Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tarlós és a Fidesz: se vele, se nélküle 2013. november 30. szombat 12:06 Forrás: AN

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tarlós és a Fidesz: se vele, se nélküle

Budapest -. Nem szeretik a Fideszben Tarlós Istvánt, de elviselik. Nem az ő kutyájuk kölyke, máshonnan jött, mint a Fiúk többsége. Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudják, mert bár Tarlós öntörvényű ember, és mint ilyen kiszámíthatatlan, szerintük annál még Tarlós is jobb, mintha az ellenzék vezetné a fővárost.

Márpedig erre van esély, Budapest ugyan nem az ország, de majdnem az: itt lakik a magyar emberek mintegy ötöde, az, hogy a főváros lakói merre húznak, vezetőnek, sokat nyom a latban. Márpedig Budapest mindig is bűnös város volt a Fidesz szemében. Orbán Viktor személyesen is gyűlöli Budapest, és bár időnként tesz (látványos és álságos) gesztusokat, mindenki tudja, hogy az ő igazi terepe a disznóól. Ő maga mondta ezt néhány évvel ezelőtt, amikor az országot olyan disznóólhoz hasonlította, amit neki kell kitakarítania.

Valószínűleg a 4-es metró is elkészül majd a választásokra, ám a fővárosiak nem felejtik el, hogyha Orbán 1998-ban bosszúból nem állítja le a beruházást, akkor már közel tíz éve ezen a metrón utazhatnának a budapestiek és az idelátogatók.

Jövő ősszel önkormányzati választások lesznek, s Tarlós posztja inogni látszik: a főváros 18 választókörzete közül 14-ben az ellenzék nyerési esélyei jobbak. A Fidesznek jelenleg nincs jobb jelöltje Tarlósnál, ami egyben azt is jelenti, hogy  valójában nincs más jelöltje. Legalábbis senki olyan nem látszik a láthatáron, akit legalább az úgynevezett konzervatív oldalon ismernek és elismernek.

Tarlós kellene tehát helyzetbe hozni, és ehhez a Fidesznek semmi sem drága.  A terv az, hogy átrajzolják a körzethatárokat, vagyis Budapesten, úgy próbálnak sakkozni a területekkel és az emberekkel, hogy az Orbán pártjának jó legyen.

A főpolgármestert pedig az eddigiektől eltérően, a kerületi polgármesterekből álló testület választaná.

Kérdés, elég lesz-e ez a praktika, hogy Tarlós ledolgozza tetemes hátrányát.

Nem lesz könnyű, mert Budapest nem felejt. Nem felejti a 4-es metrót, az elvont pénzeket, a náci-közeli kézre juttatott Új Színházat. Nem lesz könnyű Tarlóst helyzetbe hozni, majdhogynem lehetetlen. De láttunk már csodát, és a szent ügy érdekében a csalás sem áll távol a Fidesztől.

Csak a kezüket tessék figyelni, egy év múlva minden kiderül.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (18 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 21 szavazatból)
Tarlós és a Fidesz: se vele, se nélküle, 4.8 out of 5 based on 18 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

  1. “Budapest nem felejt”
    Az lehet, de lusta és gyáva sajnos. Itt lélek tapasztaltam.
    .
    Számomra ez annyit jelent, hogy ahol választással vagy csalással nem képesek megtartani a hatalmat, ott megszűnik a választásos módszer és jön a közigazgatás átalakításával kialakított szabad kinevezés és a rendeleti kormányzás.
    .
    Ha ez sem elég, majd kinevezi a főpolgármester a kerületi polgármestereket egy következő közigazgatási átalakítással, akik őt majd viszont-választják.
    .
    Bár nekem az a véleményem, hogy amint véglegesítették a hatalmukat, jön Rogán és személyében az egy és oszthatatlan budapesti polgármester kerületek nélkül.
    Akit természetesen az orbáni diktatúra választ majd meg.
    .
    Ennyit az Újmagyar Szabad Választási Rendszerről és annak gránitba öntéséről.
    .
    .
    Tisztelt ellenzéki formáció! Nem lenne egyszerűbb összefogni az együttes BOJKOTT-ér?
    Hol van itt szabad és tisztességes választási rendszer?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  2. Korábban nem igen érdekelt Tarlós, tőlem a III. kerület messze van. Akkoriban, amikor ő uralkodott ott, egy dologgal verte ki nálam a biztosítékot. A homoszexualitásról azt állította, hogy el lehet kapni mint a náthát.
    .
    A melegségről évtizedekkel ezelőtt már lehetett tudni, hogy az genetikusan determinált, tehát nem lehet csak úgy elkapni.
    És akkor ez az ember ekkora butaságot állít. És ő akkor nem volt akárki, egy remek kerület polgármestere volt.
    .
    Aztán főpolgármester lett. Ez a buta ember főpolgármester lett. Ez a tisztség nem tett jót neki. Itt már okosabbnak kellett volna lenni. De nem lett.
    .
    A budapestiek nem szeretik. De nem azért mert a fidesz nem szereti őt, ez a város azért nem szereti őt, mert nem alkalmas arra a tisztségre, amit közvetlen választással megszerzett. Erre a budapestiek hamar rájöttek. De akkor már késő volt.
    Hogy a fidesz miért nem szereti, az a budapestieket egyáltalán nem érdekli.
    .
    Hogy lesz-e jövőre főpolgármester? – nem tudni!
    Az biztos, hogy a 23 kerületből nem 20-ban lesz fideszes polgármester. Arra nem számíthat, hogy majd a fideszes polgármesterek fogják megválasztani.
    Budapest szereti, ha az ilyen tisztséget közvetlen választással ő maga dönti el.
    .
    Azt pedig, hogy az mszp-s Horváth Csaba – aki már most főpolgármester-jelölt – lesz-e főpolgármester, – nem lehet tudni, de jó lenne, ha nála alkalmasabb személy lenne. Mert ő sem az igazi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  3. Vélhetően ezt a rendezést sem felejtik el:
    http://hvg.hu/nagyitas/20131129_Johanna_a_maglyan_nagyitas?FullComment=true#comments
    .
    Nemzeti Színház! Nemzeti Színház?!
    .
    Tarlós meg olyan mint aki nem tudja melyik lyukba tegye…. Hol ide táncol, hol ott keményít be, de bátorsága még annyi sincs, hogy a Vitézy gyereket lapátra tegye! pedig nem kis mértékben bosszantják a zembereket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  4. Juj!
    A Nemzetiben Vidnyánszky visszavágott, ilyet még Alföldi sem engedett meg magának …………….. repkednek az álló f@xok.
    Tarlós elvtárs is így van vele. Demszky idejében képes volt talicskás performanszot csinálni, rájött a dühkitörés, ha a 4-6 új villamosnak nem nyílt ki az ajtaja………….
    Most meg…… még sorolni is nehéz.
    Egy szó van ezekre, amely kifejezi a képességüket: TAHÓ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  5. “Jövő ősszel önkormányzati választások lesznek…” Még nem hallottátok, hogy a fidesz arra készül, hogy az önkormányzati választásokat jövőre nem ősszel, hanem már májusban megtartják? Van ahol már az ellenzék készül erre, mert a fideszesek annyira buták, hogy voltak szívesek elkottyantani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  6. Ha Tarlós Istvánt a budapesti választók minél előbb elzavarják,azzal nyernek.
    Ha Horváth Csabát megválasszák,azzal pedig veszíteni fognak.
    E két nem túl okos egyén tevékenysége úgy hat Budapestre mint mezőgazdaságra a kolorádó bogár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  7. Tarlós? Ez a neve? Azt hittem, hogy a stílus maga az ember, akkor a neve Tapló István. Ettől a mandrótól a lópokróc is finomabb és jobban nevelt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  8. Hát igen!
    Itt nem Tarlósról, hanem a fővárosról van szó, valamint hogyan alakítsuk át a választási törvényt, hogy rajtunk kívül más soha többet ne kerülhessen még a hatalom közelébe sem.

    http://nol.hu/belfold/20131202-a_jobboldal_nem_adja_budapestet?ref=sso#

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos