Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Az első politikai menekült 2013. november 15. péntek 2:32

  • Hozzászólások(113)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Az első politikai menekült

Kertész Ákos ma még azzal büszkélkedhet, hogy ő az ország első politikai menekültje. Ez a kivételes helyzete nem tart sokáig. Miután 2006-ban Orbánt nem tartóztatták le az alkotmányos rend megdöntésének kísérlete miatt, és nyilvánvaló lett, hogy vele a szélsőjobboldal kerül hatalomra, már 2006-ban azt mondtam, Magyarországra borzalmas katasztrófa vár, hatalmas menekültáradattal, hullák hegyeivel. Kibelezett emberek lógnak majd a fákon, mert így szokták. Százezrek kérnek és kapnak majd politikai menekültjogot, és az ország olyan állapotba kerül, mint a tatárjárás után. Ne reménykedjen senki, ez be fog következni, mert egyszerűen nem végződhet másként.

Ha a jog nem áll útjába a szélsőjobboldalnak, annak csak pusztulás, halál és menekülés lehet a vége. Márpedig Magyarországon a jogot nem használják a szélsőjobb megfékezésére. Az Alkotmány szélsőjobboldali megpuccsolását is tudomásul vette az ország, és tudomásul vette az illegitim hatalmat gyakorló bűnszervezet ellenzéke is. A felelősség elsősorban nem Orbán Viktoré, hanem az övék. Azoké, akik ezt lehetővé teszik.

Bűnözők a világ minden pontján vannak. Csak nem mindenhol ők kormányoznak. Azt csak a felcsúti kocsmában hiszik a fehérvári huszárok, hogy a “nemzeti együttműködés rendszere” Orbánon kívül még senkinek nem jutott eszébe. Ha lehetne, a világon mindenütt ilyen rendszer működne. A világ civilizált és primitív részeit ez különbözteti meg egymástól: van, ahol ezt meg lehet tenni, és van, ahol nem. Primitív népeknél létrejöhetnek ilyen emberevő kultúrákra jellemző rendszerek, mint amilyen az Orbán-rendszer. Az Orbán-rendszeren kívül az őserdei törzsekben és a magyarok között szokás, hogy nem látják szívesen a másik falu lakóját, hanem megeszik. Aki nem a törzshöz tartozik, azt gyűlölik. Ha valakinek nem ugyanolyan irányba vannak festve a jelek az arcán, azt kikötik a totemoszlophoz, nehogy gyarmatosítsa a falut.

Ne tévesszen meg senkit, hogy az Orbán-rendszer nem a barbár nácizmus ideológiáját hangoztatja, hanem a pogány katolicizmust hirdeti, mert a barbár nácizmus ebből nőtt ki, és meg sem közelíti ennek kegyetlenségét. Olyat még a nácik sem csináltak, mint a “keresztény Európa” keresztes lovagjai, akik a valdensek csecsemőit élve megsütötték és megették, az agyvelejüket kiszippantották. Ez nem az őskorban történt, hanem a 17. században, amikor William Shakespeare nemhogy megszületett, de már nem is élt. Ekkor már túl vagyunk Francis Baconon. John Locke, a felvilágosodás atyja már élt, amikor ezek még élve szántottak be embereket a földbe trágyának. A túlélők unokái még találkozhattak volna Arany Jánossal vagy Petőfi Sándorral. A jog tett különbséget akkor is, ma is. Ahol nem használják a jogot, ott megállíthatatlan az embertelenség. A kibelezés a rendszer természetes végterméke. Budapesten ez nem ismeretlen látvány.

Ahol megtanultak késsel és villával enni, és ahol nem a disznópörzsölés a legmagasabb szintű szellemi tevékenység, ott van jog. S ahol van jog, ott nincsenek ilyen rendszerek. Magyarország ilyen kultúrák közé ékelődött be, és mivel jelenleg nem tartja megszállás alatt az országot egyetlen magasabb civilizáció sem, amely megvédené ezt a népet a természetes ösztöneitől, a magyar nép büszkén és öntudatosan menetel vissza a természetes előfordulási helyére, az ősember barlangjába. Önfenntartó módon maga faragja a kőbaltáit a munkaalapú társadalmában. Ha lenne jog, nem kellene megvárni, amíg ezek a kőbalták állnak ki egyesek fejéből, és patakokban csorog a vér a menekültek lába szárán.

A Horthy-rendszer restaurációja a fasizmus rehabilitációját jelenti. Az emberi és a polgári jogok lábbal tiprását. Nyomort, szegénységet, a szegény ember, a nincstelen megvetését és üldözését. Az emberi sors, az emberi élet értéke nulla. Csilingelő kisvasút viszi a fasiszta vezér futballistáit a felcsúti stadionba, miközben gyerekek éhezhetnek, öregek fázhatnak, betegek gyógyszer nélkül meghalhatnak. Az a rendszer háborúba taszította az országot. Halálba küldte a magyar fiatalok százezreit. Vagonokba rakta és megsemmisítő táborokba küldte a vidéki zsidóságot. Mindezt egyetlen hazug eszme miatt, amit egy tehetségtelen idióta hirdetett, akinek annyit sem számított egy ember élete, mint egy kártyacsomag. Ezt az eszmét most egy másik elmebeteg idióta hirdeti, akit Orbán Viktornak hívnak, és ez a nép éljenzi, mert a törzsből kitagadja azokat, akik másik törzsből valók. Ezek az emberek bűnözők, potenciális gyilkosok. Teljesen megfordítják a világot. A jót mondják rossznak, a rosszat mondják jónak. Megbolondul tőlük a világ, mindenki veszélyben van. Ha a Horthy-rendszer gyilkolt, akkor a reinkarnációja is gyilkolni fog.

Nagyon szellemesen tudják a rendszer cinikus kitartottjai bérrettegőknek nevezni azokat, akik ezeket az egyszerű összefüggéseket a világ elé tárják. Csakhogy az idő azokat igazolja, akik tisztában vannak azzal, hogy a tyúktojásból csirke lesz, a kígyótojásból kígyó. A szélsőjobboldal nem tud civilizációt teremteni, sem működtetni. Az elvei ellentétesek a civilizációval. Ez a rendszer a bűnözés speciális formája. A jog szerepe éppen az, hogy bűnnek nyilvánítja ezt, hogy megvédje az országokat, a népeket és az egyéneket. A megpuccsolt és felszámolt magyar Alkotmány erről szólt. Magyarországon ma már ez a védelem nem működik. A jog nem védi meg a civilizációt az emberevők uralmától.

A kanadai hatóságok ítélete ezt jelenti. Kanadában képesek voltak olyan egyszerű igazságok megkülönböztetésére, hogy genetikai vagy genetikus. El tudták dönteni, hogy Kertész Ákos szövege fajgyűlölő, vagy azoké, akik emiatt üldözni kezdték. A cikkét magyarul írta, de a kanadaiak megértették, a magyarok nem. Kanadában különbséget tudtak tenni egy író véleménye, és egy náci hecckampány között. Egy író fájdalmas kiáltása, és egy nacionalista-fasiszta kormány fenyegetése között. Kanadában egy pillanatig nem volt kétséges, hogy az író a nemzet lelkiismerete, aki költői képekkel sokkolhatja az olvasóit, hogy felrázza őket. Kanadában képesek megkülönböztetni a náci propagandát ettől. Kanadában azt is tudják, hogy egy szabad országban nem veszik vissza egy író díjait egyetlen véleménye miatt sem. Kormányok nem avatkoznak kulturális kérdésekbe. Nem hoznak egy zsidó íróra szabott törvényt a nácik követelésére. Egy demokratikus ország kormánya nem osztja náci pártok véleményét. Egy szabad országban egy írót nem dobnak oda szélsőségeseknek, és nem indítanak állami üldözést ellene.

Magyarországon mindenki úgy tesz, mintha hülye lenne. Nem tudják megkülönböztetni a véleményt és a gyűlöletkeltést, a szólásszabadságot és a gyilkos náci beszédet. Ezek még csak nem is egyenrangúak. A náci beszéd és a fasiszta uszítás korlátlan szabadságot élvez, míg a véleményszabadság erősen korlátozott. Egy író nem mondhatja el a véleményét, de egy miniszterelnök a nemzeti ünnepen felmondhatja a Mein Kampfot, és minden következmény nélkül tarthat náci beszédet. Az ország főterét annak az évnek megfelelően állítják vissza, amikor Magyarország a legnagyobb tragédiáit szenvedte el. Megidézik annak a kornak a szellemiségét, amikor a magyar kormány a legaljasabb bűncselekményeket követte el saját népével szemben. A mai magyar kormány ezeket tekinti példaképének, és ezek örökségébe lépett.

Kanada azzal, hogy politikai menekültjogot adott Kertész Ákosnak, a szabad világ ítéletét is kimondta Orbán Viktor Magyarországára. Ez az ítélet azt mondja, hogy Magyarország nem jogállam, nem demokrácia, nem szabad ország, hanem olyan ország, ahol egy zsidó író nincs biztonságban. Orbán Viktor a harmadik világ diktatúráinak szintjére süllyesztette Magyarországot. Nem Kertész Ákos az első magyar menekült. Több százezer menekültje van ennek a rendszernek, csak ők a még nyitott határon keresztül távoztak. Kertész Ákos az első, aki az Európai Unión kívülre menekült, és a tengeren túlon kért és kapott politikai menekültstátuszt. Ez azt jelenti, hogy Magyarország potenciális tűzfészek, amely humanitárius katasztrófával fenyeget Európa közepén. Ebben az országban öldöklés lesz.

De a felelősök nem ők. Egy náci azt teszi, ami egy náci dolga. A felelősség azoké, akik ezt megengedik. Akik úgy tesznek, mintha ez törvényes, normális és jogszerű lenne. Azok a felelősök, akik egy puccs után választásra készülnek a fasiszták és nácik által kiírt csaló választásokon. Közülük is azok a fő felelősök, akik tudják, de nem teszik. Mesterházy Attila nem felelős, mert annyi esze sincs, hogy magára lehetne hagyni az elnöki székben. A pártja eladta magát az ellenségnek, zsarolható, morálisan nulla. Bajnai nem felelős, mert kiderült róla, hogy semmit nem ért a politikához, és néhány választói körzetért eladta magát kilóra. Felelős viszont Gyurcsány Ferenc, akinek esze is, szíve is van, aki pontosan tisztában van azzal, ami történik, de a mai napig ott hazudozik a többi korrupt gazember mellett. Aki nem meri vállalni az igazságot és az egyedül tisztességes magatartást, hanem beáll a rendszert legitimáló szekértolók közé. Aki még mindig az “összefogás” című hazugságot szajkózza, a butaságot erősíti, ahelyett, hogy az egész hazugságról lerántaná a leplet. És a hazugság nem az, hogy Mesterházyék soha nem is akartak összefogni, hanem az, hogy egyáltalán össze kell fogni, mert Orbán választási törvénye minden pártot erre kényszerít. Ahol a törvény erre kényszerít, ott nincsenek szabad választások, és kész. Nem szabad résztvenni benne.

Gyurcsány Ferencnek már 2006-ban börtönbe kellett volna csuknia a puccsistákat, de olyan gyenge volt a hatalom birtokában, mint egy nyeszlett beteg szamár. Hagyjuk a hazudozásokat, hogy milyen volt a pártja. Ő volt a miniszterelnök. És miközben ma is határozott nemet kellene mondania az illegitim rendszerre, még az igazság beszédeit is csak köntörfalazásra használja, hazudozik összevissza a választásokról. Ha nem fordul totálisan szembe a nácikkal, és nem tér vissza a megpuccsolt Alkotmány bástyái mögé, soha nem tagadhatja le, hogy az egész politikusi szerepvállalása egy nárcisztikus ember önmutogatására való, akiből mindig is hiányzott az államférfiúi nagyság, és csak önmagában gyönyörködött. “Élvezte” – ahogy ő mondja. Ha nem így van, már nincs sok ideje arra, hogy életeket mentsen.

Nem mentség, hogy abból a baloldalból való, amely mindent eladott, ami valaha számított. Mit írt erről a baloldalról Kertész Ákos? Íme: “… elherdálta minden pozitív szellemi vagyonát, teljes történelmi örökségét Dózsa Györgytől Petőfin és Adyn át Károlyi Mihályig, Bibó Istvánig, Nyers Rezsőig, a kelet-német turisták előtt a határt megnyitó Horn Gyuláig, az örökölt médiahálózatával és infrastruktúrájával együtt, hogy teljes tudatzavarban, szervezetileg lerobbanva, kifosztva, védtelenül áll a diktatúra támadásával szemben. De közben az egész baloldali elit és tisztikar, beállt a harácsolók, a korruptak, a tolvajok közé, elárulva nemcsak az eszmét, de konkréten a baloldal közkatonáit is, mert sebesülten és haldokolva hátrahagyta őket a vesztett ütközetek után a harcmezőn, és sorsára hagyta a védelmére szoruló civil lakosságot is. És ahelyett, hogy az utolsó töltényig harcolna a diktatúra ellen, a kiskapukon át menti a rablott vagyonát és az irháját.”

Kertész Ákosnak nem a nácik miatt kellett menekülnie, hanem a liberálisok és a baloldal miatt, akik nem védték meg. Akik nem teremtettek olyan légkört az országban, hogy ne érezze életveszélyben magát egy író, ha megírja az elkeseredett véleményét. Akik “beálltak a harácsolók, a korruptak, a tolvajok közé, elárulva nemcsak az eszmét, de konkréten a baloldal közkatonáit is, mert sebesülten és haldokolva hátrahagyták őket a vesztett ütközetek után a harcmezőn, és sorsára hagyták a védelmére szoruló civil lakosságot is. És ahelyett, hogy az utolsó töltényig harcolnának a diktatúra ellen, a kiskapukon át mentik a rablott vagyonukat és az irhájukat.”

Ez az egyik sebesült közkatona volt Kertész Ákos, akiért egy másik országnak kellett felelősséget vállalnia, mert az övéire nem számíthatott. Olyan ország fogadta be, amelynek semmi köze hozzá, de jobb szíve van, mint azoknak, akikért Kertész Ákos és társai  letették az életüket. Haldokló és sebesült közkatonákkal vannak tele az árkok, de a baloldal hivatalos képviselői csak rúgnak beléjük egyet, hogy ne látszódjanak, és szaladnak tovább a zsákmány után. Ez a kanadai befogadás a magyar baloldalra, a magyar liberálisokra és a magyar zsidóságra súlyosabb ítéletet mondott, mint az Orbán-rendszerre.

Ők azok, akik nem képesek teremteni egy szabad országot. Ők nem képesek legalább üvölteni, mint a szűz, akit megerőszakolnak. Miért? Azért, mert nem szűzek, hanem akkora prostituáltak, mint a ház, akik már észre sem veszik, ha megerőszakolják őket, csak jól fizessenek érte. Ezek a nyávogók, a nyafogók, a megmondó emberek, akik nem a nácikat ítélték el, hanem Kertész Ákost. Mit pattog itt az öreg? Veszélyezteti az ügymenetet. Okot ad a náciknak arra, hogy zsidózzanak. De a náciknak nem kell ehhez ok. Ezek az emberek nem azzal foglalkoznak, hogy ebben az országban azonos jogai legyenek cigánynak, zsidónak, melegnek, hidegnek, fehérnek és feketének, hanem azzal, hogy ne is lehessen látni, hogy itt vannak zsidók, cigányok, melegek, hidegek, fehérek és feketék is. Fogják be a pofájukat, ne ugráljanak. A nácik nacionalista érzelmeit pedig különösen ne sértsék. Az egész mentalitásban benne van az egyenlőségről való lemondás.

Ennek a baloldalnak és ennek a liberális rétegnek a legjobbjai mind az árokban fekszenek és haldokolnak. Közülük most egy megmenekült Kanada jóvoltából, és emberi életet élhet. Akik ennek a baloldalnak és liberális rétegnek a reflektorfényben sütkérező képviselői, mind gazemberek, árulók, korrupt hazudozók. A sok hülye szegény ember pedig, akik várnának valami szabadulást, reménységet, ezeket a gazembereket nézik, hallgatják, ezeknek a hazugságaiba kapaszkodnak. Már régen el kellett volna kergetniük az összeset. Nem Orbán Viktort kell először elkergetni, hanem ezeket a korrupt gazembereket. Utána lehet csak elkergetni Orbánt, mert Orbánnak ők a legnagyobb védelmezői. Ezek az emberek megbuktak. Azért van fasizmus, hogy ők takarodjanak. Ha időben eltakarodnak, akkor talán nem kell senkinek meghalnia. De ha ők ragaszkodnak ahhoz, amit Kertész Ákos megírt, akkor itt hullák lesznek, mert ennek a rendszernek nem lesz vége addig, amíg totális diktatúrába nem csap át. Akkor csak ez a módja marad a megtisztulásnak.

Képesek voltak összevissza hazudozni, hogy a genetikus azt jelenti, mint a genetikai. Átvették a nácik értelmezését, csak ne kelljen kiállni egyenesen valaki mellett. Ők  csináltak ebből fajelméletet a nácikkal együtt. Kertész fogja be a pofáját, ne ugasson. Ne uszítsa ránk a nácikat. Erről szólt a nagy okoskodás. Ha valakiről azt mondják, hogy a vérében van a foci, akkor az azt jelenti, hogy szó szerint kell érteni? Az faji alapokra helyezi a futballt? Idióták. Ha a magyar genetikusan alattvaló, akkoz az azt jelenti, hogy annyira alattvaló, amennyire alattvaló már csak egy magyar tud lenni. És ez igaz. Orbán Viktor minden gerinces nép hazájában már a börtönben ülne.

És ha már a zsidókról van szó. A Kertész Ákost gyalázó magyar zsidó értelmiségiek élő példáját adták annak, hogy Kertész Ákos kijelentésének semmiféle faji jellege nincs. A zsidó magyar ugyanis éppen olyan genetikusan alattvaló, mint a nem zsidó magyar. Ezt ők maguk bizonyítják be legjobban. És ha választani kellene, melyik alattvalóbb, akkor azt mondom, hogy ma a zsidó magyarok sokkal inkább alattvalói attitűddel viselkednek, mint a nem zsidó magyarok, mert azokban még van valami tartás, bennük még több a kurázsi.

Kanada példát mutatott emberségből, tisztességből és demokráciából. Ítéletet mondott az Orbán-rendszerről. De az Orbán rendszer ellenzéke ne örüljön ennek. Kertész Ákos politikai menekültstátusza nagyobb szégyen rájuk nézve, mint az Orbán-rendszerre. Jellemző módon azt sem vették észre, hogy Kertész Ákos róluk beszélt. Ők azok, akik genetikusan alattvalók. Ők viselkednek alattvalóként az Orbán-rendszerrel szemben. Ők azok, akik nem képesek fellázadni az elnyomás ellen, akik szó nélkül hagyták, hogy egy létező demokráciát lebontsanak körülöttük. Ha csak hagyták volna! De közben védelmezték, magyarázták, szépítették. Ezek az emberek a liberalizmust is elárulták. A liberalizmus szembeszállt az ideológiai, elnyomó rendszerekkel. Nem a hasznát kereste benne.

Kertész Ákos most már szabad ember, de nemcsak azért, mert megszabadult a náciktól. Sokkal nagyobb ajándék, hogy megszabadult az őt gyalázó baloldali liberálisoktól is. Kéjes érzés. A nagyobb csapást ugyanis mindig tőlük kell elszenvedni, mert ők ugyan a nácikkal szemben gyávábbak, mint a nyulak, de a sajátjaikba, akiktől nem kell félni, mindenkinél nagyobbat tudnak belerúgni. Akkor bátrak igazán. A bizonytalanság egycsapásra elmúlik.

Jogot alattvalók nem vívnak ki. Pedig haza csak ott van, ahol jog is van. Kertész Ákosnak 81 évesen lett végre hazája. A genetikusan alattvalóknak pedig nincs hazájuk. Csak nagy pofájuk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (84 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +138 ( 176 szavazatból)
Bartus László: Az első politikai menekült, 4.7 out of 5 based on 84 ratings

  • Hozzászólások(113)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

113 Reader’s Comments

  1. Tulajdonjog++++++++++++++++++++
    Számtalan ismerősöm jóhiszeműen azt mondja, hogy ezt nem merik megtenni!
    Akkor megkérdezem, hogy és a manyup – eltőzsdézése, majd az egyéni nyugdíj számlavezetésének elsumákolása?!
    Az más…mondják, de miért lenne más, azt nem veszik észre – amit én látok, hogy az ország LEX-törvényeken nyugszik, pontosabban inog, ha valami nem sikerült, majd igazítanak rajta! Joghézagéknál ez nem akkora probléma!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (21 szavazatból)
  2. Az eddigi hozzászólásokból ez tetszett a legjobban: :
    Mihály 2013. november 15. péntek 10:33 Bartusnak mondja -
    .
    Ön túl sokat feltételez az országról, amikor ilyen fogalmakat használ, mint “tudomásul vett”. Ez a nép nem tudomásul vesz, hanem a tudatában sincs annak, ami körülveszi. Olyan morális szintre süllyedt, hogy nemcsak politikai vezetőit, de magának a népnek a 90 százalékát is el kellene kergetni a megtisztulás reményében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (33 szavazatból)
  3. icamama 2013. november 15. péntek 16:06
    .
    Tetszett amit írt. Ön éppen olyan “optimista” mint én.
    Talán éppen ezért tetszett.
    Különösen ez a rész: “El tudja azt valaki képzelni ebben az országban,hogy a választási bijkottra való felhívásnak az emberek eleget tennének? Mert Én nem ! A miértre adandó választ Kertész Ákos fogalmazta meg! Igen genetikusan vagyunk olyanok,amilyenek,akár tetszik ez a többségnek,akár nem!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  4. A kérdés persze hogy ezek után bárki “kreálhat” magának atrocitást, és működni fog-e a precedens elv…??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  5. “Csak ehhez Magyarországon túl sok az egy négyzetméterre eső fasiszta.”

    Ha valamiről, akkor erről van értelme beszélni. Mert igaz. És minden itthoni tagadás, cáfolat ellenére nagyon is igaz. De ha ennyire igaz, akkor hogyan lehetséges, hogy ilyen sikeresen tudják még mindig palástolni, sőt tagadni, sőt azt állítani, hogy minden magyar emberben egy 1944-es zsidómentő lelke lakozik? Még a gój motorosokban is. Mert ők nem a zsidókat gyűlölik úgy általában, mint a nácik, hanem ők csak az ártalmas, a nemzet számára kártékony zsidókat utálják. Azt persze ők döntik el, hogy kit tekintsenek annak. Ezt meg már miért ne tehetnék meg, nemde? Végtére is szabadságban élünk, vagy nem?

    Az egészben ott van a dögkút bűze, hogy szalonmagyarjainknak eszükbe sem jut megkérdezni ezektől a vérbeli fasisztáktól, hogy vajon miért éppen a zsidók között keresik a kártékony embereket? Erre mondják ők nagy büszkén, hogy ez is csak rágalom ellenük, mondják ők bizony színmagyarokra is! Mégpedig azokra, akik kollaborálnak a kártékony zsidókkal. És a kör bezárult. A magyarok meg körbeállják őket, egyik-másik talán még köp is egyet úgy, hogy a többiek azért észre ne vegyék, aztán mintha mi sem történt volna, odébbállnak. A magyarországi lakosság legalább 30-40 %-a antiszemita. Vagy így, vagy úgy. Nincs ezen mit szépíteni. Többségüknek ugyan fogalma sincs arról, hogy ő maga is az, és arról sem, hogy miért. Mert “történelmileg így alakult”. És ugyebár egy büszke népnek illik tisztelni a saját történelmét.

    Félreértés ne essék, nem szeretném a magyarországi lelki fasizmus kérdését pusztán az antiszemitizmusra leszűkíteni. Nagy hiba, hogy sokan ezt teszik. Pedig a kóros métely sajnos ennél sokkal szélesebbkörű. A magyarok hajlama a fasizmusra egy ezeréves komplexusból fakad: a nyugatnak való megfelelési kényszer periódusait váltják a “nem leszünk gyarmat” típusú dackorszakok. Az ázsiából idevándorolt nép kezdettől fogva idegennek érezte magát Európában. Pedig a kezdetekben talán még fogalmuk sem volt arról, hogy léteznek zsidók. Először nyilaztak és zsákmányoltak, aztán István úgy döntött, hogy jobb lesz mégis behódolni a római pápának. Így váltunk a Vatikán vazallusává. (Tekintve, hogy a római keresztény egyház akkorra már egy évezredes harcot folytatott a zsidóság ellen, így nem csoda, hogy ennek szelleméből hozzánk is jutott bőségesen. Így vált antiszemitává a magyar: a kereszténység fertőzte meg. És mint mindig mindenben, ebben is igyekezett túlteljesíteni.) Állítom, hogy a magyar pszichében a mai napig fellelhetők a nyomai az ezerévvel ezelőtti első magyar holokausztnak, amelyet István követett el. Azóta skizofrén, meghasonlott e nép. Meglehet, hogy a keresztényeknek való behódolás nélkül valóban elpusztult volna a magyarság itt a Kárpát-medencében. De legalább egyenes gerinccel, nemes harcban pusztult volna, nem adva fel önmaga identitását. István kegyetlen módon vívta ki, hogy igenis adják fel, hódoljanak be. A mai napig nem heverte ki ezt a kataklizmát ez a nép. Bizonytalanná vált, önnön identitásától elszakítva, minössze egy-két ősi rítust becsempészve a keresztény liturgiába, mint a húsvéti locsolás, nem találja a helyét ezer éve. Paradox módon azokban az időkben erősödött fel az összefogás, amikor idegen hatalom uralta az országot, az önmagukban kényszeresen elnyomott ellenálló hajlam ilyenkor törhetett szabad utat az emberek pszichéjében. Ez lett István művének az eredménye: egy megnyomorított lelkű nép, amely kizárólag az idegenekkel szemben tombolhatta ki magát. Az ugyanis mindig hazaárulónak minősült, aki magyar uralkodóval, vagy a kereszténységgel fordult szembe, bármilyen okkal is. Itt tartunk most is, ezer év múltán. A nyitott Európa félelmet kelt a magyarok többségében (akiben nem, azok többnyire már külföldön is vannak), félnek a versenytől, amire ma már jó okouk is van, mert az elmúlt 20 évben elmulasztották a nagy esélyt: a szellemi, tudásbeli felzárkózást. A mai napig Európa legelmaradottabb népe a magyar az idegennyelv tudás tekintetében. Ennél nem is kell nagyon messzebb menni annak alátámasztásaképpen, hogy mit mulasztott el ez az ország az elmúlt 20 évben. Pörkölték tovább a disznóikat, itták a házi pálinkát, és várták, hogy begyűrűzzön Magyarországra a nyugati civilizáció áldása. Hát nem így történt. Most meg csodálkoznak, és mindenkit szidnak, önmagukon kívül. Mert az a néhány ember is, aki valamilyen igyekezettel volt elfoglalva az elmúlt 20 évben, az is főképpen a nagy újraelosztásban való jó pozíció megszerzésére törekedett. Ami itt új érték keletkezett, az főképpen külföldi tőkéből valósult meg. A belső viszonyainkban mindössze annyi történt, hogy a vagyoni és hatalmi viszonyok átrendeződtek. Habár sokan állítják, hogy még annyi sem, sok esetben csak a címkék lettek lecserélve. Ebben a helyzetben nem csoda, hogy a nép többsége vonzódik az erős kézhez, amelyhez lehet igazodni. Eme egykor harcos, bátor népbe István verte belé az alázatosságot, megtörve lelket és gerincet. Ezért oly bátortalanok a magyarok mindmáig a kezdeményezésben, az európai versenyben. Képesek reményt látni abban, hogy egy Orbán Viktor nevű hordószónok lojális alattvalóiként előbb-utóbb nekik is lesz valamilyen esélyük, hiszen a fasiszta rendszer lényege az, hogy nincs igazságos társadalmi verseny, hanem nyalással, hajbókolással, összekacsintással is lehet érvényesülni. Ebben pedig a többség lát esélyt, ebben a műfajban tehetségesnek érzik magukat.

    Na ezért ilyen magas itt az egy négyzetméterre eső fasiszta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (31 szavazatból)
  6. Nincs ebben az országban egy zsebkendőnyi demokratikus hely sem! Három gyerekem van, remélem, mind elmegy innen egy jobb, reménytelibb helyre.. Azért mondom ezt mert szeretem Őket! Elkeserítő, hogy a regnáló párthatalmat vallásos áhitattal követő agyhalott zombik országa lettünk.. Az első Orbán kormány idején is ilyesztő volt, hogy kettészakadt az ország.. Volt aki kokárdát hordott, volt aki nem.. A politikai viták családokat és barátságokat tettek tönkre.. Ilyesztő fondorlatossággal kúsznak be azok agyába, akik lusták gondolkodni, vagy akik már annyira el vannak nyomorítva, hogy a dühtől képtelenek rá! Haragszom az unióra, hogy toporogva nézi ezt a képtelenséget, ami ebben az országban játszódik, és felháborít az, hogy a hazámmal együtt emlegetnek, mert ami ma Magyarország az nem Én vagyok! Lassan megint rettegni fognak ettől a néptől, mint Attila idejében..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (28 szavazatból)
  7. “A náci beszéd és a fasiszta uszítás korlátlan szabadságot élvez,…”,

    A fasiszta magyar csőcselék már nagyon ki van éhezve egy kis vérfürdőre. 44-től 56 októberéig csak 12 évet kellett várniuk, most pedig már 57 éve várnak! Ha Orbánt nem zavarja el a józan többség, jön is a vérfürdő hamarosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (24 szavazatból)
  8. Kedves Hölgyei, Uraim, kérném az AN email címét.
    ……………………..köszönettel, …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  9. Szomorú, h az Európai Unió vezetői nem látják , vagy nem akarják látni mi megy az országban. A német kancellár asszonynak meg úgy tűnik tetszik az orbáni kormányzás. Csak nem valami alku van a háttrében. Mi adunk diplomás munkásokat Németországnak,ezreket, tizezreket, jól képzett szakembereket, támogatjuk a német autógyárakat, vefektetőket, Ti meg német vezetők szemet hunytok kormányzásom felett… Hiszen emlékeztek mi még akkor is veletek harcoltunk amikor már senki sem… Persze lehet, h nagyot tévedek és nem igy van, de akkor hogyan van, h az EU vezetői- Orbán szerint -elismerik kormányzását?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  10. Kedves Laci!
    Orbánnal a szélsőjobb került hatalomra?
    Hahaha!
    Ha még “csak ez” történt volna!
    A “Galamus”-on ma jelent meg egy recenzió. Érdemes elolvasni, a blogom mai bejegyzésében utánközöltem!
    Bocsánat Laci, de MI legfeljebb csak a felszínét karcoltuk (elismerem: Ön sokkal mélyebben!) meg ennek az egész … hát, mit is mondjak? … Magyar Állam-maffiának!
    BORZALOM! … KÉT HÓNAP MÚLVA ÉN IS EMIGRÁLOK! …
    … és ezt …
    … szendamondja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  11. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  12. Ildikó Rödönyi

    Icamama,

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. Szükségem lenne a hír lehetõ leghivatalosabb kanadai forrásának webcímére, a svédországi demokraták számára. (Szerencsére errefelé azért vagyunk még jó néhányan. :-)

    Meg tudná valaki adni?

    Elõre is köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  14. Tegyük élhetővé !

    Ferenc szeret főzni. Bajnai Jóember Gordon szeretné leváltani a rezsimet. Nem nagyon, csak kicsit.
    Egyívású politikus generáció o. Viktorral. Gazdasági téren , világpiaci megméretésben BEKUDARCOZOTT ország vezetői, és ellenzékei* , politikai vonalon hirtelen meggazdagodott (áttekinthetettlen privatizáció),egymást csak a hatalom-tartás! érdekében és nép ámítás miatt piszkálgató érdekközösség . Színtársulat.
    Milliárdosok játszanak egy néppel. Milliárdosok hülyítenek egy népet. Széles erre rábékemenetel . Arató Közszolgálati András (klub rádió) erre ellágyul , politikától nagyrészt elfordul szövegben ,ráadásul még sokat is zenél. Értelmiségi Dankó-rádió2 ??

    Ők így érzik jól magukat, ők így magyarok. Ők a KRÉM. Ő értük dolgozunk, ő értük halunk.
    Nincs erős vágyuk a változtatásra.Nekik mind így jó. Nem kicsit, hanem nagyon.
    Környező volt szocialista országok sokszorosan múlják felül a mi gazdasági nővekedésünket. (Hajrá Magyarország)
    Ítélet születik Kanadában , Rogán Antal és Lázár János által (egyéni képviselői indítványuk sorozata bűnős demokrácián innen és demokrácián visszamenőlegessen is ) védett demokratikus Mo.-on nincs szólás szabadság, viszont van vélemény/faj üldözés. Ez egy kiállított, hiteles bizonyítvány , nem olyan dr. Schmitt féle simlicskás, hanem nemzetközileg elismert diploma.
    .
    Van bizonyítvány és gazdasági lemaradás, még az MTV-s siker propaganda ellenére is. Van minuszt , vagy nullát érő ellenzék, a helyzet akkor sem változik ha Puch jut hatalomra. Zsákutca-ország romló közbiztonsággal, állati szint alatt vegetáló lakossággal . (Hajrá magyarok)
    Nincs ellenzék, az ellenzéki vezetők nem mernek , akarnak kilépni a mocsárból, mert ebből élnek.
    .
    Jön , mert jönni fog egy jobb kor… , amikor a fidesz hívők is végre feleszmélnek, és mernek majd magyar felelős állampolgárok lenni. Mernek majd TAPASZTALNI, gondolkodni, és dönteni. FŐpöcs nélkül.Sőt , ellene.

    .
    persze van ellen-alternatíva , meg is ehetjük egymást …(Hajrá magyarok!!:-)!)

    .

    * környező országok , volt szocialista országok köröznek le minket , előzik Magyarországot útolérhetetlenül , van ahol 10 év alat tízszeres a szorzó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  15. Ma eddig két ATV híradóban néztem meg a beszámolót Kertész Ákosról. Ha a hírszerkesztő szándékosan hamisította meg az író szavait, akkor nem csak “genetikusan alattvaló”, ahogy Kertész Ákos írta, hanem “genetikusan alávaló” is, amire elferdítették ezt a nem túl bonyolult kifejezést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. mozigepesz ez megdobbento. Mostmar ertem miert van igaza OV nek mikorazt mondja sosem hazudik… Viragnyelven beszel. A magyarok felazsiaiak. Mint az ormenyek…akár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  17. Az előbb ezt az e-mailt küldtem az ATV szerkesztőségébe:

    “Néhány perccel ezelőtt, 22,15 órakor a hírekben a hírolvasó azt olvasta be, hogy Kertész Ákos annak idején egy cikkében azt írta, hogy a magyar genetikusan alávaló.
    .
    Nem ezt írta, hanem azt, hogy a magyar genetikusan alattvaló.

    Mi szükség volt a hazugságra?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  18. Rettenetes, hidegrázásos jövőképet vázolt fel B.L. Sajnos igen nagy valószínűséggel bekövetkezhet. Hamarabb is, mint gondolnánk.
    Kertész Ákost még befogadták politikai menekültként és vannak, akik támogatják is, de egy itthonragadt, beteg “mezei” nyugdíjast ki és hol fogadna be? Az ilyen bizony halálra van ítélve és én ezt még talán el is fogadom. Más lehetőség híján, de kétségbe vagyok esve a gyerekeim és az unokáim, no meg a kortársaik “jövőképe” miatt. Végiggondolni sem merem, hogy mi vár még ránk/rájuk.
    Mai hír volt a hazai médiumokban, hogy Schmitt Pál valamilyen magas kormány-kitüntetést kap.
    A hazai fasiszták az Unióból való kilépésért lobbiznak. Szerintem csakis azért, hogy újra bevezethessék a halálos ítéleteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  19. Az ATV weboldalának keresőjében mindezideig nem található hír arról, hogy Kertész Ákost Kanada menekültstátuszt biztosítva befogadta.

    Az ATV számára ezek szerint ez a fejlemény nem hírértékű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  20. Egy kis csemege:

    A Visegrádi Egyek Régensének (VER) Európai szék/trón-foglaló (elő)-beszédének elemzése informatikus szemmel:
    http://hajnalvilag.blogspot.hu/2013/10/nyilt-level-orban-viktor-miniszterelnok.html?spref=fb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  21. ATV Esti híradó – 2013.11.15.
    19:11-től látható a hírblokk Kertész Ákos kanadai befogadásáról.

    a bemondó ezt mondja: “akkor egyik írásában azt állította, hogy a magyar genetikusan alávaló”

    oldster fenti email tiltakozása ellenére az ATV továbbra is ezzel a szöveggel szerepelteti a hírt a weboldalán található videofelvételen.

    írjatok minél több tiltakozó emailt az ATV-nek Kertész Ákos szavainak megmásítása miatt, amellyel ismét Kertész Ákos becsületébe gázolnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  22. http://www.atv.hu/videok/video-20131115-esti-hirado-2013-11-15

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Ez a publi annyira nagyon jól sikerült és annyira nagyon szükségünk van rá és annyira nagyon sok igazságot mondott ki, hogy nagyon köszi Laci. : )
    És persze annyira nagyon borzalmas, mint az életünk, mint az a valóság, ami körül vesz minket. De csak így élhető túl ép ésszel, ha kimondjuk, ha értjük,
    Laci : ) köszi, menekülés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Csak a cikk harmadánál tartok , de muszály ide beírnom.
    Tegnap egy feldühödött betelefonáló fasizmusnak aposztrofálta azt ami itt folyik.
    Erre a Vicsek-izéke ( aki Bolgárt helyettesítette vagy mi ) felháborodva kérte ki magának !!! És jól helyre tette a betelefonálót. Mert hogy mondhat ilyent !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Ha már megidéztettem (“cadik”), ehhez az íráshoz inkább idén március 15-én kelt évértékelőm hasonlít: http://hajnalvilag.blogspot.hu/2013/03/evertekelo.html

    A probléma az, hogy mindkettő inkább mélyíti a szakadékot, amelynek két oldaláról egymásra üvöltözve keltjük pontosan azt a zavart és félelemérzetet, amely aztán alapot teremt a parancsuralmi rendszer fejlődéséhez. Egy megnyilatkozás (akár az enyém, akár ez a cikk) lehet egyszerre megindokolható és értelmetlen. Kérdés ezután, hogy akkor mit érdemes tenni? Én újabban a megértéssel és a valóban logikus gondolkodás népszerűsítésével próbálkozom, mert számomra nincsenek “ők”, csak MI! Mondanom sem kell, szánalmas eredménnyel, mindkét “oldalon”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  26. Remélem, hogy van már feljelentés ebben az ügyben!
    http://nepszava.hu/cikk/1003112-konyvegetok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Kedves Loránd!

    Nyílt leveleddel (http://hajnalvilag.blogspot.hu/2013/10/nyilt-level-orban-viktor-miniszterelnok.html) teljes mértékben, Évértékelõddel (http://hajnalvilag.blogspot.hu/2013/03/evertekelo.html) bizonyos fenntartásokkal ugyan, de alapvetõen egyetértek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. A legjobb elemzés, amit valaha hallottam. Akár Bartus is írhatta volna a szövegét :)
    http://youtu.be/H72yZgrWbxU

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Talált.süllyed,kivéve a fákon lógó hullás részt.
    Ugyanis az urasági erdőkbe jobbágynak addigra tilos lesz belépni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. “genetikusan alattvaló”, ahogy Kertész Ákos írta, hanem “genetikusan alávaló” is, amire elferdítették ezt a nem túl bonyolult kifejezést
    jegyzem, ugyanazok a kétbitesek, (igen, diplomásan is lehet valaki segghülye)
    akik hörögve kérik ki maguknak Kertész Ákos fenti szavait élvezettel falják azt a politikai pornót, ahol azt harsogják, a román, a tót, a a russzki, etc, de persze leginkább a koszos cigány genetikailag alkalmatlan a civilizálatlan életre…

    De gondolom az más….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. UI:

    Herr Batus valamit nagyon jól csinál, mert ha vhová linkelem az AN cikkjeit, garantáltan lesz ott egy jobbant bérttollnok, aki közli:
    Az AN, és különösen Bartus:
    -elmebeteg
    -rohadt hazaáruló
    -mocskos amerikai
    -rohattkomcsi
    -etc

    Szóval úgy látszik, valamit nagyon jól csinál:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  32. http://propeller.hu/itthon/2820390-radnotit-playboyt-egettek-nacik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Az már köztudott kinek a vezetésével és 72 órás ultimátumával zajlott le 2006-ban az államellenes puccskísérlet. Amely csak később vált befejezetté.

    Ez is megalapozta egy honfitársunk emigrálását és politikai menekültjogának megszerzését.
    Most az a Fidesz szóvivőjének hazug vádja, hogy Gyurcsány parancsára lőttek gumilövedékkel.
    A hazugság kezd határtalanná válni. megálljt kell parancsolni.
    Remélem a büntetőperben amit Gyurcsány indít. a szóvivő ellen az államellenes puccskísérletet is megállapítják.

    http://nepszava.hu/cikk/1003235-fideszes-ossztuz-gyurcsanyra—a-volt-kormanyfo-tomegbe-loveteses-hazugsagok-miatt-perel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Beküldő
    bekdan

    bekdan

    Pontszám: 15
    Dalszöveg
    az nem lehet, hogy annyi szív
    hiába szív…
    de lehet.

    fosunk a jövőtől, büszkén a múltra
    de hogy mi volt a múlt, azt senki se tudja
    úgy tudtuk, más bánt el velünk
    pedig mi voltunk azok, hidd el nekünk

    a Habsburgok kérték és kapták a koronát
    önkéntes gyarmat voltunk több koron át
    későn keltünk, hogy fel kéne kelni
    addigra utált körbe mindenki
    míg Deákot ünnepelte száz torok
    a fejünkre nőttek a román pásztorok
    ők nem egyeztek ki a kiegyezéssel
    baj is lett belőle később kevéssel
    hogy becsúsztunk a háborúba
    hülyére verve álltunk Trianonba’
    utána Horthyék is okosak voltak
    hadat üzenni a Szovjetuniónak

    mínusz negyven fok volt az oroszoknál
    ott maradt a fél hadsereg a Donnál
    jöttek a ruszkik, fal lett a Lajta
    bölcsőnk ez, gyakran sírunk is rajta

    mi vagyunk a hősök és mi vagyunk a holtak
    a nácik és a komcsik is magyarok voltak
    mi voltunk Koppány és Kun Béla
    mi vagyunk magunk a probléma

    Való Világ, Megasztár, X-Faktor
    szidjuk mindet, de nincs, aki elkapcsol
    és hiába védjük másoktól a földet
    ha lengyel húsért sorban állni ragyogó ötlet
    mi tévézünk öt órát, de a jenkik a hülyék
    hősök vagyunk, csak sose állunk ki az ügyért
    aki akar itt bármit, az úgyis dobbant
    és marad egymillió kamurokkant
    az országban, ahol mindenről más tehet
    a bankok, a zsidók, az IMF, a melegek
    balhé van, de sosincs felelős
    mindenki megússza, van jog, csak nem erős

    eltűnt a Postabank, de senki se tette el
    Kulcsár Attila is egyedül kezdte el
    hozott is valamit az Ezüsthajó
    a Hagyóból lett csak cellalakó
    a pártokat építik az autópályák
    egykor még féltek, de azóta látják
    hogy nem üvegzseb van, csak üveges szemek
    úgyhogy ideje, hogy építkezzenek
    mi is építjük a nemzeti falansztert
    de erről nem írt se Kertész, se Wass Albert
    Nyugat-Európa és a káosz partján
    félig Ázsia, de egészen Balkán

    mi vagyunk Orbán és mi vagyunk Gyurcsány
    mi vagyunk a rendőr, az orvos, a furcsán
    bekötött nemzet, ez a szédült nép
    mi vagyunk a tábor és az ellenség

    ki itt hatalmat kap, az sohase fékez
    először dönt, és aztán se kérdez
    hiszünk még, de tudjuk legbelül
    hogy hazudnak rendületlenül

    légy csendben, ó, magyar
    ha viselkedsz, eljön az ómagyar
    táltos, és neked is letol egy szettet
    szebbet, mint ahogy eltervezted
    nézed a plazmán, majd kifizeted egyszer
    az állam is így él, ilyen ez a rendszer
    itt tudja minden kisgyermek
    hogy svájci frankból nőnek a díszkertek
    úgyhogy senki se szól, hogy így nem lesz jól
    meleg ez a kibaszott disznóól
    huszonöt éve nonstop a válság
    nem mászunk ki, csak a gödröt ássák
    volt egy lépcsőnk, de eltemettük
    most építjük újra, hogy lebontsuk együtt
    mert az utód is úgyis begőzöl
    még pár év és kezdhetjük elölről

    Isten, várd meg a magyart
    majd odaérünk, csak még vesszük a kanyart
    Isten, várd meg a magyart
    rögtön odaérünk, csak még vesszük a kanyart

    nem is akkora gond, hogy nincs nagy sietség
    megbűnhödte már e nép az összes ötletét
    lehet, hogy gyerekként még máshogy tanultad
    de ha hátralépnél, látnád, hogy magunknak
    basszuk el, de pusztuljon az idegen
    léptek a ruszkik, de látszik, hogy ide nem
    több párt kell, hanem több külön ország
    Az Okosak Földje, Magyarország

    mi basszuk el, de pusztuljon az idegen
    léptek a ruszkik, de látszik, hogy ide nem
    több párt kell, hanem több külön ország
    Az Okosak Földje, Magyarország

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. “hülyére verve álltunk Trianonba’
    utána Horthyék is okosak voltak
    hadat üzenni a Szovjetuniónak

    mínusz negyven fok volt az oroszoknál
    ott maradt a fél hadsereg a Donnál”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Az okosok földje: http://www.youtube.com/watch?v=H72yZgrWbxU

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. “mi vagyunk a hősök és mi vagyunk a holtak
    a nácik és a komcsik is magyarok voltak
    mi voltunk Koppány és Kun Béla
    mi vagyunk magunk a probléma”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Stumpné Bekes Margit

    Laci! Nem tisztem megvédeni Gyurcsányt,de Ő volt az egyetlen magyar politikus,aki mint első számú vezető,fel merte venni a kesztyűt a Párton belül kilalkult oligarchákkal szemben,akik lepaktáltak a Fidesszel,konkrétan Simicskáékkal a pénz,a haszon reményében! Ez a harc eleve kudarcra volt itélve,mégis felvállalta a totális személyi megsemmisülése árán is.(karakter gyilkosság..) Ilyen totális túlerővel szinte reménytelen volt a harca,de azt megérte,hogy sokan lelepleződtek,köztük a Fidesz is.Jelenleg az a helyzet,hogy nagyon sokan kormány váltást akarnak,azt pedig csakis a Fideszre mért csapással lehet megtenni.Ehhez még nagyon kevesen vagyunk,mert a hazugság hálója befedte az országot,megtéveszett emberek sokasága Orbántól eredeztetőnek tartja a közüzemi számláik csökkenését,figyelmen kivül hagyva,hogy máshol a többszörösét veszi vissza tőlük. Ilyen helyzetben igenis a teljes baloldali összefogásra van szükség! Az,hogy mi lenne a győzelem után……érdemes lenne megvitatni egymás között!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  39. “mi vagyunk Orbán és mi vagyunk Gyurcsány
    mi vagyunk a rendőr, az orvos, a furcsán
    bekötött nemzet, ez a szédült nép
    mi vagyunk a tábor és az ellenség

    ki itt hatalmat kap, az sohase fékez
    először dönt, és aztán se kérdez
    hiszünk még, de tudjuk legbelül
    hogy hazudnak rendületlenül” Szembe kellene néznünk nekünk magyaroknak saját magunkkal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Ez teljesen normális dolog?
    http://nepszava.hu/cikk/1003212-szelsojobbos-horthy-domping-lesz-a-hetvegen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. A Kedves Vezető: http://www.youtube.com/watch?v=ePbZSKz4lik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Gonoszka!
    Na látod, hogy mennyire törődnek az ittírkálók is a mások véleményével? Ha jól látom, senki nem küldte el neked az AN email-címét.
    nepszava@nepszava.com

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Tud valaki küldeni egy linket ahhoz az ATV hiradohoz, ahol meghamisították Kertész Ákos szövegét? Sajnos nem találtam, de végignéztem egy ATV híradót. Nagyon tanulságos volt. Aki itt még egyszer azt leírja, hogy ez egy ellenzéki tévécsatorna, és hogy nézhető, annak a nevét a címlapra kiteszem, hogy hülye. Várnék egy linket, ha van, köszönettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  44. Azt gondolom, hogy Kertész Àkos nem fél, hanem a távozása oka ennél azért sokkal több.
    Egy üzenet, egy civilkurázsi egy Statement.
    Oda mutat vele, ahol a seb vérzik.
    Azt kiáltja ezzel a Statementel, hogy figyeljen mindenki oda, nyissátok ki a szemeteket és lássátok meg, hogy mi történik Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. T.Admin

    http://www.atv.hu/videok/video-20131115-esti-hirado-2013-11-15

    A vége fele található

    Üdvözlettel Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. admin!
    Akkor mit szólna egy “egyenes beszéd”-hez Kálmán Olgával, netán egy Havas műsor pártatlan objektivitását már ne is említsem. Bármelyiket végig nézné, megvedlene mérgében. Egy ATV híradó?! Piha?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. admin
    19. perc körül
    http://www.atv.hu/videok/video-20131115-esti-hirado-2013-11-15
    16. perc körül
    http://www.atv.hu/videok/video-20131116-keso-esti-hirado-2013-11-16
    Mindkét bemondó alávalót mond, tehát nem baki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. admin!
    Itt a link:
    http://www.atv.hu/videok/video-20131115-esti-hirado-2013-11-15, 19:15 min.
    Sokat küzdöttem érte, mert én sem láttam.
    Nem az van benne, amire itt utalnak, csak majdnem. Hát ilyenek az emberek.
    Egy sört majd elfogadok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos