanácsainak legalább icipici megfogadása — ez mind-mind sajátja egy demokratának.
    .
    De – én balga – már megint csak a lukas vödörbe meregettem egy kis vizet, pedig pont elég volt nyolc éven át.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (17 szavazatból)
  20. e-Vita
    GyF szakácskönyvére és a befolyó összeg DK-ra fordítására egy E’! ismerősöm azt mondta, hogy a DK nyeri a választásokat. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  21. Bocs! E’! helyett E14

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. gets,
    jól érzed magad? Ideje az orvosi kontrollnak. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  23. Nem hiszem, hogy szakácskönyvvel választást lehessen nyerni. A Fidesz napról napra gyilkosabbnál gyilkosabb csapásokkal zúzza szét az egészségügytől az oktatáson és jogállamiságon keresztül az országot és akkor a”remény” politikusa szakácskönyvet ír. Ugye ezt nem kell magyarázni.
    Sehol egy szakszerű elemzése a “törvénynek” mely minden törvényt nevetségessé tesz, hiszen maga a nyers erőszak és önkény.
    Hanyadik oldalon lesz a kacsapi¤¤a pecsenye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  24. A 63. oldalon. A kampányhoz pénz kell, és a könyv eladásának bevétele hozzájárulhat a kampány finanszírozásához. Ők nem kapnak annyi támogatást, mint egyes pártok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  25. Gyurcsány Ferencék tiltakoztak élőlánccal körbevonva a Parlamentet – mely alig sikerült.
    Éhségsztrájkoltak – kinevették őket.
    -
    Valószínűleg neki is a “b középpel” kellene a Kossuth téren operaesteket szervezni, kukákat gyújtogatni, székházat feldúlni, rendőrökre támadni!
    -
    Gyurcsány Ferenc bármit tesz, akik nem akarják érteni, nem értik – ennyi!
    -
    Lehet, hogy rossz a hallásom, de amikor azt mondta, hogy van pénze, egészsége, felesége…., tehát élhetne nyugisan, akkor talán elgondolkodott azon, hogy hordjon-e még lyukas vödörrel vizet a Dunába?!
    Én a helyében már rég feladtam volna!
    -
    Fejtő Ferenc elég régen volt, amikor aggódva kérdezte, vajon megérdemli-e Magyarország Gyurcsány Ferencet?
    Szerintem Magyarország a 3xbóvlis vekkerest érdemli, oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  26. És a fertőző elmebaj egyre rohamosabban terjed Magyarországon. Nincs ellene szérum. A szakácskönyv csak hab a torta tetején .. “”"”".Hogy én félek- e? Igen! Félek. Félek a TEK-tól, félek a Különleges Parlamenti Őrségtől, félek a Cöf-től (Civil Összefogás Fóruma), félek a sósavtól, félek az emberi butaságtól, rosszindulattól. És nagyon félek a keresztény kormányunktól. Már nem akarok többet félni! Én már annyit féltem. Pedig a földön megtapasztalható legnagyobb szörnyűséget megéltem azzal, hogy eltemettem 8 éves kisfiamat. Bármit megtehetnek velem, a CSINÁLT kétharmad birtokában. Azt mondhatják, veszélyes vagyok a hazára. Elvihet a különleges parlamenti őrség, hogy nem vagyok beszámítható. Újból bezárhatnak zárt osztályra, belém tömhetnek tudatmódosító szereket, aminek hatására bármit megteszek. SZÁMOMRA MA MAGYARORSZÁG EGY ZÁRT OSZTÁLYRA HASONLÍT. Nem szeretem a zárt osztályt.”"”"”"”"

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  27. http://www.stop.hu/belfold/gyurcsany-ismerve-a-jelenlegi-valasztasi-rendszert-egyutt-kell-mukodjunk/1193180/
    -
    Ha most valaki azt mondja, hogy inkább a bojkottot emlegesse, erre csak azt tudom mondani, hogy megegyezés sincs, nem még együtt bojkottolás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Miközben Kósa Lajos az ellenzék erkölcstelenségéről beszél, debreceni vezetők a napsütés amerikai államában novembereznek.

    Amikor e cikk íródik, még mindig nem tudjuk, milyen pénzből konferenciáznak debreceni önkormányzati cégvezetők és városházi emberek alpolgármesteri irányítással Floridában. Bár a vagy.hu információja az utazásról tegnap délben került nyilvánosságra, azóta sem az önkormányzati cégeket összefogó holding, a Debreceni Vagyonkezelő, sem a polgármesteri hivatal nem tartotta szükségesnek, hogy tájékoztassa a város polgárait a szokványosnak semmiképpen nem tekinthető útról. Ennyire számítanak a választópolgárok: semennyire.

    Ha közpénzből finanszírozták a floridai részvételt, akkor arról kell beszélni, ha saját zsebből utaztak Amerikába (esetleg egy gáláns meghívó állta a költségeket), akkor pedig arról. Bármelyik esetről van szó, nem kérdőjelezhető meg, hogy ez a csoportos út közügy annak minden részletével együtt. De a városháza és a holdingközpont hallgat. Talán még mindig azt hiszik, ha ők és a közpénzen fenntartott médiájuk nem mond semmit, akkor az olyan, mintha nem történt volna semmi? Rosszul gondolják, s némaságuk épp ellentétes hatású, hiszen felerősíti a találgatásokat, a pletykákat, növeli hitelvesztésüket.

    Folyt. : http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/5787_a_nap_szava_florida

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. kegyelem
    2013. november 13. szerda
    15:32

    “És a fertőző elmebaj egyre rohamosabban terjed Magyarországon. ”
    ———–
    Ha én lennék az egyetlen aki gyanakszik, hogy esetleg az ivóvizet, az élelemláncot mérgezik tudatmódosító szerekkel, vagy a kötelező védőoltósokba tesznek tudatot, személyiséget károsító anyagokat, akkor őrültnek és paranoidnak tartanám magam, hiszen elvileg ez hamar kiderülhetne, hiszen csak vegyileg kellene elemezni a vizet, élelmiszereket stb.
    .
    Tehát akkor nem vagyok normális és paranoid vagyok.

    De,…. nem csak én mondom ezt, és habár szerintem te a hszedben te nem, vegyi anyagokkal történő mérgezése, fertőzésre céloztál, azért az biztos, hogy az elmebajnak ez a fajta gyors terjedése számomra bővebb és pontosabb magyarázatot kíván mint tömegpszichózis, tömeghipnózis, fogékonyság a hitleri eszmék iránt és össznépi ostobaság.
    .
    Ez nem magyaráz meg mindent, mert valóban fertőző ez a fajta elmebaj és túl gyorsan valamint túl hatékonyan terjed egy ilyen ostoba felcsúti paraszttól ahhoz, hogy a fenti társadalompolitikai és társadalom pszichikai magyarázatokat kielégítőnek tartsam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  30. Floridában tanácskoznak a hőszolgáltatásról
    A debreceni alpolgármester, a helyi távhőszolgáltatás irányítója és a vagyonkezelő vezérigazgatója az újvilági pálmafákig repült

    vagy.hu 2013.11.12.12:04
    Tengerparton, szállodában, kókusztejet szürcsölgetve készített fotóit rakta fel fészbukos profiljára az egykori debreceni holding-vezér, Nyíri László. A Miskolci Hőszolgáltató Kft. jelenlegi ügyvezető igazgatója többek között Pajna Zoltánnal, Csonka Tiborral és Litauszki Róberttel együtt repült egy konferenciára.

    Nyíri László Floridában
    A vagy.hu információi szerint Debrecenből 15-en mentek azzal a csoporttal, amely egy energetikai tanácskozásra kapott meghívást a napfényes, különösebb hőszolgáltatásra nyilván nem szoruló Floridába. A delegáltak között van – úgy tudjuk – György Zoltán, a DH-Szerviz ügyvezetője, Litauszki Róbert, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, Csonka Tibor, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. vezérigazgatója, néhány hivatalnok, valamint Pajna Zoltán alpolgármester, aki az utat az utolsó pillanatban visszamondó Kósa Lajos helyére ugrott be. (Szerettük volna megtudni, hogy vajon a polgármester 15-ére tervezett, Nagy Bejelentést ígérő beszámolóján már ott lesz-e, de csak annyit tudtunk meg a hivatalban, hogy a „jövő héttől dolgozik”.)

    A vagy.hu szerette volna pontosan megtudni, kinek a költségén szerveződött az utazás, ám erre hivatalos választ egyelőre nem kaptunk. Állítólag mindenkit a „saját” cége-önkormányzata finanszírozott. Megkerestük Ágoston Tibor debreceni jobbikos önkormányzati képviselőt, a vagyonkezelő holding felügyelő bizottsági tagját, hogy ő vajon tudja-e a kérdésre a választ. Mivel nem tudta, érdeklődésünket követően a holding titkárságán feltette a költségeket firtató kérdéseit, melyekre írásban kért választ.

    A vagy.hu szívesen adna teret az útiköltségekről szóló részletes elszámolásoknak minden egyes érintett, különösen az önkormányzati alkalmazottak és a választott tisztségviselők tekintetében. Várjuk a debreceni polgármesteri hivatal közleményét is olvasóink minél alaposabb tájékoztatása érdekében.

    A fotók tanulsága szerint az út remek hangulatban telt, telik, a konferencián szerzett ismereteknek pedig minden bizonnyal a miskolci és a debreceni távfűtést igénybe vevők is hasznát veszik majd.

    Cikk, fotókkal: http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/5784_floridaban_tanacskoznak_a_hoszolgaltatasrol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. Gonoszka
    Nem én mondtam, hogy megnyerjük a választást, hanem az E14-es ismerősöm. :D :D :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Micsoda ismerőseid vannak ! DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  33. Az öszödi beszéd számomra igazságbeszéd volt, és ma is az!
    .
    Ott akkor Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kijelentette, hogy az ország nehéz gazdasági helyzetéről eddig hazudtak. Kijelentette, hogy ennek most vége. Nem hajlandó senkiért és semmiért tovább hazudni. „Nem akarom tovább csinálni. Vagy megcsináljuk, és van hozzá egy emberetek,(mármint ő)…” „…azért nem merünk hozzányúlni egy sor nyilvánvaló társadalmi hazugsághoz, mert félünk a ránk ható politikai következményektől.”.
    .
    És ettől kezdve az igazat mondta. Bele is bukott rendesen!
    .
    Azt várnám tőle, hogy mondja most is az igazat, de ne ilyen szelíden, ahogyan ezt mostanában teszi. Mondja most is az igazat, komolyan, trágárság nélkül és kevésbé szenvedélyesen. Mondja most is az igazat minden alkalommal, amikor kell, mindenki számára határozottan és egyértelműen.
    .
    Legszívesebben azt javasolnám neki, hogy mondja úgy az igazat, ahogyan az Amerikai Népszava vezető publicistája Bartus László teszi, és az ő írásaihoz hozzászólók teszik. Hazafiságból!!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  34. Fáradtan jöttem haza,belenéztem a postámba,majd elolvastam ezt a cikket.Hatalmasat röhögtem,olyan volt,mint egy jótékony zuhanyozás,nejem azt hitte,megzavarodtam.Azért az,hogy Orbán a bűneink miatt volt kénytelen meggazdagodni,na,az megrázott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  35. Tulajdonképpen bármilyen törvényt lehetne hozni. Nem is tudom, jus primae noctis? Heti 1 nap robot? Egyházi autodafé?Esetleg észak-Koreából?
    Van valami ötletetek? DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  36. e-Vita
    Olyan jót írtál! Csak nem értem, hogy mi a fenének. Mit akarsz? Kevesebb törtvonallal azért még tán érteném is.
    Etust olvasd el, aztán kész!
    Itt emlegetek fel egy valós problémát.
    Sokszor fordult elő a kérdés, hogy mit tehetnénk? Megpróbálom!
    Hitlertől akármeddig mindenki élt a tömegpszichózis eszközével. Ezek amint elegendő pénzhez jutottak, beindították a médiahengert, a propagandaszórást, ahogy a csövön kifért. Ezt tanulta meg Orbán is. Nem Jókait olvasott, hanem MeinKampfot, stb. És most alkalmazza.
    Hogy mit lehet tenni ellene? Csak a médiaharc segít. Ahhoz pedig pénz kell! Pénz, pénz, pénz! Ja, meg egy kis ész is.
    Mit kell tehát tenni? Anyagilag segíteni, adakozni olyannak, akiről sejthető, hogy képes azt jól felhasználni. Meg odaküldeni, ahol az hasznosulhat, pl az AN-nek.
    e-Vita!
    Mit gondolsz, hogy ki az az ember? Tán Mesterházy?
    És mit gondolsz, mire kell a szakácskönyv bevétele?
    Na aludj jól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  37. Ne viccelj már azzal a kurva szakácskönyvvel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Szerintem ezt a baromsagot Gy. F. miatt talaltak ki.
    Miutan Ferin nem talaltak eddig fogast, majd letartoztatjak, utana elete vegeig “elozetesben” tartjak. A dolog egyszeru, igy iteletre, targyalasra nincs szukseg. Eleg a gyanu, hogy a dk elnoke a Gyorskocsi utcaban rohadjon elete vegeig.
    Mindezt a magyar torvenyek szigoru betartasaval…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  39. Meg 1 mondat az elozohoz:
    Az uj torveny kinalja a legegyszerubb es celravezetobb modot ahhoz, hogy a hatalom megszabaduljon politikai ellenfeleitol. Feri utan jon Bajnai, aztan Mesterhazy.
    Orban mindenre kepes, es uvy tunik,az EU csak szeliden mosolyog mindehhez.
    Menekuljon, aki csak tud, mig nyitva vannak a hatarok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. Repesve varom a Karacsonyt. Nagyra ertekelem Gyurcsany Ferenc igyekezetet szakacskonyv ugyben. Ugyis mint magyar anya, es nemzeti haztartasvezeto, amator szakacsno.
    Majdnem olyan jo elkepzeles a szakacskonyv bevetelebol partot es valasztasi kampanyt finanszirozni, mint azt varni, hogy a hutoszekreny kereslet atlagos merteketol felporog a gazdasag.
    Van meg valaki a politikai eletben, aki képben van a dolgat illetoen? Halkan mondom, de talan nem most van itt az ideje a szakacskonyv irasnak. Konzervativ vagyok. Visszavonult miniszterelnok irhat szakacskonyvet. Aktiv politikus a valasztasok elott par honappal meg nem.
    De miutan kedvelem a DK-t, es Gyurcsany Ferencet is, a kampany finanszirozas ilyen ujszeru es otletes modjaban is tamogatom. Elkuldom neki a krumplis ganica recepjet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  41. Adatokkal alátámasztva:
    http://www.mfor.hu/cikkek/Magyarorszag_rosszabbul_teljesit___.html
    -
    A gyermekeit megkéselő apáról szóló HÍR24 cikknél olvashattam egy narancsnyiktól, hogy ez az apa biztosan gyurcsányista – az ember esze megáll!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. A történet….
    http://www.atv.hu/belfold/20131113-osszekaszabolta-kislanyait-a-lajoshaz-utcai-ferfi-ezert

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. ….. „ Karóval jöttél, nem virággal,
    feleseltél a másvilággal,
    aranyat igértél nagy zsákkal
    anyádnak és most itt csücsülsz,
    *
    mint fák tövén a bolondgomba „
    És Gyurcsány írja a szakácskönyvét.
    Végy egy kis kőröl szedett káposztalevelet,
    „Otthon a tűzhely hűvös és repedt,
    hideg fazékban készül az ebéd:
    a csarnok nyirkos kövéről szedett
    kis káposztalevél és hulladék. „
    *
    ….. A Fővárosi Tanács üléstermében a városi Közgyűlés kezdetén 25 megvezetett, nyomorult embert az előtérbe tolva egy kicsiny már eleve halálraítélt tiltakozás zajlott egy eleve ellenükre, az elpusztításukra hozandó törvényjavaslat ellen.
    ….. Nem tudok arról, hogy illusztris könyvszerzőnk, vagy bárki más, vagy akárki az
    országgyűlés házában felállt volna és egyetlen embertársának életéért szót emelt volna.
    Nem, ezt nem hallottam.
    A 25 szerencsétlent a rendőrök hurcolták ki a teremből . Nem fejtettek ki ellenállást.
    ….. A 2 milliós városban nem volt egyetlen ember sem, aki a rendőrök elé állt volna.
    Nem, nem volt. Sem idős, sem középkorú, sem fiatal.
    Az idős, már gyenge.
    A középkorú még nincs abban a helyzetben, bár bármikor lehet.
    A fiatal, tudatlan.
    És mi mindannyian aljasok és gyávák vagyunk. Meghunyászkodva a hatalom aljas és cinikus vigyora előtt.
    Hazám, hazám, mocskosul szégyenlem magam.
    *
    A hozzászólás posztként fog kiegészülni és valahol megjelenni. Valamikor.
    Minek?
    Ezt nem tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Gonoszka
    A felháborodás jogos. Én is keresem a hírek között, de nem találok semmit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Nem tudom, hogy mit gondolt ez az ember?!
    Mert egyedül nem megy és ahogy olvasom, nagyon is egyedül van.
    Nem a NAV csinálja ki, hanem akikre gyanú árnyéka vetül.
    -
    http://www.168ora.hu/itthon/nemzeti-ado-es-vamhivatal-feljelentes-horvath-andras-adocsalas-afacsalas-multik-120571.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Lehet, hogy van bizonyítéka. (?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Kedves csakén 2013. november 14. csütörtök 16:23
    Ezen az ügyön sokat töprengtem már.
    Nekem egy kicsit áthallásos.
    Éppen annyira lehet egy naiv ember szélmalomharcának kezdete, mint a MULTIK ellen bevetett új fegyver.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Akinek nem inge, ne vegye magára….
    http://www.stop.hu/bulvar/herczeg-zoli-bucsu-betyarkodasa–itt-van-a-nemzethy-viselet/1193486/
    -
    Gonoszka
    Ha nekem szólt a megjegyzés akkor:
    Horváth András azt nyilatkozta, hogy minden bizonyíték ott van a NAV adathordozóin, de nála is vannak és több másolatot is készített .
    Életbiztosítása, na az nincs….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. én is csak egyetértek. Életbiztosítása nincs.
    A bizonyítékaival meg azt csinál, amit akar. DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. http://nepszava.hu/cikk/1003046-aki-beteg-dolgozzon
    -
    Embertelenség, de miután a dr. Bogár kijelentette (a vezír helyett!), hogy igenis, vannak vagy 3 milliónyian, akiket az út szélén kell hagyni, így érthető ez a felülvizsgálat, nem tudom, hogy a narancsos ködben leledzőket, rokonaikat, ismerőseiket érinti-e, de kíváncsi lennék, hogyan néznek egymás szemébe?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos