Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán életveszélyes fenyegetése a Kúriának 2013. november 9. szombat 10:30 Forrás: AN

  • Hozzászólások(81)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán életveszélyes fenyegetése a Kúriának

Budapest – A kormány egy minél hamarabb megindítandó jogi konzultációra kérte fel a devizahitelek ügyében Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettest, közigazgatási és igazságügyi minisztert. Emlékszünk még a szépen hangzó szlogenre: senkit nem hagyunk az út szélén. A bajba jutott devizahiteleseknek üzente ezt Orbán Viktor és kormánya, ám az álomból hamarosan rémálom lett. A szlogen pedig a nép ajkán megváltozott: senkit nem hagyunk az út szélén, mindenkit belelökünk a szakadékba.

Felépült az ócsai lakópark, amely finoman szólva, nem hozta az elvárt eredményt. Értékelhető infrastruktúra nélkül, sivár környezetben, ezzel szemben igen magas bekerülési áron készültek el a lakások. Pontosabban, a töredéke annak, amit eredetileg terveztek.

A devizahitelesek problémáinak megoldása pedig késik. Perek vannak, hol a hitelt felvevők, hol a bankok nyernek. A perek már csak ilyenek, nem vagyunk egyformák, nincs két egyforma ügy, az ügyvédek és a bírák is különbözőek.

Orbánt azonban ez nem érdekli. Megoldást akar, mindenáron. Mindegy mi ez, csak jól lehessen kommunikálni. Gazdasági ésszerűségek, szakmai korrektség nem számít, nincs olyan ár, amely a választások közeledtével ne lenne megfizethető. Csak fel lehessen mutatni valamilyen eredményt.

Orbán Viktor most elküldte emberét a Kúriához, vegye rá őket, hogy hozzanak egységes iránymutatást. Ezt az embert Navracsics Tibornak hívják, foglalkozását tekintve jelenleg miniszter, mellékfoglalkozásként a kormányfő helyettese. Volt valamikor tisztességes foglalkozása is, egyetemen tanított politológusként, de mostanra politikussá züllött, nem egyszer kínos és méltatlan helyzetekben kell mutatkoznia.

Orbán Viktor pénteken jelentette be, hogy elküldi Navracsicsot a Kúriához, hogy mint fogalmazta, „szorgalmazza, hogy a Kúria hozzon jogegységi döntést a devizahitelek ügyében.”

“Mi sürgetjük a jogegységi döntést”, mondta a miniszterelnök. Ez az útravaló Navracsics küldetéséhez, mert a kabinet azt szeretné, ha a Kúrián a szokásos ügymenettől és időrendtől eltérően – a magyar emberek érdeke szerinti időben – születne döntés – mondta Orbán Viktor.

Ha Orbán Viktor a magyar emberekre hivatkozik, akkor érdemes a szokottnál is jobban figyelni. Olyan dolgok történnek ugyanis ilyenkor, amelyek nem igazán jók a magyar embereknek. Néhány magyar embernek biztosan jó, Orbán Viktornak például és baráti körének, a Fidesz holdudvarának is lehet előnyös, de a legtöbb magyar embernek semmi haszna nem származik az ilyen bejelentéseket követő intézkedésekből.

Ha Navracsics nem boldogul a Kúriával, akkor Orbán megígérte, hogy személyesen tárgyal velük. Ez akár fenyegetésként is értelmezhető. Orbán zakójának zsebében nyilván ott lesz az előre elkészített határozat arról, hogy mi a Kúria álláspontja.

Mint a Tanú című filmben, ahol tévedésből nem a vallomást, hanem az ítéletet adják a vádlott kezébe.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (55 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +96 ( 104 szavazatból)
Orbán életveszélyes fenyegetése a Kúriának, 4.9 out of 5 based on 55 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(81)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

81 Reader’s Comments

  1. Ego: :)))) Tőled is elnézést a tévedésért, valamint admintól is, remélem nem fog kitiltani környezetszennyezésért… Ugyanugy viszolygással néztem meg a képeket, laikusként is jól látható, hogy ez az ember nem normális. Próbáld elfelejteni a látottakat és álmaidban se jöjjön elő! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  2. Csacsicska Tamás

    Nem igazán világos, miről akar „tárgyalni” a végrehajtó hatalom a bíróságokkal. Utóbbiak függetlenek a végrehajtó hatalomtól – ez a demokrácia egyik sarkköve. Orbán már megpróbálta besuszterolni a bírói karba az akaratát (Bírói Hivatal, általa kinevezett vezetővel), de az EU ezt nem nyelte be. (Nem úgy, mint az ellenzék…)
    .
    Érdekes: a bírókban még sohasem merült fel, hogy leüljenek tárgyalni Orbánnal, vagy a Parlamenttel. A „személyesen leülök a bírókkal” – bizony kemény fenyegetés. Talán a bíróknak nem kellene fogadniuk még Navracsicsot sem. Ha megteszik, akkor már hiába tiltakoznak Orbán ellen – az lesz az érv, hogy a bíróságoknak nem a végrehajtó hatalommal való tárgyalgatás, hanem kizárólag Orbán ellen van kifogásuk. Nem elvi, hanem személyi kifogásuk van a kormányzat ellen.
    .
    Lassan Orbán minden egyes lépése a diktatúra triviális igazolása. Ez az ember vagy hülye (mert nem tudja, hogy miket mond és miket tesz), vagy ha tudja, akkor elfajzott keresztény (mert tudja, hogy miket tesz, de lehazudja az égből a csillagokat is).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  3. Orbán Viktor szeretné, ha az ő elképzelései szerint járna el az igazságszolgáltatás. Ez nem mindig sikerült neki. 1999. június 2-án a Kossuth rádió reggeli műsorában a megfigyelési üggyel összefüggő dokumentumoknak a Kriminális című hetilapban történt publikálása kapcsán egyértelműen Juszt Lászlóra célozva úgy fogalmazott: “nyilvánvalóan törvénysértést követett el”, tehát szükséges az arra hivatott állami szervek eljárásának megindítása. A rendőrség gyorsan és kegyetlenül csapott le Jusztra. Minden anyagát, számítógépét azonnal elkobozták. Ám a bíróság nem volt hajlandó az ő kívánsága szerint ítélni. A 2003-ban zárult per végén kimondta, hogy Orbán Viktor személyiségi jogi jogsértést követett el kifogásolt nyilatkozatával. A volt miniszterelnököt eltiltotta a további jogsértéstől és arra kötelezte, hogy a Népszabadságban, a Magyar Hírlapban és a Magyar Nemzetben akár fizetett hirdetés formájában tegye közzé az ítélet, rendelkező részét, valamint fejezze ki sajnálkozását a történtek miatt.
    Voltak még hasonló esetek pl. Gyurcsány Ferenc őszödi beszédével kapcsolatban, /Lásd: Galamus: Pergő perek/ vagy éppen a vörös iszap tragédia kapcsán.
    Vajon most mit szól a Kúria?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  4. Erről csak annyi a véleményem , ha ezt Gyurcsány , vagy Bajnai mondta volna , már rég az utcán gyújtogatna a zorbángárda !!! EGY HÁBORODOTT ELME ÚGY MŰKÖDIK MINT EGY ELSZABADULT HAJÓÁGYÚ !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  5. Kedves Neked5gigabájt,

    Köszönöm a fáradozásod, egy két új dolgot sikerült találnom a korábbiakhoz képest az írisz elemzés során.
    A korábbiak voltak az alhasi ill urológiai problémák, máj problémák, herpesz fertőzés, érrendszeri problémák amik várhatóan súlyosbodni fognak. Személyiségzavarok, elmezavarok, de erre nézve a pontos diagnózist csak pszichiátriai klinikán lehet felállítani tesztsorozattal.
    .
    Egyébként egy szívós sűrű paraszt, az ilyenek általában bírják a strapát de ők sem a végtelenségig. Az látható, hogy alapból defektes és tetejében visszaélt a meglévő adottságaival. Az ilyenek általában sokáig talpon vannak és hirtelen összeomlanak, bár Orbán olyan gondos kezelést kap, hogy kihúzhatja sokáig.
    .
    Mindenesetre a fegyelmezetlenségére számítani lehet, azzal sokat levesz az orvosi kezelés hatásából.
    .
    Lesz több időm alaposan megnézem az egyik jól zoomolható képet talán sikerül pontosabban behatárolnom.
    .
    Gondolom a Google keresés országonként más területet részesít előnybe, nekem ezek a képek sose jöttek be.

    .
    Köszi mégegyszer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  6. “. Ezt az embert Navracsics Tibornak hívják, foglalkozását tekintve jelenleg miniszter, mellékfoglalkozásként a kormányfő helyettese. Volt valamikor tisztességes foglalkozása is, egyetemen tanított politológusként, de mostanra politikussá züllött, nem egyszer kínos és méltatlan helyzetekben kell mutatkoznia.” Ez a két mondat nagyon tetszik !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  7. Kedves Eagle!
    Örülök, hogy találtál használható képeket, kíváncsi voltam, miket állapítasz meg a fotók alapján. A trükk egyszerű: több nyelven irtam be a Google-ba, hogy “”Magyarország miniszterelnöke” – sajnos – és a képtalálatokból válogattam.
    A pontos diagnózist biztos megállapitották már pszichiátriai tesztekkel, de az nem valószínű, hogy a nyilvánosság elé kerül valaha.. Hacsak egyszer kamerák kereszttüzében jön rá valami roham.. Egyszer azt olvastam valahol, hogy a két szemöldök közötti két függőleges, mély ránc is valamilyen pszichiátriai betegség jele – ez igaz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  8. Neked5gigabájt

    Én most csak az írisz analízist az iridology-t használtam, de kell nézni a bőrt, a füleket , ráncokat stb. http://en.wikipedia.org/wiki/Iridology de ehhez van segítő szoftver is de tiszta és zoomolható kép kell.
    .
    Sokan állítják, hogy az iridológia segítségével meg tudják állapítani a betegséget tapasztalati alapon, én ebben nem hiszek, de azt, hogy melyik szerv beteg vagy van problémás állapotban, a folyamatot viszonylag nagy biztonsággal meg lehet mondani. Tehát ha pl.: a vese pontján elváltozás van az Iriszben abból lehet látni, hogy a vese bajban van, azt is, hogy mennyire súlyos vagy előrehaladott a baj, de hogy ez ciszta, vesekő, rák, vagy egyéb betegség azt biztonsággal nem lehet megmondani.

    Igaz az egyéb szervek elváltozásából, ott is elszíneződések, foltok lerakódások stb, lehet következtetni az összefüggésekre és közelebb lehet jutni. Szerintem az orvosi kivizsgálást nem pótolja.
    .
    A Fehér Háznak volt ilyen orvos teamje, – nem egyemberes feladat, – akik csinálják pl.: több órás videofelvételek, légzés, tekintet, pupilla, írisz stb, analizálásával és kinagyított képek elemzésével jelezték előre Mitterrand prosztata rákját amit a bőr, a szem írisz vizsgálatából nyertek illetve a fülcimpán megszaporodott hajszál ráncokból láttak.

    Biztonsággal semmi nem mondható. Ők sem tudták biztonsággal mondani de azért beletaláltak.
    .
    Az elmebetegség Orbánnál táv diagnosztizálható, de a típusa nemigen.
    .
    Nem tudom a Fehér Háznak megvan e még ez az orvos team, de biztos vagyok benne, hogy Orbán kórtörténete hivatalból ott van vagy hozzáférhető bármelyik befolyásos ország vezetője számára. Már belőtték a találkozókon spéci kamerákkal, már kielemezték, többet tudnak mint mi.

    üdv

    Egle

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  9. Orbán Viktor nagyon borzalmasabb kományfő !!!!!!!!!!!!!!!!!! Usa most már észreveszi ő nagy hibás rendszerét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  10. Miért van az az érzésem, hogy a Keresztapa I. című filmet nézem???? De ezektől a szereplőktől hánynom kell!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  11. Most talán hallunk valamit arról, hogy mit is tárgyalhatott a vekkeres, mint ellenzéki vezető Martonyi házában Lauderrel.
    -
    http://www.stop.hu/kulfold/sukoro-ugy-washingtonban-indul-a-karteritesi-per/1192231/
    -
    Ha fizetni kell, bízom abban, hogy a feljelentő Schiffer is fizetni fog egyszer a közösbe, másodsorban pedig Gyurcsány Ferencnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  12. csakén
    Ne reménykedj!
    Semmi nem fog kiderülni! Sem a Martonyi villában történt megbeszélésről, sem arról, hogy mit tárgyalt Lauder a Világkongresszus ideje alatt Orbánnal, aki két kormánytaggal tárgyalt vele nem publikusan,”magán”tárgyaláson.
    .
    Felénk így működnek a dolgok.:megakadályozom a beruházásod,aztán Te perelhetsz érte, én meg majd az adófizetőktől beszedetem a büntetésül kiszabott összeget..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  13. bumburi
    Független bíróságban merészeltem gondolkodni….mert:
    “A reményhal meg utoljára, de akkor itt már csak a sz.r.krája lehet a túlélésre esélyes!”
    -
    Lassan kezdem felfogni ismerőseim igazságát és én sem fogom magam idegesíteni a napi eseményekkel – ha lesznek választások, akkor azt az 1 db X-met behúzom a DK-ra, oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Kedves Eagle ugyan mit keresel egy zavaros birka szemében,mit?
    Ja igen, persze már tudom, az a bizonyos íriszdiagnosztika…,ugye? Tudod szerintem egy ilyen vizsgálatot követően már néhány konzílium lezajlott… Hallottam én már némi vuduzást is, de azt nem tudom az mennyire segít…,talán rajtunk segít (?),no ezt nem tudom !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. Szeretem ezt az oldalt mert mindig minden témára azonnal és szerintem nagyjából reálisan reagál és megvitat.Egyetlen tanács amit saját magamnál már használok,nem jó ha az ember minden napjait az Orbáni idiotizmus szösszenetei határozzák meg.Megértem azok elgondolását akik azt hiszik ,ha valamiről beszélünk előbb utóbb lesz belőle valami.Sajnos mint nagyon jól látjátok itt nálunk ezek nem számítanak napról napra nagyobb aljasságok derülnek ki a kormányról és ennek ellenére nem történik semmi.Hozzám sok ember jár akik totál hülyék minden egyes megnyilatkozásukban de én csak röhögök rajtuk és valójában csak sajnálom őket amiért felnőtt korukra még a tisztánlátás szikrája sincs meg bennük(agymosásnak nagyban köszönhető ,de nem mindenkinél hála istennek). Befejezésül csak annyit amíg a háttérből pénz emberek támogatják ezt a Hitleri áll demokráciát addig itt változás nem lesz ,a külföld vagy nem tud vagy nem akar segíteni nekünk .Az ujj kezdet csak a totális összeomlás után fog eljönni ,és addig túl élésre kell berendezkedni.Remélem a józan ész egyszer győzni fog nálunk is és a sok birkát majd onnan lehet felismerni ,hogy behúzzák fülüket farkukat szégyenükbe amiért olyan embereket juttattak hatalomra akik nem érdemelték ezt meg,mert mi nélkülünk ezek odafönt nagy senkik lennének ,még egy tollvonást se érdemelnének meg a történelem vonalán………………………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    ALTERNATÍV JOGALKOTÁS
    .
    Ez a fenyegetés tökéletesen megfelel a VEZÉR 25 éve megtett (megírt) önvallomása szellemének, miszerint:
    A JOG [nem ás, mint] BÁRMIKOR MEGVÁLTOZTATHATÓ PARANCSOK HALMAZA.
    Ő tehát az egész pályafutása alatt nem tett és nem tesz mást, mint ennek a megállapításnak megfelelni akarás jegyében tevékenykedik. A környezete legalább annyira bűnös tehát, amikor felépítette ezt a diktátort > sajátmagának.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. Orbanisztan 2013
    ,, A kormány egy minél hamarabb megindítandó jogi konzultációra kérte fel a devizahitelek ügyében Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettest, közigazgatási és igazságügyi minisztert. ”
    Zsebdiktator elküldte navracsicskajat a Kuriahoz, igy akarja befolyasolni a birosagok munkajat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. Darák Péter már egyszer visszautasította a beavatkozási kísérletét pár hónapja egy más ügyből kifolyólag, várok egy újabb határozott sunyiba való elküldést tőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Nincs itt semmi veszelyes fenyegetes megmondtak a tudosnak a balgak,hogy mi az igazsag.Ez egy tunderorszagban igy mukodik.A kiraky dont a biro bolint..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. A “devizahitelek” egy tipikus balkáni stílusú jogi szürke zóna kategóriájába tartozó koncepció amelynek a magyar gazdaság tönkre vágásában kulcsszerepe van. Ez sajnos tetszik vagy nem de még Gyurcsányék, Bajnaiék idején történt. Ők sem voltak szentek és emellett Magyarorsz. fasizálódását sem voltak képesek megállítani. Bajani az Együtt 2014 Párbeszéd a Bankszövetségért nevű jobboldali pártjának élén már egyenesen “új kiegyezésről” beszél… A 2010 előttiek által csinált szarra pedig itt van a jelenlegiek még veszélyesebb, a hatalmi ágak szétválasztását nyíltan felszámoló fasiszta intézkedése amely kizárólag a felcsuti keresztapa és sleppjének érdekeit tartja szem előtt. Hajrá magyarok, hajrá Magyarország! Az ilyen országok sokra viszik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  21. A “devizahitelek” egy tipikus balkáni stílusú jogi szürke zóna kategóriájába tartozó koncepció amelynek a magyar gazdaság tönkre vágásában kulcsszerepe van. Ez sajnos tetszik vagy nem de még Gyurcsányék, Bajnaiék idején történt. Ők sem voltak szentek és emellett Magyarorsz. fasizálódását sem voltak képesek megállítani. Bajani az Együtt 2014 Párbeszéd a Bankszövetségért nevű jobboldali pártjának élén már egyenesen “új kiegyezésről” beszél… A 2010 előttiek által csinált szarra pedig itt van a jelenlegiek még veszélyesebb, a hatalmi ágak szétválasztását nyíltan felszámoló fasiszta intézkedése amely kizárólag a felcsuti keresztapa és sleppjének érdekeit képviseli. Hajrá magyarok, hajrá Magyarország! Az ilyen országok sokra viszik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  22. nakadzsi 09:58.
    Én is úgy gondolom. orbánék akkora anyagi hátszéllel bírnak, haverjaikat annyira beágyazták, hogy bukásuk (hacsak nem ébrednek fel idejében az emberek még mielőtt a demokrácia csíráit is el nem pusztítják) csak orbán generációjának meggyengülésekor fog bekövetkezni. Akár a kádárkorszak esetében.
    Akkor aztán megint kezdődik minden elölről.
    Az erős hatalmak esetében ritkán van folyamatosság. általában drasztikus változások következnek be többnyire durva módszerekkel, az új rendszer bosszút áll polarizál, árulókat nevez ki, véres eseményeket jelöl meg nemzeti ünnepnek, …
    Mo. elmúlt száz éve jellegzetes példasorozat.
    orbán egy átok az országnak. Kezében lehetett volna a megoldás, de ő a harácsolást, a kivagyiságot választotta. De lehet mégsem. Államférniak kevésnek bizonyult ahhoz nem elég a firnyák, a mindenkit átverés képessége. ahhoz nem a forradalmak szervezésetémákat kellet volna megkedvelnie az mszmp pártpolitikai kollégiumában, nem a hatalom építés technikáira kellet volna kiheygeznie magát, és nem dojcstompikat kövéreket kósákat kiflis gabikat simicskákat kellett volna maga köré válaszatania. …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. walla, mai szemmel nézel egy válság előtti időszakot. Durva hasonlat: Ha tudnánk mi lesz a nyerőszám …
    Másrészt Ne kéne elfelejteni az akkori nemzeti bank elnökének Járai elvtárs már akinek szerepét aki igencsak magas szinten tartotta a Ft kamatokat. …
    Hát igen az akkori kormányoknak be kellett volna avatkozniuk ?
    Amíg a fentiek hajlandóak egymásnak alávágni, hogy saját kizárólagosságuk felé kormányozzák az eseményeket addig ne várjon itt senki csodára! Vagy tisztességesen mások érdekeit is figyelembe véve működik együtt az ország, vagy az lesz amit ez a maffia csinál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  24. Egyszer az előtt a bíróság előtt fog állni Orbán (és az összes fideszes kártevő), amit most megpróbál sarokba szorítani. Orbán a hatalmának élő, végtelenül buta ember. Aki azt hiszi, hogy nem fog rádőlni az általa tákolt budi. Pedig rá fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. Nno! És most inthetünk búcsút annak a szókapcsolatnak immár teljesen nyitottan is, hogy “független magyar biróság”.
    Vége.
    Ez már önvallomás volt Orbántól, de észre se vették. Szomorú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Az üzenjük a szocialistáknak és Medgyessy Péternek, hogy el a kezekkel a független bíróságtól és el a kezekkel a független intézményektől! – jelentette ki Áder János, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatón, szombaton.
    Létrehozva: 2003. november 15., 12:45 | Utoljára frissítve: 2003. november 18., 10:39

    http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=17328

    Mádl Ferenc a legfelsőbb bíróság elnökének levelére válaszolva a hét elején kifejtette: “a konkrét bírósági eljárásokkal kapcsolatos véleménynyilvánítás vagy akár az ítélkezés általános irányának nyilvános kritikája a közhatalmat gyakorló személyek részéről veszélyeztetheti a bíróságok alkotmányban garantált függetlenségét és így az államszervezet demokratikus működését”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. paragrafus
    Ezek már mindent megcáfoltak amit valaha állítottak!
    Ez által tették tönkre az országot szép csendben.
    Az ország meg hagyta.
    Nincs senki, aki naponta a fejükre olvassa az éppen aktuális fidesz beszédet, amit anno kinyilatkoztattak.
    Pedig ezzel tudták volna kordában tartani ezeket a dúvadakat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  28. Nekik kell a vezír, az ellenzék hívó szava soha nem volt ekkora mozgató erő:
    http://nepszava.com/files/2013/03/orban-birkakkal-qpr.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Cöfröfök még a lengyeleknél is éljenezték a vezírt – lengyel testvéreinknek pont rá van szükségük?!
    A Függetlenségük napja botrányba fulladt, mert ott is vannak akik nem ünnepelni, hanem tombolni szeretnek.
    -
    http://www.168ora.hu/globusz/botranyba-fulladt-unneples-120576.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Csakén !
    .
    Hát persze,mert
    LENGYEL, MAGYAR
    EGYET AKAR
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. 2014. áprilisban is lesz jogegységi döntés???
    S.O.S !!!!!
    Ez a fajta jogegység a diktatúra alapja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos