Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rezsimcsökkentésre lenne szükség 2013. november 28. csütörtök 7:27 | AN

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rezsimcsökkentésre lenne szükség

Budapest – Magyarország fő problémája nem a rezsi, hanem a rezsim, amely szétlopja a közvagyont, semmibe veszi a magántulajdont, korlátozza a szabadságjogokat, beavatkozik az emberek lelkiismeretébe és magánéletébe, elüldözi a befektetőket, megbénítja a banki hitelezést, és egy ember kezébe összpontosít minden hatalmat. Jelentős javulás nem a rezsicsökkentés hazugságától, hanem a rezsimcsökkentéstől várható.

A rezsicsökkentés demagógiája felmérhetetlen károkat okoz az országnak, radikálisan fogja csökkenteni a lakosság életszínvonalát, mert más szolgáltatások árában a többszörösét fizettetik meg, és az egész mögött a lakossági szolgáltatócégek lenyúlásának szándéka áll. A “rezsicsökkentés” maszlagával tovább butítják a magyar embereket, miközben arra kényszerítik a szolgáltatócégek tulajdonosait, hogy áron alul szabaduljanak meg a cégeiktől, és az egész eneregiszolgáltatóipar Simicska Lajos és Orbán Viktor kezébe kerüljön. Amikor ez megtörténik, akkor elfelejtik a rezsicsökkentést, akkor a gyarmatosítók áremelései gyűrűznek majd be az országba, és a Simicska-Orbán klánnak már a rezsicsökkentés előtti ár dupláját kell majd fizetni.

Magyarországnak igazából “rezsimcsökkentésre” lenne szüksége, az embereket primitív hazugságokkal etető, a közvagyont lenyúló és elherdáló, a magyar nép önrendelkezését felszámoló Orbán-rezsim elzavarására lenne szükség. Orbán 2006-ban azt mondta, hogy a népnek joga van elkergetni a nem legitim kormányt. 2006-ban legitim kormánya volt Magyarországnak. Most azonban államcsínnyel felszámolták az alkotmányos rendet,  ahtalmi ágak szétválasztását,  afékek és ellensúlyok rendszerét. Bűnszervezet vette át Magyarország fölött az uralmat, amelyet az ellenzéke bűnös módon legitimál.

A magyar népnek nem szabad eltűrnie az alkotmányos rend megdöntését, nem szabad elfogadni a demokrácia hamis látszatát, az üres díszleteket, hanem követelnie kell a demokratikus alkotmányos rend helyreállítását, a puccsista bűnözők azonnali letartóztatását és bíróság általi felelősségre vonását. Követelnie kell, hogy az ellenzék hagyjon fel a kollaborációval, a választásokról szóló hitegetéssel és hazudozásokkal. Világossá kell tennie az ellenzéki pártok számára, hogy a köztársaságot követeli vissza, tiltakozik az Orbán-rezsim választásokkal történő legitimációja ellen, és elutasítja, hogy a volt szovjet köztársaságok diktatúráihoz hasonló államformával kelljen megelégednie.

Teljes demokráciát, teljes szabadságot, jog előtti egyenlődést, a demokratikus Alkotmány visszaállítását, lelkiismereti szabadságot, egyház és állam totális szétválasztását és polgári liberális demokráciát kell követelni. Hazugság, hogy az Orbán-rendszert választásokon kell és lehet legyőzni, és utána kell megpróbálni visszaállítani azt, amit Orbán törvénytelen eszközökkel, bűncselekmények sorozatával vett el. A népnek egyetlen követelése lehet: Orbán és bandája azonnali letartóztatása, bíróság elé állítása a fülkeforradalom hazugsága és az alkotmányos rend erőszakos megdöntése miatt.

A rezsim eltörlése az egyetlen út a “rezsi” csökkentéséhez.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (58 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +83 ( 93 szavazatból)
Rezsimcsökkentésre lenne szükség, 4.9 out of 5 based on 58 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Bizonyított dolog, hogy Rogán kapott levelet Horváthtól – de a fiók mélye elnyelte, ez is bizonyítja, hogy valóban el akarják sikálni….hát nem kellene hagyni!
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1004197-sok-fidesz-vezeto-tudott-az-adocsalasokrol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  2. A holpolt, holnempolt pedig majd eljátszogat vele, mint a Yosip és a Kaya ügyekben, melyeket sikerült elévültetni.
    Az rendben van, hogy ne bizottságosdit játszadozzanak időhúzás miatt, de ezt az ügyész is eljátszhatja, a mi már megtörtént e honban:
    -
    http://www.hirado.hu/Hirek/2013/11/27/14/Fidesz_az_ugyeszsegen_van_a_helye_a_volt.aspx

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  3. “A rezsicsökkentés demagógiája felmérhetetlen károkat okoz az országnak.” – így igaz. A rezsicsökkentés egy nagy átverés, melynek árát a választások után többszörösen megfizetjük, az emberek tudatában végzett rombolás hatásait pedig csak több generációkon át fogja kiheverni a társadalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  4. 2014es valasztasok helyett legeloszoris a teljes BOJKOTTra van szukseg ahhoz, hogy ismet/minel elobb ujra europaiak legyunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  5. A népnek joga van elzavarni a kormányt, ha nem elégetett….., de ez csak 2010-ig volt jog.
    Azóta sok minden lehetőségtől megfosztották ezt a népet, hogy kifejezhesse nemtetszését, de a legnagyobb erő itt a félelem és az öncenzúra.
    Az Éhségmenet mellé sem mertek csatlakozni a falvak, városok lakói, amelyeken keresztülmeneteltek a tiltakozók – mindenkiért menetelve!
    Nehéz lesz így ezt a rezsimet csökkenteni!
    De azer valamikor elszakad a cérna, mert egyre nehezebb az élet, az emberek idegei pedig pattanásig feszültek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (48 szavazatból)
  6. Ez a mindent megszerzés Simicska, és Orbán tulajdonába, már a pécsi vízmű cirkuszakor látszódott. Nem most volt… Hülyének néztek, mert leírtam a véleményem róla. Bekövetkezett.
    Csak átnyergeltek az elvtársak. A mindent maguk alá söpréstől vérszemet kaptak, már az állampolgárok jogait is megfaragták a maguk kénye kedve szerint.
    Már mindent birtokolni akarnak, lassan a hangos szót is!
    .
    Az ellenzék meg fürdik a saját retorikájában, összefogásra buzdítva, egy mindenre választ adó választással..
    Közben a választás csak arra lesz jó, hogy letegyék a hatalom elé a hűbéresküjüket,mert vagy igen, vagy nem lesznek tovább még olyan helyzetben sem, hogy ne rácsok árnyékolják be az arcukat.
    És nem értik!
    Nem hiszik el, hogy ez bekövetkezik!
    Azt hiszik, és erősítik meg a mellettük állókban, hogy nyerhetnek ebben az egyenlőtlen választásban, mert sokan vannak.
    .
    És a felelősség?Írtam erről már régebben is.Ki fogja viselni annak az ódiumát, hogy megsokszorozott erővel fognak mindent letörni egy elbukott választás után?
    Nem hazudhatják azt, hogy nem gondolták volna hogy idáig jutottunk, mert sokan, sok helyen írtuk, harsogtuk ezt a végkimenetelt.
    Mi kell még ennek a töketlen ellenzéknek,hogy felébredjen Csipkerózsika álmából?
    Ők maguk fogják megerősíteni a világ előtt a magyar nép genetikus alatt-valóságát, ha a választás előtt nem lépnek!
    Nem igaz, hogy nem értenék meg az emberek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  7. Az “ellenzék” arról handabandázik, hogy csak2/3-al lehet eltörölni azokat a törvényeket/törvénytelenségeket, amelyet a diktátor, és bandája hozott. Ez ugyanolyan hazugság, mint az, hogy még demokrácia van Magyarországon. Ha a népfelség elvéből indulunk ki, akkor egy népszavazással eltörölhető a csúti féreg és bandája az összes mocskos intézkedésével, de ehez végre le kell mondani a politikusoknak az alkotmány 2/3-os parlamenti többséggel történő módosításának jogáról, és azt vissza kell adni a népnek.Új alkotmányt kell írni, azt népszavazással hatályba léptetni. Az új alkotmányban helyre kell állítani a fékek és ellensúlyok rendszerét, rögzíteni az alkotmánybíróság és egyéb alkotmányos testületek jogait, kötelességeit, és a kötelesség megszegése esetén a szigorú szankciókat. Véget kell vetni a következmények nélküli politizálgatásoknak, és törvényhozásoknak. Az alkotmány módosítás menetét úgy kell rögzíteni, hogy a módosító szöveg parlamenti jóváhagyása előtt az alkotmánybíróság vizsgálja meg, hogy összhangba van a hatályos alkotmány szellemével, szövegével, és beilleszhető abba, mjd a parlament döntése után népszavazással kelljen azt megrősíteni, és csak ezután írhassa alá az államfő. Egy ilyen konstrukció esetén még 99%-os többség esetén sem fordulhat elő még egyszer az orbáni államcsiny.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  8. Nem fognak örökké maradni. A nap felkel. A nap mindig felkel és vége az éjszakának.
    .
    Ha majd megsejti a napfalkeltét ez az elmebeteg akkor kiáll kukorékolni és amikor felkel a nap kidülleszti a mellét és fennhangon elharsogja, hogy ő kukorékolta fel a napot az égre, ő az élő isten, mindenki boruljon térdre és imára, majd kiirtja barátait csatlósait mert a sötétben portyázó éjszaka lovagjainak nem lesz ínyére, hogy felkelt a nap.
    .
    Ezután diadalmas tekintettel körbejár, élteti az EU-t, kezet csókol a zsidónak, ledönti a Horthy szobrokat, majd letolja a gatyáját és hastáncot jár azoknak akiket eddig az ellenségeinek titulált, és egy marék homokért tilinkózik Barrosonak, Putyinnak és bárkinek aki a napfényben áll.
    .
    Csak egy dologra nem számít a nagy manipulátor. Ha a nap felkel az őt is szénné égeti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  9. bumburi “Nem hiszik el, hogy ez bekövetkezik!” – mármint az ellenzék”

    Szerintem pedig teljesen tudatosan cselekszik az “ellenzék” de pláne “demokratikus”. Csak nem gondolod kedves bumburi, hogy ezek jóidulatúak és szentek??? Az ő pecsenyéjük se maradjon nyers!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  10. Eagle:

    Ez nagyonszép…….de csak remény……..még ha az is hal meg utoljára

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. kicsiroli
    Nagyon úgy néz ki, hogy igazad van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  12. Kedves bumburi!

    Abban biztos vagyok, hogy az mszp és az lmp benne van a játékban, a dk-t pedig nem tudom, hogy merre tart. Ha valóban akarnák a választást bojkottálni, akkor úgy korteskednének, hogy ezt megértetnék az emberekkel, azaz erről szólna a “választási” kampányuk. Ezek felelősségét számonkérni??????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  13. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Kicsirolli és bumburi !
    .
    Azért, úgy a választások közeledtével talán már törölhetnétek a szitokszótáratokból az ellenzék szót…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  14. Ez már beszéd!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  15. Öreg pg-vel értek egyet. Azt pedig kifejezetten Bartus Laci figyelmébe ajánlom, hogy Öreg pg az “államcsíny” kifejezést használta, ami szerintem a továbbiakban érdemes lenne következetesen használni e tárgyban. nem mondom, hogy bizonyos összefüggésekben a “puccs” kifejezés ne lenne helytálló, de ahol ez adekvát, ott javasolnám a jövőben, az “államcsíny” megnevezés használatát. ugye tudjuk, hogy Orbán is nagy hangsúlyt fektetett a liberális demokrácia nyelvi eszközökkel történő (amúgy végtelenül aljas goebbelsi módszer) kivéreztetésére. fontosak a precíz, pontos szavak, amelyekkel Laci egyébként kitűnően bánik, de talán ezt az észrevételemet nem fogja ő sem feleslegesnek tartani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  16. Kíváló példa a pécsi Suez elzavarása. Olcsóbb lett a víz??????????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  17. tisztelthölgyeimésuraim
    Miért is törölnénk a szótárunkból az ellenzék szót? Homályosíts fel légy oly kedves!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  18. Az ellenzék kollaborál, hagyja elnyomorodni az országot. Végünk van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  19. ez a bagázs vissza akarja venni a közmüveket, oké.
    a szerencsétlen nyomorult birkanyáj meg azt hiszi, hogy ha az alatt a rövid idő alatt mig állami tulajdonban lesznek az állam le fog mondani a nyereségről, akkor is olcsóbban fogja adni?
    mert hogy a visszavásárolt cuccok rövid időn belül más tulajhoz kerülnek az holtbiztos.
    vagy a most már saját gáztározókban miért van ilyen kevés napra elegendő gáztartalék??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  20. “A népnek egyetlen követelése lehet: Orbán és bandája azonnali letartóztatása, bíróság elé állítása a fülkeforradalom hazugsága és az alkotmányos rend erőszakos megdöntése miatt.”
    .
    Mivel minden az ő kezükben van, erre most így nincs esély. Csak a teljes bojkottot látom a megoldás kezdetének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  21. Kérdés: vajon a/egy általános és ütős ellenzéki bojkott, vagy – az antidemokratikusan eltorzított választási törvény ellennére is, de mindenképpen a demokrácia rehabilitálása érdekében – a/egy hasonló méretű ellenzéki összefogás megszervezése lenne a nehezebb; és remélhetően vajon melyiknek lenne a nagyobb hozadéka?!
    .
    Én úgy hiszem régtől fogva, hogy – sikeres bojkottot feltételezve – az első haszontalan lenne, mert a “nagyvilág” gyakorlatilag nem lépne hathatósan, a regnálók afféle legitimitása így alig-alig csökkenne, viszont a gyér(ebb?) ellenzéki szavazat mellett parlamenterileg még jobban megerősödnének.
    .
    A második megvalósítását az előbbiek okán nem csupán racinális(abb)nak, de a kivitelezhetőség szemszögéből is nagyobb esélyűnek is tartom, mert nem hiszek a paktum erejében, így pl. a Klubrádió 35 – 65 %-os DK-s/gyurcsányos elutasítottságáról szóló legutóbbi “közvélemény-kutatásának” sem.
    Az idő pedig nem enegedi meg, hogy állandóan, főképp még mindig a “szövetségesek” meggyzésével nyavalyogjunk.
    .
    Hitem szerint a kirekesztettek kampányának, valamennyi fórumának – így ennek is – a választók egy olyan új platformra való hívásáról kellene szólnia, ahová minden változást igazán akaró – így a már összefogottak kijózanodott és antidemokratikus diktátumaiktól megszabadult érintettje vagy/és volt szimpatizánsa is – csatlakozhat, s akkor igenis győzhetünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  22. “tisztelthölgyeimésuraim”
    2013. november 28. csütörtök
    10:26

    Már elnézést, de ez az ellenzék csak szitokra érdemes. Semmit, ismétlem és lassabban, hogy te is megértsed, semmit nem érdemel, csak szitkot. Mostmár nem csak a ló lába lóg ki, az egész lovat látjuk, úgymint, hogy egykapura játszik a csürhe, gané fidessssssssssssel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  23. ” Magyarországnak fasiszta diktátora van, egy mentálisan súlyosan beteg ember,”
    .
    De legalább megbánta a tetteit.
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=KyfySmjVlO0

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Magyarország jobban teljesít! Hasítunk! Modja a Vezér.
    Ennyit az állami segítségről:
    http://hvg.hu/kkv/20131127_Lesetalok_es_elmerulok_a_Dunaban
    Hol vannak a szakszervezetek?
    Ilyen társadalommá váltunk?
    Ezrek jövőkép nélkül az utcára kerülnek.
    Állami segítség sehol?
    A maffiaállam meg gazdagszik?
    Az ellenzék meg kussol?
    Szégyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  25. Viszont kitüntetést kapnak a közrabszolga-kereskedők
    http://gepnarancs.hu/2013/11/a-kozmunka-tervgazdalkodas-sztahanovjai/

    Elvégre anno a németek által szabott kvótát is túlteljesítették …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. nemzeti szagú lócitrom

    kiegyenesített kaszával , esetleg lehet orbaista rezsimet csökkenteni
    a tek nevű terrorszervezet az orbanista rémuralom egyik fenntartója

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. Amúgy szoktam ábrándozni arról, hogy de szép volna egy TEK-etlen orszában egy TÖKÖS ellenzékkel!Azután felébredek, és megyek kezetmosni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. A cikk nem tartalmaz semmi újat, viszont sajnos minden mondata igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/343016_hogy_felebredjen_a_nep

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  30. Kéri szóljon a kócosfogúnak, ingyé’ van a fogász!
    -
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/11/28/kozpenzen-jarnak-plasztikai-sebeszhez-az-allami-vezetok/#a3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. Ha a Fidesz ismét kétharmados többséghez jut – és ez a választás bojkottja esetén biztosan bekövetkezik -, akkor 2018-ra Orbán Viktor – ahogy egy interjúban elmondta -, befejezi, amit az első 4 évben elkezdett.
    Akkor 2018-ban már csak választási komédia lesz, és végleg elbúcsúzhatunk a demokráciától.
    Akkor Magyarország kilép az EU-ból, lezárja a határait és megvalósul mindaz, ami rossz volt Horthy és Rákosi világában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  32. Faragó György: “Ha a Fidesz ismét kétharmados többséghez jut – és ez a választás bojkottja esetén biztosan bekövetkezik -, akkor 2018-ra Orbán Viktor – ahogy egy interjúban elmondta -, befejezi, amit az első 4 évben elkezdett.”
    .
    Egyetértek, így igaz, mert bojkottal még senki nem nyert választást.
    Ám ugyanannyi energiával, mint amennyivel a tiltakozásnak ezen módját látványosan – de érdemi változást nem előidézően – meg lehetne szervezni, választási győzelemre célzottan is lehet szervezkedni.
    .
    És bár a szándékot programszerűen tudatni kell a választókkal, úgy vélem, az előttünk álló időszak ellenzéki aprómunkájának nem a majdani kormányzás mikéntjével és szereposztásával kell bajlódnia.
    A regnálók legitimációjának kétes, így fennmaradásában kérdéses manifesztumait – pl. az alaptörvény, a fékek és ellensúlyok formálissá tételét célzó intézkedések, a bebetonozott státuszok… eliminációját – illetően úgyis csak a legyőzésüket követően lehet és kell majd részletekbe menően is megállapodni és ténykedni.
    .
    Ergo a ‘14-es választásokra készülve szükségében mindent felülír a demokratikus ellenzék totális összefogása!
    .
    Ennek érdekében igenis folyton-folyvást hangoztatni kell, hogy
    - senkiknek sem áll jogában kisajátítani az ellenzéki szerepet, szét-/kiosztani azt, redukálni annak körét az érintettek bevonása nélkül, de kifejezetten a rovásukra, mert az csak a diktatúrák szokása;
    - aki pedig mégis ilyen nemtelenségre vetemedik, viselje is a várhatóan bukással járó döntésének teljes felelősségét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. A Bokros-Gyurcsány javaslat egy ellenzéki kerekasztal felállítására, december 10-ig ehhez testületi felhatalmazás megszerzésére és egy ellenkormány létrehozására, széles ellenzéki egységfront megvalósítására egy utolsó esélye a demokratikus erőknek.
    Nincs idő várni.

    A tömegek széles támogatását élvező javaslat az utolsó pillanatban érkezett.
    Nincs tovább. Vagy szétesik az ellenzék atomjaira, vagy az összefog és fél év alatt megfordítja a közgondolkodást s bemutatja hová vezethet a kaukázusi társadalmi modell amelyet Orbán követ..

    Amikor már lovira is lehet fogadni a trafikokban sőt a benzinkutak és áruházláncok mellettieket be is zárják az mint állatorvosi ló mutatja, hogy mi várható ettől a rezsimtől ha hatalmon marad. A gátlástalan lenyúlást korlátok nélkül, miközben ezrek kerülnek utcára reménytelenül ,megélhetés nélkül.

    Választóvíz.

    Ha eredménytelen lesz a felhívás akkor a választási vereség az MSZP- E14 fejére hull. A kirekesztő szövetség a választások után felmorzsolódik és a történelem szemétdombjára kerül. Vezetői közutálat részeseivé vállnak és ellehetetlenülnek. Emberként és politikusként.

    Ez a folyamat már elkezdődött.

    Az elkötelezett tagság pedig fogja tudni ki az aki valódi változást akar és arra fog szavazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. “Kíváló példa a pécsi Suez elzavarása. Olcsóbb lett a víz??????????????????” (Avi)
    .
    Nem lett olcsóbb, de magyarabb lett! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Tegyük élhetővé !

    más :

    Most hallottam, hogy a rendőrség , a TEK parancsnoka P. Sándor nyilatkozott. (SAJNOS nem olaj és Áfa ügyekben) Jaj Sándor, de huncut vagy !!
    Megvizsgálták a tavaszi hóhelyzetet, elemezték, majd munkatársaikat fizikailag is felkészítették a védekezésre.
    .
    .
    .
    Elképzelem:
    Katasztrófa védelem fizikai edzés: hüvelyk ujj gyorsulási edzés: ki tudja leggyorsabban 20-szor le-SMS-ezni – “mindenki üljön át egy másik autóba”.
    Kiosztották a határ körzetekben a személyzet között az osztrák , a szlovák és román hókotró szolgálat forró drótos telefonszámát.
    Elutaztak olyan nyugat-Európai helyszinekre, ahol már most méteres hó van. Előre rögzítették videon a tutit. oRban Viktor itt több videon is megment embereket. oRban viktor Országmentő egy fáradt magyar-erdélyi házaspárnak meleg teát ad a szolgálati páncélautóból.
    A mAgyar nemzet nevű lapnál már készenlétbe helyezték a riportokat, amit majd vészes hóhelyzet esetén lőnek ránk.
    folytatható…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. A fiatalok nem ússzák meg, jön a három csapás!
    Szőke a Fidesz székházvédője, akinek már nyáron is volt ügye a fővárosban, szépen megússza a három csapást, érdekes egy ország vagyunk!
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1004370-bosszut-allna-a-fidesz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Nem hiszem, hogy ebbe belebuknak, de a fiatalok talán képesek lesznek összefogni….bár a három csapás eléggé megköti a kezeket!
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1004337-ebbe-fogtok-belebukni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Azer, hogy előveszik a fiatalok lezárt ügyét, fura egy dolog!
    A savazós emberi lényt, aki a srác arcába gyűrve egy papírlapot sósavval is megkínálta volna, még a mai napig nem találták meg!
    -
    Magyarországon valami már nagyon félre hord.
    Ezt a Matolcsy-féle nagyon nagy mellény is bizonyítja, a diplomáciai analfabaltákkal elszaladt a szekér!
    Valaki helyére teszi valamelyiket, akkor majd megsértődnek, hogy a szocik árulkodnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Boszorkányüldözés

    „A kereszténység korai időszakában a pogány hit követői az egyház ellenségeinek, vetélytársainak számítottak. Ezért a régi vallás isteneit az új vallás ördögeinek nyilvánították. Azokat pedig, akik nem tértek át az új hitre, a Sátán híveinek tekintették. A kereszténységet el nem fogadó emberek ellen valóságos hadjárat indult. A pogány vallások varázslóit, javasembereit, jövendőmondóit azzal vádolták, hogy terméketlenné teszik az asszonyokat és az állatokat és rontást küldenek a termésre.” Wikipedia

    1484-ben VIII. Ince pápa bullát adott ki a boszorkányság ellen.
    Orbán Viktor felállítja a Nemzeti Emlékezet Bizottságát.

    Célegyenesbe értek a Fidesz választási előkészületei. Ami mozdítható volt azt már lenyúlták, ami sanyargató jogszabály kellett azt meghozták, ami elfoglalható pozíció volt elfoglalták.

    Most kezdődik a választás ideológiai megalapozása.
    A kommunisták üldözése. Mindenki feljelenthet mindenkit, A bizottság tényállásai nem támadhatók, a bizottság büntetőeljárások sokaságát kezdeményezheti és egy korábbi jogszabály alapján mivel súlyos bűnökről lesz szó a bevádoltak korlátlan ideig előzetesben maradhatnak.

    Megkezdődik a diktatúra kiépítésének utolsó fázisa.

    Sarkalatos törvény a gyűlölet felszítására, az Október 23-i Ünnepi beszéd fő tételének a 56 befejezésének megalapozására.
    Ha a színpadon az első fejezetben, miként a Hősök Terén puska van az a darab végén el is sül.
    A puskákat most tárazzák.

    http://nepszava.hu/cikk/1004371-bizottsag-osszegzi-a-kommunizmus-buneit-donteseik-tamadhatatlanok

    http://www.parlament.hu/irom39/13215/13215.pdf

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Ha már verselünk is e hasábokon:

    “Váci Mihály

    Még nem elég!

    Nem elég megborzongni,
    de lelkesedni kell!
    Nem elég fellobogni,
    de mindig égni kell!
    És nem elég csak égni:
    fagyot is bírjon el,
    ki acél akar lenni,
    suhogni élivel.

    Nem elég álmodozni.
    Egy nagy-nagy álom kell!
    Nem elég megérezni,
    de felismerni kell!
    Nem elég sejteni,
    hogy milyen kor jön el;
    jövőnket – tudni kell!

    Nem elég a célt látni;
    járható útja kell!
    Nem elég útra lelni,
    az úton menni kell!
    Egyedül is! Elsőnek,
    elől indulni el!
    Nem elég elindulni,
    de mást is hívni kell!
    S csak az hívjon magával,
    aki vezetni mer!

    Nem elég jóra vágyni:
    a jót akarni kell!
    És nem elég akarni:
    de tenni, tenni kell!
    A jószándék kevés!
    Több kell: – az értelem!
    Mit ér a hűvös ész?!
    Több kell: – az érzelem!
    Ám nemcsak holmi érzés,
    de seb és szenvedély,
    keresni, hogy miért élj,
    szeress, szenvedj, remélj!

    Nem elég – a Világért!
    Több kell: – a nemzetért!
    Nem elég – a Hazáért!
    Több kell most: – népedért!
    Nem elég – Igazságért!
    - Küzdj azok igazáért,
    kiké a szabadság rég,
    csak nem látják még,
    hogy nem elég!
    Még nem elég!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Boszorkányüldözés+++++++++++++++++++++++++++++++++
    De azer azt tudjuk, hogy:
    A fák nem nőnek az égig!
    Még minden, a világot uralni akaró, hatalmától megrészegült vezér elbukott – a mi kis viktátorunk már a sallerek osztásán is túl van, most már a monnyon le jön az EU-s potentátoknak!
    Mit gondolnak ezek az elszabadult hajóágyúk, meddig mehetnek el az
    EU-pénzéből?!
    Nagyon is sokáig tolerálták ezt a köhög a bolha szerű lényt és társait!
    A világban mindenki tudja, hogy mitől van még talpon ez az ország – kivéve a narancsködben leledzőket, ha az EU elzárja a csapokat, nekünk annyi!
    A Köz(gép)társaság koleszos csapata kikényszeríti az EU-ból, hogy lépjenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A fasizmus 12 előjele 2014. március 2. vasárnap

Iránban kivégeztek egy ellenzéki költőt 2014. február 14. péntek | AN

A Mazsihisz vezetői elnémítanak mindenkit 2014. február 11. kedd | AN

Katolikusok voltak a holokauszt áldozatai? 2014. január 23. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos